Operation Flashpoint 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
xbox 360! ^^
Adam II
És lesz olyan gép ezen a bolygón ami futtatni tudja mire kijön?

TVelvet
nemazé, de nemugyvolt hogy az E3-on lesz valami normális ingame video is?
Énvagyokazapád

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
nemtudom voltak-e már.

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Raptor 2
Ja már leesett közben, kicsit megfeledkeztem a dolgokról... :S Hát akkor Arma 2-t várjuk :)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Igen, mivel a Virtual Reality (Poseidon) a BIS tulajdonában van.

Raptor 2
Azt tudom, de a motor is teljesen más lesz? :S

De ezt nem ugyanazok gyártják, ez csak egy név.

Raptor 2
De azért nem hinném, hogy azért elbasszák a modolhatóságot is elkúrnák, az alap dolog az ofp-ben, ezért adnak ki bátran "félkész" játékot.

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mer ofp/armat lehet modolni, elegge hardkooorra lehet tenni, mint amilyen lett vegul az ap5. Tul borulato vagyok a teren, hogy ezt a kodmaszter fele ofp2-t lehetne barmifele modon modolni.

#ofp.hu@irknet

Hát azér' ArmA még épp a határon van

Adam II
És ha belátod ,hogy OFP/ARMA-ban is volt ilyen akkor miért parázol ,hogy ez árkád lesz?

joebacsi
kell megmondóember, ettõl pörög a topik :)

amúgy én sem hiszem, hogy egy hc szim lenne, de bízom benne, hogy megtalálják a fejlesztõk az ésszerû kompromisszumokat, amivel kellemesen játszható marad, illetve a kötelezõ parasztvakító elemek (ami ugye kell, hogy üzletileg sikeres legyen) mellett nem lesznek benne ordító árkád f*sságok (bár ez ugye relatív, hogy kinek mi az), és normális látótávot kapunk

magyarul, ha értelmesen bepozicionálják az arma és a bf2 (tudom utóbbi kiejtéséért jópáran kifiléznének ebben a topikban, de vállalom a kockázatot :D) közé, akkor végsõ soron egy egész kellemes kis játékot kaphatunk

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

dicséretes hogy egy összelapátolt pr video alapján megmondod hogy mi az arcade szar és mi nem :) (arrol nem is bezsélve hogyha még ez is a végleges honnan tudod hogy nem lehet a relaizmuson állitani ezt is pl?)
nc...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

De ez arkad szar igy. Jo, persze ofp/arma-ban is van kis ikonka, ami jelzi, hogy hol es mennyire serult a jargany...

#ofp.hu@irknet

[NST]Cifu
Valószínûleg egy Bradley kijelzõje, középen a jármû stilizált ábrája, rajta a torony és a parancsnok nézéséne iránya a testhez képest, a körülötte lévõ kör pedig lehetne akár a lézerbesugárzás-jelzõ is, de ilyesmire nem számítok, szvsz csak azt mutatja, hogy honnan éri tûz a jármûvet.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ez mi ez ott legalul?

#ofp.hu@irknet

[NST]Cifu
a.: Nem amerikai katonák. (nekem is Interceptor mellénynek tünnek, de megesküdni nem mernék rá, a kínaiakról elég kevés kép volt eddig)
b.: A kép készítõjét kutyául nem érdekelte ki kivel van, volt egy Mi-17 és egy katona modellje, ebbõl kellett valamit kihoznia.

Bucser
Azóta tudtommal van multiplayer compatibilis változata.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam II
:D :D

Igen!

Adam II
És miért amerikai katonák szállnak fel rá?

[NST]Cifu
A képen Mi-17-es (vagy Mi-171-es) van, amibõl a kínai néphadsereg több, mint 250db-ot üzemeltet... <#whatever>

Adam II
Kijött már az a mod ARMAhoz amit régebben vártam? Már elfelejtettem a nevét.

Igen, a trailerre mondtam :)

Adam II
Ez csak egy trailer.
Minden esetre ha a grafika nem is lesz ilyen a játékban azért remélem az animációk lesznek ilyen élethûek valahogy már unom a karótnyelt fickókat meg jó lenne ha kicsit emberibben viselkednének majd a bakák és rendesen cserélnék a tárat.

Hát nemtom furcsa az egész, hogy 20cm-rõl lövik hátba azt az õrt, aztán berugják az ajtót valami ilyedten hátrafordulást vagy megrezzenést elvártam volna a kínaiaktól :)
Meg megy az az APC szemben a hadsereg, odalõ 2-t azt kész mikor lekaszákhatná a gyalogságot. Nemtom... olyan árkádosnak tûnik

Snexi

"A Mi–8 (NATO-kódja: Hip) helikopter a Szovjetunióban a Mihail Leontyjevics Mil vezetése alatt álló OKB–329 tervezõirodában kifejlesztett többcélú, polgári és katonai feladatokra szánt helikopter. Az Aeroflot, a szovjet légierõ és a Varsói Szerzõdés tagállamainak hadseregei széles körben alkalmazták. (...) kelet-európai országok mellett ez a típus teljesít szolgálatot Afganisztán, Banglades, Egyiptom, Etiópia, Finnország, Irak, Észak-Korea, Pakisztán, Peru, Szomália, Jemen, Szíria és Vietnam légi haderõiben."

Kína nincs köztük..Valószínüleg oroszok is vannak benne

(Game Technoligy Engine : Colin Mcrae DIRT, Racer Driver GRID).

hmmmm lesz blur benne akkor rendesen
tyyaaaaa<#guluszem1>
elég komoly
Kreeder44
:) én úgy olvastam,h orosz földön játszódik és a kínaiak vonulnak be fegyverrel... de lehet én is rosszúl tudom... de valami nagyon jó játék lesz az 1 et is szerettem az ARMA-val csak multi demót toltam akkor már felröppent a hír h lesz OpF2 és ezt vártam.... de valószínû ps3 ra veszem mert lusta vagyok már gépre költeni :)

Adam II
Miért mi baj van vele?

Snexi
Nincsenek oroszok?<#shakehead>Eddig úgy olt hogy lesznek....
De lehet hogy eggyüt vannak a kíniakkal vagy mit tudom én<#confused>(van benne MI-8MT amit csak az oroszok hazsnálnak)

hát ez a trailer egy rossz vicc

ajem kisa
Jahogyezegyjáték?<#idiota>
Amugy persze, nyilván ez nem ingém, nemfogok ezután a video után nyomulni megvenni ha még kijön ebben ez életemben! :)

[NST]Cifu
Hiába szép, ha az egész prerenderelt... <#rolleyes>
Ez kb. olyan, mint az intro alapján megítélni egy játékot...

ajem kisa
[NST]Cifu
Hát, akkor ennyit az in-game képekrõl... <#whatever>

"Previewing the total conflict experience using footage created from rendered game models"

[NST]Cifu
Helios a hivatalos fórumban belinkelt pár képet a holnap debütáló videóból. Ha ez tényleg a játékból van...

A látási távolság közepes, ugyan elláttunk jó messzire, de kb. 800m-ig van "kidolgozva", azon túl már egyszerûsít keményen.

Szegény kínait hátulról mellbe...

Karakterkidolgozás... pipa, ruhatextúrák... pipa, fegyverelhasználódás... pipa

Vér... pipa... bár a kamerára fröcsögõ vér kissé közhelyes...

Motion blur all the way baby...

[NST]Cifu
Nem értem az összefüggést. A Duke Nukem 4Ever már az 1999-es E3-on is kint volt, mégsem jelent még meg. ^^

Snexi
Még mindig úgy van hogy télen (ez lehet 2009 eleje is) máskülönben nem lenne kinn az idei E3-on

Ja nemrég még úgy volt idén télen :\
(btw itt meg van néhány ArmA2 kép akit érdekel)

[NST]Cifu
Egen, én is abban a reményben voltam, hogy idén kijön. Hát nem... :S

zeus89
2009 láttom ... akkor ezt elfelejtem egy ideig :D

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
mikor jelenik meg a game lehet tudni?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

[NST]Cifu
Ebben a hírben az igazi nagy dolog az, hogy egyben kiderült, végre rendesen mûködik az OFP2 oldal. Jó hír számomra, hogy rögtön korellenõrzéssel kezd - lehet tényleg lesz valami a véres jelenetekbõl? Amúgy van fent pár új kép is.

Nagyon kíváncsi leszek a videóra, mert egyenlõre nehezen hiszem el, hogy ezt a grafikát át tudják ültetni a valóságba - bár a Crysis után egy ilyen kijelentés ugye eléggé okafogyott...

A képeknél ajánlom figyelmetekbe pl. az éppen tüzelõ M1 Abramst. Ha ez tényleg így fog kinézni, nos, akkor a grafikára tényleg nem lehet egy szavunk sem. Csak a játékmenet és a multi is legyen jó...