1663
  • tpM
    akkor nem méltó az OFP névre...
  • blash
    en csak azert leszek boldog, mert nem tudsz konzolon jatekot modolni. :) Nyugtasson, hogy kodmaszter nem is tervez holmi modolasra, nem ugy mint armanal, ofp-nel...
  • TVelvet
    én csak azért leszek boldog, mert jön x360-ra. :) Nemkell paks hozzá
  • Thanatos
    "mert a katonák ződek", legalábbis amcsik szerint tuti :D
  • [NST]Cifu
    Ez nem Grid, itt nem csak autókat kell megjelenítenie...

Ha tényleg így fog kinézni a játék, miközben 100+ npc gyalogos és 20+ harcjármű gyakja egymást, akkor én leszek a legboldogabb. De vannak kétségeim... :)
  • Bucser
    na akkor byebye open space...
  • Snexi
    Nézzétek meg a Grid-et,arra is mindenki azt hitte render azt közben nem.(Ez is Neon (most már EGO) engine-el megy mint a Dirt és a Grid)
  • Bucser
    szerintem meg mind a 4 szétPS-elt render.. (csak engem zavar, hogy minden olyanrohadtul ZŐD??)
  • [NST]Cifu
    Heveny kétségeim vannak efelől. Lássuk mozgás közben, mert én az ilyen képeknek nem nagyon hiszek...
  • Snexi
    Lol,mért lenne fake?Egyébként a felső 2 kép in-game az alsó 2 pedig render
  • blash

negy uj kep, artwork vagy fake

http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=23760
  • Snexi
    off:
    Hmm,lehet hogy valami hasonló bekövetkezik pár hónapon belül

Tegnapi hír:link
  • Snexi
    Boccs a nyelvtanért,volt amit átfoglamaztam és ott maradt egy szó az elöző mondatból
  • Snexi
    Nem kevertem én össze semmivel
    "On this island, around five or ten years ago, it was discovered that there was a massive amount of oil and natural gas. Some people think there's more here than there is in the whole of the Middle East. So there's a lot of international interest - BP were kicked out by the Russians a couple of years ago, and there are several other companies working there. At the beginning of the game there's a US-backed company operating on this Russian soil, and there's a small contingent of Marines there to protect their interests.

What complicates matters is that hundreds of years ago it was owned by the Chinese, after which it was occupied by the Japanese, before (at the close of WWII) being granted to the Russians. And in Codemasters' opinion, with the real-estate value of the island suddenly increasing, something of a confrontation could brew in the real world if and when everyone claims the rights to its tasty oil-rich filling.

In their vision, the Marine task force is sent there to protect U.S. interests from a Chinese incursion, but then the Russians (caught somewhat unawares) request assistance. It's at this point that you'll be stepping in, occupying the bodies of various men on the battlefield - whether they're on foot, piloting a helicopter or packed tight within the metal belly of a tank." - Will Porter, CVG

Operation Flashpoint"

Szabad fordításban és tömören magyarul annyit hogy:Van egy jelentéktelen sziget ami a történelem során tartozott már kínához,japánhoz és a 2.vh óta Oroszországhoz.Egy amerikai vállalat felfedezi hoyg nagyon sok olaj van itt.Az országok elkezdenek reklamálni hogy ez az övék ezért amerika oda küldi a tengerészgyalogságot hogy az amerikai érdekeket védje küld.Közben az oroszok megtámadják őket és így alakul ki a háború.Vagy valami ilyesmi xD
  • Sanyix
    Ja pl az optimalizálást mindig csak halasztgatják :D
  • Bucser
    én meg inkább az ArmA 2-t várom:)
  • [NST]Cifu
    Az OFP-t is hasonló ideig fejlesztették a BiS srácok. Az ArmA esetén már nem a semmiről indultak, de még így is sok olyan dolog van, amit csak szerettek volna belerakni, de végül áttették a Game2-be.

Én is várom az OFP2-őt, de amíg nem látok valódi játékengine képeket és videókat, addig szkeptikusan állok hozzá...
  • TVelvet
    ennyi idő alatt, azért szerintem összerakhattak valamit a srácok :))
  • Bucser
    Eléggé hihetetlen.. de miután a scratchtől kelett másolni az OFP-t nem csodálom:D
  • TVelvet
    Azt tudjátok, hogy 5 és fél éve fejlesztig a gamet?!:D Ez azért durva
  • TVelvet
    xboxon
  • Paranoia
    ehe,min fog ez elindulni?!
  • blash
    epekedve varjuk julius 15-ot
  • TVelvet
    E3-on kint lesznek asszem, vagy valamelyik ilyen nemsokára megrendezendő show-n
  • tpM
    Igen ez a CM féle valami lesz, ArmA2-nek is kéne topik csakhát elsüllyedne :)

Snexi #271-ben is sztem ArmA2-vel keverte, az fog oroszországban játszódni (bár nem szigeten; a határolást véletlenszerűen generált tereppel oldják meg)
  • [NST]Cifu
    Az. Semmi hasznos továbbra sem, csak igérgetés... :S
  • Fenrir
    Ja, asszem.
  • Sanyix
    Ez most akkor a kódmásztersz féle?
  • Bucser
    Elég gázul fest ahogy azt az M4-et fogja az a baka...

vagy a válla vagy a keze el fog törni.
  • blash
    ket ezereves kep
  • tpM
    Ezek asszem még nem voltak, márciusi PC Actionból infók:
    ● Nincs életerő csík
    ● Ha eltalálnak nem tudsz rendesen célozni (mint OFP-ben)
    ● Csak orvos tud gyógyítani
    ● Minden földi és légi jármű olyan élethű amennyire csak lehetséges, hozzá való hangokkal.
    ● Kidolgozott jármű roncsolás és koszolódás (dirtiness) lesz (mint a Colin McRae Dirt-ben)
    ● AI-t befolyásolhatja a félelem és lelkesedés és új taktikához folyamodhat.

aztán 2 render:

• tpM
    Ezt honnan vetted?
  • Snexi
    Egy orosz szigeten fog játszodni szal nem a kína lesz a másik fél
  • tpM
    Amit a BIS OFP2 néven hegesztett az Game2-volt (mostmár ugye ArmA2) CM csak a névre tette rá a mancsát. Meg nem úgy volt, hogy US vs Kína lesz(a Dragon Rising-ből erre is lehet következtetni)?
  • Paranoia
    A brit Codemasters még idén télen szeretné piacra dobni az Operation Flashpoint 2. Pontos megjelenési dátum rövidesen...

A brit Codemasters sajtósa a videogaming247-nek elárulta, hogy még az idei esztendő vége előtt szeretnék piacra dobni az Operation Flashpoint második részét, amit korábban a Bohemia Interactive hegesztett, de a Codemasters sikeresen rátette a mancsát a játékra, melyet azonnal átkereszteltek Operation Flashpoint 2: Dragon Rising-ra. A PC-re, X360-ra és PS3-ra is megjelenő alkotás egy újabb orosz-amerikai konfliktust dolgoz majd fel. A pontos megjelenési dátumot heteken belül bejelenti a kiadó.

gamestar
  • TVelvet
    és tele lesz HDR-el és BLOOM-al bazdmeeeggáááááá!!!! Dirtbe kifolyt az agyam is tőle...
  • tpM
    Ahh DIRT... akkor ezért van olyan fantasztikus látótáv a képeken...
  • lee56
    Hmm, nem sok mindent, eddig nemsok játék használja NEON, ráadásul a DIRT-ből kiindulva hatalmas gépigénye lesz :(
  • ColdFire
    hát a tankos képeken már nem látok annyi pst :o
    nincsenek annyira simítva az élek, csak vmi effekt van rádobva sztem
  • w77d
    hát ezek sem ingame képek :D