13886
-
#13406 Csak aztán nehogy a későbbi Cd projekt megjelenéseknél már a konzolok élvezzenek elsőbbrendűséget. :/ -
#13405 Konzolosoknak jó hír kiadják az első részt is! -
ferenc001 #13404 Itt ritmikusan kell nyomkodni az egeret. Pontosabban: egyszer kell lenyomni az egeret, aztán várni, amíg Geralt elér a mozdulat végére, amit könnyű/normál szinten lángoló kard jelöl a kurzor helyén, míg nehezen már csak a sárga csík a kard körül, illetve Geralt harci kiáltásai. Ekkor kell megint lenyomni a bal egérgombot, hogy újra, de jobb változatban mutassa be a mozdulatot/új mozdulatot kezdjen, attól függően, hogy ki lett-e váltva szintlépéskor vagy sem. Harci stílusok közül a szünetben lehet váltani, illetve valós időben (ha jól emlékszem) acélkardnál a Q billentyűvel, ezüstnél az E-vel léptetni a stílusok között. De ha bekapcsolod a tutorialt, ott is el van magyarázva (talán még érthetőbb is, mint ahogy leírtam). -
bendáj17 #13403 ha jól tudom itt is úgy van hogy bal egér gyors ütés, jobb egér nehéz,erős ütés. Nem lehet hogy ki kell jelölni az ellenfelet? -
#13402 Ebben a részben, hogy lehet kardozni az egérrel? Elég fura, hogy csak hadonászik vele. Be kell állítani valamit? Köszi! -
bendáj17 #13401 én úgy tudom full szinkronos. -
#13400 Melyik változatot érdemes leszedni? Ami full magyar és javított grafikás? -
#13399 The Witcher Enhanced Edition verzió az full magyar szinkronos vagy azzá tehető? -
simon7108 #13398 igen angol hang, magyar felirat.
(szinkronnal semmiképpen...) -
steweee #13397 angol hang, magyar felirat ?
- igen, a szöveges nyelvi fájl állítólag nem piszkál bele semmibe -
simon7108 #13396 ezek működnek magyar nyelven is ugye? -
steweee #13395 vannak hozzá nagyon jó modok:
witchernexus-t böngészd át
párat ajánlok :
alchemy mod
genie
wolf companion
black steel and ivory !!!
scabbard (sword total conversion rebalance)
item stacking and equipment
direktorscut !!!
FULL COMBAT REBALANCE !!!!!!!!
patch 1.5-re mindez és
flash mod nem tudom hogy rámegy e, mert a full c. rebalancéval és a scabbard kardossal lehet ütközne, friss telepítésnél viszont ajánlott lehet kipróbálni
-
simon7108 #13394 próbáltam ezt a részt is,de a harcrendszer végett nem jött be.valahogy nem tetszett.viszont a 2-ben nagyon jó a harcrendszer.
nincs valami mod erre ami "javítja" ezt a problémát,hogy valami olyasmi legyen mint a 2-ben? -
steweee #13393 nos ez igaz, de gondoltam hátha vki itt válaszol, és akkor megúszom a próba utáni töltést
am én nehézen játszom, így bele lehet futni már húzós helyzetekbe felkészületlenül a meglepetés erejével, másodszorra már felmodolva nehezítve akarok nekivágni -
totya4 #13392 Nekem az enchanced verzió van meg, de ez csak az első verziót tartalmazza, a legfrissebb patch-ekkel. Még így is kissé bugos szegényke. A grafika szerintem kurva szép, nem feltétlen lesz szebb bármilyen grafikai modtól egy játék, még ha 2D-s képeken úgy is tűnik hogy szebb. -
totya4 #13391 Én úgy vettem észre hogy az összesnek azonosnak kell lennie, akkor jön létre a plusz hatás, a gond az hogy a hatóideje általában jóval kevesebb mint egy normál löttyé. Normál nehézségen a játék amúgy is annyira könnyű hogy... Mellesleg a játékban van mentés-töltés lehetőség, tehát könnyen kipróbálhatod hogy kell-e az hogy mind egyforma legyen, nem-e elég csak mondjuk három... :) -
steweee #13390 hallott róla vki vmi hírt, hogy lenne olyan kiadás az évben, hogy első második rész egyben amolyan enchanted, overhauled verzióval ? inkább megvenném mint töltögetni hozzá a modokat meg telepítgetni. de kurva sok jó grafikai és játékmenet mod jelent meg hozzá, újabb végigjátszást simán megér vele... -
steweee #13389 már rég játszottam a játékkal, majd két éve, és az második fejezet elején abbahagytam.
két kérdésem lenne :
1: amikor becsajozunk, az a tört verzió hibája hogy nincs "sexjelenet" vagy cenzúrázva van a magyar kiadású verzió, vagy alapból ilyen a program ? egy dragon age után elég hihetetlen, bár ez jelent meg előbb
2: már nem emléxem pontosan hogy lehet az erősebb kivitelő potionokat gyártani, mire kell figyelni. vagy ugye az albredo, rubedo, nigredo másodlagos hatóanyagok némely komponensben.
úgy kellene összeállítani a potiont, hogy pl: az slotokba 3,4,vagy mind az 5 összetevőnek azonos, vagy különböző vagy elég ha csak néhány tartalmazza a másodlagos összetevőket ? -
#13388 Kár érte. :( -
#13387 már aktivált játékot nem lehet tradelni -
#13386 El tudnám tradelni a játékot steamen valahogy? Megvettem az ultimate editiont, de elég komoly csalódást okozott, úgy kb 20 óra után úgy eluntam, mint az állat. :( -
kjhun #13385 Innen és Innen is próbáltad??
Texturen Mod Linkek:
Part1 Part2 Part3 Part4 Part5 Part6 Part7 Part8
Modok:
Full Combat Rebalance Mod: Link
Scabbard Mod: Link
TW Hi-Res Character Models Mod: Link
Deceits: Link
-
#13384 Van a gamehez valami grafika mod?
Witcher Texturen MOD ezt találtam csak de ezt bárhonnan szedem mindig megáll xy MB-nál :( -
#13383 Ennél a gog-os egy fokkal egyszerűbb.. 2400ft és bár igaz hogy dobozod, dvd-d nem lesz, de digitálisan megkapsz MINDENT. Soundtrack, art book, pékfasza. És emellett nem kell 60 patchet nyelvi fájlt, hotfixet feltenned. Kifizeted, letöltöd, telepíted, játszol. A supergamer-es 6ezer200 ft-os verzió rablás, ha mindenképp dobozos kell neked akkor cdgalaxis. -
kjhun #13382 A sima The Witcher-t is felturbózhatod az ingyen letölthető EE Patch-el, amivel az alapból Enhanced Edition lesz. De kell hozzá a magyar nyelvi csomag is hozzá, utána meg az 1.5-ös patch, és a magyar nyelvi csomag is hozzá. Ha nem akarsz vásárolni, mert már megvan.
THE_WITCHER_ENHANCED_EDITION PATCH (TWEE Patch 1.4)
The-Witcher:-Enhanced-Edition---EAX-Hotfix-Patch
The_Witcher_Enhanced_Edition Patch (TWEE Patch 1.4) Magyar nyelvi csomag
TWEE_adventure_Side_Effects kiegészítő kaland
TWEE_adventure_The_Price_of_Neutrality kiegészítő kaland
A Patch (1.4) és a Hungarian Pack legyen EGY könyvtárban a telepítéskor! Csak ekkor lesz magyar nyelvű!! És ha azt akarod, hogy ne vacakoljon a neten és a seriallal/regisztrációval az 1.4-es EE Patch telepítője, vagy ha olyan gépre raknád fel, amin nincs net, akkor keress rá erre: The Witcher: Enhanced Edition v1.4 UNREGISTERED PATCH
A kiegészítő kalandok lehet hogy, csak az 1.4-hez jó, az 1.5-höz nem. Az EAX HotFix-et az 1.4-es patch után kell felrakni (magyarítás előtt/után??)
The_Witcher_Patch 1.5
The Witcher Patch 1.5 Magyar nyelvi csomag
The_Witcher_Bonus_Pack
Innen leszedheted a további egyéb nyelvű csomagokat
Esetleg torrenten, a TDM féle rls-t. A GOLD Edition az milyen?? -
#13381 Hát az "őskorban" a trainerek egyfajta csalások voltak. Itt nem tudom mi lehet pontosan, mert rendes trainerek, tehát aki tud képezni valamiben nincsenek. -
Apa27 #13380 Szia Zorrobomber! Nagyon szépen köszi a választ:) Én a supergamer nevű webshop-nál néztem...
De erre a kérdésemre tud valaki válaszolni?
Mi az a trainer? Olvastam lejjebb, hogy valaki olyat töltött fel a játékhoz? Nekem is kell olyan, ha eredetiben veszem meg? Illetve kell patch-elnem ha eredetiben fogom megvenni a játékot? -
#13379 A bővített, azaz az Enhanced Edition nagyon sok mindenben(testreszabhatóság, teljesítmény, kezelőfelület, plusz animációk, npc skinek) különbözik az alaptól, de utóbbit már kétlem hogy lehet kapni. Mindenképp bővítettet érdemes venni. Nem tudom hol nézted ki, de itt olcsó, DRM mentes, és mindent megkapsz hozzá mi szem szájnak ingere(a magyar szinkront is, ha arra fanyalodnál):
GOG -
Apa27 #13378 Sziasztok!
Miben másabb a szimpla Witcher és a bővített kiadású Witcher?
Van a játékban is különbség, vagy csak plusz DVD-t adtak hozzá, hogy hogyan készült meg ilyesmi... ?
Mi az a trainer? Olvastam lejjebb, hogy valaki olyat töltött fel a játékhoz? Nekem is kell olyan, ha eredetiben veszem meg? Illetve kell patch-elnem ha eredetiben fogom megvenni a játékot?
Már régebbi a játék, de azt hittem senki nem játszik/játszana rajtam kívül az első résszel :)
Előre is köszi a válaszokat!!! -
#13377 Ha jól emlékszem, csak éjszaka lehet találkozni vele. -
Pityu Mester #13376 Más küldetésekkel kell előrehaladnod, hogy a vodián pap megjelenjen. Szóval haladj előre egy kicsit a többi fő küldetéssel, és később térj vissza az oltárhoz. -
horthy #13375 A Tó urnője misszójánál egyszerüen eltünt a barátságos vodián pap . Sehol nem találom pedig a 4. fejezet elején megvolt . Dagon követöit nemegyszer lemészároltam a parton és se kép se hang nem jön elő ! Igy nemtudom megcsinálni az emberek és vodiánok kibékitése missziót ! Csak Juliannal találkoztam a kocsmában . -
Pityu Mester #13374 Ha emlékezetem nem csal, Yaevinnt Golan Vivaldi házában találod meg, a Másfajúak Negyedében. -
horthy #13373 Yaevinn-t a mokusok vezérét hol lehet megtalálni segitettem nekik kimenekülni a bankbol!
Lauvarden hozzá küldött de nem találom sehol a 3. fejezet vége felé se a csatornában lévő tünde romoknál se a Druidáknál a mocsárba . -
ferenc001 #13372 Három rúna kell hozzá (mondjuk 3 Naprúna, vagy 2 Naprúna és 1 Földrúna, vagy 1 Hold- 1 Nap- és 1 Földrúna, és így tovább), de akármelyik kovács megcsinálja. -
horthy #13371 Melyik kovács fejleszti fel az ezüstkardot ? Két runám van ezüstkardra de nem tudok vele mit kezdeni ! Csak az acélkardot fejleszti mindegyik . 3. fejezetnél járok . -
#13370 Hát ha 12 és 13h között odamész a templomhoz akkor kint lesz, ad egy küldetést. Vagy ha szűz vért akarsz akkor majd simán a templomban ápolja a betegeket...
Most én akadtam el. 5. fejezet.
Lent vagyok régi kriptában a litániáért... de nem tudok kijönni... mi a kombináció? -
cRusa1deR #13369 Kösz közben már megcsináltam. Az ápólót mikor és hol keressem?
-
#13368 Druidák adnak majd egy küldetést, álomgombát kell nekik gyűjteni, akkor már kukorikxokkal lesz tele a mocsári barlang. Agyaggödrök után van a barlang. -
cRusa1deR #13367 A harmadik fejezetben hogy tudom teljesíteni a kukorixos felhívást?
Hol találok kukorixokat?
És az ápoló slamasztikában nevű küldetést se tudom befejezni.
Megölöm a flédert, majd visszamegyek a kórházba, de a két ápolónál aki ott van nem tudom befejezni a küldetést.