The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De van a játékhoz (a bõvített boltihoz legalábbis van) végigjátszás, ha az megvan, akkor gyorsabban megtudhatod amit szeretnél.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Carmang: Könnyû szinten nem feltétlenül szükséges, de azért jól jön, efölött viszont nem csak megéri, hanem néhány helyen szükséges is.
Gábor3: Ugyanannyi mint a simának: három, ami fõ történéseiben is eltér, meg néhány változó, amit a döntéseid határoznak meg.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7 GHz|SAMSUNG HD753LJ 750GB| NVIDIA GeForce GTX 550 TI 1GB DDR5|4GB DDR2 800Hz RAM|WINDOWS 7 64-bit|
A halál csupán a kezdet...
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7 GHz|SAMSUNG HD753LJ 750GB| NVIDIA GeForce GTX 550 TI 1GB DDR5|4GB DDR2 800Hz RAM|WINDOWS 7 64-bit|
Srácok nekem olyan problémám lenne hogy játszok egy kicsit és kb 20-25 percenként kilép azt írja hogy a Windows hibát észlelt ezért leáll et mitõl lehet??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
A kardozós skilleket felfejlesztettem második szintre. Mindegyik szintnek van egy plusz sebzést, miegymást adó skillje. Jól érzékelem, hogy ha az egyes szint sebzésnövelõ skilljét felveszem, akkor az az elsõ támadás sebzését növeli? Ha pedig a második szinthez tartozót veszem fel, akkor a második (kombó) támadás lesz erõsebb?
Ugyan ez Sign-eknél. Csak itt semmi rációt nem látok abban, hogy ha második szintû a Sign, akkor mit is használ, ha az elsõ, vagy a második szinthez tartozó sebzés növelést választom. Vagy ezek összeadódnak?
Köszi!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Witcherben meg azért van mindkettõ, mert minek koptatná Geralt a drága ezüstkardját (monstre szeleteléshez biza az kell), mikor embereket aprít (gondolom ez azért ritkább eset).
Meg hát mennyivel vagányabb egy 2 karddal szaladgáló witcher (viccet félretéve Lore-ban valószínûleg meg van magyarázva, hogy minek kell neki 2 külön kard). Lehet, hogy ezüstöt csak akkor használja, amikor monstrét öl... városba például be se viszi, mert minek... Persze ez mind csak spekuláció!
Egyébként a játékban szerintem már csak átemelték, ami Sapkowski mester már jól megírt elõtte... Szóval nem a CDPR agyszüleménye...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha igen, akkor egy ugyanolyan szinten kiélezett ezüstkard gondolom emberre ugyanúgy sebezne, mint egy acélkard.
Abból ki indulva, hogy embernek gondolom mind1, hogy acél vagy ezüst sebzést kap.
Csak mert ha ez igaz, akkor felesleges lenne witcher-be acélkard.
Persze lehet, hogy csak az én gondolkodásmenetem túl felnõttes. 😊
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval nálam csak ott volt ilyen látványos nyúlványszerûség.
Sokszor olyan sûrûségbe meg vastagságba, hogy ha törp felé néztem, eltakarta az egész látóteret. 😄
Akkor is, amikor közvetlenül nem látszódott a törp, 100 méteres körzetben szórakoztatott vele a játék. 😊
De szerencsére továbbiakban nem találkoztam ilyennel végigjátszás során.
gépem: intel core2 duo e7600-3GB ram-radeon hd 5450-windows XP
másjátékok mint pl assassinsceed brotherhood crysis 2 szépen stabilan nem a legjobb de nemis a legrosszba grafikával elfut a witcher elsõrésze meg minden grafikus szinten sz*r
- eredeti
- legutolsó javítás fenn?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A halál csupán a kezdet...