11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#1881 köszi:)
én egy kis alapot szeretnék (amire válaszoltam) vasból
az ülés nem sport ülés hanem egy saab 93-as cabrio bőr ülése lenne az alany.
és köszi a tippeket ,figyelembe fogom venni őket. -
#1880 Ez szerintem teljesen felesleges. -
#1879 Ami jó mert összerakható kicsi helyre, és még rajz is elérhető róla az ez (Microsim Racebase MK2):
Mondjuk fából van, és a szék is falap, de bele lehet aplikáni azért egy versenyülést.
hogy lehet reggelni hogy az ember megkaphassa a tervrajzokat. Elvileg ingyenes.
Az elmúlt 2 év alatt nem találkoztam igazán rendesen kivitelezett kész tervrajzokkal, csak ilyesmikkel:
Mindenféleképp azt ajánlom hogy vagy állíthatóra tervezd a kormány-pedál-ülés hármas pozícióból (közbenső távolságokat) legalább kettőt, vagy nagoyn jól lődd be fixre, mert bazi fárasztó tud lenni ha nem nyújtott a lábad, vagy ha kicsit messze van a kormány 1 óra múlva olyan hátfájásod lesz...
Előszőr amit csináltam magamanak, ponnt belefutottam ebbe a hibába. Nyájtott kéz, óó milyen frankó.... volt is fél órán keresztül. Kormány táv ha ráfekszel a támlára, nyújtott kézzel marokban tartva a kormányt kb 10 cm közelebb.
Pedálnál meg éppen hogy ne legyen teljesen nyújtva az egész lábszárad ha betolod a pedálokat (figyelj hogy itt is teljesen belecsússz az ülésbe) . Illetve ha ilyen ~23000 körüli sportülést kapsz, akkor arra is figyelj, hogy az alsó támla eleje nagyon magas, és nyomja a combodat. Na az is rohadt fájdalmas lesz idővel, párnát bele, hogy ne legyen csak max 1-2cm-el magasabb a pereme, viszont ha ezt utólad csinálod, akkor máris túl közel lesznek a pedálok.
Nekem így jó most.
-
#1878 Na ez mán döfi:
Bár az alját belől lerozsdamarózhatták volna+alapozó, ha már kívül csili-vili. -
#1877 okok csak ezt telóval csináltam lámpafénynél azért ilyen majd fényképezővel csináok -
#1876 Üdv!
Lenne egy kérdésem
ma kapok egy ülést és szeretnék hozzá építeni egy vázat a G25-nek,az lenne a kérdésem van e itt köztetek olyan akinek van valami nem túl bonyolult kész tervrajza,ha betudna valaki tenni eggyet megköszönném:) -
tomi555 #1875 lehet az is segít ha letudod közelről fényképezni úgy hogy pár centis körzetben látszódjon a panel is, hátha látszik hány szál megy ki.
(Az előző kép kicsit szemcsés, nem túl jól látni, próbálj meg sok fényt rávilágítani és ha van a fényképeződön makro üzemmód, használdd azt.) -
#1874 hmmm igazad lehet ez ha így megoldahtó az nagyon jó lenne...meg nem mondom h milyen van rajta de megpróbálom kideríteni valakit megkérdezek aki ért hozzá v nemtom -
tomi555 #1873 Esetleg megoldás lehet direktbe maghajtani a motorokat(nem tudom milyenek, vagy hogy van, látni kéne) és kihagyni a gyári elektronikát. Ha valami léptetőmotor szerűség(nem hiszem) vagy szervó van rajta elvileg megoldható szerintem -
#1872 Akkor valami régebbit kell kerítenem? -
#1871 Olvastam erről valamit,méghozzá valami olyasmit hogy csak elektromágneses műszerfallal lehet megcsinálni.DE,nem vagyok benne biztos. -
tomi555 #1870 Végre vége a vizsgaidőszaknak, lehet programozni az LCD-t:D:D
Rég írtam ide de többnyire olvasgattam, látom volt pár ember aki szemzgetett műszerfallal, meg harmadik pedál és ilyenek, asszem idejelenne ráhajtanom:D -
#1869 v is csak a két szélen lévőbe megy a kábel mert a fehérek sztem az órák motorjai de oda semmi nem megy mert a borításon nincs neki lyuk -
#1868 Na szédszedtem nemtom ez mennyit jelent de a csatlakozókat lefényképeztem nemtudom h valamit ki lehet-e találni belőle -
#1867 Igen értem a dolgot ebbe most nem fogunk bele valami egyszerűbbel kezdem aztán majd ha okos leszek megpróbálok egyet csinálni:P:D -
#1866 Elektronikailag az a baj, hogy a bánat tudja milyen jelre van szüksége egy ilyen műszernek. Lehet négyszögjel, vagy valami frekvenciajel, netán ellenállást mér, feszt... Ha kideríted, akkor rá kell keresni hogy egy USB-s panellel ki tud-e adni a progi olyan jelet, ha nem akkor kell egy elektronika ami a kijövő jelből olyat csinál...
És még ha ezt meg is csinálod, akkor is csak jópofaságnak gyártod le, mert igazán haszna nincs, a képernyőn úgy is látni mindent.... -
#1865 Mert nekem van egy skoda superb műszerfalam csak hát kéne aki úgy megcsinálja mert azt hittem egyzserűbb és akkor fater meg tudta volna. -
#1864 sztem ezek csak úgy vannak rendesen autóba nem? -
#1863 pl.: ez vagy ez vagy ez vagy ez vagy ezvagyez
remélem tudtam segiteni :D
bár lehet hogy a fele nem is PC-hez van akk bocs -
#1862 Igen?Tudsz adni linket?V mit írjak a keresőbe? -
#1861 ebay-en van eladó használt, és elég jó áron hozzá lehet jutni! -
#1860 jah akkor ez elég nehéz munka lenne azért köszi a segítséget -
#1859 Hát még ez a rész eléggé yerekcipőben jár az autós szimeknél. Talán most jön el az idő hogy található már olyan progi ami kiszedi a jelet "minden" használható autoszim játékból. Nézz körbe, a kijelzéssel amit te akarsz az a baj, hogy minden műszerfal más jellegű jelet akarhat. Utána kell olvasni, és úgy programozni valszegy egy IC-t, jobbik esetbe a programkódba kell csak belenyúlni.(remélhetőleg a programm készítői adnak rá módot)
Tehát amit ottlátsz, az több hét vagy hónap munkája, reméljük egyszer szembe találkozunk vele otthon is. -
#1858 Nagyon nehéz? -
#1857 Ilyet valaki el tudja mondani hogy lehet csinálni(nem én csinálnám:D) csak érdekelne a dolog van 1 Skoda Superb műszerfalam és jó lenne azt is így megcsinálni. -
#1856 Jajj de kis randa 200 Ejuro-ér :D -
#1855 Saccra 600-700 dolcsi. -
#1854 nem tudja valaki hogy eza kormány kb mennyibe kerül? xD -
#1853 jók ezek az ülések lehet megrendelem de nem biztos amugy az LCD TV-t nem gondoltam komolyan :D -
#1852 Én azért szívesen járnék ilyen szoliba... -
#1851 Itt elég jó áron vannak új ülések. Illetve sötétben a 32"LCD-től olyan érzésem van fél óra után mint aki szoláriumozik :D (jó szar az oda sajna), de hát ilyen a technológia. -
#1850 jaaa van vasis meg tapasztalat is mert faterom csőszerelő :D
azt mondta ha lesz ideje megcsinálja igazából nekem csak ülés meg egy 42"-os LCD TV amit összekötök a géppel aztán juppi xD -
#1849 Na találtál valami megfizethetőt ? :)
Mondjuk ezt a részét félre értettem, mert ha van ott sok vas - amivel arra sugalltál hogy tudsz építeni - akkor te nem is komplettet keresel hanem csak széket vagy ilyesmi részt.
Igazából a Vas a legolcsóbb része, 5-15 ezer forintból szinte a leg bonyolultabb vázszerkezetet is meg lehet úszni, arra 1-3 ezer a festék, ~23 a szék, 10-600 ezer a kormány :) +moncsi ami akár már van is.
-
#1848 köszönöm! -
#1847 Bannerban "Szimulátorok / Szimulátor keretek: " után a kéklinkek alatt mind megvehető ajánlatok vannak. -
#1846 mármint itthon van elég! :D -
#1845 ja és a csövekkel vasakkal nem lesz gond mert az van itt elég! :D -
#1844 Hello
szeretnék énis venni,építeni egy alapabb cockpitet és az érdekelne hogy ugy kb mennyibe van egy ilyen cucc!
Előre is köszi -
bzs770316 #1843 DE ne csak a szállítás legyen ingyen, hanem az egész:)
Poi ne legyél kicsinyes:)!
-
Lacko86 #1842 amíg nem lesz kész + leszállítva ingyen és bérmentve addig biztosan;)