11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Neo fiam, most ezzel fogsz zaklatni nyárig mi? :P -
Lacko86 #1840 Engeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!:D -
Ja igen, olyanra tervezném, hogy középen gyorsan oldható legyen, szétszedhető(elrakható kisebb helyre). Vagy akár lenne az ülés mögött lába felállítani... Pedál szöge állítható, illetve pedál felfogatás sokféle márkához illeszkedő. Plussz esetleg váltó tartó.
Szóval ha 23k a versenyülés, ez meg olyan 20-25k akkor egyáltalán érdekelne bárkit is? -
Elméletileg, ha állíthatóvá szeretnék tenni egy szimulátort. Veszek egy 25*25*2 zártszelvényt, és belerakok egy 20*20-ast, furok rá lyukat, meg heggesztek rá anyát, akkor állítható lesz. Viszont a festés a kisebbik fémen hamar le fog kopni.
Valami ilyesmire gondoltam.
De..., de mi a francot akartam kérdezni... -
Óóóó, nekem tetszik. A kuplung a H váltó, meg a kéizfék is jólett :D Az állvány egyszerű és ötletes. De hogy mit lehet elkérni érte.... az mindig attól függ kiről van szó :D -
Sziasztok Skacok!
Nekem is van egy "Simulátorom", Saját Magam csináltam!
Szeretném ha mondanátok 1-2 szót h milyennek vélitek! (és ha netán eladnám, mennyit kóstálna az egyész egyben)
Képek:
http://users.atw.hu/richardburns/kepek.html
ez a saját oldalam!
Jah és már le is van fóliázva feketére ;)
Előre is köszönöm! -
A kérdés remek :) -
Solt #1834 Húúúú... akkor vajon kinek ment? :D Remélem nem valami bládistefánnak! :D -
MSN, MSN, egy qva üzi nem küdté :D -
Solt #1832 Én most rF DTM, az új RBR mod, és Pannónia rallyzom... :)) De a többit tényleg msn-en, több szoborra nincs pénzem! :D -
DTM...DTM, az valami Yoghurt féle ?:D
Dojcse Turen Wagen , csak a W megbotlott mi ? :D
Haverokkal szoktunk játszani, jöhetnél te is néha, Derby, Gokart, HystoricGT megy mostanában. De ha mutatol valami kellemes modot :D -
Solt #1830 Óóó... ígérem ezentúl csak privátban magasztallak! :D :D -
Solt #1829 Serdül már a bajszom... nehéz csapdába húzni! :D
Hát már nem emlékszel rám? Hiába... ezért nem szeretem érzések nélkül!
Egyébként nem, de átküldöm privátban... hátha rá tudlak venni egy kis DTM-re majd! ;)
Szépen csöndben követem a topikot... természetesen láttam... ki is akadok ilyenkor! :D -
Nem zavar a fényezés mindig jólesik, de azért ne ezzel legyen tele a topik.
Inkább azzal, hogy Pointer kolléga hogy áll a pedáljával... -
Jóvan, jól kikerülted a csapdát :D
Te megvagy, vagy meg voltál már nekem ? már hogy MSN-en
Lassan sztem meg kéne kaparintanom a pesztrálását a kormány topicnak is, mert nem férnek már lassan ki a linkek ide :D Meg egy részük oda is tartozna azért.
Figyelted Outgauge linkgyűjteményt? :D -
Solt #1826 Nem személyednek szól, a humoros részét gombolyítom tovább! :D
De, ha zavar, vagy bántó, akkor elnézést! -
-
Solt #1824 Neeeem... akkora tehetség, hogy jár a szobor... csak nem akarok kifutni az időből! :D -
Solt #1823 Bevallom nem élek olyannal! :D Csíter jármű! :D -
Kosárbóóóól :D
Ez a bronz szobor olyan mint amikor kártyázásnál mondják hogy aranyba kéne mártani a kezemet ? Forró aranyba? :D -
Naja itt tuti nem vesztek időt, csak a technika nem biztos, hogy bírja.
Nem vagyok én semmilyen csillag csak szeretném használni is a váltót, ha már egyszer megvettem és annyira tetszik. Ennek feltétele, hogy nem vagyok lassabb magamnál másodpercekkel csupán a váltások miatt. Ha meg ezt az időveszteséget ki tudom küszöbölni egy kis trükközéssel miért ne tegyem meg? -
Solt #1820 Van egy szobrász ismerősöm... még időben szólni kéne neki... egész alakos bronz szobor rendel...
(elnézést, ma már nem iszom többet :D) -
Mondd kedves Solt kollega, te hogy szoktá akkor Salen S7el közlekedni ? :D -
Solt #1818 Ahhha... értem! Tehát csítelni akarsz! :D Kiestél a kis kosárból! -
Igen úgy játszom, hogy amelyik autóban H váltó van ott énis H váltót használok. Amelyikben meg szekvenciális ott a DFP kormány melletti váltóját.
Valóban úgy van ahogy te leírtad és ha kiveszem a sebességből, akkor üresnek kell lennie, csak ezt meg lehet trükközni, hogy akkor is tartsa sebességben és csak akkor váltson amikor a következő fokozatba bekattan a váltó. Így elveszik az az idő amíg az autó üresben gurul és nem vesztesz olyan sokat a váltás miatt. -
Deee, haaa, nem menne üresbeeeee, akkor nyerne annyi időt, hogy akár versenyen is jól mehessen, azaz felzárkózna a szekvenciális váltóval elért idejéhez. Azaz nem csak FUN ból használná a váltót, hanm Le Professionelle alkalmakor is.
Igaz sztem ő lenne az első aki ugyan olyan jól menne H váltóval mint pillangóval, viszont lehet, tanúi lehetünk egy csillag születésének.
majd öreg korodban elmondhatod, mink ott voltunk :D
(bocsánat ha nagyon szarkasztikus lennék) :D -
Solt #1815 Mondjuk én mindig úgy játszom, ahogy az autóban van... historik H váltó, GT szekvenciális, F1 pillangó... nekem így teljes az "érzés" :)
Viszont most már akkor tényleg nem vágom mi a baja... hogyne lenne üres... amelyik autó ugye a játékban H váltós, ott bármit csinálsz akkor is előbb "üresbe húzza", ha meg szekvenciális, akkor sorban... :) -
ACT LABS-ot vett. Szekvenciálisnál használja a pillangófüliket, nemhiszem hogy akkora feeling lenne a szekvenciális, hogy megérné átcsavarozni a burkolópanelt.
Mink most itten kérem szípen HÖ vátóról diskuálunk. :) -
Solt #1813 Amelyik autó a játékban szekvenciális váltót használ, azt te is arra állítsd... ha H váltót, akkor meg arra... vagy most neked milyen cuccod van? Kezdem kurvára elveszíteni a fonalat! :D -
Mondjuk lehet a kezeddel van baj :D Ennél a temponál tuti nem vesztesz időt az üres miatt :D -
Na jólvan énis előbb jártatom itt a számat, minthogy gondolkodnék. Belenéztem a controller.ini-be és lám-lám mit találtam:
Gear Select Button Hold="1" // Enable this option if using a gear select device that holds down a joystick button while in a gear and releases all buttons in neutral (such as the Act-Labs USB Shifter)
Ha ezt az értéket 0-ra teszem már meg is oldódott a probléma. Bocs, hogy itt raboltam az időtöket -
Ezt most nem értem. rFactor játékban ha használom a H váltót, akkor amikor kiveszem sebességből üresbe rakja az autót, ami alapból jó, mert így működik egy autó, csak én szeretném ha gyorsabb lennék és nem venné ki üresbe. Nincs szó semmifél szekvenciális váltásról.
Valahogy be kéne állítani, hogy ne folyamatosan kelljen nyomni a gombot az egyes sebességfokozatokhoz és akkor jól működne, csak nemtom, hogy ezt be lehet-e neki állítani. -
Solt #1809 Lehet elbeszélünk egymás mellett...
Mivel használsz H váltót? A szekvenciálisnál tuti nem teszi ki üresbe egyik játékban sem... -
Épp ez az, hogy használni szeretném és nem csak hetente egyszer fél órára, hanem rendesen a futamokon.
Próbáltam már az üreset beállítani gombra, de a mocsok akkor is kivált üresbe, pedig Race07-ben meg iracingben sem csinálja. Ezt kéne még valahogy kiokoskodni és akkor boldog vagyok :D -
Ha elakarod adni akkor én itt vagyok! -
Talán ha kiveszed vagy épp beraksz valami gombot az üresre ? -
kaspet #1805 Nem lehet az ürest letiltani?
Nem értek hozzá, de hátha... -
Solt #1804 Komolyan nem értelek... ezeket az ember az élvezet miatt használja, nem azért, hogy gyorsabb legyen... -
Csak idegesít, hogy ittvan ez a szép váltó és nem tudom használni futamokon, mert rengeteget vesztek miatta körönként. Nem azért vettem, hogy itt porosodjon az asztal mellett. -
Solt #1802 Vannak dolgaid! :D