11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#1521 Vaze mit szerkesztette itt össze,egy laptopból,füzettartóból,és mint támaszt használva a kormányból,és monitorból.Holnap majd tuningolom,és ha nem felejtem el rakok képet.Keményebb,mint a múltkori pedálbeállítás cipődobozzal. -
bzs770316 #1520 Jó, hogy itt vagy!Már nagyon várom a fotókat!!!!!!
Gázt neki! -
#1519 Köszke :D
Megbocsátunk, de csak több mint 5 fotóér :D
Igen átfűztem a tengelyen, de csak azért mert ehhez nem kellett kimozdulni itthonról :D A lustaság az űber hajtóerő ! :D
-
#1518 Jó reggelt mindenkinek!
Először is bocs, hogy eltűntem, de maghasadok... neeem, megszakadok ;) szóval Pointernek és hamarosan postolom a fotókat a gumicsuklós versenyülésről! Bár még én sem láttam... de ez csak napok kérdése.
Amúgy pointer: látom, csak hallgattál rám, sikerült amúgy átfűzni a kijelző madzagjait a tengelyen?
Ja és a fórum fejléce... az valami fantasztikus :D -
#1517 Nemkéne,szétrázná a picsámat -
#1516 Én nyáron ferkába ületm: D
Eltudnám viselni: DDDDDDDDD -
#1515 Kitaláltam,hogy abból nagyon kényelmes székem lenne.
Beleültem egy evo-ba szombaton,és kurva kényelmes.STI is olyan lehet.Kár,hogy mindkét kocsiba csak a kereskedésben ülhettem bele:D -
#1514 STi ülést?:D Bazz, te most viccelsz? Sztem STI-t nemzúznak annyira tk ra, és azt se adják bontóba, hanem eladják alkatrésznek :D
Szal sztem lehetetlen bontóba stb helyeken kapni.
Bááááár, amit megpróbálhatsz azok ilyen magyar tuningműhelyek.
Pl Határúton a magyar HKS márkaképviseletének a tuning bodegájába lehet akad1-2: D -
#1513 Subaru Impreza STI ülést lehet kapni valahol olcsón?Sia wrx ülése pot kényelmes volt,amikor beleültem,sti mégjobb lehet:D -
#1512 Bee tettem :D -
#1511 innen jött az egész cockpit ötlet -
#1510 Annál én sokkal szégyenlősebb vaok :P -
Lacko86 #1509 jól összeszedted a linkeket, de azért a te logout-os írásodnak is itt lenne ám a helye;) -
#1508 VPP :D Benne van a bannerban :D :P
Sokmindent kihagyhattam, és még tervezek beletenni a linekek közé, akinek 5lete van írjon pls :D -
#1507 made in home -
#1506 Ez meg milyen kormány?Nagyon jól néz ki. -
#1505 Asszem ez nem az olcsó kategória: DDD -
#1504 -
#1503 Jófajta kormány lehet.
Ennél az ipsénél láttam.
-
#1502 Régen érdekelt a G25 bele, most átfűztem a kijelző kábelét és közben lefotóztam neked :D
-
Solt #1501 Szemem rajtad lesz! :D -
#1500 Valszeg elég lesz, mert megjelent Banner karbantartás menüponnt :D
THNX mindenkinek :) igérem nem hozok szégyent magamra :D -
#1499 mennyi eddig a hsz? -
#1498 Én Honda CB400 Super four al vizsgáztam :D
Viszont olyan picike motor, görcsbe is ugrott első felszállásnál a lábam :D -
#1497 Kurva jó, én is egyszer próbáltam mikor tesóm jogsizott... -
#1496 Nagyonsok :)
De vezettemmár, nagyon élvezetes:D
Sok kis gixxeres csávó egyből eldobta, én nem: O Najó, csak egyszer, de az akkor volt mikor autópályán ködbe csövön toltam azt jött egy kamion: D -
#1495 Honda rider training et kb mennyiért lehet beszerezni?:D -
tomi555 #1494 Pointert HG-nak:D Amúgy végre TDK letudva pontosabban egy lélegzetvételni szünet de mivel továbbjutottunk lesz vele még meló:) Na a lényeg a lényeg hogy kicsit most lesz időm foglalkozni a cuccokkal úgyhogy remélhetően max 1-2 héten belül sikerül megcsinálni a végleges verziót a joypanelből(32gomb,8analog bemenet,1POV és ha valakinek kell még az is megoldható h az egyik analog bemenet loadcell fogadására alkalmas legyen)
Illetve készülget az LCD műszerfalam:) Nagyon brutál jól néz ki csak még abba is meg kell csinálniom a panelt meg a programozás nagy része még hátra van...
-
#1493 Azt lesheted :P -
Lacko86 #1492 pedig egy élmény volt:) na nem baj, megyek én még pöstre:) -
#1491 Megvan a másik banra jelöltünk is. -
#1490 A szimulátorra gondol :D Mielőtt... khmm....
Persze fotó nincs róla :P -
Lacko86 #1489 höhö...én már ültem benne:P -
#1488 Én kétlábbal banolnám innenXDDDDDDD
Azt visszajöhet gazdinak, ha közcélra ajánlja a szimuját..XDDDDDD
[vitz]
Amúgy, 100% ban támogatom , hogy ő legyen a HG.:) -
Lacko86 #1487 Természetesen én is támogatom az ötletet, Pointernél rátermettebb embert a feladatra nem ismerek;) -
#1486 köszi -
Lacko86 #1485 a poi?? ááhhh... -
Rainbow15 #1484 köszi -
#1483 Biztos lehet. Csak ha az elektronikai akadájokat le is küzdöd, akkor is kb csak az LFS fogja támogatni.
De keress rá, "outgauge" a kulcsszó. -
bzs770316 #1482 Szerintem, Pointer nagyon jó házigazda lenne!