11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
kaspet #1921 A neten erről a hotjátékról én se találtam semmit, ott csak a középre állításról van asszem. Bár ha szétszedted a kormányt, 2 csavar fogja a potit, tengejvégre egy menetnyi cellux, potit visszarak és kész.
Az FF is a holtjáték miatt vagdalózik ilyenkor.
Enyém olyan volt, hogy ha egyik irányba tekertem el a kormányt és elengedtem akkor középre állt vissza, de a másik irányba tekerés után engedtem el akkor már majdnem egy óra irányba állt vissza.
Láttam is a neten erről videót de már nem tudom hol sajna.
A holtjáték megszüntetése után be kell állítani a középállást is a fogaskerekek alrébb helyezésével, finombeállítani meg a poti panel felfogatási furatainak kiszélesítésével szokták, hogy lehessen forgatni. -
#1920 nincs vmi leírás a neten, ahol szemléltetve van ez a beavatkozás? nem tudom nálad milyen és mekkora volt a holtjáték, de én is érzek jópár fokosat, azaz ilyen halottzóna FF téren, nálad is ilyen volt? -
#1919 Valaki csinált már közületek kéziféket?
Ha igen leírná hogy miből lenne célszerű csinálni a mechanikai és elektronikai részét? -
kaspet #1918 Az enyémen a poti és a poti tengelye között volt nagy holtjáték amit kis celluxozással sikerült megszüntetni. Előtte használhatatlan volt, most ez tökéletes.
Viszont az önkényes vissza váltásokra, menübe kilépésre és FF beragadásra nem tudok megoldást, az nekem is kéne. -
#1917 vki szervízelt, azaz jobban mondva fejlesztett már közületek Microsoft Wireless xbox 360-as kormányt? mert árához képest elég gyengécske, de xboxon még mindig ez a legjobb megoldás, és mivel hamarosan jön a Race Pro, vmit csinálnék a kormánnyal hogy jobb legyen. szal ha van vkinek vmi tippje ne tartsa magában. üdv -L -
#1916 Azért annak sokkal kisebb hangja van, mint az enyémnek.
De végülis lehet, hogy igazatok van a hanggal kapcsolatban. Leglább nem csak érzi, hanem hallja is az ember ha bekattan a fokozatba -
#1915 engem a g25 se zavar amikor beveszi a sebességet:) -
#1914 támogatom! :D -
#1913 Nemértem mi bajotok ha valaminek hangja van :D
Csattogjon dörrenjen ropogjon, mint az igazi :D -
#1912 27-28ezer maga a váltó és erre jön még a postaköltség+vám és ráadásul akár 1hónapot is várhatunk míg megérkezik. -
#1911 Igen én használtban vettem. Nagy szerencsém volt egyszer véletlenül akadtam rá aproneten, aztán rá is ugrottam és megvettem 18ezer Ft-ért. Külföldön is kb ennyibe kerül újon, viszont arra még rájön a postaköltség. De szerintem olyan 30 ezerben megállna az egész. -
#1910 Ha jól emlékszem,ő használtan vette.Hivatalos weboldalról pedig nemérdemes beszerezni mert 40-50ezer mindennel eggyüt. -
#1909 na akkor úgytűnik ráhajtok árgépen postaköltséggel mindennel együtt max 29ezer! a h-shifterbe nekem pont az tetszik hogy olyan hangos ahogy bepattanik sebességbe :D abban viszont segithetnél hogy honnan vagy hogy rendelted vagy hol vetted?
Előre is köszönöm! -
#1908 DFP-vel csak jól járhatsz. Már évek óta nyúzom és semmi gondja sincsen :) Az egyik legjobb kormány a piacon. Jó sok gomb van rajta, ami nagyon hasznos tud lenni.
Act-labs Shifter meg szintén nagyon korrekt masina. Azzal se volt semmilyen gondom mióta megvettem. Kicsit talán az is hangos ahogy bekattan a fokozatba, de nem vészes. Amúgyis fejhallgatóban szoktam vezetni, akkor meg tökmind1, hogy ott kattog egy kicsit. :D -
#1907 Szerintem nagyon megérte az árát(30-ért vettem az elektro-ban),semmi gondom nem volt vele eddig még,talán csak annyi hogy hangos a FFB és lassabban kalibrálja be magát mint a DFP.(Múlt nyáron vettem.) -
#1906 na arra szántam magam hogy lehet veszek egy logitech DFP-t de egyenlőre nem sokat hallottam róla és azt szeretném kérni hogy akinek ilyen van pár mondatot irjon róla pl. hogy mik a tapasztalatai meg ilyesmi!
ja meg még egy Act-Labs h-shiftert is venék mint amilyet vett az egyik kolléga itt a forumon!
Előre is köszönöm! -
vftsforever #1905 Bocsánat az offolásért:)
Saitek R440 Force Feedback kormány eladó -
#1904 Nekem a G25 volt 52k Lord Computerben, besétáltam utcáról és megvettem :D Cserébe a H váltó is kb ennyi volt :D (SimGear) -
#1903 Fanatecet 40-ért vateráról,én nyertem:D -
#1902 LoOL g25-öt 60-ért vettem iponról..XD -
#1901 nekem semmi baja a momonak nem recseg -
#1900 én a G25öm majdnem a feléért vettem :D -
#1899 áá köszönöm xD -
#1898 15cm el feljebb kék linkek. -
#1897 ám h-shitereket újonnan mennyiér lehet kapni? -
#1896 a media marktban a logitech formula force ex 14.990 volt :D a momo meg 35.990
-
#1895 Elektroworldben meg 74.990,- a G25 :D
Momo 36.000,-
LogiFormulaForceEX FFB meg 22.000,- :D
Olyan 2-3 évvel ezelőtti árak :D -
#1894 Én meg voltam médiában,megkérdezem mennyi a G25...80ezer... -
#1893 Én is ezt néztem pár napja,csak én elektróvőrdben.Eléggé nevetséges:D
Viszont megnéztem az összerakott gépeket,hát sírvafakadtam:D 107ezerért olyan gép van,ami az én 107ezres gépem teljesítményének jó ha a felét hozza:D -
#1892 halljátok ma voltam a media marktba és kivolt állítva egy logitech momo na odamentem eltekertem a kormányt hát úgy recsegett majdnem beszartam xD
tekerem a kormányt és minden apró tekerésnél összevissza recsegett xD -
#1891 egy ilyet én is építtetek faterommal a logitech formula vibrationomhoz xD -
#1890 :DD -
#1889 Jól összevesznének rajta ha menne :D -
#1888 hát még ha az a váltó is jó lenne :)))) -
#1887 na ilyesmi kell:) fater megoldja meg van itthon hozzá anyag (motorépítő) köszi a képet:) -
Solt #1886 Tervrajz nem kell, viszont az első vészfékezésnél kirúgom a szobából az alját! :D -
#1885 ehhez nemnaon kell tervrajz :)
-
#1884 igen mindenhonnan állítható lesz
hehe,pedig az flash lett volna:DD
na ilyen vas szerkezethez kéne 1 alaprajz:) -
#1883 Gondolom billenthető előre hátra, és állítható a támlája, meg a sín is megy előre hátra, akkor az nagyon faxa :D
Én bementem egy környéken lévő Ford kereskedésbe, ami bontó is egyben. Fater jár oda - onnan ismertek - és mondtam hogy egy Ford Mustang ülést szeretnék, bontottat ha tudnának szerzni esetleg, ha leesik egy, vagy hallanak valamit. Na most mindenki jót kuncogott a dolgon :(
És ha lenne is, akkor is a bokámig kéne a zsebembe nyúlnom... mondták :D -
#1882 Látványos :D