The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha megvan mindegyik, kijelölöd a küldést, ami az megmutatja hova kell menni (a nevét nem tudom, de a leírásból kiderítheted). Ha odaértél a jelölt helyre, akkor majd írja egy obeliszken, hogy melyik szefírát kell beletenni. Mondjuk ha az a név hogy Tipperath obeliszk, vagy valami hasonló, akkor a Tipperath szefírát kell belerakni. Nem is enged másikat belerakni, igazából. Summa summarum: kijelölöd a küldetést, és az megmutatja hova kell rakni és hogy melyiket.
De van a játékhoz (a bõvített boltihoz legalábbis van) végigjátszás, ha az megvan, akkor gyorsabban megtudhatod amit szeretnél.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Köszi! Már csak annyi, hogy megszereztem az összes cuccot ami a torony bemeneteléhez kell, de fogalmam sincs hova kéne helyezni õket. A tornyot körbejártam illetve a gólemtisztást, de sehol nem találtam olyat, ahol lerakhatnám ezeket. Hova kell?
Nagy99: Witcher 2 topic, itt kérdezd meg.
Carmang: Könnyû szinten nem feltétlenül szükséges, de azért jól jön, efölött viszont nem csak megéri, hanem néhány helyen szükséges is.
Gábor3: Ugyanannyi mint a simának: három, ami fõ történéseiben is eltér, meg néhány változó, amit a döntéseid határoznak meg.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Hány befejezése lehet a bõvített változatú witchernek?
Carmang
Fijjúk, lányok. Megéri craftolni?

nvidia gforce 9600gt, amd athlon 64 x2 dual core 3.01 ghz, 2,57gb ramal szerintetek futna a witcher 2?
köszi köszi 😊

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7 GHz|SAMSUNG HD753LJ 750GB| NVIDIA GeForce GTX 550 TI 1GB DDR5|4GB DDR2 800Hz RAM|WINDOWS 7 64-bit|

Fenrir
Drágakövet úgy emlékszem. Gyémántot adtam azt hiszem.
sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy a harmadik fejezetben mikor a Kukorix tollakat odaadtam az írnoknak akkor megkaptam a jutalmamat,utána felmentem az emeletre és ott az ügyintézõnõknek milyen ajándékot kell adni ??? 😛 😄

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7 GHz|SAMSUNG HD753LJ 750GB| NVIDIA GeForce GTX 550 TI 1GB DDR5|4GB DDR2 800Hz RAM|WINDOWS 7 64-bit|

Soldiers
Hali

Srácok nekem olyan problémám lenne hogy játszok egy kicsit és kb 20-25 percenként kilép azt írja hogy a Windows hibát észlelt ezért leáll et mitõl lehet??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Nem sok értelme lenne ha nem adná össze😊 De javítsatok ki ha tévedek.
Carmang
Helló! Nemrég kezdtem el a játékkal játszani, lenne is kapásból néhány kérdésem:
A kardozós skilleket felfejlesztettem második szintre. Mindegyik szintnek van egy plusz sebzést, miegymást adó skillje. Jól érzékelem, hogy ha az egyes szint sebzésnövelõ skilljét felveszem, akkor az az elsõ támadás sebzését növeli? Ha pedig a második szinthez tartozót veszem fel, akkor a második (kombó) támadás lesz erõsebb?

Ugyan ez Sign-eknél. Csak itt semmi rációt nem látok abban, hogy ha második szintû a Sign, akkor mit is használ, ha az elsõ, vagy a második szinthez tartozó sebzés növelést választom. Vagy ezek összeadódnak?

kössz már értem 😄😄
fery02
Ohh, hasznos infó!
Köszi!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ÁÁÁ! Így már érthetõ! Kösz az infót!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A Witchereknek azért van acélkardjuk (igazából meteorit-ércbõl van a kardjuk, nem acélból, de az egyszerûség kedvéért maradjon acélkard 😄), mert azok a lények, amiket nem megátkoztak, illetve nem a Szférák Együttállása során érkeztek, azok ellen nem hatásos az ezüstkard. Tehát eredetileg nem emberek legyilkolászására hordanak acélkardot, hanem mert egyes lényeket csak azzal lehet kinyírni. A játékban próbálták kihangsúlyozni a kardok közötti különbséget, tehát az emberekre kevesebbet sebez az ezüsttel futtatott pengével rendelkezõ kard, mint a sima acél.

Valóságban minek csinálnának ezüstbõl kardot, mikor az acél is ugyanolyan jól szeli az embert!

Witcherben meg azért van mindkettõ, mert minek koptatná Geralt a drága ezüstkardját (monstre szeleteléshez biza az kell), mikor embereket aprít (gondolom ez azért ritkább eset).

Meg hát mennyivel vagányabb egy 2 karddal szaladgáló witcher (viccet félretéve Lore-ban valószínûleg meg van magyarázva, hogy minek kell neki 2 külön kard). Lehet, hogy ezüstöt csak akkor használja, amikor monstrét öl... városba például be se viszi, mert minek... Persze ez mind csak spekuláció!

Egyébként a játékban szerintem már csak átemelték, ami Sapkowski mester már jól megírt elõtte... Szóval nem a CDPR agyszüleménye...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

fery02
Most lehet nagy hülyeséget gondolok, de nemtom, hogy ezüstkard létezik-e a valóságban.
Ha igen, akkor egy ugyanolyan szinten kiélezett ezüstkard gondolom emberre ugyanúgy sebezne, mint egy acélkard.
Abból ki indulva, hogy embernek gondolom mind1, hogy acél vagy ezüst sebzést kap.

Csak mert ha ez igaz, akkor felesleges lenne witcher-be acélkard.

Persze lehet, hogy csak az én gondolkodásmenetem túl felnõttes. 😊

Igen, mint állat <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

aha. de én így semmit se látok. ilyenkor csak ütni kell?
nekem is ilyen ez a hatása. 😊

Nem, direkt van így (de legalábbis nekem is így van 😄)

hóvihar fõzet ivás után csak nekem mosódik el a képernyõ?
acélkard az emberek lesz kiváló 😄

kössz
IMYke2.0.0.0
Az ezüstkard. <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A fegyverleírásnál nézd meg, ott írja hogy -10%, +10% sebzés, vagy akármi, és attól függõen kell neked eldönteni, hogy a te játékstílusodhoz melyik illik.

És az acélkard vagy a vaskard a jobb?
Köszönöm <#worship>
A második fejezet elején majd kapsz egyet. Meg mondjuk utána is, illetve majd lehet kovácsoltatni, ha lesz rúnád.

Ezüst kardot hogy lehet szerezni?
Fenrir
Ment PM.

A halál csupán a kezdet...

Bocs egy kicsit elfelejtkeztem errõl a mentés küldésrõl, milyen e-mail címre küldjem?
fery02
Végigjátszás alatt ennél a városrésznél nálam is volt ilyen, csak nálam a törpök szakálla nem tetszett mindig a játéknak.
Szóval nálam csak ott volt ilyen látványos nyúlványszerûség.
Sokszor olyan sûrûségbe meg vastagságba, hogy ha törp felé néztem, eltakarta az egész látóteret. 😄
Akkor is, amikor közvetlenül nem látszódott a törp, 100 méteres körzetben szórakoztatott vele a játék. 😊

De szerencsére továbbiakban nem találkoztam ilyennel végigjátszás során.

üdv embereg witcherben egy grafikus problémám van. ugyanez http://www.youtube.com/watch?v=2QtkCZFGaTw

gépem: intel core2 duo e7600-3GB ram-radeon hd 5450-windows XP
másjátékok mint pl assassinsceed brotherhood crysis 2 szépen stabilan nem a legjobb de nemis a legrosszba grafikával elfut a witcher elsõrésze meg minden grafikus szinten sz*r
fery02
Igen, ezért kell a játékban a hamisítvánnyal beszélni.

Solid Snake
Fenrir
Beszélj Révész Máriusszal 😊

fery02
Csónakossal kell dumálni mindig, magadtól ott még nem csónakozhatsz.

zorrobomber
Nem tudjátok hogy a mocsárnál amikor drownereket kell leölni miért nem száll be a csónakba, mikor a quest is ezt mondja?

Oké, úgy tûnik, az újratelepítés megoldotta a problémát.
Ennél eredetibb már nem is lehetne. 😊 Patchelve van az 1.5-ösig (másképpen sajna el sem indulna a Win 7 miatt).
IMYke2.0.0.0
Félek már megkérdezni:
- eredeti
- legutolsó javítás fenn?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem tud valaki megoldást arra, hogy a játék ne álljon le félóránként? Baromi idegesítõ így játszani, pláne, hogy mindig valami videó, vagy éppen töltés/mentés alatt csinálja. Drivert frissítettem, most a játék újratelepítésére készülök (megjegyzem: a szexkártyákat is össze-vissza adagolja, az elõbb Abigalre kijött Adda, korábban Vesnára Shani... pfff... ezzel a játékkal mostanában csak bajom van, pedig régen tökéletesen mûködött...).
Fenrir
Én következõre azt mondtam volna, hogy keress valami cfg vagy ini fájlt amiben lehet módosítani, de elegánsabb utat választottál 😊

Problema megoldva, regeditben at lehet allitani a felbontast, defaultban 1600x1200 volt
driver frissites meg volt, passz, elkepzelni se tudom mi lehet a baj, csak arra tudok gondolni hogy telepiteskor automatan beallit egy felbontast amit aztan vmiert nem birja.Jatekon kivul meg sehol nem talalok config file-t ahol tudnam piszkalni
Fenrir
Esetleg driver vagy bios frissítés?

Minden mas mukodik, kb egy feleve a jatek is futot rendesen es nincs tulmelegedes.Masodik resz is elindul problema nelkul