Operation Flashpoint 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
ja meg sniper nekem 😄

ha nem volt sniper a pályán nem is játszottam 😛

A halál csupán a kezdet...

JohnnySmith
Ez volt a szép benne 😄DDD " mi legyen benne? legyen OH6 mer az jó" 😄DDD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
komoly volt lan partin amikor meguntuk a mapokat és gyorsan összedobtál pár instant battle-t a szerkesztõvel 😄

JohnnySmith
😊 ja tényleg 😊 meg a NST-T90 😊)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sanyix
Sztem nemnagyon, mert nemtúl népeszerû a warezos ofp így amikor 2990-ért dobálják utánad a goty-t, boltban.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Ha más nem, akkor majd beizzitjuk az addongyártó kisiparos szakot. 😊
Weyland anno sikeresen csinált nagyfelbontású M16-os textúrát (mikor még fapados módra, gányolva lehetett csak addonokat csinálni), a scriptel meg majd valahogy elboldogulunk. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

nem tuggya vki hogy a Operation Flashpoint goty miert nem muxik a SPITFIRE féle ??
Seaweed
Nyah akkor en meg kovetelek bele egy AMD-65/5-ost mert nekem meg olyanom volt <#ravasz1><#bee1><#bee1>
Fenrir
remélem lessz benne ak-63, nekem olyan fegyverem volt a honvédségnél, a legjobb a világon 😊

[NST]Cifu
Csak idõ kéne rá skacok... <#szomoru1>

JohnnySmith
1értelmû!

Fenrir
akkor meglessz a stabil játék a lanokra <#eljen>

JohnnySmith
Ezt én is 😊

Fenrir
azt hiszem az NWN2 mellett ez lesz az a játék amit meg fogok még venni 😊

I.C.ram
Nyugodt szívvel teheted 😄 Elsõ résznek is nagyon nagy volt az igénye a maga idejében, ennek még nagyobb lesz.
Fenrir
ha gondolod egyszer felnézhetek pl az sg-re is bár ott ahányszor voltam vagy mindig üres volt vagy lagolt mint állat 😊

JohnnySmith
jó hát akko rohadjmeg 😊))))))))) (vicc)
Na mind1 én meg ugye csak nokeyesken 😊 de azért nem vagyok ettõl félember😊

Sanyix
Nahát ezaz 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Fenrir
nem, nem maxon ez tény

pl árnyékolás meg jópár fényhatás mediumon vagy low-n van mert szaggatna rendesen 😊

Fenrir
az ea hu official ranked szervereken szoktam mert ugyebár nekem eredeti van 😊

Sanyix
De gondolom nem maxon 😊 mivel úgyhallottam, a full grafikát csak x800 féleségeken lehet elérni.

JohnnySmith
Akkor jó 😊
BF2-t hol játszol? én is szoktam néha 😊 (vagyis inkább az SG szerveren)

Fenrir
az én kártyámon 1280*1024-ben elég jól megy

Sanyix
nem rosszak, ja egy 150 ezer fts videokártyával már élvezhetõen is megy szép grafikán 😄

Fenrir
hát azért a modellek és textúrák nem rosszak, de már ezek az ofp2 képek is elég jók

Sanyix
Ja annyira, hogy a bf2 helyenként ocsmány.

Fenrir
meglátjuk, nekem már most tetszik a játék, ha még a végén annyira modolható lesz mint az 1 akkor csak a fantázia szabhat határt neki 😊

Istencsászár
szerintem nagyonszép a természet fû,fák kifejezetten gyönyörûek ( bf2 se olyan hûdeszép )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fenrir
ha nem is lessz egy bf2 szintû grafikája a végén, de a játékmenet biztos sokkal jobb és kifinomúltabb lessz

OFP powwa, lanon rohadt sokat nyomtuk 😊

malter
kezdek félni a gépigénytöl😊
joak<#eljen>
[NST]Cifu

Sanyix
Pedig azis ottvolt 2 hónapja amikor az armed assault megjelenését írták, ott volt hogy OFP2 2006 Q4 végülis ugyanazt jelenti.

[NST]Cifu
Én eddig 2006-ott ("late" nélkül) tudtam...

Sanyix
PC-re is...

Sanyix
Ofp2-t eddigis 2006 végére írták, én erre számítottam, már vagy egy éve is.

Seaweed
Hat ugy nez ki...bezzeg konzolra ketnapontja jon valami tomegfos <#idiota>
[NST]Cifu
Vazzeg, csak azok a játékok csúsznak ilyen brutálisan, amik minket érdekelnek (Lock-On, OFP2)? <#idiota>

Seaweed
kb 2008-ra saccolom a megjelenest...
de a modderek 2005 vegere megcsinaljak az egeszet jobban addonokbol 😛
[NST]Cifu
Rossz hír a BIS weblapján - várható megjelenés: 2006 végén.... <#whatever>

Már most kezdõdik a csúszás... 😞

[NST]Cifu
A Bohemia csinál egy OFP 1.5-öt, ami idén, év végén jön ki, ez az Armed Assault. A Bohemia féle "OFP2"-nek még nincs neve, és 2006-ban várható. A probléma jelenleg ott van, hogy még nincs kiadó...

Az Armed Assault és a Flashpoint 2 2 különbözõ játék? Hogy van ez mert hallottam olyat is hogy név váltás volt stb
[NST]Cifu
Skacok, ismeritek az unalmas szöveget: ha a fele is igaz....

-A játék eredetileg valóban a Vietnami háborúról szólt volna, de ahogy a készítõk elkezdték beleásni magukat a témába, egész egyszerûen frusztráltak lettek. A Vietnami háborúról nem lehet igazán jó játékot készíteni, ahogy beszélgettek Vietnami veteránokkal, és átböngészték a feljegyzéseiket, arra jutottak, hogy egész egyszerûen nem lehet pozitív dolgot találni az egészben. Az egyetlen lehetséges "jó" az lett volna, ha a játékos miután megérkezett Vietnamba, rögtön felpattan az elsõ hajóra vagy repülõre, ami haza viszi. (megj.: szvsz lehetne érdekes és jó játékot csinálni a Vietnami háborúról, csak túlságosan is brutálisnak kellene lennie, amit nem vállaltak be a készítõk...).

-Az új történet mégsem egészen Kelet-európában zajlik, hanem egy új szigeten. A demokratikus Dél-t fenyegeti az agresszív Észak (Deja Vu...), Délt az amerikai csapatok erõsítették, ám úgy vélték, hogy szép és biztonságos itt minden, szóval õk mennének haza. De mikor már a jegyellenõrzésnél járnak, egyszer csak rájuk rontanak az Északiak.

-A játék menete brutális szintre van fejleszte. Úgy kell elképzelni, mint egy RPG-t, amelyben folyamatosan történik minden. Nincs "Mission Completed" szöveg, ha egy feladatot teljesítettél, azzal csak a következõ feladat elött nyitottad ki a kaput - de átmenet nélkül. A parancsnoki lánc az igéret szerint ki lesz építve rendesen. Ha egy pozicióhoz te vagy a legközelebb, ahol ellenséget láttak, akkor te kapod a feladatot, hogy megvizsgáld, tényleg van-e ott valaki - ám ha egy NPC csapat van közelebb, akkor õk kapják ezt a parancsot. Ez persze vegyítve van egy scriptelt küldetéssorozattal is (ez a fõ eseményszál), így akarják megoldani a megfelelõ játékmenetett.

-Ráadásul a cselekedeteinktõl függetlenül is folyamatosan zajlik az élet, olyannyira, hogy a civilekkel való kapcsolatra is ügyelni kell - függõen attól, hogy viselkednek a katonák velük, lehetnek ellenséges, és segítõkészek is. A kommunikációs rendszer nagyon fejlett, szabadon mozoghatunk, és beszélhetünk bárkivel - a civilel a városban, az õrposztos katonával, vagy a sátorban székhez kötözött hadifogolyal.

-Tessék megkapaszkodni: az épületek teljesen megsemmisíthetõek lesznek és a rombolás folyamatosan ott marad a játék folyamán, tehát ha egy házba poénból belelõttünk a játék elején, és a játék végén odamegyünk, akkor az bizony ott lesz lerombolva - és mindez igaz az NPC-k által végzett "munkára" is.

-A képek alapján várhatóak: F-35B, Szu-34, M1A1, T-80B(?), UH-1Y, MV-22, LAV III., BTR-90

És a forrás (kötelezõ!!!):

Egy.
Kettõ
Három
Négy
Öt
Hat

[NST]Cifu
Valami rémlik az ár-apály terén, akkor esetleg a fizikai motor része lesz víz mozgása (pl. ha belehajt egy jármû)?

Az áthatolhatattlan erdõk a fenyõerdõk, amelyek rendületlenül képesek elviselni azt is, ha egy M1A1 teljes sebességel megpróbál belehajtani - ennek a kisérletnek a jutalma a "fára mászó tank" c. kissé mókás elõadás lesz. 😊

Sanyix
Ár apály eddig is volt az ofp-ben 😄 és nemtudom mitértesz az áthatolhatatlan erdõkön, mivel egy nogovás erdõn (nem a fenyõerdõn persze 😄) eddig is simán át lehetett menni a fákat kerülgetve, akár egy t80-al is.

Icebird
Az Armed Assault minden bizonnyal karácsonykor fog megjelenni. Legalábbis ez tûnik logikusnak.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

[NST]Cifu
Akkor tömören a lényeg:

-Még nincs kiadó (mindig).
-Az Armed Assault munkacímet ArmA-nak rövidítették (ehemm... na mind1)
-Jön az XBox-os OFP (vagy mifene lesz a neve), amelybõl nem vettek ki semmi featurát, ami az eredeti PC-s változatban benne volt (figyelembe véve az erõsen korlátozott HW-t, ez szép teljesítmény)
-Jön 2005 végén az ArmA, "teljesen új Dx9-es motorral" (khmm... Marek, azért nem kéne ennyire reklámszöveget nyomni, a rajongói tábort nem vered át, de õk nem is az ilyen szövegre buknak... 😊), részletesen kidolgozott növényzet (vajon vége az áthatolhatattlan erdõknek?), dinamikus víz (???, talán ár-apály effekt?), újraalkotott fizikai motor és ütközésvizsgálat (szerintem ezt már nagyon-nagyon várta mindenki), join in progress támogatás (), a teljesen új map és kampány a közelmúltból.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

át lehet nevezni Operation Flashpoint folytatásra, és akkor mind2 játékról lehet itt beszélni 😊

www.armed-assault.hu

[NST]Cifu
Yep, ha ezt megcsinálják tisztán AI-ból... Uhh...

Viszont úgy tünik mégiscsak át kell majd nevezni a topicot. A Codemasters bejelentette, hogy kihozza a Flashpoint 2-õt, mégpedig nem a BIS-el. Azt is hangsúlyozzák, hogy a Flaspoint rajongóknak készül a játék, nem pedig a Battlefield szintû árkád játékosoknak. Szóval úgy néz ki, lesz egy valós OFP2 (ami nem a BIS-tõl jön), és jön két játék a BIS-tõl, aminek viszont még nincs rendes neve (az Armed Assault is csak munkacím). Persze némileg kétségbe lehet vonni azt, hogy a Codemasters ki tud-e hozni bármit is záros határídõn belül, lévén ebbõl az jön le, hogy még meg sem kezdték a munkát a saját verziójukon, és az is szent, hogy egy ilyen játékot nem lehet egy év alatt összedobni.

Itt az eredeti komment:

Operation Flashpoint fans are hardcore military fans....they are the people that love realism, decent core gameplay and an involving storyline....we know that. Now to make a BF42 clone for the Flashpoint community which has built up over the lat 5 years would be the most inappropriate thing a company could do, plus insulting to top it off. Flashpoint 2 will be a Flashpoint game for Flashpoint fans, period.
We want to bring the game on to the next generation of realism and immersiveness. We have alot of feedback from the community about what they want to see in the game and this has been incorporated in our Design and Development process and we will deliver on the promise.

Ja, pont ez az egyik, ami az RPG-szerû infócserével együtt nagyon megragadta a képzeletemet: lehetne olyan küldetéseket kigondolni, amikor te vagy a nagyvezír a hátországban, és szétküldöd a felderítõket a terepen. Mikor visszatérnek, szépen kikérdezed õket, aztán az infók alapján ráküldöd a muszkára a verõlegényeket, hehehe... persze ez a mostani verzióban is megoldható, de csak komoly szkripteléssel+triggerekkel, na meg nem több száz AI-val.