11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#2041 Gondolom jól jön alapjárat érzékeléshez :D
Rá kell kötni az erősítőre, és mély hangoknál masszírozza a testedet :D -
#2040 ezmiez?? xD -
#2039 here masszírozó? -
#2038 Az a nem mind1: DDD -
#2037 LOAL :D
300W Rockwood Bodyshaker
Impedancee: 4 Ohm (22-55Hz)
size: 130 x130 x 50mm
weight: 1,25Kg
-
#2036 Igen, csak attól függ mennyire függő embert sikerül találnod -
#2035 Szerintem ez korrekt ár érte, de minden attól függ, hogy mire van vevő -
#2034 Na az a nem mind1: DDDD -
#2033 Sziasztok!
Szóval lenne 1 nagyon fontos kérdésem ;) Van nekem ugyebár egy szimulátorom... Buick kárpit ülés, 4 pontos b öv. kézifék kar, H váltó, kuplung gáz fék és kormány. Most tervezgetem, hogy vasból normálisra megcsinálom a pedálsort. És el szeretném adni utánna, kormánnyal együtt. Szerintetek mennyiért kéne kínálnom???? én olyan 40.000-50.000-re gondoltam... http://users.atw.hu/richardburns/kepek.html itt vannak képek legalúl!
Segítsetek! ToCa -
#2032 sokkal jobb lenne biztos lehetsz benne, a legpuhábbat kell venni. sárga pöttyös asszem.
csak be kell nyomni a pedál alá. ennyi. de mivel nagyobb a tere ott benn - el-elmozdul néha jobbra-balra, és beszorul. Ezért kitömtem az üres helyet egy-egy zoknival (kétoldalt). a labda így végig ott magad a pedál mögött pontosan. de előre hátrafelé még van 1 cm-es mozgása, nem szerettem, ezért a labda mögé beraktam egy összehajtott kartonlapot ami a műanyagnak, a pedálnak nyomja a labdát. aztán így már totál nem mozog az a szerencsétlen. :) ehhez nem kell kép, végy labdát, meg ké szabad zoknit :D de mással is jó persze majd rájössz. 2 pillanat az egész. -
#2031 Fallabdából te milyet vettél DFP pedálba? És hova kell tenni? Csak simán a pedál alá berakni aztán kész? Esetleg képet tudsz csinálni róla? Én is gondolkodom rajta, hogy meg kéne tuningolni, hátha úgy jobb lenne egy kicsit. -
Kiszeded a mechanikát ami szabályozza, építesz valami fogaslécet bele, ami a kívánt értékek között határolja. Azt ráteszed valami potira, és ha van benne FFB, arról teljesen lemondasz?
Szerintem itt az a ponnt, amikor add el és nézz egy DFGT-t. Az tudja a 900°-ot, és a kuplung-kézifék-Hváltó nem volt hiába. -
#2029 Na ez a home made cockpit:D -
#2028 ezt hogy gondoltad? -
#2027 Sziasztok!
Segítség kéne! Van egy Logitech WingMan formula Force GP kormányom... Szeretném ha 900 valahány fokos lenne, tehát mint az igazni kocsikban... H váltót kéziféket meg kuplungot csináltam de ez most kifogott rajtam... és félek szétszedni az eggyetlen épp kormányomat XD remélem valakinek van 5lete!
Előra is köszönöm! -
#2026 Hát a gomb végén olyan 8-8 cm. De aki otthon van, az le is mérhetné rendesen :D -
#2025 Ha készvagyok a váltóval utána az fx kormányomat alakítom át csapágyasra, mert a fiam még elég kicsi és vezetés közben abba kapaszkodik és már nagyon lötyög.Készítek képeket a váltóról és a kormányról is ahogy készül. -
#2024 Teljesen jó köszi.Még azt had kérdezzem meg, hogy kb mekkora a váltó rúd kitérése a középállásból, előre hátra jobbra balra?
-
#2023 Hát nem tudom mennyit segít.
-
#2022 esetleg nincs valakinek képe a G25-ös váltójának a belsejéről? -
#2021 persze a képek szabadon felhasználhatóak:D -
#2020 Amikor olvastam a hírdetésed, szóltam egy barátomnak, és ő kért tőled képeket. Utólagos engedelmeddel, azokat én is megkaptam ám. Milkának át is küldtem. -
#2019 Ha tehetném én is X-Pit-et vennék.Nekem legalább is tetszik. -
#2018 képeket holnap tudok csak küldeni mert ma a munkahelyemen vagyok.
Lassan elkészül a weboldal és ott lesz több kép is. -
#2017 Sziasztok.
Régóta olvasom a fórumot és ebből jött az ötlet, hogy én is készítsek cockpit-et.Készítettem is magamnak egyet, de ahogy az lenni szokott azt eladtam, mert mégjobbat szerettem volna.Több érdeklődő volt mint amire számítottam, hát és igy kezdődött.:D
Munka mellett csinálom úgy, hogy lassan készül.Az árakról csak annyit, hogy azért ilyen "olcsó" mert én sem tudnék többet kiadni érte.
Ami a felső képen van az 40E (több munka és több az anyag is)
Ami az alsó képen van az tényleg 30E (persze kormány és váltó nélkül de szerintem az itt úgy sem kellene senkinek)
Ülés nélkül egy ötössel olcsóbb,de természetesen a hozott ülést is felteszem.
Egyébként most egy H-shifter-en gondolkodok a doboza már készen van.:)
Bocs ha egy kicsit hosszúra sikeredett. -
#2016 Esetleg több képet a másodikról nem tudsz?30ezerért nagyon megéri,lehet húsvét után le is csapok egyre. -
#2015 Na, X-Pitet nem bántani , az is olyan mint a túrórudi!
-
#2014 Imádlak!! ez a második nagyon pöpec :DDD beszarok :D csak így kell még egy monitor szerintem, meg billentyűzet és egér :D
De olcsó a cucc, és totál testreszabható, nagyon kajak :)
X-PIT és a többi pénzrablás. :) -
#2013 cockpit:DD -
#2012 Az G25 váltó csak szekvenciálisnak van beüzemelve.
A kormányt nem bántani -
#2011 király!
de megmondom őszintén az a koprmány nem olyan jó:D
de az a két h-shifter az úúúúú na meg a cockpit!
nagyon tetszik!
grat hozzá:D -
#2010 Hát ezaz, én se tudnám nagyon 30 alatt tartani a szerkezetet, nemhogy még keressek is rajta :D
Azt hiszem esténként van fennt, majd ő nyilatkozik tóla ha van kérdésetek :D -
#2009 Fúúú, 5$ kedvezmény adás alatt ? :D -
#2008 és ez 30E? :O
vagy csak én vagyok hülye? xD -
#2007 Nyomjá rá a nevemre, és képgaléria :D 1x már mindet belinkeltem :D -
#2006 Viszont keresgéltem hírdetésekben hibás olcsó kormányokat, és találtam egy gyöngyszemet :D
Kedves Mabo kollega, készít szép cockpiteket :D
Nem régen beszéltem róla hogy kéne valami ilyesmit építeni, még egy-két ötletem is lett volna, de az úr teljesen kimerítette az elképzeléseimet :D Úgyhogy ezzel se kell többet foglalkoznom :)
Állítólag 2 modellben lehet gondolkodni:
Bevallom, nekem a második tetszik igazán, az állítási lehetőség, meg a nyújtott láb miatt :D -
#2005 1:30 környéki reklám nagyon komoly:D -
#2004 én már láttam róla videot,faszán hidraulikus -
#2003 lécci dobj képet a cockpitedről:D:D
kiváncsi vagyok xD
ti má láttátok az én sárga kis cockpitemet most ti is mutassatok valamit xD -
#2002 Vóót :D
Gaben17: mi tart vissza? :D