• Adam II
    Egy árkád játékost hidegen hagy a ballisztika ha van, ha nincs. Az ellenfél ügyességén illetve a játékos életereje az amit változtathatóvá kéne tenni. És igazság szerint ArmA-ban le lehet húzni az AI-t a sárga földig a beállításoknál.
    Viszont számomra az ArmA és OFP baja az ,hogy (ha nem is tökéletesen de sokkal jobban mint más játék) lemodellezi a technikai részét a dolognak de sajnos minden mást hanyagol. És itt most nem a grafikára gondolok mert szvsz nincs gond az ArmA grafikájával, hanem a hangulat teremtésre.
    Amit most írok az Single Player részre vonatkozik.
    Valahogy nem tudom magam beleélni abba a szerepbe ,hogy én egy katona vagyok ha a csapattársaim úgy mozognak mintha karót nyeltek volna ,nem beszélnek csak pár mondatot és érzelmek semmi jelét nem mutatják. Félreértést elkerülve nem drámázást várok de így kb. olyan mintha egy csapat droidot irányítanék nem pedig emberi lényeket. Nem is valami önállóak és ha nagynehezen végrehajtják a parancsomat akkor is 75%-ban bénán és ezért sokan meghalnak. Az ellenfél sem mondható kimondottan okosnak csak azért nehéz velük mert túlságosan jól célóznak.
    Mindezek láttán nem tud túlzottan meghatni ,hogy a fegyver élethűen hord.
    Erre persze mondhatnánk ,hogy "majd a modderek". De szerintem ez nem jó hozzáállás. Elég baj ha egy játék addigra forr ki a communitynek hála mire kijön a folytatása ami szinte csak grafikailag jobb mint az előző rész modolatlan változata.