11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#521 -
#520 Nemtudom, én csak 1x láttam hírdetni a http://www.mogyoro.hu/ -n.
100 ropi volt. -
sting2 #519 Ez engem is érdekelne. Persze,inkább belfőldön. -
#518 Készen vásárolható cockpitekkel van valakinek tapasztalata? Milyet, hol érdemes venni? -
#517 Nézz szét itt, hátha találol 5letet. -
Solt #516 Lehet helyet nyerni, de macerás. Ha az ülés van középen, és az forgatható, akkor kb 1/3-al lehet csökkenteni a méretet, csak akkor a monitort kell mindig a másik végre átcipelni! :) -
#515 Én is hasonlót tervezgetek mr régóta. Az igazi gond nálam az, hogy nincs helyem hova rakni. (50Nm-es lakás 2 fővel) Valami összecsukhatós móka kéne változtatható konfigurációban:) (hogy a kormányt és a joyt-is lehessen rá rögzíteni). -
Solt #514 Na valami hasonló lesz az enyém is, csak "tükrözve". Két cockpit lesz egymással szembe fordítva, középen a monitor állvány, ami forgatható lesz. Így az egyik oldalon autó versenyzek, a másik oldalon repkedek! -
#513 Jaa, annak idején én is néztem :D Csak a H vátót kell még elhelyezni.
A Pedál tartó 5letet innen vettem pl :D
-
#512 találtam egy jó kis leírást arról hogy hogyan csináljunk magunknak egy cockpitot -
#511 vkinek nincs homemade pedálja?mert megkéne csinálni vhogy és már csak a mechanika van hátra.de fingom sincs hogy mit csináljak,mien rugókat használjak,mien anyagot... -
#510 Ujujujujujj
cockpit
Sok van még az oldalon. -
#509 Ká-Csa Audio :)
12k körül mozog, de nekem 3k volt :P :D -
#508 assztakurva, mennyi volt 15k? és hol lehet ilyet? lehet engem is érdekelni fog :)) -
#507 5m HDMI :D -
#506 milyen hosszu vga kábeled van és honnan szerezted? :) -
#505 Rosszindulatu oldal.
http://www.freewebs.com/kolthar/utvending%20(4).jpg -
#504 Nekem ez tetszett a legjobban :)
Nincs valakinek egy leszuperált Shelby GT 500 váza motor nem kell se váltó/futómű :D ? (Szép feényezés előny, hátulja lehet törött :D )
-
#503 Nemtudtam levágni a szélét :) Paint valahogy nem kedvelte itt meg nincs más :P
De jót játszottam a panoramam makerrel :)
Ja igen, ha valaki szeretne "5leteket" kapni itt is van pár: Offical Home Built DFP Cockpits Thread -
Solt #502 Tápiószekcső fél éves GDP-je van abban a szobában! :)))))))) -
#501 Wander!
Sikerült tök jól elhelyeznem a széket
Mostmár nincs útban, a lemezeimhez is hozzáférek, és csak hátrakell dönteni a támlát zenehallgatáshoz
A Frex cuccokról meg annyit, hogy akkor érdemes ennyiért venni, ha annyi rászkódás és mechanikai hatás is éri mint egy autoban.
Összerakni az egészet akkora buli legaláb mint vezetni - ha nem nagyobb - ha ezt kiváltom egy vagyonnal csak üresebb marad az életem
Csak azt sajnálom hogy a g25 öt olyan jó, és nem sajátot kell készíteni.
-
zoolee #500 Monnyuk én se vágom, minek adja el...
Ha én enyniért venném meg a frexet, akkor biztos , hogy hosszútávra venném.
Igazából, meg szerintem akinek van pont egy frex re pénze annak már hút mind1 az amennyit bukik.....Bár ez az ő dolga.. -
#499 Ja csak nem mindegy, hogy a G25-t eladod és buksz rajta 20k-t vagy a másikon buksz 100-150k-t. -
zoolee #498 Manapság min nem bukik az ember? -
#497 G25 bőven jó. Szerintem felesleges ilyen 300k-s cuccokra pénzt kiadni, ráadásul nem használja és elakarja adni. Sokat fog rajta bukni szvsz. -
zoolee #496 Mndjuk egy g25 ösön is f@szályosul néz ki egy momo, vagy egy sparco kormány.:) -
zoolee #495 Akkor haverodnak jó dumája lehet..Hülye az aki erre cascot köt.. -
zoolee #494 Miért lett volna láma?
Elárulom, ha nem tudnád, ezek a frex cuccok a versenyautókban alkalmazott igazi cuccok, csak van egy kis adapter ami átalakítja a jeleket...
Szóval műszerfal,kormány,pedálok,minden igazi versenycucc... -
Solt #493 Na ezek azok, amikért felesleges pénzt adni, ilyet bármikor lehet csinálni, a kért összeg töredékéért! :)) Tény, nem lesz ilyen csili-vili... -
#492 -
#491 Igazából a másodlagos piacával van a gond:) meg azzal, hogy a tulajdonosok nem a "kímélem míg tudom" kategóriában autóznak az esetek 95%-ban. Meg hogy olyan gyorsan veszti az értékét mint a huzat. -
#490 Nem biztosítónál dolgozom:) -
#489 Mér'?? Ez egy sima családi limuzin... -
Solt #488 Na mindjárt elkezdem sajnálni a biztosítókat! :)) -
#487 Azt tudom, hogy mi a cégnél nem szeretjük:) -
#486 hogyne :) de hogyan sikerült azt nemtom :) -
#485 Volt egyáltalán bárki is hajlandó CASCO-t kötni rá? -
#484 jo persze kinek mi éri meg :) max valami kis kényelmes állványt vennék a G25-höz, aztán annyi, inkább ráköltöm a maradékot a gépemre (bár nincs rá szükség) :) ez valami extrém fanatikus cucc, imádom a japcsikat mert elmebeteg mindegyik egytöl egyig, és biztos hogy jo. nekem viszont tökéletes a G25, nem kell jobb, mert ha annyira durván autozni akarok mondom havernak hogy állok egy tank benzint és kiviszem pályára ezt a gyönyörüeséget (Ecutec stage 3 tuning, 330HP):
-
#483 Utánaszámoltam, 223800 yen az ára ami 360k HUf és max 140K lehet a posta ide. (hajón persze nem repülőn)
Úgyhogy IMO max félmilla. -
#482 Hát a szék mégegyszer ennyiben van bucser Wander annyira barkács ,hogy legtöbb alkatrésze valódi gtr autóból van ,és cnc mart a köré készitett többi része. Egyedül a vázat csináltam én mert így passzolt az asztalomhoz. Az ebayra meg ez után teszem fel ha kis hazánkba senki nem vinné el, épp a paypal-t intézem. Ha lejár ez az egy frex sem lesz az országban. Egyébként még internet klubbokban is el tudom képzelni mert nagyon masszív ,és lehet gyűrni rendessen. max 100-ban gondolkodnál wander akkor kicsit keress már rá miről is beszélsz, mert ennek a cuccnak külföldön nagy a tábora akik többet is áldoznak rá.