11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#1361 Csinálsz-csináltatsz itt egyet sg-n, és a beállÍtásoknál lehet, Ott van, hogy avatarkép feltöltése. -
#1360 Aha.thx a válaszokat. más: Hogy kell a neved helyett olyan képet tenni?XD -
#1359 50 körül az már jó ár. -
#1358 Mennyiért lehet már kapni G25öt?:D -
#1357 Tudjátok-e, hogy van itt egy srác aki vett egy X-pitet ám :D És hiába baftatom nem rakott még mindig fel képeket!!!! Zsóóóótiiiiiii :D -
#1356 100.000,- alatti legjobb választás, komplett kormány-pedál-váltó szettek között. -
#1355 Mezei felhasználásra az a legjobb.
Professzionálisra frex és társai. -
#1354 Szevasztok!! Anyit szeretnék kérdezni h a G25ös a legjobb kormány? Vagy nem feltétlenül?:D -
#1353 WattafakkÍzdisz?
Komoly cumó XD
Ami először megfogozz az a szálkás fa XDDD -
Rainbow15 #1352 Igen, egy facsavarra van ragasztva "durva" ragasztóval. -
#1351 Az,ami belóg? -
Rainbow15 #1350 2-es képen pl. látszik. (mobilos kép ... :) ) -
#1349 Én nem látom a képen a gombokat:DD -
Rainbow15 #1348
A teteje szerintem mindegy, azon még tudok változtatni, csak a gombokat kéne valahogy normálisabban :) -
#1347 Amúgy ugyan olyan tolltartóm van:D -
#1346 Komoly lett:D Ha működik,akkor szerintem inkább alu-lemez darabokból rakd össze a váltó tetejét,ne csövekből,és király lesz,) -
#1345 kezem között ez 10perc alatt ketté esne:D
de kezdetnek nem rossz -
Rainbow15 #1344 Ma csináltam
Elég gagyi lett, de taláőn lehet valamit csinálni belőle. Régi Joyból.
Nem lesz valami hosszú életű, nem tud valaki valami jobb megoldást, a mikrogombok megnyomásához?
#1339 az jó, de azt nem értem
KEP1
KEP2
KEP3 -
#1343 20 hsz el ezelőtt volt. -
#1342 http://www.youtube.com/watch?v=UI0mDDnBoXo&eurl=http://www.virtualr.net/category/stcc-the-game/ -
#1341 Júúj,ezt meg kéne csinálni,csak gombos kuplunggal nem ér semmit sem:( -
#1340 Tooknám...Haj, bocsi, nem az a topikXD
Jó a cucc amúgy :) -
#1339 Dombos pályán :D
H-Shifter -
#1338 eljönne hozzátok és bemutatnád neki a csokpitedet valami hegymászó szimulátorral
:DDD -
#1337 micsoda didik :P -
#1336 meg hát... -
#1335 Jajj de ari a csöcsike :D utána mi történik ? :D -
#1334 -
#1333 Az nem BMW hanem BNV akart lenni :-) -
#1332 az az átlátszo feszes akármi amit annyira kerestek leginkább müanyag zsirpapirra hasonlit. mikor a céggel kint voltunk a BMW-n hüjére röhögtem magam mikor a tag megállt a stand szélén a foliánál és nem vágta honnan a rákbol van vetitve meg miért nem látszik mikor eléáll. -
#1331 Pointernek van igaza én vágom hogy ő mit mond... -
#1330 Mivan? Nemvágom XD Te most hülyÍtessz?! -
#1329 De hiába van sötét a szobában, nem látom amit a szomszéd vetít az ő falára. :D -
#1328 Mondtam sötét háttérrel: D -
#1327 Olyan vastagg nájlon, mint amiből egy gumicsónak van, az szép feszes csillogós anyag, csak ha a nap elé tartod, még annak a fényét is kitakarja, nemhogy egy projektorét.
Átlátszó meg nem jó, csak ilyen tejüveg feeling.
-
#1326 Wattafánk?!:D Nemértem mi a probléma: SSötét háttérrel kurvajól lehet rá vetÍteni. -
#1325 Én érteni, de ez a túl oldalról van vetítve. Szóval közel áttetszőnek kéne lennie az anyagnak :D -
#1324 Dehogynem.Teljesen fekér.
Nemláttál még ilyet?
Nagyon feszesre,egyenesre lehet seszÍteni :)
Engem már vágott pofán isXD Kurvárafáj.
Off/Mikor 4 éve volt egy rohadt angy vihar, akkor mi épp sulibavoltunk, és kintvoltunk az udvaron, vártuk a másik csoportot akinek tesije volt, és 2 perc alatt olyan rohadt nagy viharlett, hogy sehovase tudtunk menni, és egy széllökés kiszakÍtotta a sátor oldalát: D
És egy darab a légnyomástól elrepült, és pofánb@szott: DDD -
#1323 De a vastag fólia, az nembizti hogy jó vászonnak. -
#1322 Hát,magasnak kell lenni kicsit, és akkor bevilágÍtani az ember elé, és az arnyokat úgy beállÍtani, hogy ne trapéz alakja legyen a képnek, hanem négyzet :)