11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#1201 Ez nem olyan nagy: O -
#1200 Most csak 1,5 milka :D
Viszont toltam régen 103"-os tévén is , c-64 joyos játékkal :D
Az ott balra egy 50"(127cm) es picurka. :D
Amúgy emelni volt jó a drágát, ~250kg. (akciósan ~8millió HUF, ha valakit érdekel szerzek, ingyenes a házhozszállítás :) ) -
#1199 Muhah, jövönyáron ilyenre gyűjtök: D -
#1198 Hát szerintem jópofa :D Egy 22"-es monitor meg sztem olcsób mint 3x15"-os, esetleg 1 árban van.
Arról nem is beszélve, hogy a 22" az kicsi.
A 65" az mán döfi.
-
#1197 sztem ez csak flight simeknél jó,meg ha valakinek nincs pénze 22"-os monitorra akkor is jó megoldás -
#1196 Ehmm..LOL!: D
-
#1195 Jajj én állat megvettem hétvégén steam-en az UFO-t, és azóta le se szakadok róla :D
(vigyázz a sarokban, mocskos kis sectoid, plazmát az agyába)
:D
Csak hogy legyen valami f*tyigödör téma is :D (forr.:sztaki)
Ha jól olvastam Frex megoldás:
..3 moncsihoz..
..de házilag is megoldják egyesek :D ..
tádám..
..tehát elég szűk szögben látszik csak olyan szépen :D -
Pitti #1194 Ahogy mondod... sajnos baromi drágák :( körbejártam a témát én is..
Szerintem a 200N nagyon kevés akármilyen mechanikát mozgat. Pointer szerkezete nagyon jól kiegyensúlyozott, de oda is kevés lenne 200N (~20kg) -
#1193 csak ugye... ez így bruttó 160eFt :((( -
#1192 na ezt elég kacifántosan fogalmaztam meg :) szóval lehet más áttétellel kérni, és akkor gyengébb, de jóval gyorsabb és az ár ugyanennyi... meg aztán itt 200N is elég. -
#1191 ja, ez igaz, de nem ez a lényeg, mert ugyanennyi, ha nem 1200N, hanem más áttétel és 300mm/sec, de csak 300N... -
Pitti #1190 Az 55mm/sec még hintalószimulátornak is kevés. 300mm-t közel 6 másodperc alatt éri el. Nézd meg pointer videóját 6x-os lassításban, kb olyan lesz.
-
#1189 ott a térkép :D Rákoczy tér-hez közelebb van :D -
#1188 Gundolj bele, hogy vannak monnyuk 120-140 kilós emberek akik szeretnének játszani, és len ezt a hullámzósa szereteik, haenm ami a forcedynamics nak van, az a nagyon erős. -
#1187 KÉPT:D -
#1186 Bammeg! MOnnd már a cÍmet: O
Minden nap arra járok: D -
#1185 Legfrissebb ajánlat:
Lökethossz: 300mm
Sebesség: 55 mm/sec.
Motor: 24 VDC S3 / 10% működéssel
Erő: 1100N
Potencióméterrel szerelve
2 db esetén: 64,950,- +ÁFA / db
Az a kérdés, hogy 1100N nem baromi sok-e, meg egyáltalán ennyi pénzt megér-e a dolog... :( -
#1184 -
#1183 Jaaa, akkor elnézést : D -
#1182 pc hez kall gazsi... -
#1181 Compatible with Playstation 2, Gamecube, and Xbox
és úgy tűnik nem USB csatis -
#1180 Olcsobban is van :) -
#1179 Pff... -
#1178 és még én azt hittem hogy a 8monitoros flight simes csávóka őrült -
#1177 Báááááááááár, végülis, nagy ci.ányság lenne a momo-t átalakÍtani?: DDD
Pedálból a potit kiveszem....
Van itthon elekrtomos kismotor még nagyon régről: DDDDD
Veszek egy kormányt, csinálok valami kormányagy-at felrakom, és kész: D -
#1176 Jaja, az az; mikor haver odament, megkérdezte, hogy ha ad egy DVD-t a csávónak, kiÍrja -e neki XD
Nekem csak egy jó progikell, veszek egy motorhibás cross motort, vagy valami naked cumót 50 ért, szétszedem, letisztÍtom, felhergelem a kormányt az elejére, és leccgó!: D -
#1175 A Program: Honda Rider Training simulator v valami ilyesmi, eszméletlen feelinges, Kormányból én cska a Thrtustmaster márkánól ismerek egyet, 20ezerért, de ezt a Honda trainer progit meg a géped párszázezerért megveheetd. -
#1174 ÉÉÉÉÉÉÉnnnn őőőőő...Evelején szoktam mindÍg menni aaa vadász-halász-motor kiállÍtásra, a BNV re, és ott mindÍg ezzel hülyülök...
Lehet, hogy a graf vérgagyi, de a fizika nagoyn komoly.
Nemgizdázásból mondom, deeeeee mikor tavaly voltam, 1x nyaltam el, 5. perc utánn ködbe meguntam a 60 as tempót, és megtekertem autópályán, pechemre nagy ködben ott volt egy baleset, és durr bele..XD
Mögöttem állt 2 motoros csávó, egy szutykos, meg egy hondás, hondás egyből elesett: DDDD XD -
#1173 a kecskeméti repnapon egy autosiskola standján volt egy, valami vérgagyi motorszim ment rajta :P röhej volt az egész -
#1172 Hmm...Most jöttem rá, hogy kéne épÍtenem egy motor szimulátort....
Nemtudjátok, hogy hol lehet ilyen motoros kormányt kapni?: D
-
#1171 -
#1170 figyelj
itt az volt a lényeg hogy beraktam találomra 1 "hosszú" -t
a google találta így ezt másoltam be
nem olvastam el de láttam abba a cikkbe a motor típusjelzéseket
-
#1169 De akárhova írsz az baromság.
Nem a Motor részleg!!!
a kibaszott céget hívják így!! a BMW autógyár = Bayerische Motoren Werke AG. -
#1168 te direkt belémkötsz? :SSS
#1138 -
#1167 .....amit ott írnak a Bayerische Motoren Werke AG - Company Profile..... ez 2 külön kifejezés. a Company Profile cégprofil-t jelent...
Istenem legalább a faszságot ne próbálnád megmagyarázni ha nem értessz hozzá.... -
#1166 innen szedtem mondom -
#1165 ez be volt kalkulálva már az elején :D btw csak neked, ebben a pillanatben és milliszekundumban 905 óra van belerakva :) kicsit már fakul, de lehet csak a szemem romlott :D
milk, nem értem a problémádat... -
#1164 Semmi gond,először azt hittem hogy kötözködni akarsz. -
#1163 Jab, bocsánat, csak nem nyomtad a válasz gombot, és hsz elején én hsz számom volt, értelemszerűen úgy lehetett érteni, hogy engem ugatsz le..
Na mind1, akkor bocs, off vége. -
#1162 már azt sem érted meg hogy nem neked szólt a #1148 hanem Wandernek(neki azt üzenem hogy a nevem milka/milk4 nem milk)