The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem. :- Azért köszi a választ.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

genndy
Nekem is ez volt, sok fórum átbújása után sem találtam megoldást :(
Indításkor állítgasd mindig vissza, nem tudok jobbat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Steam-en megvan az elsõ rész és lenne egy kis problémám.
Magyar felirattal szeretnék játszani, de viszont angol szinkronnal. A probléma ott van hogy a szinkront hiába állítom angolra a beállításoknál, miután a kilépek a játékból és újra belépek, a szinkronhang újra magyar. Szóval nem menti el a nyelvváltoztatást. Erre tud valaki megoldást?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Most macerás lenne megnéznem, de szinte biztosan arrólo van szó, hogy a GoG-os 8,5 GB nem tartalmazza a nyelvi fájlokat, azt pluszban számolja rá (ugyanis nem köteleztõ mindet letölteni, ha neked fölösleges). Egyébként mindkét verzó 9+1 nyelvet tartalmaz, nincs ebben különbség.
OFF:

Új relanza:

The.Witcher.Enhanced.Edition.Directors.Cut-PROPHET

Ez mivel mássabb a régebbi EE verziótól?? Elvileg Steam-en ez van kint, a GoG-os az mássabb. 1.5*-szer nagyobb a telepítõ, és 9 helyett 10 nyelvû. 1 nyelv nem dob ennyit rajta. (18GB)
wantonly
Helyes sorrendben kell aktiválni. Amikor aktiválod, a gólem legyen az oszlopok között. Mivel lassú, könnyû elcsalni.

Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, de van róla kismillió videó youtube-n.
aktiválom a kõoszlopokat meghalok vagy em történik semmi
mit csinálok rosszul?<#conf>
IMYke2.0.0.0
Én is kedvet kaptam hozzá, újra :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igen, így már beugrott. Arra emlékeztem már csak, hogy én sem bírtam szétverni és görcsöltem vele egy darabig, amíg rájöttem, hogy oszlopontosz van.
Lassan ki kéne játszani megint <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Minden oszlopot kell aktiválni, és akkor egy villám megcsapja a gólemet. Ezt párszor el kell játszani, mert többnyire, Te is meghalhatsz, ha túl közel vagy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az egyik kõoszlopot megérintve csapod szét a gólemet egy villámmal, de ezt 2-3 alkalommal is meg kell ismételni, ha jól emlékszem.

segítsetek a kõ gólemet nem tudom megölni 10 percen keresztül ölöm, de nem hal meg 2-4-ig sebzek neki
genndy
Na megnéztem, a trainernek márpedig beszélnie kell. Amikor aktiválod a fõmenüben, meg az egyes funkcióknál is. De ez nem jelenti azt, hogy mûködik is, ha eltér a verzió, akkor simán levernek.
Azt próbáld akkor meg, hogy patcheled a játékot, és ahhoz szedsz le megfelelõ trainert (gamecopyworld-ön találsz mindkettõt). A Steames változat verziója 1.5.0.1304, ahhoz például van.
Vagy tényleg amit kisokka is ír, hogy betöltesz egy korábbi állást és felkészülsz.

Már elég rég játszottam vele, de én is ezt választottam, hogy a rend ellen harcolok(amúgy kipróbáltam a másik verziót is kíváncsiságból, az sokkal könnyebb). Ugyanígy jártam, mint te, elég durva lett volna így átküzdeni magam, nekem vissza is kellett töltenem 1-2 mentéssel korábbra és ott felszerelkeztem rendesen.

nincsenek :S
Ha nincsenek fõzeteid, akkor valóban szívás.

Genndy: nem hallok semmi hangot az a baj megnéztem a játék verziószámát és 1.4.5.1280-at ír. a trainer neve: Witcher Enhanced Trainer

kisokka: zoltannal és toruviellel a rend ellen kell harcolni, most jelenleg vizima falainál lévõ rendi osztagot kell legyõzni (nyilasok is vannak már) és az elõzõ két harc után már kevés életem maradt és mindig meghalok :S
genndy
Szia! A trainerek általában így mûködnek, úgyhogy az elejét még szerintem jól csinálod. Az F1 után hallasz hangot (pittyenéstm csilingelést, "Activated", stb)? Mert ha az van, akkor tényleg mûködik a trainer. Ha nincs ilyen, akkor lehet hogy mégis rossz verziót szedtél le (mondjuk van amerikai meg európai változata a játéknak, és eltérnek).
Az "1" az valószínûleg a Numerikus 1 lesz, azt nyomod? Num.lock be/ki van kapcsolva? (próbáld ki mindkettõt)
Illetve ha megadod a trainer nevét, esetleg meg tudom nézni.

Miért nem tudod tovább vinni? Talán kezdjük ott, hátha...

Sziasztok

Leszedtem egy trainert a játékhoz (nem vok a híve de muszáj volt mert nem tom továbbvinni) és azt irja h. indítsam el a trainert és utána a játékot majd a fõmenübe nyomjak F1-t, de hiába mert utána hiába nyomom meg játék közbe az 1-est (élet) nem ad életet...
Nem tom mi baja van pedig a verziószám egyezik...
wantonly
Sziasztok! Nem hajlandó megjegyezni a nyelvi beállításokat a játék. Hiába állítom át magyar felirat-angol hang verzióra mindig visszaugrik a magyar szinkronra indításnál. Már baromira idegesít. Steames verzió. Van megoldás?
Fejbõl erre már nem emlékszem, de megnéztem a witcher wikin, Itt azt írja, hogy ez a küldetés "befejezetlen" marad a játék végén.

Ehhez a küldetéshez döntõen olyan dolgok tartoznak, ahol választanod kell két lehetõség között, illetve beszélgetések fõbb karakterekkel. De valami miatt a játék ezt a küldetést nem zárja le.
Az Identitás nevû küldetést hogy kell teljesíteni?
Valaki írja le nekem részletesen, mert az elõzõ végigjátszás során nem tudtam teljesíteni.

Everything is true, nothing is permitted.

Sziasztok, ha esetleg érdekel valakit kockapóker itt találtok:
http://jatek.vatera.hu/tarsasjatek/egyeb/kockapoker_tarsasjatek_witcher_yahtzee_handmade_1624318715.html
SzirmosSzisza
2 EUR Steamen :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

http://rpgames.hu/cikk/the-witcher-full-combat-rebalance-mod-updated

A kereskedõnegyedben van a játékbarlang, ha megnézed ezt az oldalt: Kereskedõ Negyed, a térképen a 25-ös számmal jelölt épület az. De csak este, sötétedés után tudsz bemenni, ott megtalálod az emberedet (Koster a neve).
A játékbarlang bennfentesét hol találom?
Kell a kockapókeres küldetéshez.

Everything is true, nothing is permitted.

Elég régen játszottam már vele, de ha jól emlékszem, úgy kell, hogy rákattintasz a kovácsolás ikonra. Itt megjelenik egy olyan tábla, ami a vásárlásoknál is szokott. Itt rákattintasz arra, hogy vásárolni akarsz. Ha van három rúnaköved vagy három meteoritköved, akkor a megvásárolható tárgyak között megjelenik a meteoritkard vagy rúnakard. Azt megveszed, és akkor a te oldaladról eltûnik a meteorit/rúna, viszont megjelenik a kard.
Hello

Valaki tudna segíteni, hogy a Witcher 1-be hogyan tudok a rúnakövekbõl kardot kovácsoltatni ?

Odamegyek kovácshoz, de csak eladni tudom õket. Meg acél kardhoz is vannak bõvítések amiket rá lehetne kovácsolni, de az se sikerül.

Köszi
fery02
Csak aztán nehogy a késõbbi Cd projekt megjelenéseknél már a konzolok élvezzenek elsõbbrendûséget. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

grebber
Konzolosoknak jó hír kiadják az elsõ részt is!

Next PC upgrade: 2022

Itt ritmikusan kell nyomkodni az egeret. Pontosabban: egyszer kell lenyomni az egeret, aztán várni, amíg Geralt elér a mozdulat végére, amit könnyû/normál szinten lángoló kard jelöl a kurzor helyén, míg nehezen már csak a sárga csík a kard körül, illetve Geralt harci kiáltásai. Ekkor kell megint lenyomni a bal egérgombot, hogy újra, de jobb változatban mutassa be a mozdulatot/új mozdulatot kezdjen, attól függõen, hogy ki lett-e váltva szintlépéskor vagy sem. Harci stílusok közül a szünetben lehet váltani, illetve valós idõben (ha jól emlékszem) acélkardnál a Q billentyûvel, ezüstnél az E-vel léptetni a stílusok között. De ha bekapcsolod a tutorialt, ott is el van magyarázva (talán még érthetõbb is, mint ahogy leírtam).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

ha jól tudom itt is úgy van hogy bal egér gyors ütés, jobb egér nehéz,erõs ütés. Nem lehet hogy ki kell jelölni az ellenfelet?

Empty
Ebben a részben, hogy lehet kardozni az egérrel? Elég fura, hogy csak hadonászik vele. Be kell állítani valamit? Köszi!

én úgy tudom full szinkronos.

Empty
Melyik változatot érdemes leszedni? Ami full magyar és javított grafikás?

Empty
The Witcher Enhanced Edition verzió az full magyar szinkronos vagy azzá tehetõ?

igen angol hang, magyar felirat.
(szinkronnal semmiképpen...)

PSN ID:misi2mezei

angol hang, magyar felirat ?

- igen, a szöveges nyelvi fájl állítólag nem piszkál bele semmibe

ezek mûködnek magyar nyelven is ugye?

vannak hozzá nagyon jó modok:

witchernexus-t böngészd át

párat ajánlok :

alchemy mod
genie
wolf companion
black steel and ivory !!!
scabbard (sword total conversion rebalance)
item stacking and equipment
direktorscut !!!
FULL COMBAT REBALANCE !!!!!!!!

patch 1.5-re mindez és
flash mod nem tudom hogy rámegy e, mert a full c. rebalancéval és a scabbard kardossal lehet ütközne, friss telepítésnél viszont ajánlott lehet kipróbálni

próbáltam ezt a részt is,de a harcrendszer végett nem jött be.valahogy nem tetszett.viszont a 2-ben nagyon jó a harcrendszer.
nincs valami mod erre ami "javítja" ezt a problémát,hogy valami olyasmi legyen mint a 2-ben?

nos ez igaz, de gondoltam hátha vki itt válaszol, és akkor megúszom a próba utáni töltést

am én nehézen játszom, így bele lehet futni már húzós helyzetekbe felkészületlenül a meglepetés erejével, másodszorra már felmodolva nehezítve akarok nekivágni

Nekem az enchanced verzió van meg, de ez csak az elsõ verziót tartalmazza, a legfrissebb patch-ekkel. Még így is kissé bugos szegényke. A grafika szerintem kurva szép, nem feltétlen lesz szebb bármilyen grafikai modtól egy játék, még ha 2D-s képeken úgy is tûnik hogy szebb.
Én úgy vettem észre hogy az összesnek azonosnak kell lennie, akkor jön létre a plusz hatás, a gond az hogy a hatóideje általában jóval kevesebb mint egy normál löttyé. Normál nehézségen a játék amúgy is annyira könnyû hogy... Mellesleg a játékban van mentés-töltés lehetõség, tehát könnyen kipróbálhatod hogy kell-e az hogy mind egyforma legyen, nem-e elég csak mondjuk három... :)
hallott róla vki vmi hírt, hogy lenne olyan kiadás az évben, hogy elsõ második rész egyben amolyan enchanted, overhauled verzióval ? inkább megvenném mint töltögetni hozzá a modokat meg telepítgetni. de kurva sok jó grafikai és játékmenet mod jelent meg hozzá, újabb végigjátszást simán megér vele...

már rég játszottam a játékkal, majd két éve, és az második fejezet elején abbahagytam.

két kérdésem lenne :

1: amikor becsajozunk, az a tört verzió hibája hogy nincs "sexjelenet" vagy cenzúrázva van a magyar kiadású verzió, vagy alapból ilyen a program ? egy dragon age után elég hihetetlen, bár ez jelent meg elõbb

2: már nem emléxem pontosan hogy lehet az erõsebb kivitelõ potionokat gyártani, mire kell figyelni. vagy ugye az albredo, rubedo, nigredo másodlagos hatóanyagok némely komponensben.

úgy kellene összeállítani a potiont, hogy pl: az slotokba 3,4,vagy mind az 5 összetevõnek azonos, vagy különbözõ vagy elég ha csak néhány tartalmazza a másodlagos összetevõket ?

SötétBarom
Kár érte. :(

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zorrobomber
már aktivált játékot nem lehet tradelni