11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#2121 Nekem se munkába vág(mivel nincs xD), cask szerelgetem a gokartom, akármi, és ahoz kell.
-
#2120 nem fog semmilyen bajt se okozni, forrasztást sokat kell amúgy gyakorolni hogy szép és tartós legyen, nem kell feltétlen sok ónt használni
ahhoz meg hogy valami gondot okozzon ellenállást kéne beforrasztani azt meg azért észreveszi az ember :D
akkor okozhat esetleg gondot hogyha rövidzárat okozol az óncseppel -
#2119 :D
Ha világvevő rádiót készítesz akkor tuti :D
5Volt, megy, nemmegy, valami nagy dolgot kell az útba raknod hogy ne működjön :D -
szatocs #2118 Itt arra gondoltam, hogy ha mondjuk egy kapcsolót forrasztok, akkor ott az óncsepp vastagsága/nagysága jóval nagyobb, mint a vezetéké, és ez okozhat-e egy idő után bajt? -
#2117 a forrasztás semmilyen ellenállást nem okoz, a vezetékeknek van ellenállása ami függ az anyaguktól, hosszuktól és vastagságuktól
de egy cockpitban nincs annyi vezeték hogy a vezetékek ellenállása gond legyen -
#2116 Az nekem se volt mindig egyszerű, sajnos egyszer rá kell szánni kis pénzt egy jó szettre. De mindig pontozz, majd 5ös, és utána ami kell 6-8-10-12-16 (jó a 16 az vicc vót). -
szatocs #2115 Áh, úgy nem lenne csoda, ha nem menne...
Akinek munkába vág, úgy jó. De nekem nem kéne másra, de amúgy is, most csak kérdezősködök, mert vas még nincs... -
#2114 Jóvan, aszittem falbontó ütvefúróval akartad.
Az teljesen jó, átklikkented simába, azt csókolom.
Nemtudom, megpróbálhatod.
Én nem szarozok ilyenekkel:D
nekem van itthon pár minőségi darab amit gokartváz fúráshoz stb használok, azok nem voltak olcsóak:S -
szatocs #2113 Fúró nem gyenge, 1050W, vagy az mindegy? Jó az szerintem, megtenné, van benne elég erő. Ütvefúróként adták, de úgy még nem lett használva, csak sima fúróként (kapcsolható tán ütvefúróra, de minek, nem akarok bontani).
Akkor az ilyen 800Ft-os Bosch fejeket is felejthetem? Az is csak kínlódni fog? -
#2112 Ütvefúróval zártszelvényt?
Alaphangon egy erős kis fúrógép kell, Bosch vagy akármi, minőségibb, vagy tökmind1: D A lényeg, hogy legyen benne kakajó.
Aztán a darabonként 4 rongyért vehető titánium fejes acélfúróval már nekiláthatsz a melónak. Az az ami mindent átvisz :) -
#2111 Ha a fúród gyenge,akkor semmivel sem fogod tudni átfúrni. -
szatocs #2110 Nem írtam: hihetetlen minőségi=10db-os készlet 400Ft -
szatocs #2109 És mi van a zártszelvény fúrásával, azt mivel szokás végezni? Csak ütvefúróm van (nem egy B&D...), és hihetetlenül minőségi fémfúró fejekkel próbáltam eddig csak vasat fúrni. A gyengét viszi, a zártszelvényhez viszont hozzá sem kezd. Milyen fúrófejet érdemes venni? Praktikerben nézelődtem pl, 800FT egy Bosch fúrófej. Érdemes lehet olyat venni, vagy az sem lesz jobb? -
#2108 Nem, ha réz vezetéket használsz, akkor nem. -
akár 15m drótot is rátehetel ha összeérinted, az akkor menni fog. -
szatocs #2106 Egyébként amikor van egy vezetékem, a forrasztás helyén nem lesz nagyobb az ellenállás, nem lesz gond az adott helyen? Nem tud esetleg kiégni vagy ilyesmi? -
#2105 Jó kis cucc, csak nem a legkeményebb műanyagból készült és könnyen törik :D -
szatocs #2104 Pont ezt néztem ma ugyanitt, alakítás céljából -
#2103 Tudom, hogy egyszer olvastam, hogy vakaki csinált ilyet és le is írta egész korrektül, hogy hogy csinálta, de most az istennek se találom meg. -
#2102 : D -
#2101 Oké tolmácsolom apukám felé, mert én az ilyenhez nem sokat konyítok :D -
#2100 A lényeg, nyákot kiszeded, leforrasztod ezeket a gombokat, veszel réz vezetéket, és azzal kivezeted, és akkor tetszés szerint helyezed el a gombokat. -
#2099 És simán tehetek rá másik gombokat is ezek helyett? Mert igazán úgy lenne szép. -
#2098 Simán megoldható, cask pontosan kell forrasztgatni. -
#2097 Lenne egykérdésem: Adott egy szebb napokat is látott controller. A kérdés pedig, hogy ebből ki lehet-e hozni valami külön kis dobozocskát pár gombbal, mint ahogy azt pointer kolléga csinálta. Elvileg van rajta 15 gomb, amiből mondjuk nekem nem is feltétlen kéne az összes csak egy 5-6. -
#2096 aha így már értem :) -
#2095 USB-s :D Amire beállítom.
Pl.ülés mozgatás, indítás, fényszóró, egyéb barmoságok. -
#2094 Jól gondolod.
Kesztyű csak azért kell, mert iRacingben kicsitt magasabban van az FFB.
És 2 nap után már fájt a kezem a varrás mentén. Pedig csak fél milimétert dudorodik ki. Illetve már az izületem is sajgott :D Azért kaptam elő, az csak a bal :D Amúgy az a motoros kesztyűm :D -
#2093 a kis piros joystickot mire használod?:P -
#2092 Arra van rátéve a FreeTrack-hez való LED-ek gondolom. -
szatocs #2091 Még a füles is moddolva van -
#2090 Kesztyűben mennyivel jobb a bőrkormány fogása? -
#2089 Látom te is használsz kesztyűt na meg Free Track-et:D -
#2088 Tegnap este lőttem, érdekes nézet :D
-
szatocs #2087 http://www.youtube.com/watch?v=Quuqhjnxwq4&eurl=http://www.honda-tech.com/showthread.php?s=234cb2ead2610a7681cea566af3c4018&t=2353040&page=3
Nem tudom beszúrni, mert még "fiatal" a regem, de ilyenen gondolkodtam én is, úgy látszik más is hasonlóan gondolkodik
#2086 - Nem igazán tudom...(Emerico mondott nem régen egy olyat, hogy előre megadott setupokat lehet vele előhozni, de nem volt Ő sem benne biztos.) -
#2086 Hát ez nehéz kérdés :D Mire vannak fenntartva ? -
szatocs #2085 #2084 - Köszi, akkor ezzel most nem élnék
Más: az egyetlen problémám a numpaddal a kormányon az, hogy GTR Evo - ban nem tudom használni, mert a num-ok ott védve vannak, másnak vannak fenntartva. Tudja esetleg valaki, hogy hogyan lehet azokat kiiktatni, és így használatba venni? -
Lacko86 #2084 vipjogok -
szatocs #2083 Az mennyi idő, vagy nem így mérik? De mindegy is, majd legközelebb figyelek rá... -
#2082 Ó csak akkor engedi ha már VIP szolgáltatásra előfizettél :D