13886
-
ferenc001 #13286 Ha megvan mindegyik, kijelölöd a küldést, ami az megmutatja hova kell menni (a nevét nem tudom, de a leírásból kiderítheted). Ha odaértél a jelölt helyre, akkor majd írja egy obeliszken, hogy melyik szefírát kell beletenni. Mondjuk ha az a név hogy Tipperath obeliszk, vagy valami hasonló, akkor a Tipperath szefírát kell belerakni. Nem is enged másikat belerakni, igazából. Summa summarum: kijelölöd a küldetést, és az megmutatja hova kell rakni és hogy melyiket.
De van a játékhoz (a bővített boltihoz legalábbis van) végigjátszás, ha az megvan, akkor gyorsabban megtudhatod amit szeretnél. -
Gábor3 #13285 Köszi! Már csak annyi, hogy megszereztem az összes cuccot ami a torony bemeneteléhez kell, de fogalmam sincs hova kéne helyezni őket. A tornyot körbejártam illetve a gólemtisztást, de sehol nem találtam olyat, ahol lerakhatnám ezeket. Hova kell? -
ferenc001 #13284 Nagy99: Witcher 2 topic, itt kérdezd meg.
Carmang: Könnyű szinten nem feltétlenül szükséges, de azért jól jön, efölött viszont nem csak megéri, hanem néhány helyen szükséges is.
Gábor3: Ugyanannyi mint a simának: három, ami fő történéseiben is eltér, meg néhány változó, amit a döntéseid határoznak meg. -
Gábor3 #13283 Hány befejezése lehet a bővített változatú witchernek? -
#13282 Fijjúk, lányok. Megéri craftolni? -
Nagy99 #13281 nvidia gforce 9600gt, amd athlon 64 x2 dual core 3.01 ghz, 2,57gb ramal szerintetek futna a witcher 2? -
Kisjuszker #13280 köszi köszi :) -
#13279 Itt van, hogy melyik kártyát hogyan lehet megszerezni. -
NovaTerra #13278 Drágakövet úgy emlékszem. Gyémántot adtam azt hiszem. -
Kisjuszker #13277 sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy a harmadik fejezetben mikor a Kukorix tollakat odaadtam az írnoknak akkor megkaptam a jutalmamat,utána felmentem az emeletre és ott az ügyintézőnőknek milyen ajándékot kell adni ??? :P :D -
#13276 Hali
Srácok nekem olyan problémám lenne hogy játszok egy kicsit és kb 20-25 percenként kilép azt írja hogy a Windows hibát észlelt ezért leáll et mitől lehet?? -
Madi92 #13275 Nem sok értelme lenne ha nem adná össze:) De javítsatok ki ha tévedek. -
#13274 Helló! Nemrég kezdtem el a játékkal játszani, lenne is kapásból néhány kérdésem:
A kardozós skilleket felfejlesztettem második szintre. Mindegyik szintnek van egy plusz sebzést, miegymást adó skillje. Jól érzékelem, hogy ha az egyes szint sebzésnövelő skilljét felveszem, akkor az az első támadás sebzését növeli? Ha pedig a második szinthez tartozót veszem fel, akkor a második (kombó) támadás lesz erősebb?
Ugyan ez Sign-eknél. Csak itt semmi rációt nem látok abban, hogy ha második szintű a Sign, akkor mit is használ, ha az első, vagy a második szinthez tartozó sebzés növelést választom. Vagy ezek összeadódnak? -
Nagy99 #13273 kössz már értem :D:D
-
#13272 Ohh, hasznos infó!
Köszi! -
ratgab #13271 ÁÁÁ! Így már érthető! Kösz az infót! -
ferenc001 #13270 A Witchereknek azért van acélkardjuk (igazából meteorit-ércből van a kardjuk, nem acélból, de az egyszerűség kedvéért maradjon acélkard :D), mert azok a lények, amiket nem megátkoztak, illetve nem a Szférák Együttállása során érkeztek, azok ellen nem hatásos az ezüstkard. Tehát eredetileg nem emberek legyilkolászására hordanak acélkardot, hanem mert egyes lényeket csak azzal lehet kinyírni. A játékban próbálták kihangsúlyozni a kardok közötti különbséget, tehát az emberekre kevesebbet sebez az ezüsttel futtatott pengével rendelkező kard, mint a sima acél. -
ratgab #13269 Valóságban minek csinálnának ezüstből kardot, mikor az acél is ugyanolyan jól szeli az embert!
Witcherben meg azért van mindkettő, mert minek koptatná Geralt a drága ezüstkardját (monstre szeleteléshez biza az kell), mikor embereket aprít (gondolom ez azért ritkább eset).
Meg hát mennyivel vagányabb egy 2 karddal szaladgáló witcher (viccet félretéve Lore-ban valószínűleg meg van magyarázva, hogy minek kell neki 2 külön kard). Lehet, hogy ezüstöt csak akkor használja, amikor monstrét öl... városba például be se viszi, mert minek... Persze ez mind csak spekuláció!
Egyébként a játékban szerintem már csak átemelték, ami Sapkowski mester már jól megírt előtte... Szóval nem a CDPR agyszüleménye... -
#13268 Most lehet nagy hülyeséget gondolok, de nemtom, hogy ezüstkard létezik-e a valóságban.
Ha igen, akkor egy ugyanolyan szinten kiélezett ezüstkard gondolom emberre ugyanúgy sebezne, mint egy acélkard.
Abból ki indulva, hogy embernek gondolom mind1, hogy acél vagy ezüst sebzést kap.
Csak mert ha ez igaz, akkor felesleges lenne witcher-be acélkard.
Persze lehet, hogy csak az én gondolkodásmenetem túl felnőttes. :) -
vzajcev #13267 Igen, mint állat -
Nagy99 #13266 aha. de én így semmit se látok. ilyenkor csak ütni kell? -
bendáj17 #13265 nekem is ilyen ez a hatása. :) -
ferenc001 #13264 Nem, direkt van így (de legalábbis nekem is így van :D) -
Nagy99 #13263 hóvihar főzet ivás után csak nekem mosódik el a képernyő?
-
bendáj17 #13262 acélkard az emberek lesz kiváló :D -
Nagy99 #13261 kössz -
#13260 Az ezüstkard.
-
ferenc001 #13259 A fegyverleírásnál nézd meg, ott írja hogy -10%, +10% sebzés, vagy akármi, és attól függően kell neked eldönteni, hogy a te játékstílusodhoz melyik illik. -
Nagy99 #13258 És az acélkard vagy a vaskard a jobb?
-
Nagy99 #13257 Köszönöm -
ferenc001 #13256 A második fejezet elején majd kapsz egyet. Meg mondjuk utána is, illetve majd lehet kovácsoltatni, ha lesz rúnád. -
Nagy99 #13255 Ezüst kardot hogy lehet szerezni? -
#13254 Ment PM. -
monya1 #13253 Bocs egy kicsit elfelejtkeztem erről a mentés küldésről, milyen e-mail címre küldjem? -
#13252 Végigjátszás alatt ennél a városrésznél nálam is volt ilyen, csak nálam a törpök szakálla nem tetszett mindig a játéknak.
Szóval nálam csak ott volt ilyen látványos nyúlványszerűség.
Sokszor olyan sűrűségbe meg vastagságba, hogy ha törp felé néztem, eltakarta az egész látóteret. :D
Akkor is, amikor közvetlenül nem látszódott a törp, 100 méteres körzetben szórakoztatott vele a játék. :)
De szerencsére továbbiakban nem találkoztam ilyennel végigjátszás során.
-
Ezio of Rivia #13251 üdv embereg witcherben egy grafikus problémám van. ugyanez http://www.youtube.com/watch?v=2QtkCZFGaTw
gépem: intel core2 duo e7600-3GB ram-radeon hd 5450-windows XP
másjátékok mint pl assassinsceed brotherhood crysis 2 szépen stabilan nem a legjobb de nemis a legrosszba grafikával elfut a witcher elsőrésze meg minden grafikus szinten sz*r -
#13250 Igen, ezért kell a játékban a hamisítvánnyal beszélni. -
#13249 Ő az igazi -
#13248 Beszélj Révész Máriusszal :) -
#13247 Csónakossal kell dumálni mindig, magadtól ott még nem csónakozhatsz.