11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• bzs770316
    Igen Poi ezek a régi jó dolgok csodákra képesek! Nálam a barátom (versenyző társam)miatt kellett szétnyomni a z ülést de még én is meghízhatok
  • pointer4
    Vegyük ~250.000,-nek, ami tartalmazza az ülést meg a vázat. Az ülés elég spéci, egy tökösebb sportülésért képesek elkérni bárhol ~100.000,-et, és akkor még nem is mondtam drágát. A váz meg mindenhol állítható, elég dizájnos, igazából aki megveszi, nem is nagyon fogja továbbcserélni másra. És ha ezt egy német kisiparos rakja össze, meg fényezi, akkor majdnem még olcsónak is mondható :D
    De azért hálistennek van olcsóbb megoldás. :D

Ráadásul most olvasom hogy alumónium, azt meg heggeszteni...... :D jó móka.
  • blory
    Ugy 1.000 Euro hogy not included: Racing wheel, pedals, monitor stand, keyboard holder, monitors, console / PC. + meg szallitasi koltseg. Igy mar eleg huzos de hat ez attol fugg mennyi a $-d :) Jo volna egy reszletesebb terv rola, nagyon szurja a szemem lehet csak neki fogok egy ilyenek ha kapok egy helyi szakit aki vallalja.
  • solo
    Kézifék
  • bardocz
    Nade ott a kuplung pedál,biztos használja másra is:)
  • pointer4
    Ennek tudtommal csak akor van érrtelme, ha van kuplung is, F1 ben meg...
  • bardocz
    A fékpedálnak nem a gázhoz kéne közelebb lennie?Nem tudom,azért kérdezem,de versenykocsikban a gázfröccsös visszaváltás miatt úgyvan nem?
  • pointer4
    Igen szép munka, a srác a G25 váltót szétkapta és csak a gombok miatt kötötte be a nyákot, a plussz gombokra :D Mondjuk oda neki nem kell majd H váltó :D
  • pointer4
    Nagyon jóóóó :D Nem lesz az ülés magasabba ? A kormányt nem kell majd megemelni pl ?
  • solo
    Karaly:)
    Hátul azé' befigyel a fkf-s csóka.
  • bardocz
    Fú,ez nagyon királyul néz ki,elfogadnám:D
    Jah,nem érne be a 2x2 méteres szobába:DDD
  • supermogyi
    Jó estét ;) Nos íme az ígért fotók, jövő hétre elvileg kész lesz az ülés támlára szerelhető idom, ami az aktuátorokhoz csatlakozik majd... meg erről még hiányzik az egész hátulja, amin a vezérlés és az aktuátorok alsó szára lesz.

• bardocz
    Nem 900:D Azért mondom,hogy 900 fok még nem nagyon megy,blackwoodon ha rendes köröket megyek,akkor is bennehagyok 3 másodpercet.De érdekes,hogy most a hátsókerekes kocsival megy jobbat,előtte meg elsőkerekessel voltam gyorsabb.
  • pointer4
    Momoval hogy is drifteltél 900°-on ? :D
  • bardocz
    ÉS ebből az utolsó a legegyszerűbb:D
  • bardocz
    Na,most kipróbáltam lfs-ben a formula bmw-t a kormánnyal,360fokosra állítva,és érezni a különbséget a momo-hoz képest.Amint korrigálni kell a kormány már enged is el,olyanokat fogtam,ami előtte esélytelen volt nekem.Ettől függetlenül 900fokosan driftelni még mindig nem tudok úgy,mint momo-val:D
  • pointer4
    Hjahh, jól megfogalmaztad :D
  • symbol
    amúgy persze gőzöm sincs :) értek én hozzá? :D
    szar nekünk szimulátorosoknak. érteni kell a pénzkereséshez, pc épitéshez, tuninghoz, kormányokhoz, pedálokhoz, setupoláshoz, és még vezetni is tudni kéne
  • symbol
    nah kössze a képeket először is :)
    aztán kormány téma: SZERINTEM annyiban lehet jobb egy vérpfifi kormány, hogy nem félsz "bántani". :) Totál halk, aztán meg a fogaskerekei finomabbak lehetnek, holtjátéka nincs,
    aztán vannak profi nem FFB-s cuccok is; (ECCI kormánya pl nem FFB-s, de mindenki isteniti) mondjuk ahhoz képest még mindig milyen az ára...
  • bardocz
    Nameg szerintem az FFB-nek a program szab határt csak,profibb kormánnyal nem lesz jobb egy múagy szar ffb-s játék.
  • bardocz
    Én pálcikaember vagyok,nekem biztos jó:D
  • pointer4
    Hát a felfogatást nehéz leírni, 41*41cm re van 4 furat előről-hátra irányű tengelyre kell 4 csavar.

(aki a por miatt fikáz, a jöhet takarítani:P )
    Ez a 23.000 Ft os. Előre hátra megy a sín, illetve a dőlést minimálisan lehet állítani, hogy 3 furat van fél-fél-fél centire egymás alatt mind a 4 ponton.
    Viszont....
    az én hájas fenekem nem fért bele, közel voltak az oldal merevítők. De ezt egy manyuális kurblis autoemelő szétfeszítette nekem :D
    (Ugye Zsóti nem csak nekem volt ilyen bajom ? pedig neki hab teste van :D )
  • bardocz
    Szerintem a fanatec pedáljai nagyon jók,és ami mindenképp pozitívum,hogy itt a kuplungot előre nyomom,és nem csúsztatgatom rajta a lábamat,mint momo-n.Jó,ott a féken meg a gázon csúsztatgattam,de itt ezeken sem kell.Momo emiatt nem tudtam mezítláb játszani,ezzel meg simán megy.H-váltó elég jó,csak az illesztése lehetne valamivel merevebb.
    Amúgy én sem tudom,hogy miben lehet jobb egy 100ezres kormány(csak a kormány),mint mondjuk ez,vagy a G25.
  • pointer4
    Az az igazság, el nem tudnám képzelni, hogy a G25 nél számomra mi többet tudna nyújtani egy FREX vagy ECCI kormány.
    Az FFB-t lekell vennem gyengébbre úgy is ha jó időt akarok menni, az erejét meg feltudom venni, hogy eltöri a csuklóm.
    Csak a pedál meg a H váltó hagy kívánnivalót magaután.
    A DFGT meg Fanatec is valahol ugyan itt lehet kormányügyileg.
    A pedál készülget, a SIM-GEAR meg karira bejátszik :D
  • bardocz
    Most nézem,hogy vannak sportülések viszonylag jó áron.Mennyire bonyolult csinálni belőlük egy itthonra való széket?
  • bardocz
    Kinézetre nem egy nagy szám,meg használtan is vettem,és sajna a középállás nem teljesen az:@ Meg még szokatlan a a bőrkormány,hogy nem tapad úgy a kezembe,mint a momo:) De szerintem teljesen jó,G25el meg akkor tudnám összehasonlítani,ha lenne egy itthon.
  • pointer4
    Jaa, akkor te vettél ilyet :D
    Majd ha 1x lesz rá lehetőségen meglesem élőben, hátha a fotósuk béna :D
  • pointer4
    Panelt nekem is :D
    Na, nemtudom olvastad-e, hogy jártam a pedál potival. Így kitaláltam, hogy akkora "pedálkar"-nál ami nálam van a kb ideális 4.5-5 cm pedál bemozdulásánál a felső ponnt ~23mm-ert mozdul előre így egy 6,5 mm-es fogaskerék ~270° fordít a potin.

Remélem a menetesszár nem nyalja el nagyon hamar a kemény műanyag fogaskereket. Hála égnek a fogak ponnt passzolnak az M8 szár menetemelkedésébe. :D
    De fémből nem tudtam hirtelen szerezni. Így is kifosztottam egy magnó szervízt :D
  • bardocz
    Teljesen jó,hétvégén vettem egyet,és bőven meg vagyok vele elégedve.Igaz leginkább még csak lfshez tudtam kipróbálni,mert szombat este játszottam vele,vasárnap reggelre meg beszart a gép
    De a kuplung,meg a h-váltó nagyon jó,a kormányon meg menet közben állíthatom az ffb-t,és a forgásszöget.
  • pointer4
    A cockpit miatt odaraktam :D De a kormánya.... szóval... akkora gagyinak tűnik fotókon... meg ez a drótnélküli megoldás....
    De majd ha a Komrány topicot kell csinálni, akkor oda kikerül :D G25 meg DFGT mellé :D
  • symbol
    álmodozzunk csak

hát igen, de persze nem tartozékok :)
    biztos minőségi, de sajna nagyon drága. :) bár ha belegondolunk ez ahogy így kinéz már nem is csak használati, kényelmi eszköz, - mint egy szintén drága jobbfajta bútor,- hanem egyszerűen a szoba ékköve :D

sajna nekem előbb pedál mindenképp :D aztán ülést is akartam venni, akkor meg már lehet nem ártana egy ilyenbe egyszer beruházni... ezen úgysem tud mi tönkremenni, jobbat nem tudnak gyártani... szal nem veszíti majd el az értékét...

hossztávú cél egy CST F1 pedál, aztán H váltó, aztán meg valami ilyesmi :D
    iracing alatt ha lesz éccakai' oválozás vagy fun road race majd jól fel-led-ezem a cockiptem a csöveknél, azt faszás' lesz :D

a kormány az jelenleg, amit kicsit feleslegesnek és pénzkidobásnak tartok. tuti jobbak a 200ezres kütyük, de nem az árukhoz mérten... persze minőség meg minden, de akkor is.

szerintetek ezen szim-termékek ára valaha is megindul majd lefelé? el kellene indulni, mert azért nő a konkurencia nem?
  • AlieN911
    Ha ugy 1000 ajro, ahogy a képen van, akkor szerintem nem sok érte! cockpit + kormány + tv...ha jol láttom, akkor 3 is van belőle, mármint TVböl.. Bár énse fogok venni egyböl kettőt!Egyetsem, nemhogy kettőt :D
    Nah de szerintem normális áron van!

de azért peace
  • blory
    Na ez igen cucc Csak hat az 1.000 Euros ar Ha meg egyszer epitesre szanom magam ilyen lesz az tuti.
  • symbol
    jah, ne is mond :)
    láttam még egy egész jó szimulátor keretet is :) kurvajól néz ki, csupán nagyon drága, dehát ez van.
    fanatec de mondjuk itt van elég sok minden más is. a kormánya, meg a többi cucca az árhoz mérten nem olyan jó, de nekem ez a keret nagyon tetszik, rakd oda talán :)

ha egyszer milliomos leszek... ajjjhhh :D
  • pointer4
    Jááá , thnx:D
    Mennyi minden félét sikerültlehet itten összeszedni :D
    Nem is hittem volna hogy ennyi minden féle van. :D
    És még közel sem lehet teljes a dolog :D
  • symbol
    jaja :D grat :)
    még valami: http://www.ecci6000.com/ Ecci cuccok :)
  • Solt
    Gratulálok, és egyben köszönöm is a munkád! Nagyon hasznosak a linkek... pár topik mintát vehetne!
  • bardocz
    Hülye lennék:D
  • Rainbow15
    Vegyél egy imprezát, vedd ki az ülést, és add el a kocsit :D
  • pointer4
    Nagyon ráizgultál, hogy szétrázzák a segged :P Addig inkább gyakorold a pályákat :P