11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• szatocs
    Jól megaszontam így elsőre..., még szokni kell úgy látszik, hogy nincs utólagos szerkesztés (vagy csak én nem lelem)
  • szatocs
    Sziasztok, jöttem már sg-re is...

Na, jöttem már ide is, látom vannak ötletek rendesen

#2079 - Az a cockpit nagyon jó lett.
  • pointer4
    És akkor még mi vagyunk nagyon megszállottak. :)

Szép képsorozat egy építésről.
  • Hecker007
    ez nagyon durva, kézifékes megoldás nekem nagyon bejön, lehet hogy énis valami hasonlót fogok csinálni ha végre lesz rá egy kis időm, én eddig sokkal bonyolultabban akartam megoldani XD
  • Solt
    Potyognak a könnyeim! :D
  • bardocz
    Ez a kézifék nagyon odabasz:D
  • cselt
    Jó fej is a csávó :) Én ismerem, mert ő is a SIMCO-nál versenyez. Ezt a kéziféket már mutatta nekünk régebben. Utána 10 percig csak ültünk és röhögtünk TSen. Kegyetlen... De nagyon ötletes a dolog és jól megcsinálta szerintem. Főleg a G25 mod lett jó, mert az tényleg hasznos a futamok alatt :)
  • pointer4
    Fúú, ez a srác nagyon jó fej lehet, nem ám bántani!!! Végre találtam még egy olyan mint én :D
    G25 kormánymod és a kézifék
  • pointer4
    Szereztem magamnak már LCD panelt :D ilyesmi célra. Csak tök hüje vagyok ilyen szintű elektronikához :D Ha megmonnyák mit kell ki-be forrasztani és összekötni akkor megcsinálom. De hogy magamtól rájöjjek... :D
  • solo
    Tuti cumó visszapillantó tükörnek:P
  • Bucser
    Mire gondolsz?
  • pointer4
    "Egy 3-as fresnel lencseset hinyzik róla"
    Kimaradt a kávé ? :D
  • Bucser
    Egy 3-as fresnel lencseset hinyzik róla, hogy térérzék legyen benne és eltűnjenek a keretek.
  • milk4
    Rendben,köszi:)
  • mabocockpit
    Lemértem.Csukott állapotban 105cm hosszú,100cm magas a fejtámlával együtt ami 25cm.Nyitott állapotban pedig (én 180cm vagyok) így 130cm hosszú, de 170cm-ig állítható.A szélessége 57cm.
  • Hoffi
    ez a cucc mennyibe kerül vagy ilyet honnan lehet beszerezni?:D
  • cselt
    Huh ma este volt egy futamom, amit már squasos fékkel csináltam. Azt kell, hogy mondjam jobb így a fék. A pedál is talán újrakalibrálta magát, most ha benyomom amennyire csak tudom akkor ad pont max fékerőt. Megérte beruházni :)
  • bardocz
    Fú,nem olcsó.Köszi!
  • pajti
    pl.
  • Szabi1991
    eltudnám ezt így fogadni.. :D
  • bardocz
    Nem tudom hol kérdezzem,és itt vannak okos emberek,ezért idejövök!:D
    Tolókerekes váltó mennyibe kerül kb?Csak érdekel,nem akarok venni,esetleg ha első kocsimba beleszerelmesednék,és azzal halnék meg,akkor abba:D
  • milk4
    Köszönöm:)
  • mabocockpit
    Renben holnap reggel lemérem.
  • milk4
    Lehetőleg a teljesen össze"csukott" és a teljesen széthúzott-ról kéne,meg magasságról mert tetőtéri szobába tenném.
  • bardocz
    Szerintem egy legnagyobb,és legkisebb méret lenne logikus.
  • mabocockpit
    Bennt vagyok a melóhelyen így pontosan nem tudom neked megmondani.
    Holnap lemérem de mivel szinte mindehol állítható így nem tudom, hogy melyik méretet mondjam.
  • milk4
  • pointer4
    Jajj, hát ennyit se tudol megcsinálni?
    Megnézem én neked.
    Kérlek szépen....
    1024*768-as
  • milk4
    Tudnál erről a fajta cockpitről méreteket mondani?Lehet,hogy már hónap végén meglesz a pénzem a cockpitre.
  • milk4
    Vegyél fel cipőt.
  • cselt
    Ma vettem egy sqash labdát a pedálba, amit be is tettem, de valami iszonyat kemény lett így a fék. Nem is tudom benyomni teljesen, a pedál útjának max 3/4ig tudom benyomni. A játékban a fékpedál érzékenységét feljebb vettem, de így sem tudok a játékban 100% féket nyomni.
    Lehet, hogy így a jó, de egyelőre nekem nagyon furcsa és szokni kell még erősen.
  • bardocz
    Én tuti faragnék hozzá valamit,hogy váltónak nézzen ki.
  • mabocockpit
    lehet, hogy be kellene szereznem e joyt.
  • pointer4
    vaaagy
  • pointer4
    Hát betolod bal előre, aszontod a proginak az az 1es. Azt bal hátra az a kettes. stb.stb.... És ha így kalibráltad, megmutatod üreset is. A progi a Joyt arra fogja kényszeríteni hogy ha odatoltad, akkor tartsa magát ott amíg át nem húzod másikba.(gondolom lehet állítani erejét is)
    Virtual H-shifter és a FFShifter progi is erre szolgál assszem.

• mabocockpit
    oké! De az FFB-s joy-ból hogy lesz H-shifter?
  • pointer4
    Hát igen, nehéz jó mechanikát csinálni hogy benntmaradjon. Ponnt emiatt találták ki az FFB-s Joyra a programot, ami bennttartja, ha bekalibráltad. És raksz egy házat a joyra, hogy látványos legyen és koppanjon is.
  • mabocockpit
    Lassan kész a a H-váltó.Lesznek képek és videó is.
    Műanyagból csináltam kis csipeszeket, és azok tartják benn sebességben.
    Lenne egy másik ötletem is.Mi lenne ha elektromágnes tartaná benn a váltórudat? A kuplungra kötnék egy kapcsolót, és az oldaná fel a mágneseket.Sajnos az elektronikához csak kicsit értek ezért nem tudom, hogy kivitelezhető e egy 12v-os táppal.?
  • ChuckyHUN
    XD
    Akkor jóaz, mert kocsikázol és fogysz is elég rendesen:D
  • solo
    Arról nem Ír a fáma, hogy az ilyen jókis mély hangoktól fél óra utánn szarhatnéka van az embernek xD