The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Indításkor állítgasd mindig vissza, nem tudok jobbat.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Magyar felirattal szeretnék játszani, de viszont angol szinkronnal. A probléma ott van hogy a szinkront hiába állítom angolra a beállításoknál, miután a kilépek a játékból és újra belépek, a szinkronhang újra magyar. Szóval nem menti el a nyelvváltoztatást. Erre tud valaki megoldást?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Új relanza:
The.Witcher.Enhanced.Edition.Directors.Cut-PROPHET
Ez mivel mássabb a régebbi EE verziótól?? Elvileg Steam-en ez van kint, a GoG-os az mássabb. 1.5*-szer nagyobb a telepítõ, és 9 helyett 10 nyelvû. 1 nyelv nem dob ennyit rajta. (18GB)
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, de van róla kismillió videó youtube-n.
mit csinálok rosszul?<#conf>#conf>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lassan ki kéne játszani megint <#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt próbáld akkor meg, hogy patcheled a játékot, és ahhoz szedsz le megfelelõ trainert (gamecopyworld-ön találsz mindkettõt). A Steames változat verziója 1.5.0.1304, ahhoz például van.
Vagy tényleg amit kisokka is ír, hogy betöltesz egy korábbi állást és felkészülsz.
kisokka: zoltannal és toruviellel a rend ellen kell harcolni, most jelenleg vizima falainál lévõ rendi osztagot kell legyõzni (nyilasok is vannak már) és az elõzõ két harc után már kevés életem maradt és mindig meghalok :S
Az "1" az valószínûleg a Numerikus 1 lesz, azt nyomod? Num.lock be/ki van kapcsolva? (próbáld ki mindkettõt)
Illetve ha megadod a trainer nevét, esetleg meg tudom nézni.
Leszedtem egy trainert a játékhoz (nem vok a híve de muszáj volt mert nem tom továbbvinni) és azt irja h. indítsam el a trainert és utána a játékot majd a fõmenübe nyomjak F1-t, de hiába mert utána hiába nyomom meg játék közbe az 1-est (élet) nem ad életet...
Nem tom mi baja van pedig a verziószám egyezik...
Ehhez a küldetéshez döntõen olyan dolgok tartoznak, ahol választanod kell két lehetõség között, illetve beszélgetések fõbb karakterekkel. De valami miatt a játék ezt a küldetést nem zárja le.
Valaki írja le nekem részletesen, mert az elõzõ végigjátszás során nem tudtam teljesíteni.
Everything is true, nothing is permitted.
http://jatek.vatera.hu/tarsasjatek/egyeb/kockapoker_tarsasjatek_witcher_yahtzee_handmade_1624318715.html
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kell a kockapókeres küldetéshez.
Everything is true, nothing is permitted.
Valaki tudna segíteni, hogy a Witcher 1-be hogyan tudok a rúnakövekbõl kardot kovácsoltatni ?
Odamegyek kovácshoz, de csak eladni tudom õket. Meg acél kardhoz is vannak bõvítések amiket rá lehetne kovácsolni, de az se sikerül.
Köszi
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
(szinkronnal semmiképpen...)
PSN ID:misi2mezei
- igen, a szöveges nyelvi fájl állítólag nem piszkál bele semmibe
witchernexus-t böngészd át
párat ajánlok :
alchemy mod
genie
wolf companion
black steel and ivory !!!
scabbard (sword total conversion rebalance)
item stacking and equipment
direktorscut !!!
FULL COMBAT REBALANCE !!!!!!!!
patch 1.5-re mindez és
flash mod nem tudom hogy rámegy e, mert a full c. rebalancéval és a scabbard kardossal lehet ütközne, friss telepítésnél viszont ajánlott lehet kipróbálni
nincs valami mod erre ami "javítja" ezt a problémát,hogy valami olyasmi legyen mint a 2-ben?
am én nehézen játszom, így bele lehet futni már húzós helyzetekbe felkészületlenül a meglepetés erejével, másodszorra már felmodolva nehezítve akarok nekivágni
két kérdésem lenne :
1: amikor becsajozunk, az a tört verzió hibája hogy nincs "sexjelenet" vagy cenzúrázva van a magyar kiadású verzió, vagy alapból ilyen a program ? egy dragon age után elég hihetetlen, bár ez jelent meg elõbb
2: már nem emléxem pontosan hogy lehet az erõsebb kivitelõ potionokat gyártani, mire kell figyelni. vagy ugye az albredo, rubedo, nigredo másodlagos hatóanyagok némely komponensben.
úgy kellene összeállítani a potiont, hogy pl: az slotokba 3,4,vagy mind az 5 összetevõnek azonos, vagy különbözõ vagy elég ha csak néhány tartalmazza a másodlagos összetevõket ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ