1663
  • malter
    pasz:)tekeregtem ugy találtam
  • [NST]Cifu
    A játék apropóját adó konfliktus, helyszinek, szembenálló felek rendkívül fontos elemei a játéknak, hasonlóan az első részhez. Azonban e pillanatban nem árulhatunk el erről többet.

Őőőőő....

Egészen eddig ismert volt a három valós konfliktuson alapuló rész, most csak csigázzák a népeket, és maradt az, vagy fogták és a kukába dobták az egészet?

Mivel a folytatás az első rész módosított engine-jére épült, ezért a teljes körű moddolási lehetőségekre lehet számítani, melynek csak a képzelet szab határt.

?????
    Kezdek aggódni.... :(

Egyszerre dolgozunk az első rész Xboxos verzióján, és a második rész PC-s változatán, ez pillanatnyilag leköti minden figyelmünket.

Hurrá, szóval még az X-Box változat sem jött ki?!?

Szándékaink szerint nem kényszerítjük a játékosokat a jól ismert játékkeretek közé, hanem új multiplayer játékmódokat fogunk szerepeltetni, mint pl. a CTI (Capture the Island).

Mikori interjú ez? Vagy másfél éve játszottam már CTI MOD-al...
  • malter
    flashpoint 2 interju:hardwired
  • [NST]Cifu
    Azért elég brutális, hogy három év után még mindig nincs egy darab kép se a játékból...
  • bricsi01
    helló!
    annyi hogy a motorját fogják fejleszteni az bisztos,lesz rongybaba is.
  • Tom3 #18
    megjelenés: 2006 tavasz

Info: Gamestar
  • Icebird
    nem kell öket félteni, rosszabb esetben hozzányúlnak a VBS1-hez, vagy leárazzák azt:))
  • [NST]Cifu
    Jó kérdés. Sajnos félek tőle, hogy még mindig csak igen kezdetleges állapotban van (tavaly ilyenkor 15%-os készülségi fokot feltételezett a BIS vezetője). A 2004 vége vagy 2005 eleje megjelenési dátum sem sok jót vetít előre... :(
  • antijedi
    mart annyira jó lesz a game hogy még reklám sem kell neki
  • Lacc
    Hát elég ritkán hallani az ofp2 felől sajna... E3-on miért nem voltak? :(
  • [NST]Cifu
    Szvsz pillanatok alatt elsülyedne, akkor már jobb, ha az OFP2 topicokot hozzuk fel addig :)
  • Icebird
    egyébként nyithattál volna egy VBS1 topicot, mert ez nem OFP2! Van ugyis 1 tucat videom, képek:))
  • Icebird
    én igen:)

félre teszel 35000FT-ot és megrendeled online:)
  • [NST]Cifu
    VBS1 immár megvásárolható.
    Apró probléma, hogy laza 140$ az alapcsomag ára, a különféle kiegészítők (US MARINES, Terrain packok, Animal (kutyák, macskák, egerek :)), stb.) meg átlag 50$ körüli áron vehetőek meg - Észak-Amerikában...

Valaki nem tudja hogy lehet hozzájutni ehez?
  • [NST]Cifu
    Nyema, a játék honlapja ugyan frissült, de sok hasznos infót nem tudunk meg belőle - csak azt, hogy már most késés várható. Eleddig 2004 végét jelölték megjelenésnek, most 2004 végét vagy 2005 elejét...
  • I.C.ram
    Megártott a Hardwired! :D
  • Lacc
    Az ezüstpáncélos hörgőborzok jelenthetnének valami újat már.
  • I.C.ram
    Valami új hír van a játékkal kapcsolatban?
  • Tibre
    Bocs,most néztem meg az első üzenet dátumát.:D
  • Tibre
    Ja,jó,hogy lesz,de ez nem új hír.Már vagy 3-4 hónapja működik a a www.operationflashpoint2.com honlap.
  • neménvoltam
    Azon belül, hogy jövőre.
  • neménvoltam
    Mikor jelenik meg kb. ?
  • Petyus_
    Háhá én vagyok a topicnyitó! :D

HARDWIRED-es hír:

(HW Insider) Grath Nagymester ezüstpáncélos hörgőborz felderítőcsapata a következő információkkal tért vissza legutóbbi fürkésző körútjáról:
    "A Codemasters és a Bohemia Interactive Studio ma bejelentette, hogy már javában fejleszti a nagy sikerű – milliós eladással büszkélkedő - Operation Flashpoint második részét. Ezúttal azonban a modern kori harcászat másik színterére váltanak. Megjelenés jövőre várható."

Kitűnő munka volt borzok! Jutalmatok három tálca frissen készül ananásztorta. Csak így tovább!