11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#1721 respect! -
bzs770316 #1720 Király az új banner! -
Lacko86 #1719 VÁRJUK AZ ÚJ BANNERT POIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! -
#1718 Hát ha az ülést ami kb 23k nem számoljuk, és találok olyan zártszelvényt amit egybe lehet csúsztatni, akkor anyag árban nem lehet több mint 5k. + 1k-ért csavar meg festék, + heggesztés. -
#1717 Amúgy, jó a cockpit is, kbv mennyiből lehet egy ilyet összetenni? -
#1716 Képről impala kő, a többit meg megcsinálom én^^ -
#1715 Kék.... :P
Látom a lényegre te is felfigyeltél :D
1968 Impala
-
#1714 háttérben milyen kocsi áll?
-
#1713 Na egy ilyen gyártására kéne ráállni nyáron, talán lehetne érte pinzt is kérni. Kéne mellé még egy váltó tartó. és küzépre kéne egy gyorsan oldható rész, hogy ellehessen pakolni kis szobába.
-
bzs770316 #1712 C S E R É L J Ü K!!!!!!!!!!!! -
#1711 Csere -
#1710 Benne vagyok. -
#1709 Cseréljük vagy ne cseréljük ?
-
#1708 Én most heti 76 órát dógozok, szóval egész havi előrelépésem az volt hogy tegnap este korábban értem haza 22:00-ra és lefestettem és kifúrtam a tartó konzolokat a váltóhoz :D -
#1707 És a te házadtályékán mi előrelépés történt, hogy karácsonyra szimut kapjak tőlled? xD -
#1706 Ez igen pedál. -
#1705 Hát, két év nyárimelójából, meg mutter adott bele picit...
Ahogy Így számolgattam 400 felett vagyok már ezzel a géppel :] -
#1704 Gépedért jól lefogyhattál XD -
#1703 j-vel :D
és nem azért hívják így mert szép színes :D -
#1702 Gondolkoztam már, hogy kéne egy kispolák, és abba belefeszÍteni egy LCD-t, meg egy g25 öst, és akkor má gizda lenne XD
De az a baj, hogy cask gondolkozok én is..... -.-" Mivel lóvém is csak annyi van áltban,amennyit a kajalóvéból összeszedek : D -
#1701 Ami ott lett felejtve -
#1700 papgályfogó?:D azmaiz? -
#1699 Elég műnek tűnik
Ottfelejtett papagályfogó bejátszik -
#1698 Jólenne egy ilyen "cockpit":D
-
Amcir #1697 Valaki segítene hogy hogy kell egy jó cockpitet(lehetőleg egész cockpites ffb-vel) összedobni? -
#1696 Hallgat :P -
bzs770316 #1695 Mi a helyzet a váltóddal, Poi?!Mikor érkezik meg?!:) -
#1694 Nézte valaki GTA IV-et? Tudom nem témába vág, de olyan jófajta fizikája van az autóknak mint a Driver 1-nek volt anno.
Én már soxor bevágtam a lábam, ki-be ugrálni a szimbe, amikor autóba ülök. -
#1693 Fizikailag kész. A potik mozgása megoldva. Az elektronikához is megvettem a cuccokat, és itt áll 1 hónapja :D Lusta vagyok :D
Meg eleve kiderül hogy jó lesz-e a loadcell ilyen megoldásban :D -
#1692 Pedál projekt hogy áll? Ezt majd csak G25-höz lehet használni? Most erősen gondolkodom azon az ACT-Labs váltón, de amellé dukálna még egy rendes 3 pedálos szett is. Csak ugye az árak... -
#1691 Legalább erre jó a karácsony :D Hajrá :D -
tomi555 #1690 Hello, na hát a kevés szabadidőm mellett azért szép lassan alakulgat az LCD kijelzőm. Bár a lényeg az LCD még nem ír ki semmi infot, de a ledek működnek. Remélem azért most a szünetben teljesen be tudom fejezni és lesz időm leprogramozni az LCD részt... És ugye a legfontosabb, a képek:
kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
(tudom nem lettek túl jók, de ha minden rendesen megy majd csinálok videót, talán karácsony környékén...) -
#1689 itt tölthető az összes -
#1688 http://www.youtube.com/watch?v=YrKzX-Tr6A0 -
#1687 ez eredeti 2000-es Williams-BMW F1 kormány
ez meg új kormány -
#1686 Igen igazad van :d Elnéztem. Legalább valaki figyel :D
Olyan gagyi a képen a gyári kijelző, nem is néztem hogy nem is plüssös a markolat. :)
Volt sok jó kép fennt róla kompletten, de eltűntették.
-
#1685 nem megy a kép:S
kép
-
#1684 Ez akar a Homemade lenni nem?A #1681. hsz-ben látható kép az nem az eredeti kormányról egy kép?
-
#1683 Gondolom mind2 oldalon van föl-le váltás :D
Bizti minden működik, ügyes a srác. -
#1682 Hát a biztos,főleg ha minden használható rajta.És ha jól látom két kar van hátul.Vagyishogy egy oldalon 2,tehát összesen 4:)