13886
-
horthy #13366 Az alapjátékban van-e hátizsák plusz cuccoknak ? Ha van kitől lehet megszerezni vagy hol ? A százlábu taszitó amulett ugyanugy jó-e rovarok ellen ? -
caps lock #13365 Nekem eredeti a játékom(gyémánt kiadás),feltelepítem és megy.Nem kell CD. -
#13364 Én pont ezek miatt a dolgok miatt szerettem meg a digitális verziókat. Letöltöm és megy. A legfrissebb verzió. GOG-on 10 dollár. -
poori #13363 Csak az a baj,hogy nem engedi frissiteni ezt a verziót.Ha ujratelepitem a játékot akkor vajon feltehetem rá egyből a 1.5 patchot?Különben próbáltam regisztrálni a játékot és az az oldal ahol lehet megszünt!!!Ilyenkor mi van? -
poori #13362 Köszönöm
-
NovaTerra #13361 Aha, persze. Hogy honnan töltsd le a patchet. Hm. Honnan is. A hivatalos oldalról. Tessék. -
poori #13360 Még valami.Honnan telepitsem fel az összes javitást,amikor minden oldal fizetős lett.Tele van a .........na az,mindennel hogy ingyen már semmit nem lehet letölteni. -
poori #13359 Megvettem a játékot még annak idején szép árért.Azért keresem ezt a file-t hogy ne b*-a a meghajtó az eredeti lemezt állandóan.Szerintem nem használ neki,hogy napokig ott ül a melegedő egységben. -
NovaTerra #13358 Azért ez a játék megérdemelné, hogy megvedd. Főleg, amennyiért most árulják. Ha nem tiszteled meg a fejlesztőket azzal, hogy megveszed, vagy nincs pénzed, de mindenképpen játszani akarsz vele, akkor sem kell aggódnod. Ha jól emlékszem 1.5-ös patchel levették róla a védelmet. Szóval elég minden javítást feltelepítened. -
poori #13357 Nem tud valaki egy helyet ahonnan a 1.3 patch-hoz Nocd crackot lehet letölteni ingyen?Vagy megvan neki és elküldené a [email protected]. -
Richardix #13356 Ennyit a temetői wraith rejtélyéről, tárgytalan. -
Richardix #13355 Uhm, ez most hogy is van?
Chapter II - Beszéltem az Rend fegyverkovácsával, a ki készséggel kiszolgált, mondván, hogy Siegfried beszélt rólam. Kicsit továbbhaladtam a történetben (még mindig Chapter II), de most már elzavarnak azzal, hogy csak a Rend barátait szolgálják ki. What the... -
Richardix #13354 A templom negyedben mentem éjszaka a temetőhöz, és összefutottam 2 ghoullal és egy wraithel. Viszont a wraith barátságos volt, és segített a Ghoulok ellen. Hogyhogy nem támad meg engem? Egyáltalán lehet tudni, hogy ki az? -
#13353 Szerintem ne tárold a cuccokat a ládában, ami fölösleg, mert jobbat használsz, azt add el. -
horthy #13352 Miért van az ha a kocsmáros ládájábol amikbe a cuccokat tartom kiveszek pl egy kardot és mire legközelebb visszajövök megint ott van a kard a ládában ? Ez valami bug ? Igy csak végeláthatatlanul szaporodnak a dolgok a ládában ! Van valami patch ami javitja ?? -
#13351 tök jó, az a könyvben is szereplő sztori :D -
#13350 Csak haladj a történetben előre, majd találkozol a farkasemberrel. -
horthy #13349 Kösz megvan !
Másik kérdés : Van a szépség és szörnyeteg misszió kivel kell beszélnem hogy leleplezzem a farkasembert és hol találom ? Mert ha csak nature lemegyek a csatornába nincsenek ott a Lángolo rózsások !
Velerad-ot hol találom a kereskedőnegyedben ?? -
#13348 Bal fenti sarokban a farkasfejet körülvevő csík mutatja, hogy hol jársz az adott szinten. De asszem a Hős/Heroe (H) képernyőn részletesebben kiírja. -
horthy #13347 Hol tudom megnézni hogy mennyi pont " XP " kell még a szintugráshoz ?? Vagy hogy tudom megnézni ? -
Richardix #13346 Igen erre amúgy én is gondoltam, de ez akkor se magyarázza meg hogy mi történt vele. -
caps lock #13345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vannak arra utaló jelek,hogy Alvin valójában Jacques de Aldersberg gyerekkori énje:egyforma amulett,jövőbe látás,Triss megjegyzése Alvin esetleges időutazási képességéről.És talán ezt erősíti meg az is,hogy miért kell tanítgatnunk,megfelelő eszmékkel átitatnunk-a világ sorsa múlhat rajta! -
#13344 Azért lehet taktikázni a pont elosztással. Én pl elsősorban az erőre, és a kardozós képességekre gyúrtam, mert ez a hozzáállás tetszik. A jelek közül a visszalökőset, meg a tüzeset húztam valamennyire.
De más meg biztos a jeleket húzta, mert az tetszik neki.
Egyszerre úgy sem tudod mindet kimaxolni. -
#13343 Hát igen, mikor Geralt azon elmélkedik egyszer, hogy most már nem húzhatja ki magát abból, hogy kinek az oldalára áll, akkor mond olyat, hogy végül is a Witcherek azért vannak, hogy "emberi problémákat oldjanak meg".
De hogy az emberi problémák, olyanok, hogy "aki nem úgy gondolkodik, mint az emberek, az kiírtjuk"... nos ez az adott társadalom velejárója. Ez van...
Nekem is tetszett amúgy, hogy nem valami nyálas amcsi sztori lett belőle. -
Richardix #13342 Hát nemtom, mellékküldetéseket én is csináltam rendesen, habár a végén már el-elhanyagoltam. Számomra van egy hatalmas csalódás a játékban: A talentek. Első ránézésre azt hinné az ember, hogy jó ha a felét ki tudja húzni, de aztán telik az idő, és azon kapod magad, hogy majdnem mindent teljesen kifejlesztettél. Szomorú, örültem volna, ha taktikázni kell a pontelosztásokkal. Történet terén feltűnt, hogy van egy elvarratlan szál, amit kétlem, hogy átvittek volna a 2. részbe:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Konkrétan hova tűnt Alvin? És miért kellett nekik annyira?
Meg aztán ami engem idegesíteni szokott, az a "Nem lehet megölni, halhatatlan vagyok" típusú ellenfelek, akiket végül mégiscsak megölök.. akkor mivaaan?
Ettől függetlenül nagyon tetszett a játék, és valamikor majd esetleg újra leülök elé (na nem egyhamar :D) -
Gábor3 #13341 Nincs rá valami megoldás, hogy a bónusz küldetésekben (Esküvő, Vicskarácsony stb) legyen szinkronhang? Mert így némán tökre leveszi a hangulatot. -
caps lock #13340 Elég gyorsan kivitted.Én több mint két hétig játszottam vele napi 3-4 órát vagy többet.Persze minden létező küldetést megcsináltam,és szerettem elhúzni a dolgokat.Na meg szivesen jártam a mocsárba egy kis vérportyára a magam kedvéért is.A második rész nekem is tervbe van,ígéretesnek látszik. -
Richardix #13339 Na végére értem a történetnek. Hát elég durva kis dolgok vannak itt a végén, ez az "emberiség nevében elpusztítok mindent és mindenkit" szemlélet kicsit kezd mondjuk uncsi lenni. De azért tetszett, és ha jól sejtem az Outro a második rész történetét akarja felvezetni. Na majd azt is meglesem :D -
Richardix #13338 aha.. egyszer.. de mondjuk 20 db poti készítésénél eléggé idegölő dolog. -
#13337 Szerintem 4db alapanyagot kicserélni nem olyan nagy dolog. Nekem legalábbis nem tört le a kezem :) -
Richardix #13336 Nem lehet valahogy beállítani, hogy melyik alapanyagokat használja a főzetek készítésekor? Idegesítő, hogy ahelyett ami értéktelen és van vagy 50, használja az értékes, illetve megbízáshoz kellő alapanyagokat, és minden egyes darabnál szépen egyenként kell behúzgálni amit én akarok használni. -.- -
Richardix #13335 Az a választól függ.
Tehát mondjuk egy ilyen szituációban:
- I know you work for Salamandra!"
- ... ... ... What are you talking about?!
Kicsit.. köhömm... -
NovaTerra #13334 A való életben sem 1 másodpercen belül felel a másik. -
Richardix #13333 Ezt meg is értem. Amit nem értek meg, az az, hogy miért kell 3-4 mp-et várni helyenként az NPC válaszára, ez az ami teljesen szétdarabolja a párbeszéd illúzióját, és megjegyzem, erre semmi ok nincs. -
Pityu Mester #13332 A szinkronról szólva. Azt írod: "Leginkább úgy érzem, hogy nem is párbeszéd amit látok, hanem mindenki elmondja a maga szövegét, valahogy nem érezni azt, hogy ők most egymással beszélnek."
Ennek az az oka, hogy mindenki maga mondta fel a szövegét, egyedül. A dolog nem úgy zajlott, mint egy film esetében, ahol a szinkronszínészek nézik a filmet, és a szájmozgásra rámondják a szöveget. Itt teljesen vakon mondták fel a szöveget, egyenként, egyedül. A kezükbe nyomtak egy rakás papírt, amin rajta volt a szövegük, és azt mondatonként felmondták. Megjegyzem, ezt másként nem is lehet megoldani. Szóval ezért olyan olykor a szinkron, mintha csak a levegőbe beszélnének. -
Richardix #13331 Jaaa, akkor fölöslegesen vettem meg azt a rúnát a kereskedőtől.. fasza :P -
caps lock #13330 Három rúnakövet kell minimum összegyűjteni,és ezekből tudsz ezüstkardot kovácsolttatni például a törp kovácsnál.Később lehet szerezni olyan rúnákat melyekkel ideiglenesen mágikussá tudod tenni a kardodat.Ezeket a köveket úgy kell használni,mint mikor olajat kensz a pengére. -
Richardix #13329 Megismerkedtem a graveirekkel, és mit mondjak... nem örültem neki. :P -
Richardix #13328 De, benn vagyok már a városban... egyébként rúnákat kinél lehet berakatni a kardba? -
ratgab #13327 Még nem jutottál be a városba... szóval nincs ezüstkardod, ha jól gondolom (csak 1 kard van Geralt hátán)