The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kockapóker skinjéhez kaphatok egy linket? Mert engem is iszonyatosan zavar, hogy nem számok vannak, vagyis igen de Római =(
Amikor 2 párom van, mondjuk 5 és 6 akkor tuti drill-t gurít magának, volt, hogy 1-es drillel vert meg. Ha véletlenül drillem van akkor meg az elsõ gurítására pókere van. A nyomorék druidánál már több száz pénzt otthagytam és egyszerûen képtelen vagyok megverni mert állandóan drillje van nekem meg nem jön össze amikor kéne.
A halál csupán a kezdet...
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Nálad a VGA és a RAM elég gyenge, de szerintem mediumon menni fog, úgy sem csúnya.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A gépem: Intel Core2Duo 2Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon X1650 256Mb Win Vista 32bit SP2. Szerintetek a gépemen menne(élvezhetõ szinten)? Mekkora grafikán tudnám játszani és mekkora felbontásban? Nektek milyen konfigon fut milyen grafikán és milyen felbontásban?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Érdekes elméletem van a játékkal kapcsolatban! Kipörgetem az elsõ részt megint, míg nem megy rendesen a második része!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Witcher 2õ után gondoltam kipörgetem az elsõ részt újra csak 1 a baj a regisztrimet elfelejtettem és ha jól vettem észre a kiszolgáló szerverek (vagy tudom is én mik) nem mûködnek így nem tudom az email címemre visszakérni az adataimat és új regisztrációt csinálni ha lehet egyáltalán) ergo nem tudom se hitelesíteni se patcheket felrakni a játékhoz.
(elvileg ettõl még tudnék játszani vele de ...)
Másodjára pedig Win7 van és valami Tages Protection illesztõprogramot alapból blokkol a rendszerem instabilitási problémák okozása miatt.
Mondanom sem kell nem tudom sehol sem feloldani (azaz én nem találtam meg hogy hol lehet) ezért keresgettem és ezt találtam:
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=132872
9. hozzászólás.
letöltöm a progit telepíteném és az sem fut XD – de majd még próbálkozom.
Esetleg ti tudnátok nekem segíteni ?
elõre is köszi.
Legalább lesz 1-2 mentésem a 2-höz és legalább azt is jól felpeccselik.
Amúgy ez a magyar szinkron nem valami érzelemdús, lehet, hogy inkább visszatérek a felirathoz.
1.5-ös patch, Enhanced edition és Directors cut mind fent van...
Ja és még valami: OTS-ben nem lehet sétálni? :S
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Kettõ: lehet, hogy nem megfelelõ patchet töltöttél le.
Felraktam az Enhanced Editiont(töltött "SkalózS" de teljes játék)és rá az 1.5-ös angol peccset aztán fel akarnám tenni 1.5-õs plussz Kalandok magyarosítását és nem engedi felrakni.
Ezt írja ki: "A játék ismeretlen verzióját találta a számítógépen. A frissítést csak a(z) HU nyelvû verzióhoz lehet feltelepíteni."
Mi lehet a gond? Miért nem engedi feltenni a Kalandok magyarítását?
"Bár a játék hõsét valóban sok országban witchernek hívják, Geralt története sokkal régebben, jó tizenöt évvel korábban kezdõdött, méghozzá irodalmi hõsként. Az eredeti kifejezés - wied¼min - a lengyel wied¼ma, vagyis boszorkány szóból ered, Sapkowski saját leleménye. Ezt Danusia Stok az angol witch szóból képzett witcher szóra fordította, ami szintén nem létezett soha korábban. A könyvek fordítói minden más nyelven is a boszorkány szót ferdítgették addig, míg hímnemû nem lett (lsd. Hexer, Zaklínaè, Sorceleur...) Magyarul a "boszor" adódott volna, de próbáljátok csak meg például többes számba tenni... A boszorkánymester/úr nem fejezte volna ki jól a lényeget, versenyben volt a táltos, a sámán, de még a garabonc is... A vajákos ért a füvekhez, a mágiához, néha a jövõt is megpillanthatja - így lett ez a befutó.
Akárhogy is nézzük, ha az eredeti kifejezéshez ragaszkodnánk, "vjedzsminnek" kellene hívnunk Geraltot... Szerintem abban mind egyetértünk, hogy ennél a vaják lényegesen jobb."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Írtuk itt már sokkal korábban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megtudjátok mondani mi a különbség az enchanted edition és az enchanted edition director cut között? 😄
Most kezdtem bele a game-ba. Az normális hogy a prológ után nappal nem tudok semmit csinálni? Odamegyek a questeket jelzõ pontokhoz és nincs ott semmi. Egyedül a Reverend-et találtam meg, de azt a küldit éjszaka kell megcsinálni. A többi pontnál(ölj meg 10 mókust questek) is azért nincsenek szörnyek mert csak éjszaka jönnek elõ? Én ezt feltételeztem, erõsítsétek meg, plz 😊
"Sikerült kiderítenem, hogy a witcher 2 miatt pár napig offlineok a witcher 1 regisztrációs szerverei. Elnézést kérünk a dolog miatt, reméljük minél hamarabb újra beindulnak"
Akkor neked azért sikerült még megcsinálni, mert a leállás elõtt installáltad, én meg utána (én is két nappal ezelõtt telepítettem, de én este).
A segítõ tippeket minden esetre köszönöm szépen. Úgy tûnik, nincs más hátra, mint várni, míg végre hagyják játszani az embert...
A honlapon meg hiába látni a login/register szöveget, nem tudok rákattintani.