Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Jaj de szép! <#beka3>#beka3>
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A cikkszedéssel kapcsolatban meg mondjuk a tétel tényleg az lenne, hogy alapvetõnek számítana az a viselkedésmód, hogy nem dobáljuk el a csikket. Nem csak a laktanya területén, de sehol... :S
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ahogy a sörhasat eresztett mínusz IQ-s biztonsági õrök is a laktanya kapuban.....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mert ugye ezeket a csikkeket nem az utcán, hanem a laktanyában szedik össze.
Ott a hamutartó nyomja el ott, ha már egyszer van. Ha pedig igénytelen és elszórja úton-útfélen, ahol a szájából kiesik, miért derogál, ha azt fel kell szedni???
Ez a magánvéleményem. Én nem cigizem, de én is szedtem csikket ha kellett! A gyûrû még az ujjamon van azóta is!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
kiképzésen meg szerzõdésesként is korán kell ám kelni,5:45 kor már tesi😊
Amúgy nagyon korrekten és pontosan leírtad az egész lényegét...
na meg a másik amiben igazatok van, bohóckodás az egész,nem hiába akarok lépni innen...
de ha nincs más meló akkor el lehet bent lenni,ennyi pénzért nem kell megszakadni,civilbe sokkal többet kell melózni érte(nem mindenhol,de sok helyen).
engem se lehetett volna lebeszélni h bejöjjek,mondjuk én nem kényszerbõl jöttem be.tele voltam ambícióval,ami már múlóba van😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Gondolom a 18 órát sem egy pilótával oldják meg és a többi "munkahelyre" is van váltás.
De menetszél meg kerozinból lesz. :-)
Más. Észak-Koreai robbantásról hallottam csak egy említést reggel a rádióban. Ezd kezd egyre érdekesebb lenni.
Minden estre én hajlok arra a verzióra, miszerint valójában sose kötöttek meg ilyen szerzõdést, csak beetetés volt. Ha a MiG-31E elsõ sikeres exportja valóban létrejött volna, a MiG és a Rosoboronexport öles nyilatkozatokban áradozott volna valószínûleg.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egyes utasszállítókon, mint például a Boeing 767 esetén van egy nagyon kis méretû szélkerék, amely automatikusan elõpattan a gép hasán, ha a fedélzeten megszûnik az elektromos energiaellátás. Ám ennek a feladata csak a pilóták mûszerfalának pár kijelzõjét táplálni vészhelyzet esetén, nem pedig az egész gépet üzemszerûen.
Tehát nem tartom elképzelhetetlennek, hogy 60 célt képes a Phalcon ezen verziója folyamatosan követni, és az adatokat továbbítani a Szu-30MKI gépek felé - és ez a képesség történetesen sokkal több, mint amire az E-3 képes. Az E-10 lett volna erre képes, de azt lelõtték. Az E-3 modernizációjában legfeljebb hosszú távon kap esélyt egy teljesen új fázisvezérelt radar...
A honvédség szerintem annak jó aki Szolnokon, Debrecenben, Gyõrben, Kecskeméten stb. lakik eredetileg. Akkor szépen, és kényelmesen kijár, és bemegy mintegy munkahelyre.
Az is egy dolog hogy az emberek elfogynak, de ez nem a repülõgép határa, hanem a legénységé.
Mert gondolom valami fekvõ hely van pihenni és ha gebasz lenne, mert pl készültség miatt tovább kell maradni, vagy mert defektet kapot az utánajövõ :-) akkor csak bír röpködni még picit.
"Utántöltés nélkül a légi õrjárat ideje 8 - 11 óra, míg utántöltéssel ez 18 órára növelhetõ"
Többre miért nem?
Én például "pösti" vagyok ezért nem mentem rambónak. Soha nem jutnék haza 😄
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."