11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#1321 Na de azt átvetíteni hátulról ? -
#1320 Ezt aztán megaszontad. -
#1319 Végülis, ha nem ilyen vászonból lenne, hanem valami keményebből, mondjuk olyan vastag fóliából amiből a batárnagy felfújható sátorok vannak, éa az lenne kifeszÍtve, és egy HD projektor küldené rá a képet, akor egész szép lenne :) -
#1318 ez nem az a jDome vagy iDome?(nincs kedvem végignézni a videót mert ha ez az a Dome bigyula akkor a csávó aki bemutatja az annyira feltudja b@xni az agyamat a hülye akcentusával,nagyon idegesítő(homokos franciás skótos angol akcentusa van szerintem...) -
#1317 Igen az elképzelés nem rossz, én is a kép minőségre lennék kíváncsi, de a jövő felé ez egy jó irány vonal, egy hasonló megoldás kéne, csak jobb képminőségbe, de majd egyszer... -
#1316 Hmmmm, az ötlet jó :D Igazából a feje felett, meg a közel földig érő résznek nincs igazán autoszimnél értelme, de gondolom pl helihez :D
Az a 50cm * 2m körív darab ami benyúlik mellé a lényeg. Igazán jó lehet, ki kéne próbálni. Egyedül a képminőségtől félnék, meg a projektor szokásos gyíkjaitól, sötétszoba, izzócsere.....
Igazán ötletes, ilyet még tényleg sehol nem láttam.
Itt ez még érdekesség. -
#1315 http://www.youtube.com/watch?v=UI0mDDnBoXo
érdekes megoldás... én még nem láttam... -
nono55 #1314 aha, így már fájin.
Perspektivíkushoz vagyok hozzászokva :)) -
#1313 Poweshape
De középen van, csak távtartója van, és axonometrikus ábrázolás :D
-
nono55 #1312 Ezek a rajzok SolidEdge vagy AutoCad-el készültek?
Egyébként semmi baj a rajzokkal, sztem átlátható és érthető, csak a TV vagy monitor nincsen középpen az állványon...:D -
#1311 NAGYON lelkes, NAGYON amatőr :D
Aki ért hozzá bizti jót röhögne rajtam :D
De sokkal jobb mint a műszaki rajzlap :) -
#1310 jól nyomod ezt a cad-es tervezgetést :D -
#1309 Na ezaz, tököm tudja mekkora az az elektronyiká :D
Arra gondoltam, hogy a fékrugó, támasztékát arra csavaroznám fel, a szerkezetet, meg belesúllyeszteném a zártszelvénybe. Csak nemtom hogy a 20kg hat-e majd rá, és milyen jelet lehet majd kicsalni belőle.
Mit is mondtál ? 0,17V jön ki maxx terheslésnél ? és 5V ról is megy ugyi?
Csak mer ha nem jön ki az a fesz, csak 0,10 max és felszorzom hogy ez elmenjen 4,7V ig, azt egyszer rárugok, akkor mi lesz a g25 el ? :D -
tomi555 #1308 Jelen!:D
A kulcsmondat a "Csak készüljön el vele" :D A gond ott kezdődik h kb 0 időm van rá:( de nem adom fel egyszer csak kész lesz:)
Pointer: Na és a load cell? nem látom a rajzon:) Amúgy jól néz. Én még nem tom meghagyom-e ezt a megoldást majd ha megjön az érzékelő kitalálom h legyen:) -
#1307 Háááát, nehéz dolog. Szinte csak az LFS támogat ilyet. rFactor-nál pl már nem egyszerű. Ott már szerintem írni kell hozzá plugint. Van egy srác akinek lesz házi készítésűje, tomi555 .
Csak készüljön el vele.
Vagy esetleg, x-sim nek az új szimulátor programja elvileg támogat ilyet a G15 bill LCD-kijelzőjére, de ez még ilyen beta dolog.
Bár létezik egy jó megoldás, platformtól, játéktól független, mindennel együtt működik, csak játékonként kell picit állítani :) Iszonyat nagy ötlet.
-
#1306 Jah jó,nagyjából értem.Ilyesmire gondoltam én is,csak nem voltam benne biztos. -
#1305 Mert a rúgót feszítő rész csapjának tengele kör pályán megy, de a vízszintes tengelyhez képest, az elején még alig mozog, (akkor még csak emelkedik a körpályán) majd nagyon elindul előre, viszont akkor már a toló résznek a körpályája lejt, és így nagy lesz az ellenállás.
Na ha ezt ebből megérteni D -
nono55 #1304 Köszi!
Én igazából "házikészítésűre" gondoltam...Nem tudom, hogy ez hogyan valósítható meg... -
Solt #1303 Csak azt kéne megértetnem vele valahogy, hogy ez nálam miért van fordítva! -
#1302 Igazából nem tudom elképzelni,hogy ez hogyan valósul meg ezzel az áttétellel:) De majd gondolkodok rajta:) -
#1301 :D Na most ez bejött :D -
Solt #1300 Hmmm... ismerős ez a végcél... Ahhha... megvan... a barátnőm kéri ezt számon rajtam állandóan! :)))) -
#1299 Elvileg az lenne a cél hogy az elején még gyenge, de nagyon bekeményedik. -
#1298 A fék így puhább?Vagy keményebb? -
#1297 Na tervezgetek, számolgatok.... nézelődök.
-
#1296 Készen úgy hívták pl hogy G25SLI, és a CXC simulation csinálta. De most a program fejlesztést átvette a CST szim. Bár ott csak szép borítás nélkül lehet rendelni ahogy nézem. -
nono55 #1295 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ilyen LCD kijelzőt -ami a sebességfokozatokat mutatja- honnan lehetne beszerezni és konkréten hogy hívják? Ja, és kb mennyiért?
Köszi! -
tomi555 #1294 Na load cell megrendelve, remélem megjön a héten, mert köv héten vasárnaptól vasárnapig szünetem van szóval lesz idő beszerelni:D:D utána már csak H váltó építés és jöhet az FFB kormányfejlesztés:D( de szép álmok:D) -
Solt #1293 Hááát... az a pedál nagyon is stimmel sajnos!! Viszont az a réz kilincs nagyon gáz... nekem kellemetlen! :))
(Nagyon igényes cucc... a fene megesz az irigységtől! :D) -
#1292 Más megközelítséből, a pedál :D Hogy pukkadjon meg !! 600$ :) Mint a váz+momo+moncsi ára :D
Monitor tekintetében, elhiszem hogy LCD nem tud olyan színeket mint képcsöves, hogy ennek nem világít a feketéje sötétben, hogy vannak feketénél, fehérnél részletek, meg ha jól látom ott egy webcam ami nézi, tehát freetrack-ot használ, de akkor se szélesvásznú. Azt a csőlátást ami ott lehet :D
Nahh most kiirígykedtem magamat :D -
Solt #1291 A monitor! :D -
#1290 Megfertőztek pedálépítéssel :D
Az az állnok Thomas555 tehet róla :P
Mi nem stimmel a képen ?
-
#1289 Free cockpit plans - hátha valakit érdekel.
Én hallottam már Race07ben hogy kifejezettem csak háttérsugárzóból jött a mögöttem jövő verda hangja. Amúgy inkább fülessel tolom. -
ratb #1288 Látom 5.1-se hangcucc van belepakolva,én is most szereltem fel a székemre a hátsó hangfalakat(sok év pihenő után).Már csak az a kérdés ,ki lehet-e csalogatni
a mai szimulátorokból az 5.1-es hangot.Az utolsó ami támogatta emlékeim szerint a Nascar 2003 volt. -
#1287 Kérdezz ráá, hátha elmondja. -
#1286 ez super
adatok tervrajz méret megvan? -
#1285 Na tessék fából, kultúráltan, csak sok helyet foglal:
Mai találóskérdés:
Melyik gombra állítottam fényszórót?: :D (elfelejtettem, de biztos logikus választás volt)
Na ez már nem buttonbox, hanem buttonkomód :D -
#1284 Jó kis ismerős ülés, occsó de jó :) -
tomi555 #1283 Már majden kész:D:D Pedálon féket majd át szeretném alakítani nyomásérzékelősre, bár ahhoz képest h potis egész jó lett:) Ha valaki lát érzékelőt dobjon egy linket pls:) És akkor a képek -
xenorg #1282 Itt a fórumon látott képekre gondolok.Jó azért van olyan ami tetszik.:D