11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Rainbow15 #1481 Igazi autós "utólag beszerelhető" fordulatszámmérőt nem lehet beszerelni a géphez? (elektromágneses) -
#1480 Mostanra sikerült megtalálnom.
Nem tudom mit fog meg a gépen. LFS-t bizti bírná, de lehet FSX nél már gondok lennének. -
#1479 Matrox Triplehead (nem biztos hogy itt a legolcsóbb), illetve létezik egy spéci megoldás. Kell egy 2. gagyi VGA és akkor már 3om moncsit lehet rákötni, szoftveres megoldás. -
#1478 A három monitoros képmegosztást, kiterjesztést mivel oldjátok meg? -
#1477 st0p tokin' n00b l4ngu/\g3 nub:D -
#1476 Wher iz da nu prezident? -
#1475 Pointer foo prez -
#1474 házigizda témához annyit hogy Pointer for prez izé házigazda. ellenvetéseket [email protected] címre küldjétek
-
#1473 Gondoltam már rá, hogy kéne készíteni valami nagyon praktikus nagyon állítható, kicsire összecsukhatót. Ami mindenféléhez jó. Aztán nagy bussinest csinálni belőle :D De nem motionsimeset :D -
#1472 nyugodtan viheted ha vállalsz pézért csinált cockpitet is:) -
#1471 Házigazda jogok ügyében írok.
Igaz az egész topic éves szinten alig éri el az 500hsz-t, de linkeket meg hasonlókat jó lenne kipakolni banner alá pl.
Ennek az a menetete (ha jól értelmeztem a szabályzatot), hogy megkérdezem kinek van ellenvetése hogy ilyet kérjek magamnak. Az is írjon aki egyetért :D -
#1470 még óra is van :P
nem rossz ötlet
én meg beépítem az egészet 1 igazi kocsiba :D -
bzs770316 #1469 Full-Full!
Már sárgulok! -
#1468 Pont láttam, és mutettam egy gokartos csaj ismerősömnek, 5 percig sÍrtunk a röhögéstől: DDDD
Hamár, nekem is van itthon egy fölösleges gokartvázam, és lesz valahanapján lvém hd tvre, meg g25 re akkor megcsinálom: D -
#1467 Kedves Neo barátunk mutatott rá eme igen rendkívüli eszméletlen megoldásra! Tíz ponnt! Igazából még fejleszthető a szerkezet, ha a 4 kerék nem tömör, akkor a keréknyomás változtatásásval igazi Motion Simet érhetünk el. :D
Epekedhetsz utána Zsóti :D
-
#1466 Megyaz, szépen, csak nem amÍg jon a sok kis gyökér és falba nem rak^^ -
#1465 Miből gondolod hogy azzal a verdával, valaha is eléred a 4. sebességfokozatot a betonon ? :D :P
Keresztbe meg Lacikának megy a verda nagyon nagyon, csak az a baj hogy ő arra akar menni :D És nem csúsztatva megy :D -
bzs770316 #1464 az nem lesz jó poi, mert nekem csa 6 sebességes a váltóm! -
bzs770316 #1463 a fenébe én már megint rosszul csinálok valamit! -
bzs770316 #1462 miért nektek a gokart nem megy keresztbe?! -
Lacko86 #1461 én már arra várok:P jó kis keresztbemenős autó:) -
#1460 Ha továbbra is ekkora a szátok, akkor super sevennel fogunk menni :D -
Lacko86 #1459 próbálkozunk...próbálkozunk:) rFactor, gokart:) -
Rainbow15 #1458 Mivel játszotok? -
Lacko86 #1457 plusz súly nem számít, majd akkor max annyit könnyítek a helyzetemen hogy felteszem a kormányt és nem bill-el tolom, meg bekapcsolom legalább körönként fél percre a monitorom:) -
bzs770316 #1456 Ott mi szédülünk!:-)
-
#1455 Ránézésre nagyon jónak tűnik. Grat -
#1454 Jaa, Neohoz meg hozzávágjuk, me qva nehéz :D És akkor mehettel előre Lacikával. -
#1453 -
bzs770316 #1452 Gratula!Szépen haladsz!
Remélem lassabb leszel tőle, mert ma nem bírtunk Veled! -
#1451 Baszki,te lebegsz -
#1450 Nem, messze van az tőle.
Zsenge vonallal próbáltam jelképezni a testtartásom :D -
#1449 Király lett!
Fékpedálnál a kilógó rész nem zavarja a lábad? -
Solt #1448 -
#1447 Ma volt megint időm, 2 óra meló után elegem lett, jövök be a szerkezettel, fater ott ül nézi a tévét, majd felémfordul. Elrejteni a tákolmányt esélyem nem volt pulcsi alatt, nézi mi a bánat amit csináltam, azt mondja: "ez még mindig az ?" ... persze ilyen provokáló kérdésre nem feleltem, majd így folytatja: "fiam , te is ki fogsz halni....". Kitört a nagy vidámság a családban :D
s a többi két há -
bzs770316 #1446 Ok, akkor szombaton a pályán találkozunk! -
Lacko86 #1445 már vettem be rá gyógyszert, úgyhogy elmúlt a ketteskanyar-fóbiám:) -
#1444 Bakker..Valaki tud segÍteni megvenni a TDU megapackot?
NIncs benkkarim, Így sajna én nemtudom megvenni, de ha valaki segÍt annak nagyon megköszönném:] -
#1443 Bakker:(Akkor mégse..Nemleszek itthon..CSak vasárnap. -
#1442 Szombat 1 óra, f1rft08 trackpack :D