Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Ami jó mert összerakható kicsi helyre, és még rajz is elérhető róla az ez (Microsim Racebase MK2):
Mondjuk fából van, és a szék is falap, de bele lehet aplikáni azért egy versenyülést.
hogy lehet reggelni hogy az ember megkaphassa a tervrajzokat. Elvileg ingyenes.
Az elmúlt 2 év alatt nem találkoztam igazán rendesen kivitelezett kész tervrajzokkal, csak ilyesmikkel:
Mindenféleképp azt ajánlom hogy vagy állíthatóra tervezd a kormány-pedál-ülés hármas pozícióból (közbenső távolságokat) legalább kettőt, vagy nagoyn jól lődd be fixre, mert bazi fárasztó tud lenni ha nem nyújtott a lábad, vagy ha kicsit messze van a kormány 1 óra múlva olyan hátfájásod lesz...
Előszőr amit csináltam magamanak, ponnt belefutottam ebbe a hibába. Nyájtott kéz, óó milyen frankó.... volt is fél órán keresztül. Kormány táv ha ráfekszel a támlára, nyújtott kézzel marokban tartva a kormányt kb 10 cm közelebb.
Pedálnál meg éppen hogy ne legyen teljesen nyújtva az egész lábszárad ha betolod a pedálokat (figyelj hogy itt is teljesen belecsússz az ülésbe) . Illetve ha ilyen ~23000 körüli sportülést kapsz, akkor arra is figyelj, hogy az alsó támla eleje nagyon magas, és nyomja a combodat. Na az is rohadt fájdalmas lesz idővel, párnát bele, hogy ne legyen csak max 1-2cm-el magasabb a pereme, viszont ha ezt utólad csinálod, akkor máris túl közel lesznek a pedálok.
Nekem így jó most.