11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• solo
    Ez nem olyan nagy: O
  • pointer4
    Most csak 1,5 milka :D
    Viszont toltam régen 103"-os tévén is , c-64 joyos játékkal :D

Az ott balra egy 50"(127cm) es picurka. :D
    Amúgy emelni volt jó a drágát, ~250kg. (akciósan ~8millió HUF, ha valakit érdekel szerzek, ingyenes a házhozszállítás :) )
  • solo
    Muhah, jövönyáron ilyenre gyűjtök: D
  • pointer4
    Hát szerintem jópofa :D Egy 22"-es monitor meg sztem olcsób mint 3x15"-os, esetleg 1 árban van.
    Arról nem is beszélve, hogy a 22" az kicsi.
    A 65" az mán döfi.

• milk41
    sztem ez csak flight simeknél jó,meg ha valakinek nincs pénze 22"-os monitorra akkor is jó megoldás
  • solo
    Ehmm..LOL!: D
  • pointer4
    Jajj én állat megvettem hétvégén steam-en az UFO-t, és azóta le se szakadok róla :D
    (vigyázz a sarokban, mocskos kis sectoid, plazmát az agyába)

:D

Csak hogy legyen valami f*tyigödör téma is :D (forr.:sztaki)
    Ha jól olvastam Frex megoldás:

..3 moncsihoz..

..de házilag is megoldják egyesek :D ..

tádám..

..tehát elég szűk szögben látszik csak olyan szépen :D
  • Pitti
    Ahogy mondod... sajnos baromi drágák :( körbejártam a témát én is..
    Szerintem a 200N nagyon kevés akármilyen mechanikát mozgat. Pointer szerkezete nagyon jól kiegyensúlyozott, de oda is kevés lenne 200N (~20kg)
  • supermogyi
    csak ugye... ez így bruttó 160eFt :(((
  • supermogyi
    na ezt elég kacifántosan fogalmaztam meg :) szóval lehet más áttétellel kérni, és akkor gyengébb, de jóval gyorsabb és az ár ugyanennyi... meg aztán itt 200N is elég.
  • supermogyi
    ja, ez igaz, de nem ez a lényeg, mert ugyanennyi, ha nem 1200N, hanem más áttétel és 300mm/sec, de csak 300N...
  • Pitti
    Az 55mm/sec még hintalószimulátornak is kevés. 300mm-t közel 6 másodperc alatt éri el. Nézd meg pointer videóját 6x-os lassításban, kb olyan lesz.
  • pointer4
    ott a térkép :D Rákoczy tér-hez közelebb van :D
  • solo
    Gundolj bele, hogy vannak monnyuk 120-140 kilós emberek akik szeretnének játszani, és len ezt a hullámzósa szereteik, haenm ami a forcedynamics nak van, az a nagyon erős.
  • ChuckyHUN
    KÉPT:D
  • solo
    Bammeg! MOnnd már a cÍmet: O
    Minden nap arra járok: D
  • supermogyi
    Legfrissebb ajánlat:
    Lökethossz: 300mm
    Sebesség: 55 mm/sec.
    Motor: 24 VDC S3 / 10% működéssel
    Erő: 1100N
    Potencióméterrel szerelve

2 db esetén: 64,950,- +ÁFA / db

Az a kérdés, hogy 1100N nem baromi sok-e, meg egyáltalán ennyi pénzt megér-e a dolog... :(
  • supermogyi
  • torque12
    Jaaa, akkor elnézést : D
  • solo
    pc hez kall gazsi...
  • milk41
    Compatible with Playstation 2, Gamecube, and Xbox

és úgy tűnik nem USB csatis
  • torque12
    Olcsobban is van :)
  • solo
    Pff...
  • milk41
    és még én azt hittem hogy a 8monitoros flight simes csávóka őrült
  • solo
    Báááááááááár, végülis, nagy ci.ányság lenne a momo-t átalakÍtani?: DDD
    Pedálból a potit kiveszem....
    Van itthon elekrtomos kismotor még nagyon régről: DDDDD
    Veszek egy kormányt, csinálok valami kormányagy-at felrakom, és kész: D
  • solo
    Jaja, az az; mikor haver odament, megkérdezte, hogy ha ad egy DVD-t a csávónak, kiÍrja -e neki XD

Nekem csak egy jó progikell, veszek egy motorhibás cross motort, vagy valami naked cumót 50 ért, szétszedem, letisztÍtom, felhergelem a kormányt az elejére, és leccgó!: D
  • ChuckyHUN
    A Program: Honda Rider Training simulator v valami ilyesmi, eszméletlen feelinges, Kormányból én cska a Thrtustmaster márkánól ismerek egyet, 20ezerért, de ezt a Honda trainer progit meg a géped párszázezerért megveheetd.
  • solo
    ÉÉÉÉÉÉÉnnnn őőőőő...Evelején szoktam mindÍg menni aaa vadász-halász-motor kiállÍtásra, a BNV re, és ott mindÍg ezzel hülyülök...

Lehet, hogy a graf vérgagyi, de a fizika nagoyn komoly.
    Nemgizdázásból mondom, deeeeee mikor tavaly voltam, 1x nyaltam el, 5. perc utánn ködbe meguntam a 60 as tempót, és megtekertem autópályán, pechemre nagy ködben ott volt egy baleset, és durr bele..XD

Mögöttem állt 2 motoros csávó, egy szutykos, meg egy hondás, hondás egyből elesett: DDDD XD
  • wander01
    a kecskeméti repnapon egy autosiskola standján volt egy, valami vérgagyi motorszim ment rajta :P röhej volt az egész
  • solo
    Hmm...Most jöttem rá, hogy kéne épÍtenem egy motor szimulátort....
    Nemtudjátok, hogy hol lehet ilyen motoros kormányt kapni?: D
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    figyelj

itt az volt a lényeg hogy beraktam találomra 1 "hosszú" -t

a google találta így ezt másoltam be

nem olvastam el de láttam abba a cikkbe a motor típusjelzéseket

• Bucser
    De akárhova írsz az baromság.

Nem a Motor részleg!!!
    a kibaszott céget hívják így!! a BMW autógyár = Bayerische Motoren Werke AG.
  • MaSzKa
    te direkt belémkötsz? :SSS

• Bucser
    .....amit ott írnak a Bayerische Motoren Werke AG - Company Profile..... ez 2 külön kifejezés. a Company Profile cégprofil-t jelent...

Istenem legalább a faszságot ne próbálnád megmagyarázni ha nem értessz hozzá....
  • MaSzKa
    innen szedtem mondom
  • wander01
    ez be volt kalkulálva már az elején :D btw csak neked, ebben a pillanatben és milliszekundumban 905 óra van belerakva :) kicsit már fakul, de lehet csak a szemem romlott :D

milk, nem értem a problémádat...
  • milk41
    Semmi gond,először azt hittem hogy kötözködni akarsz.
  • solo
    Jab, bocsánat, csak nem nyomtad a válasz gombot, és hsz elején én hsz számom volt, értelemszerűen úgy lehetett érteni, hogy engem ugatsz le..

Na mind1, akkor bocs, off vége.
  • milk41
    már azt sem érted meg hogy nem neked szólt a #1148 hanem Wandernek(neki azt üzenem hogy a nevem milka/milk4 nem milk)