11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#1281 Ha kényelmes volt tetszik neked, és megéri az árát, akkor ne hagyd ki :D
De milyen többire gondolsz? :D
A kerekes megoldás jópofa, kitolhatod a folyosóra ha nem kell épp :D -
xenorg #1280 A kormány magasság állítható.Az alja és akormánytartó szövet.Már voltam a srácnál csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.Nekem tetszik mert nem olyan nagy monstrum mint a többi. -
#1279 Hát senkinek az üzletét sem akarom rontani, de talán kevesebbért reálisabb lenne.
Mondjuk a fotón nem látszik sokminden. Az anyagára a fémnek az nem lehet több mint 5 rongy, + kerekek + festés + meg nem látom mi van talán középen szövettel borítva. Ha az fémlemez akkor az még plusz +4 rongy legalább. Tehát valamhol 15-20 körül biztos megáll, + ülés. Ami maxx 10 rongy ha bontóban vadászik az ember egy jobb állapotút. Ugye ere rájön az összeszerelés, ami megint relatív. Ha megvan a felszerelés akkor lehet itt az ingyen kifejezéssel dobálózni, ha nicsen, akkor egy heggesztő, 2.000,-Hufos órabérével 8 órás munka pl :D +Festés ami panellakásban nem biztos hogy 1xrű munka.
Az ülés állítható, de a pedálnak vagy a kormánynak is annak kéne még lennie, hogy biztos kényelmesre beállítható legyen.
Bár ha nekiállnék "gyártani" ilyet itthon lehet én se adnám olcsóbban :D -
xenorg #1278 Sziasztok!Mi a véleményetek erről?Most szeretném megvenni.48E váltó és kormány nélkül.Állítható kormánymagasság + ülés.[IMG][/IMG] -
#1277 Ez is bennevan a pakliban, de az a szélén 2 olyan moncsi amit kikukázott az iroda lomtalanításánál. A középső meg vlaszeg a toppon van. Tuti nem ugyan olyan a képük :D -
#1276 Más szögből nézed,és azért tűnik ennyire különbözőnek szerintem:) -
#1275 És akkor arról nem is beszélve, hogy teljesen más a monitor színvilága. Érdemes lenne 3 egyforma panel :D -
#1274 ezért mondtam. fresnel lencse ja meg vékony szélű monitorokat kell választani meg normálisan illeszteni őket mert a srác pár fokkal eltévedt. -
#1273 Hát nemtudom.... szóval ez így......
-
#1272 Még LFS is lehet, ha jól látom az egy FormulaBMW. :) Bár a pálya nem ismerős. -
#1271 Az utolso előtti meg sztem a TDU (Test Drive Unlimited) -
#1270 Rfactor volt az uccsó. -
#1269 Hát nemtom. A Freetrack (vagy TrackIR) nek ponnt az a lényege, hogy "csőlátású" monitornál jól kihúzza a látószögben a szabadságot.
De itt ez annyira jól lát oldalra, hogy max akkor lenne érdemes oldalra néznie, ha rutinozik kresz órán :D Nekem perfektó jól megy amúgy a Freetrack, bár csak 72cm széles a képernyőm.
divx79: Az uccsó játék valszeg iRacing. -
#1268 google it.:)
Elég sok helyről beszerezhetőek, de ha van a közeledben használt írásvetítő az is hasonlóakat használ, csak lehet, hogy nagyon torzít. -
divx79 #1267 A trackIR-es videonal mi az utolso elotti jatek amivel nyomul a srac? Amugy tenyleg nem rosz ezek a lens-es megoldasok. Mar csak az a kerdes hogy honnan lehet beszerezni ilyen lencseket. -
#1266 A lencsék túl nehezek hozzá szerintem. nagyon meg kéne erősíteni a tartókarokat miatta szerintem.. -
#1265 pointer4 összekombinálhatna a cuccára 1 ilyet :D -
#1264 De ez talán mégjobb TrackIR-al megheggesztve.
-
#1263 tessék..
nem kép hanem video
-
#1262 képet róla
amúgy már korábban lett sztem linkelve az a kép ahol a srác az lcd-ket szétszedte és összeillesztette -
#1261 Jaa, jaa, nem kell a moncsikat szétszedni, csak elé kell tenni egy prizmát. -
#1260 akkasszatok rája fresnel lencsét 3-at. éppen annyira nagyítja meg a képet, hogy eltűnjenek az élek + mélységet is ad. -
divx79 #1259 pointer4: Ha jol ertelmezem amit irtal akkor szamodra zavaro lenne a monitorok kulso burkolatanak az oldalso elei amik ugye felosztjak valamelyest a latvanyt. Engem nemtudom mennyire zavarna, ez majd max akkor derul ki ha mar meglesznek a monitorok. Rogton tuti nem fogom szetberhelni oket, mivel akkor ugrana a gari. Most meg nem gondolkozom ilyen dolgokon. -
divx79 #1258 Meg fabol eleg maceras full motion cockpitet csinalni, s nallam vegsosoron ez lenne majd idovel a cel. -
#1257 :D
Igen, csak annyi baja van, hogy drága, puha, és bizonyos szempontból igen problémás megmunkálni. -
#1256 sztem szobába inkább a fa való :D -
#1255 "Tobb dolog miatt is erdemesebb aluprofilbol osszerakni a vazat."
Ne felejtsd el kihangsúlyozni hogy neked :D Én hátrabattyogok a kertbe, előhúzom az asztal alól az ívheggesztőt, és olyan formát teszek össze ami jólesik :D
A szétszedés meg....... szerintem he 1x össze van rakva, akkor a fene se fogja még1x szétszedni. Én pl az enyémet úgy terveztem meg, hogy ha azért át kell vinni egy másik szobába, akkor a főbb elemek oldhatóak legyenek, a 80cm-es ajtószélesség ne legyen gond. De szétszedni.. :) le is töröm a kezét annak aki szétszedi :D
A változtatás meg talán kicsit macerásabb, de pl a kormány tartót is átvariáltam a minap, meg a váltótartót. Azt én is csavarral szereltem fel, majd levittem, átalakít és vissza. Azért is lett ilyen, hogy ha jön a G..28 kormány akkor azt is feltudjam rakni. :)
Nálunk (itthon) érdeklődésemre elárulták, hogy 1m szál közel ~8000 Ft (pluszz!!! illesztékek). Az én állványomhoz kellett 32m zártszelvény összesen, különböző méretűekből. Az volt 17.000 Ft. Nem is merem az alu árával összeszorozni ezt a hosszt :D (bár ami igaz az igaz, lehet abból az anyagból máshol, máshogy kellene merevítés, és talán még kevesebb is).
Tehát aki megteheti hogy heggeszt az jobban jár vele, ha ilyen opció nincs, akkor marad ez a költségesebb, de sok szempontból egyszerűbb. (azért összeszerelnék belőle 1x egy szimet, bizti jópofa találmány (salgóból már úgy is annyit mindent csináltam, azt már utálom))
A 3-om monitornál meg fejfájást okozna nekem a "megjelenő" két "A" oszlop (nevezzük így). Bár így el tudnám viselni :D , remélem gondolkodol majd egy ilyen upgrade-ben :D -
divx79 #1254 Tobb dolog miatt is erdemesebb aluprofilbol osszerakni a vazat.
-Sajat magad ossze tudod allitani kulonosebb szakertelem nelkul, ezert nem kivan heggesztesi szakertelmet/felszerelest, s keresni sem kell embert hogy esetleg ezeket a munkakat megcsinalja. (angliaban fokent nem igazan megoldhato)
-Joval kisebb tomeg, szetszedhetoseg, s ezalltal egyszerubb mozgatas/szallithatosag
-Utolagos modolhatosag (egy osszeheggesztett lefestett vazon mar utolag nemigazan tud az ember valtoztatni, hozzatenni)
S meg biztos jopar dolgot lehetne irni.
Egyeduli hatranya a magasabb ar, de szerintem a plusz ar boven megeri az elobb emlitett elonyoket.
Teny hogy egy fem vazat zartszelvenybol egyszerubb megszerkeszteni, de pl az x-simulator.de oldalon eleg sokan foglalkoznak/csinalnak ilyen vazakat aluprofilbol, s van jopar letoltheto 3d-s rajz, amit aztan fel lehet hasznalni egy sajat projektbe. (http://www.x-simulator.de/forum/uploader/pool/SimForceGT_Beta3.jpg)
A 3 monitor. Eszembe sincs triplehead2go-t venni egy vagyonert, amikor ahogy olvasgattam a SoftTH is van olyan jo. Miert nem egy nagy tv? Amennyiert megkapom a 3 moncsit, annyiert max egy 26" tv-t kapok. A projektor meg vegkepp hulyeseg lenne, s egy valamire valo projektor azert nem is olyan olcso meg most sem. Szvsz meg mindig ez a kombinacio talan a legjobb.
Aztan persze lehet, hogy az egesz dologbol nem lesz semmi. Mert elmulik ez a nagy szimulator lazam, vagy epp hely nem lesz a hazban ahova majd koltozunk. Majd kiderul, de addig is probalom gyujteni az infokat. -
#1253 47eft+posta
de üléssel együtt annyi?
sztem 1 jó asztalos minőségibb anyagból megcsinálja 20eft-ért -
#1252 X-plane esetén nem a grafika fogja vissza a játékot hanem a fizikai modell.
(olyan áramlásokat és anyagfáradást számol a játék amit sehol máshol nem, nem csoda, hogy approved kisgépes oktatószoftver) -
#1251 fasznak se kell ilyen furnér akármi: S
Belerugok este retyómenetbe és szétesik: DDDDDDDDDDD -
#1250 Ki-Be szállni viszont művészet lehet :D
De most csak neked csak most 150 font+ postaktsg :D -
#1249 ezt nem is olyan nehéz megcsinálni
tetzsik -
#1248 HÖ-HÖ :) -
#1247 Ez igaz, én csak FS-X et néztem, kb olyan a minősége mint Amigán volt a szimekenk, egyszerűen csak nem tudnak proramozni a készítők :D
Ha meg 1024*768 ban lassú akkor 3072*768-nál mi mást is várhatnánk ? :D
Amúgy attól hogy valami szoftveres, még nem jelenti azt hogy lassabb kéne hogy legyen mint a hardware-s megoldása. -
#1246 Bocsánat, nállam az LFS 360 FPS nél CPU limites. -
#1245 FS-X, X-Plane 9.0, Falcon OF, és szerintem a jövőben Storm of War.
én repülős vagyok. Azok meg tudnak fogni bármilyen vasat. -
#1244 "komolyabb szim esetén" ?
Ez melyik lenne ?
Mert én még nem láttam szim progit jó grafikával. Legalábbis autos-at. Ami utoljár jelent meg az a GTR-E, az is valami 390 fps-el futott. -
#1243 Huh, ez tetszik: OOO És, ha aztvesszük, egy d sub os 19 colos moncsi nem is olyan drága:O 20-25 k.: OOOO -
#1242 Melyik szimulátor tudna manapság leterhelni egy c2d-t?Amd 2600+om bőven kiszámolja nekem a fizikát:)