11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#1401 ez ám a minőség -
#1400 JEEEE!!!444négyöthathét -
#1399 Idefigyejjé tee autoárus :D
Azt nehogy véletlenül lökdössön valaki majd kanyarban :P -
#1398 -
bzs770316 #1397 Ez Te vagy kiskorodban?! -
#1396 Inkább kapsz egy mackójelmezt :D
-
Na szóval ilyet kapsz :D
Ez elég 1xrű. -
#1394 Talán átláthatóbb, kicsit átrendezve.
Nem szeretek festeni, az a két kék csík meg megőrjítene :D -
Lacko86 #1393 poiiii...karácsonyra megkapom tőled ezt a shelbyt? -
#1392 Te majd kapsz egy ilyen szép szettet, az csöndlegyen :D
Ezt meg csak úgy találtam : :D
Shelby pedal Car :D -
#1391 Nem bonyolult, csak az állíthatóságot akartam megtartani, és a CST nél minimum jobbat akarok építeni :D ,meg mi lett vóna ha megállok egy ilyen X-pit szimnél ? :D (boccs mogyi, de hátha erre visszatérsz közénk)
És ugye a felkeményedés nekem megmaradjon. -
#1390 2 rongyé viszem :) -
#1389 Figy,nekem nem kell majd ilyen bonyolult pedál -
tomi555 #1388 Működhet a dolog, de miért bonyolítod így el?:) Szerintem a CST-megoldása egyszerűbb( arra gondolok hogy te felül rögzíted az érzékelőt és alulról nyomod, az alul van rögzítve és húzza a kar). Illetve a felerősödő rugós megoldás jó de figyelj rá h elég erősre építsd:) Nálam kicsit gyenge lett nem hiszem h elbírna erősebb rugót de még 1 próbát majd megér:D -
#1387 Szted életképes ? :D
orig -
Rainbow15 #1386 -
#1385 Lehet rosszul kérdeztem, de nekem váltó is kell meg minden vagy azt is hozzá gondolok?:D -
nono55 #1384 Ezt fel lehet dobni a MOMO-ra? -
#1383 Nekem van eladó kormányom, g25-é.
Mit ér meg neked ?
Van egy kis stabilitási gondja, de csak tengely irányban :D Tekerésre kiváló. -
#1382 fogalmazásról volt szó,nem helyesírásról -
#1381 Hát szerintem sokan nem írnak helyesen:D -
#1380 mert úgy fogalmazol mint egy óvodás? -
#1379 De mért kell belekötni mindenbe? -
#1378 g25 meg az olcsó az nincs együtt -
#1377 Üdv mindenkinek!! Valakinek nincs eladó G25 kormánya? olcsón:D Nem akarok venni még mert nincs cash!!:D
-
#1376 De oldalról támadá a váltórudat, a hossszú életű dolgot meg nem gondolhatod komolyan :D -
Rainbow15 #1375 Mikrokapcsoló az visszanyomja a botot, és nem lenne hosszú életű.
Valamit kitalálok, azért köszi a segítséget. -
#1374 Nu lemaradtam, talán mikrokapcsolókkal próbált meg.
Ezt meg ideírom mielőtt elveszítem:
(talán másnak is jó lesz még)
Here is a pinout of the G25 pedals:
Code:
1 Ground (Black)
2 Gas (Orange)
3 Brake (White)
4 Clutch (Green)
5
6 +5V (Red)
7
8
9 +5V (Red)
And of the DFP:
Code:
1
2 Gas
3 Brake
4 +5V
5
6 Ground
7 Gas
8 Brake
9 +5V
Looking into the pedal's plug (male)
\ 1 2 3 4 5 /
\ 6 7 8 9 / -
Rainbow15 #1373 Igen. 4-sebességet így is csináltam, (egyik pólus a botra, másik meg a "rugókra". De ha az 5-ös, 6-ost is így csinálom, akkor egyfolytában a 3-as, 4-es gomb aktív lesz, berakom 5-be- akkor az 5-ös 3-mas aktív, 6-ban a 6-os, 4-es.
Szóval csak ennyi a gond :) (nem ebből a joyból kellett volna csinálni) -
#1372 Hát ha berakod sebességbe, akkor amíg benntmarad végig nyomva kéne tartania az érintkezőt.
A srácnál - amit alább linkeltem - látszik, hogy oldalról megy rá az érintkező a váltórúdra. (ennek gondolom az is előnye még, hogy hamarabb kapcsol fokozatba, és kevesebb időt van üresbe)
Ő úgy is hívja őket, hogy kapuk, nem gomb pl.
A gumi meg csak balról jobbra húzza vissza középre, 3-4 es közé. Neki se tartja benn fokozatban semmi, max a nehéz váltógomb súlya. De a nyomógomb ellenállása se kényszeríti kifele.
Bár megmondom nem látom a felszerelési módot a fotódon, lehet feleslegesen jártatom a számat, csak gondolom hogy ez lehet a gondod. -
Rainbow15 #1371 Nah kész :)
Sajna nem tökéletes, mert: ha berakom sebességbe, akkor be is rakja, de amint elengedem a váltót, nem érintkezik, és a játék visszarakja 0-ba. Azt hittem, hogy ha berakom egyesbe, elengedem, akkor ott is marad. nem lehet ezt megcsinálni valahogy? (LFS-ben, és a TDU-ban sem ment)
link
link -
Solt #1370 Nincs, de ha megmered venni akkor örök ban! :D -
#1369 Hö, höhö, höhöhöhöhöhö :D
Itt max te leszel az első sztem :D -
Szabi1991 #1368 eltudnám képzelni a szobámba -
bzs770316 #1367 Van valakinek Frex SimConMotion-je a fórumozók közül? -
#1366 Na igen, fogd rám :D Te jöttél hogy cockpitet akarsz venni :P Senki se tartott fegyvert a fejedhez :D Csak azt kinőtted :D -
bzs770316 #1365 Egyébként, miattad van minden! -
bzs770316 #1364 Nem bántalak, drága Pointer!
-
#1363 Remélem nem fognak megverni, mert én rakom fel a képeket :D
-
#1362 Thanx a lot