1663
  • Petyus_
    vidijó
  • Prince23
    Ép azt mondom, h ha ez egy OFP2 ingame lenne akkor itt mindenki felháborkodna:D Lázadás lenne ezerrel:)
  • [NST]Cifu
    Ne aggódj, ilyen "repülős" lövészetnek két nagy hátulütője van, egyfelől általában "vaktölténnyel" lőnek, hiszen ha teljes töltetű éles lőszerrel, lövedékkel lőne így repülés közben, azért annak már lenne hatása az ugrás "röppályájára", plusz tegyük hozzá, hogy a látványon túl semmi értelme, mivel kizárt, hogy focistadionnál kisebb célpontot eltalálnának így. ^^
  • Prince23
    Lol gondolom ha mindezt grafikai motorra csinálták volna, akkor mindenki szidná a realitását (Ugratás közben bumm) lol
  • lee56
    repülő leó :) , ez se egy rosz tank.
  • DrRadon
    Gondolom ez a videó csak egy hatásvadászatra kiélezett marketing anyag. "Nesze Jóska így effektel a tank a sötétben. Teccik Mi? Nyomunk mégegyet hamar-gyorsan. Leestél a székről? Na, akkor most Replay."
    Gondolom a játékban majd meglesz az a 6-8 másodperc köztes szünet. Ha nem, akkor az gáz.
  • [NST]Cifu
    Cifu nyaralt, szóval ezért nem szólta meg a videót. ^^

Pár újratöltés, olyan 6 másodperc egy.

Szóval az a max. 3 másodperc nagyon túlzás, vagy két külön harckocsi...

2 másodperc alatt egyetlen harckocsi sem fog egymás után pontos lövést leadni, fizikailag talán a Merkava Mk.4 lehet a legközelebb, neki egy 10 lőszert befogadó revolvertára van, ezért képes olyan 3-4 másodperc alatt második lövést leadni.

A videót amúgy azért érdemes megnézni, hogy mennyira gáz a töltő munkája, és hogy nélküle nem nagyon tudna semmit sem csinálni a harckocsi (nem tud az irányzó vagy a parancsnok odaférni igazán).
  • D00M
    énis az ő véleményét várom :) az Abramsak nincsenek felszerelve Auto-Loaderrel a ruszki tankokban van asszem, nemrég volt róla szó a HT topicban
  • lee56
    Valahogy sejtettem hogy nem fog összejönni a kép, na akkor így
  • lee56
    Hát fene tudja, azért tényleg túl gyorsnak tünik az a 3mp, mégiscsak 105-120mm-es lövedékeket pakolásznak, hacsak nem valami féle autoloaderrel :)

• VRSDM
    ha az lenne CIFU már kiszúrta volna az hétszentség :] azért ez mégiscsak egy ábrahám
  • D00M
    szerintem eléggé, de majd az okosok megmondják én csak laikus vagyok :)
  • lee56
    unreal? :)
  • D00M
    alig 3 mp alatt két lövés, nem is rossz
  • Prince23
    Van benne valami :)
  • DrRadon
    Ja nem szóltam, az csak a monitor miatt van
  • DrRadon
    Fene tudja, nálam ez a sok rázkódásos blur effekt is szemkifolyást okoz.
  • Adam II
    Úgy látszik, hogy az a valódi megjelenés szerencsére nem lesz olyan szemkifolyatós effektkavalkád mint az utómunkás képek.
  • Paranoia
    Ez a TANKOS elég komoly.
    ha vmi ilyesmit produkálnak multiba besírnék
  • mikiking
    na ez jol néz ki
  • repvez
    http://www.ofp2.info/
    Itt vannak fenn videok és képek is ingém is ,ha valaki tud angolul leirhatná hogy mit mondanak a fejlesztök.
  • Vargosz
    OFPArmA III.
  • DrRadon
    Aztaaa... ez a kép az OFP2-ből van?
  • Solt
    Nyugi! :)) Hidd el, hogy nem fáj! ;) Én is azt szeretném, hogy mindkettő nagyon jó legyen! Privátban megbeszéltük Cifu-val..

BÉKE!
  • joebacsi
    két játékról elég minimális sajtóanyag van kinnt, nem értem miért fáj neked, ha ezeket valaki máshogy értelmezi mint te, és zsigerből nem "árkádcsilivilifos"-ozza le az ofp2-őt, hanem reménykedik benne, hogy mégse az lesz
  • Adam II
    Nincs béka csak kutya.
  • Vargosz
    e
  • Solt
    Én nem így érzem, de ez a lényegen nem változtat! Úgysem fog a gittegylet nekem igazat adni! :D

Aki meg úgy érzi, hogy a lelkébe gázoltam, attól elnézést...
  • Vargosz
    Na béka van!!!
  • do78
    Ne méregessetek farkat :) Antipátiát kezeljétek egymás nyakára busszal történő parkolással, vagy egyéb módon :) Vagy oldjátok meg úriemberként, DOOMban..
  • Bucser
    te kezdted a flame-t azzal, hogy elkezdtél ok nélkül kötöszködni.

Szerintem higgadt fejjel olvasd végig az utsó oldalt újra...
  • tpM
    najólvan ennyi elég is volt mára :]
    -flameover-
  • Solt
    Túlpörgetem? Marhaság? Belegázoltam a lelketekbe? Elhiszem, hogy bírjátok egymást, de olvass vissza! Ott a párbeszéd, önmagáért beszél! Tán nem ártana elfogultság nélkül ítélkezni, ha már beleszóltok! Majd vele megbeszélem! Akár privátban... nem hiszem, hogy a védelmetekre szorul... ebből, csak flém lesz, ha mindenki belemagyaráz...

• Bucser
    te meg túlpörögted amarhaságodat és próbálsz ráhúzni egy olyan lepedőt amihez semmi köze.

Cifu annyit mondott, hogy az a video amiben pörgött a lövedék meggyőző volt, mert eddig egyik játékban sem figyeltek erre. MÉg renderben sem.

ÉS hogy az OFP2-nek is adjuk meg az előnyeit meg az ArmA2-nek s. ne írjuk le előre.

De IMO sok is már ez a témából.
  • Solt
    Akkor olvassatok vissza! Csak ezt tudom mondani!
  • Bucser
    Sok lesz már szerintem. Cifu pont nem az amit állítasz róla.

Abba lehet hagyni.
  • Solt
    Mi fáj?
  • JohnnySmith
    Sok lesz már a jóból asszem.... ne hogy letörjük az egodat...
  • Solt
    Nem éppen a szerénység süt a hozzászólásaiból! Ettől még lehet az, de a vitánk tárgyát képező megnyilvánulásai nem erről árulkodnak...

Nem személyeskedtem, csak cinikus voltam...
  • Fenrir
    Hát te aztán keményen tolod, pont az egyetlen embert oltod sg-n aki a legszerényebb a világon :D

A személyeskedést meg akár be is lehetne fejezni, itt nem erre vagyok kíváncsi.