11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    Béndzsa szimmetria :D
  • Hoffi
    vagy mi az ott bal alul?:D
  • Hoffi
    ez elsőn még fűtés is van!! :O xD
  • symbol
    ezek szép és jó dolgok, de én azt szeretem ha a monitoron látom a műszereket. innentől kezdve kb totál fölösleges lenne. :)

nekem csak kormány, pedál meg váltó kéne, ha valaki megszánna pár százassal, hát egy kézcsók járna neki.. :)

solo: jaja, eltom képzelni mennyien támogatnák az ötletet :DD
  • pointer4
    Mostmár elkell kezdeni foglalkozni ilyenekkel

Van akinek egész könnyen megy :D
  • solo
    Durva.: D
    De kitudja.Valakinek biztos van rá pénze: D
    PetÍciót Írok ki gundel suliba, gyújtsünk össze 12 millát, hogy az aulába lehessen egy FD 401 es XD
  • symbol
    jah ismerős a szitu :DDD
    előző szezonban nekem az SR nem akart tartósan összejönni :D
    nem mintha most úgy vágnám a járgányt, csak most már csak a szezon végén számít csal hálistan :)

solo: jaja... kicsit kemény, abból basszus itt vidéken elég faja házat kap már az ember oO
  • pointer4
    Jaaa, még egy csomó dolcsit kell otthagynom hogy legyen radical seasonom :D Meg még kéne kis SR is :D
  • symbol
    jaja :D jó lenne :D és hátha nekem leesne mindig ez az a kamionokról :D
    nah nem mintha Magyarországra kamionnyi ilyen cuccot kellene hozni az árak miatt :D
    De legalább tényleg áttekinthető, igényes a szájt. Jó látni.

Te meg gyakorojjá' radical-lal, holnap este tolok egy futamot :D aztán minden nap :) kivéve mindig az aktuális hét első két napján. (akkor gyakorlok) :D reszkecc' már mi? :D
  • solo
    401 es alapára 12,5 milla: O
    Keccy: D
  • pointer4
    Köszii :D

Ez egy jóóóó bolt, nem keresnek eladót? :D
    Nagyon dúúrva árak, de ha fejben belegondolok teljesen érthető!!!
  • symbol
    nah, csak kész lett a website..
    link
    ez a fenti animáció meg fasza :D jó ez a "retró"/fekete-fehér szemcsés kép ott a háttérben. :)
  • Solt
    Ja ja... csináltass velük nyugdíjas kivitelt! :D És kérdezd meg, hogy üdülési csekket elfogadnak-e!? :D
  • pointer4
    Írjak nekik a nevedben ? :D
  • Solt
    Ha adnak hozzá hányó zacsit, akkor kettőt veszek! :D
  • pointer4
    Igyál koktélt :D Fel is rázza, nem keveri :D
  • Solt
    Így van, halott ötlet eleve, mert kurva drága, és még a sört is kiborítaná! :D
  • pointer4
    Ez nem a mozgástól van, a te korodban már abba kell hagyni az auto-motor sportokat :D Kiöregedtél, kész, vége, ne is vegyél tartós tejet :D
  • Solt
    Ez már nekem sok! :D A látványtól is kavarog a gyomrom... ez valami repülő szimulátorhoz lenne jó! :D
  • Bandy
    furcsa, hogy egy swiftet mondasz nekem épp az van csak nem a sima hanem egy swift sport.
  • Cowek
    Ez is jó lenne, ha nem egy Swift árában mozogna
  • Bandy
    igen nekem is ez a dilemám... jólenne ha visszamenne 270 körrülre.
  • Hoffi
    nem tudom szerintem már nagyon megburul gyorsitásnál,fékezéskor,kanyarodáskor áá nem kéne! eladnám xD
  • pointer4
    Még mielőtt belevágtok, nézzétek meg ezt is :D

Köszönet bzs-nek, hogy felhívta rá a figyelmem.. :D
  • Cowek
    Köszi! Lassan bevállalom...
    Hogy most kellett elmászni az Eurónak
  • Bandy
    ezen a linken lehet megrendelni online és paypallal fizetni.Azt olvastram hogy hamar kihozzák 3-4 nap. A azmire a g25öt fel lehet rakni az 125 euro a sima azt hiszem 100 körül van. Ebben benne van a szállítási költség is.
  • Cowek
    Hol lehet ilyen állványzatot venni?
  • Hoffi
    juppi :D:D

köszönöm
  • milk4
    Igen,belehet.
  • Hoffi
    na most ez mennyibe kerül lehet énis veszek egyet majd ha meglesz a DFP!:D
    ja meg azt szeretném kérdezni hogy a driving force prot belehet ugy állítani hogy 900°-ot forduljon mint a G25?

Előre is köszönöm!
  • Bandy
    nah itt izomból vezetnek vele, hogy mit bír, egész jó a stabilitása. Remélem tényleg ilyen és a videon nem ragasztották oda a földhöz :). Nem vezet úgy mint egy örült de néha azért én is megcimbálom a kormányt főleg egy jó GTR2 versenyen.
  • pointer4
    Köszi :)
    Néztem a videot, meggyőzőnek tűnik. Attól félnék, hogy könnyű a cuccos, és egy erősebb kormányzásnál oldalra elindulna. De a videón még csak jelét se adja hasonlónak. Gondolom nem 3 kg akkor az egész.
    Meg a sarkaddal is adsz azért neki stabilitást.
  • Bandy
    nah remek, köv hónap elején rendelem meg. Leveleztem a készítőkkel és garantálják, hogy masszív a cucc és ha nem tetszik 1 hetem van, hogy visszaküldjem és vissza adják a pénzt.

nah ilyen használat közben!

amugy gratulálok a szimulátorodhoz, olvasom egy ideje a fórumot de lusta voltam hozzászólni nagy feeleing lehet amugy
  • pointer4

Szerintem te leszel az első ilyennel kishazánkban :D
    Majd te írj tapasztalatot :)
  • Bandy
    ezt veszem meg jövő héten ugy néz ki. Sajnos nem sok helyem van igy egy nagy cocpit szóva sem jöhet. Marad ez a megoldás de igy leaglább sok helyem marad :D. Valakinek esetleg van ilyen megoldása? Tapasztalatok?
  • solo
    OMGPLZ!!!!!
  • Hecker007
    Köszönöm szépen a segítséget, asszem joystickból fogom csinálni mivel gamepadem itthon nincs :D:D
  • Hoffi
    ilyet én csináltam is legobol:D:D
    aztán egy kis legocsörlővel mozgattam a egész szerkezetet:D
  • milk4
    Láttam én már Lego-ból+Fából készült pedál szettet is:D
  • pointer4
    Hát szerezz valami USB-s joy-t, padot, és valami mechanikával a lehetőségeidhez, illetve helyhez adottan mozgasd meg.
    pár ötélet:

:D

link1
    link2
    Én is akartam régebben készíteni, még a helye is megvolt a cockpiten, csak nem volt létfontosságú, és inkább játszottam, menet közben meg sose hiányzott, így sose lett befejezve.