Operation Flashpoint 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
OFP 2 esetén tudjuk, hogy semmi köze az 1-hez a címén kívül.

Ergo amíg õk nem mutatnak semmit ingame (target rendert minden kiadó tud már profin prezentálni lássuk a killzone 2 2005 vagy 2006-os target renderét)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam II
Olyan szánalmasak vagytok.
Most minden játékkal ez a divat ,ha van folytatás fikázzák így van ez a Diablo III-al ,Fallout III-al és most OFP 2-vel.

Szinte semmit nem lehet tudni a játékról de már azonnal be vagytok szarva ,hogy olyan lesz mint a mumus árkád agyatlan lövöldözõs játékok csak azért mert agyaisten látványos ,szép grafikája lesz és ez összeférhetetlen azzal ,hogy technikailag élethû legyen.
Az a trailer meg csak egy trailer az Enemy Engaged 2 trailerében is egy nagyváros felhõkarcolói között cikázott a Comanche meg a Havoc pedig maga a játék csak grafikában tér el az eredetitõl. A trailerek már csak ilyenek.

Prince23
Még hozzá egész jók... codot übereli mindenképpen a nehézség alapján.

Van hadjárat meg sima küldetések.

joebacsi
igen

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
a codi volt, ami anno látott annyi fantáziát az ofp-ben, hogy pénzt öljön a kiadásába...mind1, majd meglátjuk, ha lesz valami használhatóbb anyag (leginkább egy játszható demó)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

grebber
Ebben az Armaban is van rendes single player?

Next PC upgrade: 2022

Bucser
És gondolom eredeti ArmA-val próbáltad (már csak azért mert látom az aláírásban az Armed-Assault.hu-t.)

Egyébként ilyennel még soha nem találkoztam. Az AI meg rendesen finomhangolható hála a mod communitynek.

Az igazi bajom az OFP2-vel nem az hogy harci játék lesz. Hanem hogy úgy adják el mint az OFp utódja. Holott kibaszottul közük sem lesz hozzá. (elõre látom, hogy semennyire nem lesz moddolható az egész. Azon a targetrenderen meg csak jókat röhögtem mikor berontanak az épületbe az azonnal aktiválódó NV-vel.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DrRadon
G36 és felsõ testre leadott lövés. Lehet látni hol ér véget a nyomjelzõ csíkja. Nem a lábán, mivel az nem is látszik.

Bucser
Kíváncsi vagyok mivel próbáltad a homokzsákon átlövést és milyen pozícióban.

DrRadon
Ja, mert az ArmA-t olyan frankóra megcsinálták. Muhaha. Ott sincs normális sebzés vizsgálat, legalább is nagyon fura, amikor egy homokzsák mögötti ember felsõtestére leadott lövés után az véres lábbal vonszolja tovább magát. Valami fondorlatos RND függvény muzsikál a háttérben?

mindegy, hogy codi a lényeg, hogy nem BIS aki az elõzõ részt csinálta...

DrRadon
Ja az más.

Bucser
csak ismerem a codiest.

Énvagyokazapád
jaok, fõ a pozitív hozzáállás, de sebaj, te kemény vagy.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

TVelvet
Azért bírom, hogy ennyibõl simán levonod azt a következtetést, hogy nincs ballisztikája, és nincs rendesen lemodellezve. 😊
TVelvet
"Amerikai hadsereg által fizetett közvetités." <- ha nem is mondják, az, ha a Future Weapons müsörra gondolsz. 😊 "innentõl nincs tovább hozzá füzni valóm!"
Bucser
túlságosan is.... Akkor már tudom miért hiszed, hogy ettõ valóságos...

Attól, hogy úgy néz ki mintha billenne meg kutyafasza még kúrvára valószínû, hogy ballisztikája nincs a lövedéknek. Sem páncélzatmodellezés nem lezs benne.

Prince23
Indok? 😄

Bucser
most mi a francot essek hanyatt egy targetrendertõl??? azt sem tudjuk, hogy hogyan mûködik játékban... sokat érsz a szép cockpittal ha nem mûködik.

joebacsi
jajj 😊

Prince23
Nem tom ismered e a Discovery Channelt... innentõl nincs tovább hozzá füzni valóm!

Most keltél fel, vagy én vagyok még álmos? Tényleg összehasonlítod ezt a jelenetet az ArmA-ban találhatókkal? 😊)) Feküdj vissza! 😊

Nagyon jó az FX-módod husikám, de amikor rákacsintok valakire az MP5-el, akkor kb az 5. tölténytõl csak gyanítom, hogy hova lövök, mert a füst beborít mindent! 😊) Nem ilyen élõben, hidd el nekem! 😉

www.smart-bus.hu

Mer ArmAban nem billen? Meg tûz, füst is van csak megy a "jajj nem látok tõle" hiszti 😄

Jaj már, látványost akart írni! 😊) Tank begurul, lebillen, torony befordít, tûz! Gyönyörû! 😄 Hogy aztán mennyire lesz szimulátor, vagy inkább arcade fos, az majd kiderül... Ha arcade lesz, akkor ArmA2, ha az is, akkor ArmA1 + AP6! 😊 Ha meg nyerek a lottón, akkor VBS2! 😊))

www.smart-bus.hu

Danecay
Jó lett volna egy kis INGAME bemutató is.

Nemtom nekem túl szépnek tûnik ahhoz, hogy rendes látótávval meg többszáz egységgel menjen :\

berczely
Huh emberek ez nagyon dúrva game lessz!
A táj pásztázós videó rész is dúrva ez crysis verõ grafikályú is lehet!

Énvagyokazapád
azzal osztod a véleményem hogy a helikopter belsõnézete brutális? 😮
😊

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Bucser
Reális?? mitõl is?? mert olyan hollywoodi?

TVelvet
Az m1-es a végén ha téleg ingame, akkor szerintem meggyözött. 😊
Prince23
Tényleg nagyon reális!

AAAAA... M1 torkolat tûz a végén!!! Istenem... akarom! <#taps>

www.smart-bus.hu

Prince23
ja igazi OFP2 az ArmA2 lett mivel CM-nél vannak a név jogai...

Nem maradtál le semmirõl, ott van ArmA az egy OFP 1.5 😊

Snexi
Szerintem ez teljesen más lesz mint az 1....Ha az 1-hez hasonlóra vágysz ami új is akkor arma2

Prince23
Sztem összetettebb, majdnem mint a BiA vagy Arma, olyan lehet. Bár én sem ismerem az 1-et, mert generációilag lemaradtam róla 😄
Most lesz alkalmam a 2. résszel megismerkedni.

Snexi
A single-re fektettek a hangsúlyt

grebber
És normális a single player része vagy csak olyan Battlefieldes fos hogy ki kell nyirni több botot azt ennyi is volt?

Snexi
is-is 😊

Prince23
De ez jobb minõségû! 😄 mint a francia honlapon ami van😄

grebber
Ez singleplayer game? (Nem ismerem az 1-et sem)

JohnnySmith
De lelkes... 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Snexi
Szerinted egy 6 napos videó mégnem votl linkelve?

Prince23
Raptor 2
ezaz

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

TVelvet
NEMugy volt hogy E3-on majd lesz JOFÉLE ingame jelenet meg videjo meg minden ami csudajo?!!! Faszkivan már ezekkel.. -.-
Snexi
Ami fps nézetbe van kép azon elég rondácska a kéz és a fegyver :S

ezek is renderek... bazz ArmA2-t legalább meg merik mutatni 😊

Adam II
Sok szerencsét a modoláshoz 😊