• [NST]Cifu
    1.: Ki a frászt érdekli, hogy Average Joe az ubermonthlygaming.tz oldalon mit ír a játékról. Régóta nem olvasok revieweket, max. videókat nézek meg. Következés képen az sem jelent semmit, hogy akár 10/10-re értékeli az egész világ...
    2.: A második videón nagyon frankó dologról beszélnek, miszerint a zene és a robbanás hangereje hogy viszonyul egymáshoz. Lepetézek, sose hittem volna, hogy ez ekkora újítás, és ennyire büszkének kell lenni rá.
    3.: Mik számítanak? Emlékeztetőleg én direkt írtam, hogy a realitást kérdőjelezem meg. Nem érdekel, hogy mennyire dörejes a zene alatti robbanás. A hang terjedési sebessége a levegőben ~300m/s. Ha tőled egy robbanás történik 1000 méterről, akkor látod a robbanást, és jó 3 másodperc múlva hallod csak meg a hangját. Ez egy hangrendszer.
    Én annak örülnék, ha a hang forrásánál például azt is figyelembe venné a játék, hogy az adott fegyver hogy áll hozzánk képest. Például a legtöbb fegyver esetén a tüzelés hangja a fegyver mögött a leghalkabb. Viszont ennek akár sokszorosa is lehet, ha a fegyver elsütője mellett állsz két méterrel (a csőszájfékes fegyvereknél pláne). Ez persze lehet, hogy már szőrszál hasogatás, de ez is egy szép adalék lenne...