11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#561 Dehát a váz a legegyszerűbb, kreatív nyugtató munka :)
Köszönöm a sok jelentkezőt :D de azthiszem feláldozom magam, és mindent vállalok :)
Viszont majd írok szívesen értekezést róla :) -
#560 jaaa, hát az alap :DD ászf -
#559 én majd vállalom minimálbérért a tesztelést:D
ui.:felelőségget nem vállalnék semmiért:D -
#558 én meg nézem hogy mindent jol csináltok -e, vállalom minimálbérért a bámuolást és tesztelést XDD sőt, helyet biztositok kiprobálási céllal XDD -
Solt #557 Na fogjunk össze! Én vállalom a váz részét, tiéd a mechanikai rész! :)) -
#556 még jóhogy :D
-
Solt #555 Mozgatni akarod az egészet? :)) -
#554 Jaaa, vagy a pedálhoz nagyon jól hozzákell tudni állítani a kormányt. Átlehetne variálni ami most van, csak még bele akarom szőni az X-Sim dolgait. Úgynéz ki találtam munkahengert, meg vezérlőszelepet. -
Solt #553 Picit most én is elakadtam a "tervezéssel", mert sok a meló és nincs időm foglalkozni vele. A lényeg, hogy a három közül (kormány, pedálok, ülés) kettőnek mindenképpen állíthatónak kell lennie, hogy a használat során kényelmesen be tudj állítani mindent. -
#552 Hááát, én ponnt azért építek másikat, mert egy kicsit közel került. Ha hátratolom az ülést, akkor a kormány van messze, ha közelmegyek, akkor meg rogyasztani kell. Játszottam már az ülés billentésével is. Az elején kényelmesnek tűnik, de 2 óra után már fárasztó. (lehet ha nem 190cm magas az embör akkor jó)
-
zoolee #551 Csávó majd kézzel adja a fröccsöt visszaváltásnál.x] -
Solt #550 Ez igen, bár a gázpedál kicsit messze került! :) -
#549 jofajta :) -
#548 Na nekem egy ilyen kell. -
#547 Iszonyat 5letes: :D
Akinek kevés a helye.
-
#546 Nem tud valaki pneumatikus munkahengereket very olcsón ? (pneumatic actuator)
-
#545 egy fél G25? XDD meggyogyult már? -
#544 @pointer:mien kormányod van? -
#543 Hmm, thnx, valami ilyesmit kerestem !!!
A műszerfal kijelző engem is érdekelne, mit csinálsz, majd informálj :D
Nincs kedvem 28k fizetni egy g25 sli -ért. -
tomi555 #542 X-simulator.de igyenes progi és sminán meg lehet oldani 2 motorral meg 2 poti visszajelzésnek egy 2tengelyes mozgatást. műszerfalt most akarok csinálni suliba bemutatónak, van rá másfél hetemtervek szerint egy grafikus lcd lesz usbn keresztül, ha összejön majd teszek fel videt vagy valamit... -
#541 Nincs valakinek ötlete, hogy merre lenne érdemes kutakodni a következőkkel kapcsolatban.
- elektronikus szervóval a cockpit mozgatásást (na nem repülő forog pörög, csak pl az uthibák/fékezés effekt)
- és ennek a vezérlése
pl így link
Jajj, frex -
#540 Melyik olcsó ? :D
Még a tesco szatyor gyűjtés se :D -
#539 hát,sajnos ez nem olcsó hobby:( -
#538 Az rendben van hogy megrendelem, nekem csak a $129.99 fáj.
-
#537 http://www.cxcsimulations.com/
innen megrendeled,és összeteszed -
#536 Ezt valahogy nem lehetne itthon összerakni ? :D -
#535 3 millió Ft -
Solt #534 Én csak egy földi halandó vagyok, nem ítélkezhetek! :D Majd a G25 védő szentje kiszabja a méltó büntetésed! :D :D -
#533 őőőő, de nekem most elnézzük, hogy eltörtem ? :) -
Solt #532 A G25 bántalmazása is súlyos bűn! -
#531 Ajjaj, ez nagyon súlyosnak tűnik :D Akkor inkább a halál :) -
Solt #530 Onnantól csak az NFS-el játszhatsz! :))))) -
zoolee #529 Nehogy már.:C
Inkább vegyél egy sportkormányt, azt aplikáld be oda, de nehogymár levágd.:C -
#528 Lehet én is levágom a tetejét, egyre jobban fityeg :D -
Solt #527 Inkább nem hozom nyilvánosságra a véleményem evvel kapcsolatban! :)) -
zoolee #526 Hö?!
Te az utastérből azt nézed, hogy van-e kerék?
Amúgy van, hogy énis így nézem, mikor fáradt vagyok, azt lustavagyok kinézni az ablakon, meg race07-ben megnyomni az ablaktörlő gombját.:D -
#525 én is gy szoktam motorháztető nézetben
főleg ha texturahibás vagy nincs kerék -
zoolee #524 Ahelyett , hogy balaki tönkreb@ssza azt a g25 st, inkább adta volna nekem. -
Solt #523 Hogy képes valaki kivágni a kormányból egy darabot? Bár attól nem sokat várok, aki motorháztető nézetben játszik! -
#522 na ez már azért nem egy rossz kombó :P és természetesen samsung moncsi-tévé