1663
-
#543 vidijó -
#542 Ép azt mondom, h ha ez egy OFP2 ingame lenne akkor itt mindenki felháborkodna:D Lázadás lenne ezerrel:) -
#541 Ne aggódj, ilyen "repülős" lövészetnek két nagy hátulütője van, egyfelől általában "vaktölténnyel" lőnek, hiszen ha teljes töltetű éles lőszerrel, lövedékkel lőne így repülés közben, azért annak már lenne hatása az ugrás "röppályájára", plusz tegyük hozzá, hogy a látványon túl semmi értelme, mivel kizárt, hogy focistadionnál kisebb célpontot eltalálnának így. ^^ -
#540 Lol gondolom ha mindezt grafikai motorra csinálták volna, akkor mindenki szidná a realitását (Ugratás közben bumm) lol -
lee56 #539 repülő leó :) , ez se egy rosz tank. -
#538 Gondolom ez a videó csak egy hatásvadászatra kiélezett marketing anyag. "Nesze Jóska így effektel a tank a sötétben. Teccik Mi? Nyomunk mégegyet hamar-gyorsan. Leestél a székről? Na, akkor most Replay."
Gondolom a játékban majd meglesz az a 6-8 másodperc köztes szünet. Ha nem, akkor az gáz. -
#537 Cifu nyaralt, szóval ezért nem szólta meg a videót. ^^
Pár újratöltés, olyan 6 másodperc egy.
Szóval az a max. 3 másodperc nagyon túlzás, vagy két külön harckocsi...
2 másodperc alatt egyetlen harckocsi sem fog egymás után pontos lövést leadni, fizikailag talán a Merkava Mk.4 lehet a legközelebb, neki egy 10 lőszert befogadó revolvertára van, ezért képes olyan 3-4 másodperc alatt második lövést leadni.
A videót amúgy azért érdemes megnézni, hogy mennyira gáz a töltő munkája, és hogy nélküle nem nagyon tudna semmit sem csinálni a harckocsi (nem tud az irányzó vagy a parancsnok odaférni igazán). -
D00M #536 énis az ő véleményét várom :) az Abramsak nincsenek felszerelve Auto-Loaderrel a ruszki tankokban van asszem, nemrég volt róla szó a HT topicban -
lee56 #535 Valahogy sejtettem hogy nem fog összejönni a kép, na akkor így -
lee56 #534 Hát fene tudja, azért tényleg túl gyorsnak tünik az a 3mp, mégiscsak 105-120mm-es lövedékeket pakolásznak, hacsak nem valami féle autoloaderrel :)
-
#533 ha az lenne CIFU már kiszúrta volna az hétszentség :] azért ez mégiscsak egy ábrahám -
D00M #532 szerintem eléggé, de majd az okosok megmondják én csak laikus vagyok :) -
lee56 #531 unreal? :) -
D00M #530 alig 3 mp alatt két lövés, nem is rossz -
#529 Van benne valami :) -
#528 Ja nem szóltam, az csak a monitor miatt van -
#527 Fene tudja, nálam ez a sok rázkódásos blur effekt is szemkifolyást okoz. -
#526 Úgy látszik, hogy az a valódi megjelenés szerencsére nem lesz olyan szemkifolyatós effektkavalkád mint az utómunkás képek. -
Paranoia #525 Ez a TANKOS elég komoly.
ha vmi ilyesmit produkálnak multiba besírnék -
mikiking #524 na ez jol néz ki -
#523 http://www.ofp2.info/
Itt vannak fenn videok és képek is ingém is ,ha valaki tud angolul leirhatná hogy mit mondanak a fejlesztök. -
#522 OFPArmA III. -
#521 Aztaaa... ez a kép az OFP2-ből van? -
Solt #520 Nyugi! :)) Hidd el, hogy nem fáj! ;) Én is azt szeretném, hogy mindkettő nagyon jó legyen! Privátban megbeszéltük Cifu-val..
BÉKE! -
#519 két játékról elég minimális sajtóanyag van kinnt, nem értem miért fáj neked, ha ezeket valaki máshogy értelmezi mint te, és zsigerből nem "árkádcsilivilifos"-ozza le az ofp2-őt, hanem reménykedik benne, hogy mégse az lesz -
#518 Nincs béka csak kutya. -
#517 e -
Solt #516 Én nem így érzem, de ez a lényegen nem változtat! Úgysem fog a gittegylet nekem igazat adni! :D
Aki meg úgy érzi, hogy a lelkébe gázoltam, attól elnézést...
-
#515 Na béka van!!!
-
do78 #514 Ne méregessetek farkat :) Antipátiát kezeljétek egymás nyakára busszal történő parkolással, vagy egyéb módon :) Vagy oldjátok meg úriemberként, DOOMban.. -
#513 te kezdted a flame-t azzal, hogy elkezdtél ok nélkül kötöszködni.
Szerintem higgadt fejjel olvasd végig az utsó oldalt újra... -
tpM #512 najólvan ennyi elég is volt mára :]
-flameover- -
Solt #511 Túlpörgetem? Marhaság? Belegázoltam a lelketekbe? Elhiszem, hogy bírjátok egymást, de olvass vissza! Ott a párbeszéd, önmagáért beszél! Tán nem ártana elfogultság nélkül ítélkezni, ha már beleszóltok! Majd vele megbeszélem! Akár privátban... nem hiszem, hogy a védelmetekre szorul... ebből, csak flém lesz, ha mindenki belemagyaráz...
-
#510 te meg túlpörögted amarhaságodat és próbálsz ráhúzni egy olyan lepedőt amihez semmi köze.
Cifu annyit mondott, hogy az a video amiben pörgött a lövedék meggyőző volt, mert eddig egyik játékban sem figyeltek erre. MÉg renderben sem.
ÉS hogy az OFP2-nek is adjuk meg az előnyeit meg az ArmA2-nek s. ne írjuk le előre.
De IMO sok is már ez a témából. -
Solt #509 Akkor olvassatok vissza! Csak ezt tudom mondani! -
#508 Sok lesz már szerintem. Cifu pont nem az amit állítasz róla.
Abba lehet hagyni. -
Solt #507 Mi fáj? -
#506 Sok lesz már a jóból asszem.... ne hogy letörjük az egodat... -
Solt #505 Nem éppen a szerénység süt a hozzászólásaiból! Ettől még lehet az, de a vitánk tárgyát képező megnyilvánulásai nem erről árulkodnak...
Nem személyeskedtem, csak cinikus voltam... -
#504 Hát te aztán keményen tolod, pont az egyetlen embert oltod sg-n aki a legszerényebb a világon :D
A személyeskedést meg akár be is lehetne fejezni, itt nem erre vagyok kíváncsi.