11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#1761 Sziasztok egy kis érdekesség legalábbis nekem...de hátha másnak is.(bocs ha már ezerszer volt) -
#1760 Hát ha máshol megy és nálad - de csak nálad - nem, pedig pár napja még ment, akkor lehet windows gond. Ha tényleg az alaplapi csatlakozóról is ezt produkálja, hosszabbító nélkül pl.
Vaagy különben papot kell hívni. -
#1759 Nem a hivatalos oldalról akarom, egy srác árulja most használtba. Karira lehet beruházok rá, aztán már csak 3 pedálos szettet kéne venni... -
#1758 Próbáltam elöl hátul, ahol usb van:((
mit lehet vele?
mert az a furcsa, hogy pár napja még ment... -
#1757 De G25 hálózatról megy.Nem kell áramot felvennie usb-ből. -
#1756 Az USB nem arra való hogy ki-be dugdosd, kontakhibás lesz. Próbálj meg egy másikat. -
#1755 de g25 működik vele 1 éve minden nap ki be dugom...
ÉS 1 hete még a gamepad is jó volt:( -
#1754 Közvetlenül az alaplapba dugod ? Mert előlapi panelekig pl már nem szokott eljutni elég "áram". A g15 billentyű se bírja ha bármi "komoly" dolog megy még rá. Maxx egér. -
#1753 ja, és a G25 tökéletesen működik, tehát nem az usb porttal van a baj.
mi lehet? -
#1752 hátha tudtok segíteni:
Logitech Chillstream problémám van...
Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegőt, működik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..
-
#1751 M6-os csavar, és G25 pedáljába elég mélyen bemehet, nem kell vágni belőle. Bár úgy is érzed ha megütközne. -
#1750 kösz, na még annyit kérdeznék, hogy a pedál alján van 4 lyuk, amibe sztem van egy menet. abba lehet csavart rakni? Mer láttam, hogy te is a pedáltartó vasakba fúrtál 4 lyukat. és az pont passzol, hogy azon keresztül oda lehet csavarozni a pedált. ez így van?
Ha igen, akkor nem tudod, pontosan milyen típusú csavar megy bele abba a menetbe? -
#1749 20*20mm vas zártszelvény. A lapok meg 1mm-es vaslemez. Az ülés alatti az összevissza, mert az egy auto ülése, és mind a 4 lába más magasságba volt. A festék az szimpla fémfesték, 4dl kb 800 huf, amit a tescoba látsz :D -
#1748 Az stimmel hogy az első verzióról kérdeztél, de íg a foróta rárajzolni a távokat egyszerűbb volt mint rajzolni egy kormány-ülés-vált-pedál vázlatot. A második link viszont sok fotót tartalmaz róla, csak arról se tervrajz, se méret... -
#1747 jah, pont arra lennék kíváncsi, hogy milyen anyagból van, pontosan milyen anyagokat használtál hozzá
öm, most erről beszélek
milyen fémlapokat, milyen méretű zártszelvényeket(azt látom, négyzetes), az ülés alatt ami van, stb. -
#1746 köszi szépen, csak mondjuk én nem erre a változatra gondoltam, de most műr mind1 :D
Tegnap este összerittyentettem egy kezdetleges skiccet, valszeg majd az alapján csinálom inkább.
De tényleg kösz a segítséget
bzs770316 - 20-ér nem adod oda? :D hol laksz? elmegyek érte utánfutóval :D -
#1745 Olvastál róla amúgy hogy milyen a váltó? G25-hez képest pl ?
Még csak 5 percet toltam a Lightning-el, de nagyon precíz, és tényleg ütni vágni lehetne, olyan masszívnak tűnik. Azt hittem majd itt tanulni kell sokat hogy ne váltsak félre (mint g25), de szinte szívja be a fokozatokat, és még mindig jó helyre tettem :D Illetve nagyon gyorsan lehet bepakolni. -
#1744 Na itt a fotó, nagyjából hogy mi a kényelmes.
Többre most nincs időm, most keményedik be a meló.
Esetleg a galériámba találsz még képeket vagy erre. -
#1743 Ha hivatalos oldalról akarod megvenni akkor ajánlom neked ezt átolvasni -
#1742 +posta -
#1741 A szép becsületes neve lemaradt: ACT LABS RS Shifter 2006 Pro Bundle -
#1740 Szerintetek ez a váltó mennyire lehet jó? Most gondolkodom, hogy kéne venni egyet. Árban nem is lenne annyira vészes (18k).
-
bzs770316 #1739 annyi körül gondoltam én is, ja és 1000km.es suzuki sport ülés van már rajta, és az egész fekete!Magasságállítós az ülés!!!:)
-
#1738 pedig 25alatt elvittem volna :D amúgy gondolom az neked nem pálya :DDD
az a jó még heggesztőgépem sincs... szerválni kéne valahonnan xD -
bzs770316 #1737 A legjobb a csináld magad mozgalom!És inkább én se adom el, mert ha Pointer Jedi nagymester ellátogat szerény vidéki hajlékomba, akkor lesz hová ültetnem:)!
-
#1736 nagyon tudnám értékelni, ha valami rajzot is tudnál hozzá mellékelni. akármilyen hótegyszerű paint rajz is megfelel :D csak. tudod vizuális típus vagyok kép nélkül nemtudom elképzelni a dolgokat.
meg mondom, ha esetleg van a szerkezetről képed, azt is elfogadom szívesen :D -
#1735 Kész tervrajzom nincs, de majd holnap a fontos méreteket leírom. -
#1734 Nem kötöszködik :P És mától csókolommal köszön :P -
#1733 hát, ha mondol egy ajánlatot :D de nem hiszem, hogy vétel lesz belőle..
Esetleg ha mutatol róla képeket, az átalakított verzióról, és mondol egy összeget, akkor megmondom hogy kellhet-e vagy szó se lehet róla :D
De úgy terveztem, hogy én állítom össze. csak ugye ahhoz meg tervrajz kell, meg minden... -
bzs770316 #1732 Szega!KOnkrétan a Poi régi cockpitje az nálam van csak már átesett némi fejlesztésen!!És azóta nekem már van egy újabb, úgyhogy eladó sorba kerülhet! -
#1731 Jajjdeszép^^
Látom gondoskodsz nekem a jó karácsonyi ajándékról^^ -
#1730 Hát akkor ebből a kapcsolóból nem lesz semmi :D áh, annyira nem is baj. Bár azér jó lett volna. :D
No meg olvastam pointer 4 cockpites írását, és már küldtem neki prohardveren pm-et, meg email-t, de ide is leírom ezt, mert fontos, és sürgősen kéne, mert téli szünetben már össze kéne állítani, szóval erről van szó:
"Az a helyzet, hogy én is szeretnék egy ilyet létrehozni(konkrétan ezt a veziót)
Ha esetleg van még valamilyen számítógépes terved, rajzod, valamid erről a szerkezetből, átpasszolnád a [email protected] email címemre, ha szépen megkérlek? :D
Mert kéne valami alap, amin elindulok. És esetleg, ha tudod, akkor az alapanyagok pontos típusát, festéktípust, vagy akármit még írj mellé, légy szíves :D Már ha még emlékszel rá.
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha bármilyen érdemleges információval tudsz ellátni, mert én is nagyon szeretnék már egy ilyen szerkezetet létrehozni a G25-ömnek, ami mellesleg már elég régóta megvan. Úgyhogy kijár neki valami király cockpit, mert a mostani billentyűzettartóra-teszem módszer nagyon nem életképes... És illúzióromboló is."
Szóval erről van szó, szereztem egy G25-öt, és most akarok neki egy cockpitet építeni :D
Úgyhogy ezutón titeket is megkérlek, hogy ha esetleg tudtok valami jóféle konkrét tervrajzot egy ilyen cockpithez, amin elindulhatok, azt pls küldjétek el az e-mail címemre. -
#1729 Nemhiszem hogy jó lenne mert a gomb mögött ottvan a nyák. -
#1728 Lakcímet mondjál már,meg mikor mész nyaralni?:D -
#1727 hello mindenkinek!
asszem veszek egy ilyet
gondolom kihozza a posta 200Ft-ért, mert egyszerű 30g alatti postai küldemény, maga a kapcsoló meg 200 szal...
Azt szeretném én kérdezni, hogy ezt be lehet-e rakni a G25 váltójának egyik piros gombja helyére? mert ezt tervezem tenni vele..
Garanacia úgyis németbe köti(ott lett véve), úgyhogy annak mindegy.
Vagy érdemes egyáltalán kicserélni? csak azért akartam, mert milyen fasza már :D
12mm-es átmérőt ír, és én megmértem a gomb átmérőjét, ami meg 9mm, szóval nemtom belemegy-e ez. -
Lacko86 #1726 nana...azért így a 3. X-be lépve illene megkomolyodni:P -
#1725 Márhogy a 7*8 fokozattal akár egy boinget is fel lehet gyorsítani egy trabi motorral :D -
Lacko86 #1724 no, ha a mindkét váltót működésbe hozod, akkor akár egy kamiont is elvezethetsz;) -
#1723 Végre megengedték hogy felszereljem :D
-
#1722 Építéshezs: elhatározás, idő, pénz kell , és sok olvasgatás: x-sim forum
Vásárláshoz sok pénz: D-BOX