11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#1441 Jah, vágom.Akkor nem az a verseny.
Mivel toljátok? world karting?Valamikor mehetek veletek? -
Lacko86 #1440 ez nem jelentkezős dolog, csupán baráti alapon szoktunk játszani:) -
#1439 Jaaaaah, hogy aazz...Az hétfőn lesz:L
És igen, alap hogy megyek:) -
#1438 Szerintem már jelentkeztél arra a versenyre -
#1437 Hol lesz verseny?
rfactor?
Oda mennék ha lehet: D -
#1436 Virtual :D
Az kéne még neki lájv, minden kettes kanyarban kérvényezhetne új gokártot :D -
#1435 hétvégi gokart?
Virtuál, vagy lályv?: D -
#1434 Ha már itt tartunk, nincs valakinek eladó Logitech Wingman Force 3D joystickja? Sehol nem találok és azt olvastam ebből tutira lehet frankó ffshiftert csinálni. -
Lacko86 #1433 Gyakorolj a hétvégi gokartra:) nem kell egyből track Ir:) -
#1432 freetrack FTW -
bzs770316 #1431 Nem tud valaki eladó Track Ir-t?
Használt, meguntra gondolok elsősorban! -
#1430 Én i erre gondoltam,hogy a régi pedálom kettévágom,és megcsinálom így,csak annak ilyen telefonkábelzsinórja van,és nem tudnám működésrebírni.Na meg az is logitech,és pedálhibás... -
#1429 Azt elhiszem, de egyelőre még nem alakult ki bennem, hogy a pedált, hogy kéne megvalósítani. Most max csak annyit tudok tenni, hogy a DFP pedálja mellé teszem a momo pedálját és a momo gázpedáljára rakom a kuplungot. De persze ez nem a legszebb megoldás. -
#1428 Pedig az a kettő 1xre izgí :D -
#1427 Ok értem. Egyelőre most a H váltó dolog jöjjön össze aztán jöhet a 3. pedál kérdése is. -
#1426 rs232 csati azért nem hadititok. Azt még a közértbe is kapsz :D
Simán joyra is rálehet kötni.
Csak találj olyat amint van 3 db analóg irány, meg a váltó miatt 7-8 gomb.
Vagy ha van pinzed akkor rendelhetel.
Vaagy rosszarcú barátunk csinál neked olcsóbban :D . -
#1425 Ja értem. Én azt hittem, hogy mezei halandónak nem nagyon lehet beszerezni ilyen csatlakozókat. De ezek szerint tévedtem :) Modnjuk akkor nekem neccesebb a téma a DFP-vel. Ott a két pedálra nehéz hármat kötni.
Egy kicsit utánanéztem ennek a joyból h váltó témának és úgy nézem ez elég egszerű hadművelet és az eredmény is viszonylag tűrhető. Asszem beszerzek egy megfelelő joyt aztán kitalálok belőle majd valamit :) -
#1424 Dehogy vágom, kihúzom és elteszem. Majd alkatrészboltba veszek én csatit hozzá. Az eredeti pedállt meg megakarom hagyni működőre. Tehát potit is venni kell :D
Nem véletlenül kerestem ezeket. -
#1423 Vagy szimplán a g25 potijajit használja majd. -
#1422 elvágod a G25 pedál zsinorját és simán ráhegeszted? Ez így működőképes? -
#1421 Simán rádugom a g25 pedál helyére.
'Rainbow15': grat :D -
Rainbow15 #1420 Kipróbáltam az rFactort, és ott tökéletesen működik a váltóm, berakom sebességbe, leveszem a kezem a váltóról, és ott marad, nem rakja be 0-ba. Most már nem bántam meg, hogy szétbarmoltam a joyomat :) -
bzs770316 #1419 Szupermogyi, nézd meg ezt a linket!Én valami ilyenről beszéltem neked az xpit-hez!
http://www.youtube.com/watch?v=CHmPfVx1OEE&feature=related -
#1418 Ezt a pedált milyen progival szeretnéd majd életre kelteni?
Én is gondolkodom esetleg egy 3 pedálos szett plussz egy H váltó összeeszkábálásán, de egyelőre még csak informálódom. :) Nagyon tetszik az amit eddig csináltál, nagy grat hozzá! -
#1417 A meglévőt kell átkonfigolni :D Igazából fingom sincs milyenre kéne :D Sose fogtam hajó kómányt :D -
#1416 Eltört a kormány is :( -
Ehhez is van real FFb plugin? -
#1414 -
#1413 -
#1412 Ehhez ponnt jó is lesz :D -
#1411 OMGPLZ!shipszim 2009 hez? -
#1410 Szintúgy XD Csak én a kapunak mentem neki XD
Szegénynek betört a fényszóróhelye XD
De inkább csak a kapu járt rosszul: D -
nono55 #1409 Na ez mé' nem müxik...
Akkor így:
Sitty-sutty -
nono55 #1408 Sitty-sutty, hamar összedobok egy ilyet ;)
-
#1407 Gondolkodom egy horgász szimen, de lehet az sokkal olcsóbb lenne a valóságban. :D
-
#1406 nekem csak 3 kereke volt :P
fejszével vertem széjjel és sok meló volt vele :D -
Solt #1405 Ne vicceljetek... azzal embert lehetett ölni!!! :)))) -
#1404 Jah bazz, még kölyökkoromban egy kiscsákó a dombról leereszkedve belerongyolt a panel oldalába, meg se kottyant a kütyünek... -
#1403 Dehát abba anyag vót dögivel :D -
#1402 nekem Moszkvicsom volt ilen :P