Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
UI: Az arab Pz IV sztorit ismerem 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyes fegyverek modernizálva 30-40 évet is lehúztak, valahol M4 alvázon még mindig szolgál harckocsi mentõként, de 1967-ben a 3. arab izraeli háborúban moderniált M4 és Pz.IV (!!) csapotott össze. Durva mi?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
2x1 órás film a National Geographic Channel-en. Abban volt errõl szó többek között.
Ahol rezegni kezd a léc az a szuperszonikus repülés, lévén ilyesmit elvileg nem engedélyeznek civil gépnek... 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
De ha a fegyvertõl elvonatkoztatsz, szerintem nem arról híres az 5.56, hogy 2 cm-es lyukkal jön ki a kocsi túloldalán...
Nem értem miért nem tettek meg mindent hogy ezt megakadályozzák? KB két titka van egy vadásznak szerintem, a sárkány és az elektronika. Elöbbit megszerezték, utóbbit meg nem nagyon fejlesztik/tették.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
9:17 a.m. – 10:01 a.m.
Tehát a film után.
North Hollywood shootout
1997 North Hollywood Shootout Pt.1 (The History Channel)
Egy régebbi Top-Gun ban is volt.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Cifu, ez most offtopiknak számít?
Most így.
Viszont mintha arról is lenne szó, hogy már ezelõtt is volt ott cucc. Majdnem összes orosz SAM-bõl és radarból is van a jenkiknek. Egyszer jártam egy oldalon ahol a tesztelés helyszínán volt fóto majdnem az összesrõl.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az akciójelenetek maguk nekem kissé meseszerûek (szokásos hülyeségek pl Al Pacino bekészíti a special skillt, megnyalja a szája szélét és sikerült eltalálnia az egyiket amikor a gyerekkel menekül... <#unalmas>#unalmas> ). Maga a forgatókönyv és a sztori meg egy kalap szar, egyike azon, egyébként B-kategóriába tartozó filmeknek ahol a legnagyobb nevû és/vagy legnevesebb színészeknek kell szenvedniük a butyuta történettel, nulla sztorival és papírmasé karakterekkel, hogy végül a nevükkel behozzák a moziba a nézõt.
Háborús filmben egy etalon van, és az a Das Boot... na az olyan, ahogy az a valóságban történhetett, ÉS mint film is mûködik. Kár hogy Petersen így elkurvult utána, Prochnow meg elment ZS-kategóriás, de Hollywoodi színésznek (bár a Dûne forgatása alatt szegénynek szétbaszták az arcát)
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Bocs hogy én is offolok,azt tudjátok ,hogy a film érdekessége,hogy ugyanez a rendezõ,ugyanezt megrendezte szóról szóra,LA Takedown cimen?
Az nem lett siker ugy tudom.
Tehát a fil a saját remake-je.
LA Tkdnw
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hol írtam olyant, ami egyszeri esetre utalt??? A svédek gyakorolták/gyakorolják. Ez stimt. A lengyeleknél sem hiszem, hogy egyszeri alkalom lett volna, az a kiképzési terv része volt (ma a MIG-29-esekkel és az F-16-osokkal már valószínûleg nem), akárcsak anno nálunk a füves reptér használata a MIG-21-essel. És még van pár ország, ahol ezt a gyakorlatot idõnként megcsinálják.
Hol van itt egyszeri alkalom? Talán arra gondolsz, hogy csak ezt az egy videót találtam linkelni? Feltételezem nem minden gyakorlat lett megörökítve...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
alakítások... áhhh
megismételhetetlen mû
Meg a zene is!
Pár háborús filmben láttam ilyen király jeleneteket. Viszont jó háborús filmekbõl sem túl bõ a kínálat...
ON
McNab was technical weapons advisor and trainer on the hit Michael Mann film Heat (1995)...
Szerintem jó munkát végzett.