11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Gaben17
    vagy esetleg ha felvehetnélek msn-re,te azért jobban értesz ehez:)
  • Hoffi
    pointer4-nek nem ilyen cockpitje van ? xD
  • Gaben17
    igazából ilyet akarok csak + monitor tartó kép
    kép1
  • pointer4
    Vagy legalább mesélj róla, mi az elkpzelés? :D
  • Hoffi
    jó mert neked g25-öd van de nekem már nem azért de 60ezer forintot nem ér meg a g25 :D
    a cockpitedről majd képeket követelek xD
  • Gaben17
    nekem 3pedál van 1más mellett alapból+H váltó

viszont lassan nekikezdünk a cockpitnek, monitor tartóval.bill tartóval,stb =)
  • symbol
    Nah jah, amúgy jó kis cikk lett, kellenek is az ilyenek :)
    Nem ám mindig csak vezetni kell... dádá! :D
    Meg persze :D tőled nem is sajnálnám a pénzt, vennéd az új cuccokat a régieket (pár hetes frex kormányokokat és eceterákat ... :P meg passzolnád át ide a pusztába - nekem :D)

Amúgy csalt, persze hogy jobb lenne, de nem tudom merjek-e kiadni majd annyit a pedálszettre, jelenleg inkább félrerakosgatnék :)
    g25-öt meg csak emiatt nem akarok venni. pláne, hogy nekem bizonyos szempontok alapján a DF-GT picit jobb is. :P

ez a két pedál pedig működhet szerintem, bár pont hogy helyszűke lesz... de tök mindegy, a H váltónak úgyis kell valami klassz helyet találni...
  • Hoffi
    nekemis 2 pedál van egymás mellett nekem más nincs de ezzel is tökéletesen megvagyok elégedve
  • cselt
    Hát nemtom, azért szerintem ez az egymás mellé teszem a két pedált nem a legjobb megoldás. Nálam jelenleg így üzemel a dolog, de nem túl jó. Azért jobb venni egy külön 3 pedálos szettet szvsz.
  • pointer4
    Lehet felhívom én is őket jutalék ügyben :D Majd monnyátok, a cikk miatt vettétek :D
  • symbol
    mellesleg az autoszimulator.hu-nál minden egyes termékre rászámolják a 40 USD-s szállitást, ami a maga nevében vicc, hisz nyilván nem egyenként rendeltek tőlük, plusz viszonteladóknak olcsóbb...
    plusz, nah. csakhát majd mi magyarok úgyis tőlük vesszük, leszedik a maguk nem kis hasznát, azt jól van...
    Amúgy nagyon vonzó ez az idén veszek egy ilyen SST H váltót meg egy DFGT-t, és akkor a DFP gázpedálja lehet a kuplung :D és lenne gy kész rendszerem meg egy tartalék kormányom is :D
    És ez még nem is lenne olyan húzós. Mellesleg a fék ezzel a fallabdás dologgal tényleg nem olyan rossz ám. :) Bőven jót lehet ígyis vezetgetni. :)

ui: az STT már lehet meg is lenne, ha lett volna melóm decemberben, januárban...
  • pointer4
    Ha nem raknak rá vámot, akkor Áfát sem. Csak ez szerencse kérdése.
  • Hoffi
    V.P.P xD
  • milk4
    Ja,hogy ez nem áfa-s ár...
  • pointer4
    na igen, csak 40$ a különbség
  • pointer4
    Azt nem tudom eldönteni a képről (sajnos kitakartad), hogy ECCI vagy vagy FREX a kormány ? :D
  • pointer4

No igen.
    SST is azé lesz drága, mer 180$ a cucc . 40$ a szállítás. 180$ra rájön valami 3.000 Ft vám, ami nem sok. De az egészre még 20% fa, (a szállításra is, mert a posta szerint az a biztosítási költséget fedezi (!?!?!?!?) . ) Ha rendeled, lehet mákod is hogy nem kerül rá vám mondjuk :) így lesz a ~38k ból ~58k kb.
  • milk4
    De arról,csak hogy most felhoztad az esetleg +20% vám-ot,így már az SST is szóba jöhet.
  • Hoffi
    tudom! xDDDD
  • pointer4
    Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D Űber brutál :D

milk4: de te nem H váltóról beszélél Frex-től. Nem szekvenciálisról volt szó ?
  • Hoffi
    videóm nincs róla! xD
  • Hoffi
    várj te piszli xD
    találtam egyet a fejemet azé kivágtam mert régikép és még rövid volt a hajam azt ugy néztem ki mint a gollam xD
    képek:

aztán álmodozzatok! nektek úgyse lesz ilyenetek! xDDDDDD
  • Hoffi
    mindjá tolom a képeket! xD
  • milk4
    Igaz,akkor lehet hogy az SST jobban megéri autoszimulator.hu-ról és akkor még forrasztgatnom sem kéne.
  • pointer4
    +20%Áfát is számold bele vész esetére, ha levámolják.

Hoffi: akkor én el se hiszem :P :D
  • Hoffi
    azt nem fogtok mert már a szeméttelepen van xD szét küldtem xD
  • milk4
    Utána olvastam,és a lényeg az az,hogy kell egy Leo Bodnár lap(vagy gamepad,joystick,kormány stb.),és 3kábelt kell rá forrasztani.Van egy 12gombos gamepadom erre a célra.Faterral megdumálom ezt a dolgot,és ha minden jól megy akkor hétvégén meg is rendeljük.
  • milk4
    Képet,videót vagy nem is hisszük el:D
  • ChuckyHUN
    videót!:D
  • Hoffi
    ilyen van unokahúgomnak:DDDD
    nagyon király igaz alig férek bele az ülésbe eezért mindig az ülés mögé szoktam ülni xDDD
    csak az övén a kormányon van egy kis kijelző ami ilyen GTA1 szerűen mutatja az autodat amit vezetsz és az út szélén vannak macskák meg csövesek meg minden és mindig azzal szórakozok hogy elütöm a csövest meg 2x átmegyek a macskán meg ilyenek(mikor elütöd a masckát akkor ilyen hangos macska nyávogást hallasz ha meg a csövest ütöd el akkor meg egy vén muki kiabál xDDD) nagyon nagy a játékélmény! ;)) xD
  • pointer4
    Háát,

Sajna nem ismerek senkit, akihez átugornák ezt a képet értelmezni...
    Lehet érdemes erre a Wheel controllerre rákeresni, rákérdezni.
  • pointer4
    Vad a cucc:

• milk4
    Igazából ez a kis szöveg aggaszt legjobban:"Required disasemble wheel unit and connect cable.PC, Playstation2* Gran Turismo4* w/Driving Force Pro."
  • milk4
    Most nézem a Frex GP Váltó(a sima seq váltó)/Kézifék csak 139Euro szállítással.Valaki tud valamit ezekről a szerkentyűkről?A váltó érdekelne engem.
  • Hoffi
    a enyém se :'( xDD
  • Solt
    De legalább nem idegesítő! :D
  • Hoffi
    tudod mit:D a tiéd még rosszabb xD
  • Solt
    Viszont a tiéd borzalmas! :D Ki kéne írnod, hogy epilepszia veszély... ha megkattanok, tuti beperellek! :D :D
  • Hoffi
    amugy jó az új logod de a régi jobb volt szerintem :DD
  • Hoffi
    xD