1663
  • tpM
    hamarosan... de ezt inkább itt
  • Solt
    Mindig linkeled ezeket a finomságokat, de mikor lesz már ebből egy komplex mód, amiben minden full hardcore!? (a gyárkéményként füstölő MP5 nem hardcore, hanem hülyeség! :))))
  • Solt
    Ha hardcore beállításokon játszod, akkor nincs célkereszt, egy pontos lövés és annyi. Nem lövöldözzük valaki fejét addig, amíg a sok ólomtól el nem borul mint a liszteszsák, és még azért a végén egy doboz energiától életre kell! :D
  • tpM
    Meg ugye pl Abramsnál jön képbe ArmA moddolhatósága, modellezzünk scripteljünk configoljunk s kész is az élethű M1, 5pozícióval, reaktív páncélzattal meg stb-vel...
  • Prince23
    Teljesen új harcrendszer lesz. Nem tudom, h a BiA-val játszottál e, de még attól is jóval nehézkés lesz a küldetés végrehajtása. Amolyan Hardcore. Egy pontos lövés és meghalsz.
    De a megfelelő topikba érdeklődj:--> Armed Assault.
  • grebber
    Mármint milyen szempontból?
  • [NST]Cifu
    Ami tény az tény, jelenleg kissé érdekes a játék. A grafikára egy panasz nem lesz, ha így fog kinézni a valóságban. Ami persze nem túl valószínű, de mindegy, ezen lépjünk túl.

Az OFP2 is megérdemel annyit, hogy megvárjuk, mit fog mutatni a valóságban. Én is szkeptikus vagyok, de azért megvárom a játékot, mielőtt végleg lehúznám róla a keresztvizet. A minimum, hogy az OFP-ben benne lévő dolgok (valós hangsebességgel számoló audioengine, dinamikus időjárás, valós csillagképek és helyzetük, stb.) itt is meglegyenek. A dinamikus sérülésmodellen mondjuk egy kicsit nevettem, már örülnék, ha nem előre megszabott, hanem reálisan sérülő épületek és járművek lennének, de ez is attól függ, mennyire áll az ember a realitás talaján.

Az ArmA sem a tökély, megvannak a saját kis hibái, például hogy egy Abrams legénysége 3 fő. Mindenestre eddig az OFP -> ArmA vonulat volt az, amelyik játék a körülményekhez képest reálisan adta vissza egy harctér dinamikáját, átláthatattlanságát, adta meg a lehetőséget, hogy akár 2-3km-re is ellásson az ember, hogy 100+ katona által vívott harcban vegyen részt.
  • Solt
    A COD4 után fájni fog! :D
  • grebber
    Köszönöm a válaszokat, akkor beszerzem az Arma-t!
  • Raptor 2
    Tévedsz, itt most nem egy folytatást fikáznak, hanem egy várhatólag arcade játékot és leginkább azért, mert OFP folytatásának merik NEVEZNI.
  • Bucser
    OFP 2 esetén tudjuk, hogy semmi köze az 1-hez a címén kívül.

Ergo amíg ők nem mutatnak semmit ingame (target rendert minden kiadó tud már profin prezentálni lássuk a killzone 2 2005 vagy 2006-os target renderét)
  • Adam II
    Olyan szánalmasak vagytok.
    Most minden játékkal ez a divat ,ha van folytatás fikázzák így van ez a Diablo III-al ,Fallout III-al és most OFP 2-vel.

Szinte semmit nem lehet tudni a játékról de már azonnal be vagytok szarva ,hogy olyan lesz mint a mumus árkád agyatlan lövöldözős játékok csak azért mert agyaisten látványos ,szép grafikája lesz és ez összeférhetetlen azzal ,hogy technikailag élethű legyen.
    Az a trailer meg csak egy trailer az Enemy Engaged 2 trailerében is egy nagyváros felhőkarcolói között cikázott a Comanche meg a Havoc pedig maga a játék csak grafikában tér el az eredetitől. A trailerek már csak ilyenek.
  • Prince23
    Még hozzá egész jók... codot übereli mindenképpen a nehézség alapján.
  • tpM
    Van hadjárat meg sima küldetések.
  • joebacsi
    igen
  • joebacsi
    a codi volt, ami anno látott annyi fantáziát az ofp-ben, hogy pénzt öljön a kiadásába...mind1, majd meglátjuk, ha lesz valami használhatóbb anyag (leginkább egy játszható demó)
  • grebber
    Ebben az Armaban is van rendes single player?
  • Bucser
    És gondolom eredeti ArmA-val próbáltad (már csak azért mert látom az aláírásban az Armed-Assault.hu-t.)

Egyébként ilyennel még soha nem találkoztam. Az AI meg rendesen finomhangolható hála a mod communitynek.

Az igazi bajom az OFP2-vel nem az hogy harci játék lesz. Hanem hogy úgy adják el mint az OFp utódja. Holott kibaszottul közük sem lesz hozzá. (előre látom, hogy semennyire nem lesz moddolható az egész. Azon a targetrenderen meg csak jókat röhögtem mikor berontanak az épületbe az azonnal aktiválódó NV-vel.)
  • DrRadon
    G36 és felső testre leadott lövés. Lehet látni hol ér véget a nyomjelző csíkja. Nem a lábán, mivel az nem is látszik.
  • Bucser
    Kíváncsi vagyok mivel próbáltad a homokzsákon átlövést és milyen pozícióban.
  • DrRadon
    Ja, mert az ArmA-t olyan frankóra megcsinálták. Muhaha. Ott sincs normális sebzés vizsgálat, legalább is nagyon fura, amikor egy homokzsák mögötti ember felsőtestére leadott lövés után az véres lábbal vonszolja tovább magát. Valami fondorlatos RND függvény muzsikál a háttérben?
  • tpM
    mindegy, hogy codi a lényeg, hogy nem BIS aki az előző részt csinálta...
  • DrRadon
    Ja az más.
  • Bucser
    csak ismerem a codiest.
  • Énvagyokazapád
    jaok, fő a pozitív hozzáállás, de sebaj, te kemény vagy.
  • TVelvet
    Azért bírom, hogy ennyiből simán levonod azt a következtetést, hogy nincs ballisztikája, és nincs rendesen lemodellezve. :)
  • TVelvet
    "Amerikai hadsereg által fizetett közvetités." <- ha nem is mondják, az, ha a Future Weapons müsörra gondolsz. :) "innentől nincs tovább hozzá füzni valóm!"
  • Bucser
    túlságosan is.... Akkor már tudom miért hiszed, hogy ettő valóságos...

Attól, hogy úgy néz ki mintha billenne meg kutyafasza még kúrvára valószínű, hogy ballisztikája nincs a lövedéknek. Sem páncélzatmodellezés nem lezs benne.
  • Prince23
    Indok? :D
  • Bucser
    most mi a francot essek hanyatt egy targetrendertől??? azt sem tudjuk, hogy hogyan működik játékban... sokat érsz a szép cockpittal ha nem működik.
  • joebacsi
    jajj :)
  • Prince23
    Nem tom ismered e a Discovery Channelt... innentől nincs tovább hozzá füzni valóm!
  • Solt
    Most keltél fel, vagy én vagyok még álmos? Tényleg összehasonlítod ezt a jelenetet az ArmA-ban találhatókkal? :))) Feküdj vissza! :)

Nagyon jó az FX-módod husikám, de amikor rákacsintok valakire az MP5-el, akkor kb az 5. tölténytől csak gyanítom, hogy hova lövök, mert a füst beborít mindent! :)) Nem ilyen élőben, hidd el nekem! ;)
  • tpM
    Mer ArmAban nem billen? Meg tűz, füst is van csak megy a "jajj nem látok tőle" hiszti :D
  • Solt
    Jaj már, látványost akart írni! :)) Tank begurul, lebillen, torony befordít, tűz! Gyönyörű! :D Hogy aztán mennyire lesz szimulátor, vagy inkább arcade fos, az majd kiderül... Ha arcade lesz, akkor ArmA2, ha az is, akkor ArmA1 + AP6! :) Ha meg nyerek a lottón, akkor VBS2! :)))
  • Danecay
    Jó lett volna egy kis INGAME bemutató is.
  • tpM
    Nemtom nekem túl szépnek tűnik ahhoz, hogy rendes látótávval meg többszáz egységgel menjen :\
  • berczely
    Huh emberek ez nagyon dúrva game lessz!
    A táj pásztázós videó rész is dúrva ez crysis verő grafikályú is lehet!
  • Énvagyokazapád
    azzal osztod a véleményem hogy a helikopter belsőnézete brutális? :O
    :)
  • Bucser
    Reális?? mitől is?? mert olyan hollywoodi?