The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibusz
Én az egyben Legenda voltam ökölharcból is és pókerbõl is xP
Csibusz
Oké, szerintem sikerült, mert a kardok átmentek meg a HOLLÓ páncél is😊 Viszont a money az nem.. Nekem Shani iránt voltak szerelmi szálaim.. Most ez nem befolyásolja egyáltalán ?? :/
A kockapóker skinjéhez kaphatok egy linket? Mert engem is iszonyatosan zavar, hogy nem számok vannak, vagyis igen de Római =(
én szerettem általában nyertem, bajnokként mentem a 2-ben ott meg az egyben használt textúrát használom.

Fenrir
Buziság ez a kockázás profik ellen. Egyfolytában megvernek mert csal a gép.

Amikor 2 párom van, mondjuk 5 és 6 akkor tuti drill-t gurít magának, volt, hogy 1-es drillel vert meg. Ha véletlenül drillem van akkor meg az elsõ gurítására pókere van. A nyomorék druidánál már több száz pénzt otthagytam és egyszerûen képtelen vagyok megverni mert állandóan drillje van nekem meg nem jön össze amikor kéne.

A halál csupán a kezdet...

nem baj a 2-ben automatikusan megkeresi a mentésedet. Annyi hogy új játék és ott mentett állás betöltése és ott lesznek a mentéseid.

Csibusz
Dupla post.. bocsánat.. Na megvan a mappa az egész save mappát kell bemásolni vagy hogyan? és még egyszer megkérdezem azt, hogy nem baj hogy csak az utolsó mentés van meg?
Csibusz
Na végigvittem a witchert.. Hülye kérdés lesz, de hol vannak a mentések? Nem találom:/ ÉS az nagy baj hogy nekem csak egy mentésem van, mert szokásom kitörölni az elõzõeket.. Zavar a sok mentés, de persze a legutolsó mentés van meg😊 + valaki elmondhatná, hogy hogyan kell importálni a mentést a játékba:S
Írja, mind a plusz sebzést és kritikus hatásokat, illetve a fegyver alapsebzését (ha van). Witcher stílusban pedig csak kardokat lehet használni, de az bõven elég is (én a "kiegészítõ" fegyvereket csak az elején vettem fel, hogy egy kis pénzt tudjak belõle szerezni).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Fenrir
Statot mutatja egyáltalán a fegyverekenek? Mert 1-2 ír olyat, hogy -10 meg -20% sebzés, de ezen kívül elég sokról el sem tudom dönteni, hogy jobb-e mint ami nálam van. Plusz még elég sok fegyverrel nem lehet a witcher harcmódokat sem használni.

Azt kell megvenni, amit mutat (õ csak akkor mutat kardot, ha megvannak hozzá az ércek/rúnák, vagy eladtál már neki. Plusz írja is hozzá hogy pl. két vörös- és egy kékmeteoritból álló kard)

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Fenrir
A kovácsnál hogyan elehet új fegyvert készíteni vagy rúnát betenni meglévõbe? A Witcher 2-ben ez egyértelmû, de itt nem. Ha arra megyek, hogy kovácsoljon nekem akkor is csak azt mutatja ami éppen van nála és megvehetném tõle. Még mielõtt megkérdezné valaki akkor nem kevertem össze a mellette lévõ árussal, az a kovács készítette a villámhárítót is a gólemekhez.

Daell Drow
A memoria ephogy nem eleg nalam 2,2-2,3gb korul eszi, a vga viszont abszolut keves hozza meg lowon is. Ha alkatreszt akarsz cserelni mindenkep azzal kezd.
Nekem C2duo 2.2 ghz, 3,5 GB ram, HD4850, 1280x1024ben(ennyit tud a monitorom, nekem nem is kell nagyobb felbontás) High beállításokkal akadásmentesen fut, nagyon jól van optimalizálva, kb mint a Two Worlds II.

Nálad a VGA és a RAM elég gyenge, de szerintem mediumon menni fog, úgy sem csúnya.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Gyerekek a Witcher 2-hõz , milyen konfiguráció kell hogy élvezhetõen fusson a játék (nem nagy de élvezhetõ grafikán)? Vagy nem árt beüzemelni neki egy Atomreaktort?
A gépem: Intel Core2Duo 2Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon X1650 256Mb Win Vista 32bit SP2. Szerintetek a gépemen menne(élvezhetõ szinten)? Mekkora grafikán tudnám játszani és mekkora felbontásban? Nektek milyen konfigon fut milyen grafikán és milyen felbontásban?
Csibusz
Hát nekem 4 magos is, widescreen is xP... De mindegy, valahogy csak csak végigvinném😊 Idáig nagy Dragon Age fan voltam... Régen nem szerettem a Witchert, de most valahogy nagyon megfogott... Sokkal jobban tetszik mint a DA.
Optimus Prime
Nálam dual-core-on 1440x900-on simán fut. Igaz, néha indításnál elõjön egy "hiba, nincs lemez a meghajtóban" üzenet. Pedig GOG-os verzió. Lehet a DRM maradéka, ami ha lemez van/volt a meghajtóban elõjön.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

mooo
Igen mentésnél is kifagy néha...Vagy a több magos procikat nem szereti,vagy nem tudom.Mintha itt olvastam volna,hogy a widescreent se nagyon szereti,vagy ilyesmi nem emlékszem már pontosan.
Csibusz
Áhh.. pont emiatt akartam helpet kérni, de akkor felesleges... Nekem nem eredeti... de mindegy is... most vagyok a Kereskedõ negyedben.. Idáig bírta órákat, de amióta a III. fejezetnél tartok.. Hihetetlen hogy mennyire sûrûn kifagy.. Mondom oké megoldom mentek sokat.. Ahhhhaa... Mentésnél is van mikor kifagy... -.-'
mooo
Nekem meg attól,hogy félóránként kifagy az eredeti verzió.Bár volt,hogy 45 percig is bírta,de annál tovább nem igazán.
Erre gondoltam már én is.

Sziasztok!

Érdekes elméletem van a játékkal kapcsolatban! Kipörgetem az elsõ részt megint, míg nem megy rendesen a második része!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval lehetséges lenne hogy Alvin, az nem más mit Jaques De Aldesberg(Bocs ha nem így írják) a Rend Fõmuftija? Abból engedek következtetni erre hogy ugye Alvin elteleportált Homályvízbõl, és talán Triss mondta hogy, mind térben mind idõben is utazhat... Na mármost neki volt egy szép kis nyaklánca(Dimeritium) amitõl sosem vált volna meg, erre fel pedig Jaques-nél találjuk meg a játék végén! Ha ez csak nekem új akkor sorry, mindenesetre érdekes csavar lenne!😊
Hali

a Witcher 2õ után gondoltam kipörgetem az elsõ részt újra csak 1 a baj a regisztrimet elfelejtettem és ha jól vettem észre a kiszolgáló szerverek (vagy tudom is én mik) nem mûködnek így nem tudom az email címemre visszakérni az adataimat és új regisztrációt csinálni ha lehet egyáltalán) ergo nem tudom se hitelesíteni se patcheket felrakni a játékhoz.
(elvileg ettõl még tudnék játszani vele de ...)
Másodjára pedig Win7 van és valami Tages Protection illesztõprogramot alapból blokkol a rendszerem instabilitási problémák okozása miatt.
Mondanom sem kell nem tudom sehol sem feloldani (azaz én nem találtam meg hogy hol lehet) ezért keresgettem és ezt találtam:
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=132872
9. hozzászólás.
letöltöm a progit telepíteném és az sem fut XD – de majd még próbálkozom.

Esetleg ti tudnátok nekem segíteni ?
elõre is köszi.
Rage47
magyar szinkron miatt ment el a kedvem a játéktól
Fenrir
Mennyi játékidõ van ebben? Mert tegnap megvettem steam-en, mivel éppen játszok a 2-vel, de a történetrõl és a szereplõkrõl semmit sem tudok és gyanítom, hogy ez az elsõ részben volt erõsebben kibontva.

Legalább lesz 1-2 mentésem a 2-höz és legalább azt is jól felpeccselik.

Amúgy ez a magyar szinkron nem valami érzelemdús, lehet, hogy inkább visszatérek a felirathoz.

Sziasztok! Az lenne a problémám a játékkal, hogy a textúrák rettenetesen szemcsések. Minden driverem a legfrissebb. Ati kártyám van, ez lehet a baj? Max beállításokon és minimumon sem változik semmi...

1.5-ös patch, Enhanced edition és Directors cut mind fent van...

Ja és még valami: OTS-ben nem lehet sétálni? :S

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ok már megvan...

Sziasztok! Nekiálltam újra kipörgetni a játékot, de most valamiért nem tudom lefektetni Shanit 😄 Ugye vinni kell borokat, az megvan, de mikor beszélni akarok vele semmilyen választási lehetõség nincs amivel oda tudnám neki adni. Valami ötlet?

Közben meglett, de köszi! 😊) kb negyed órába telt észrevenni 😄D
Ha emlékezetem nem csal, be kell menni az egyik épületbe, ahol találsz egy csapóajtót, azon keresztül visszajutsz a csatornába.
Sziasztok! Elakadtam a Witcher elsõ részében. Találkoztam Vincenttel mint vérfarkas, futni hagytam, de most ott vagyok abban a kis udvarban és sehol sem tudok kijönni...Valami ötlet?
Optimus Prime
A GOG-on még egy hétig csak 5 dollár. Van magyar felirat, szinkron és patchelt is.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Csak egy kicsit kellet volna visszaolvasnod: #13134-esben ott a link.

Tudnátok adni egy linket a jó 1.5-ös peccshez és a kalandok magyarításához?(Win Vista 32bit SP2 van fenn)
Egy: szerintem vedd meg eredetiben, ennyit megér.
Kettõ: lehet, hogy nem megfelelõ patchet töltöttél le.
Optimus Prime
Szerintem a vjedzsmin jobb. De mindegy, nem biztos valaha kezembe lesz a könyv. Elõbb még a Mass Effect, Halo... stb. Még jó, hogy a játékban nem fordították így, már amennyire emlékszem a magyar demóból. De ezt a vaják kifejezést most hallottam elõször és ha nem e játék kapcsán hallom, én vaj félére voksoltam volna.

Kérlek segítsetek!

Felraktam az Enhanced Editiont(töltött "SkalózS" de teljes játék)és rá az 1.5-ös angol peccset aztán fel akarnám tenni 1.5-õs plussz Kalandok magyarosítását és nem engedi felrakni.

Ezt írja ki: "A játék ismeretlen verzióját találta a számítógépen. A frissítést csak a(z) HU nyelvû verzióhoz lehet feltelepíteni."

Mi lehet a gond? Miért nem engedi feltenni a Kalandok magyarítását?
Ezért lett a wied¼min witcher, és a witcher vaják(nem is olyan rég szintén én írtam, tudom, emlékszem):
"Bár a játék hõsét valóban sok országban witchernek hívják, Geralt története sokkal régebben, jó tizenöt évvel korábban kezdõdött, méghozzá irodalmi hõsként. Az eredeti kifejezés - wied¼min - a lengyel wied¼ma, vagyis boszorkány szóból ered, Sapkowski saját leleménye. Ezt Danusia Stok az angol witch szóból képzett witcher szóra fordította, ami szintén nem létezett soha korábban. A könyvek fordítói minden más nyelven is a boszorkány szót ferdítgették addig, míg hímnemû nem lett (lsd. Hexer, Zaklínaè, Sorceleur...) Magyarul a "boszor" adódott volna, de próbáljátok csak meg például többes számba tenni... A boszorkánymester/úr nem fejezte volna ki jól a lényeget, versenyben volt a táltos, a sámán, de még a garabonc is... A vajákos ért a füvekhez, a mágiához, néha a jövõt is megpillanthatja - így lett ez a befutó.
Akárhogy is nézzük, ha az eredeti kifejezéshez ragaszkodnánk, "vjedzsminnek" kellene hívnunk Geraltot... Szerintem abban mind egyetértünk, hogy ennél a vaják lényegesen jobb."

Magyarul szerintem a "Witcher" lehetne még: "Orvrévült" vagy csak simán "Rémvadász".
Akarom mondani "Wraithslayer" vagy "Writher".
De bénán fordították le magyarra azt hogy wiedzmin vagy Witcher: "Vaják" mi ez? Gyerekek megmondom õszintén hányás elõtt hagyja el ilyen szó az ajkam ilyen formában ehhez hasonló hangzással. A vaják-nál az angol Witcher 100X jobb, de ha én lettem volna az angol fordító akkor nem Witcher-nek hanem "Wrightslayer" vagy "Wrighter" - nek fordítottam volna de ez az én személyes véleményem. Máskülönben magyarul lehetett volna "Lidércvadász"-nak vagy "Lidércölõnek" fordítani szerintem ezek sokkal jobbak minta a vaják.
IMYke2.0.0.0
-1 "h"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Utóbbi az 1,5-ös verzió. Enhanched + v1.5 = EE Director's Cut = Észak Amerikai kiadás.
Írtuk itt már sokkal korábban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hehe xD Enhanced XD na de mi különbség a kettõ között? 😄
zorrobomber
én nem tudok enchanted verzióról, de ha te tudsz kell nekem is 😄

Hellósztok

Megtudjátok mondani mi a különbség az enchanted edition és az enchanted edition director cut között? 😄
zorrobomber
Sziasztok!
Most kezdtem bele a game-ba. Az normális hogy a prológ után nappal nem tudok semmit csinálni? Odamegyek a questeket jelzõ pontokhoz és nincs ott semmi. Egyedül a Reverend-et találtam meg, de azt a küldit éjszaka kell megcsinálni. A többi pontnál(ölj meg 10 mókust questek) is azért nincsenek szörnyek mert csak éjszaka jönnek elõ? Én ezt feltételeztem, erõsítsétek meg, plz 😊

Válasz érkezett a PlayON!-tól.

"Sikerült kiderítenem, hogy a witcher 2 miatt pár napig offlineok a witcher 1 regisztrációs szerverei. Elnézést kérünk a dolog miatt, reméljük minél hamarabb újra beindulnak"

Akkor neked azért sikerült még megcsinálni, mert a leállás elõtt installáltad, én meg utána (én is két nappal ezelõtt telepítettem, de én este).

A segítõ tippeket minden esetre köszönöm szépen. Úgy tûnik, nincs más hátra, mint várni, míg végre hagyják játszani az embert...
Tegnap nekem is ezt írta (mármint a kettõ), ma meg engedte. Ha esetleg nem próbáltad még ma, akkor próba szerencse, más sajnos nem tudok ajánlani 😊

Azt is próbáltam már (Witcher 2 nincs még meg), de ha új fiókot akarok csinálni, akkor is a "Nem hozható létre kapcsolat a kiszolgálóval" üzenetet kapom. 😞
A honlapon meg hiába látni a login/register szöveget, nem tudok rákattintani.
Úgy tûnik egyszerre vettük észre hogy hülyeséget írtam 😄