Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
#ofp.hu@irknet
amúgy én sem hiszem, hogy egy hc szim lenne, de bízom benne, hogy megtalálják a fejlesztõk az ésszerû kompromisszumokat, amivel kellemesen játszható marad, illetve a kötelezõ parasztvakító elemek (ami ugye kell, hogy üzletileg sikeres legyen) mellett nem lesznek benne ordító árkád f*sságok (bár ez ugye relatív, hogy kinek mi az), és normális látótávot kapunk
magyarul, ha értelmesen bepozicionálják az arma és a bf2 (tudom utóbbi kiejtéséért jópáran kifiléznének ebben a topikban, de vállalom a kockázatot :D) közé, akkor végsõ soron egy egész kellemes kis játékot kaphatunk
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nc...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
#ofp.hu@irknet
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

#ofp.hu@irknet
b.: A kép készítõjét kutyául nem érdekelte ki kivel van, volt egy Mi-17 és egy katona modellje, ebbõl kellett valamit kihoznia.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Minden esetre ha a grafika nem is lesz ilyen a játékban azért remélem az animációk lesznek ilyen élethûek valahogy már unom a karótnyelt fickókat meg jó lenne ha kicsit emberibben viselkednének majd a bakák és rendesen cserélnék a tárat.
Meg megy az az APC szemben a hadsereg, odalõ 2-t azt kész mikor lekaszákhatná a gyalogságot. Nemtom... olyan árkádosnak tûnik
"A Mi–8 (NATO-kódja: Hip) helikopter a Szovjetunióban a Mihail Leontyjevics Mil vezetése alatt álló OKB–329 tervezõirodában kifejlesztett többcélú, polgári és katonai feladatokra szánt helikopter. Az Aeroflot, a szovjet légierõ és a Varsói Szerzõdés tagállamainak hadseregei széles körben alkalmazták. (...) kelet-európai országok mellett ez a típus teljesít szolgálatot Afganisztán, Banglades, Egyiptom, Etiópia, Finnország, Irak, Észak-Korea, Pakisztán, Peru, Szomália, Jemen, Szíria és Vietnam légi haderõiben."
Kína nincs köztük..Valószínüleg oroszok is vannak benne
hmmmm lesz blur benne akkor rendesen
elég komoly
De lehet hogy eggyüt vannak a kíniakkal vagy mit tudom én<#confused>#confused>(van benne MI-8MT amit csak az oroszok hazsnálnak)
Amugy persze, nyilván ez nem ingém, nemfogok ezután a video után nyomulni megvenni ha még kijön ebben ez életemben! :)
Ez kb. olyan, mint az intro alapján megítélni egy játékot...
A látási távolság közepes, ugyan elláttunk jó messzire, de kb. 800m-ig van "kidolgozva", azon túl már egyszerûsít keményen.
Szegény kínait hátulról mellbe...
Karakterkidolgozás... pipa, ruhatextúrák... pipa, fegyverelhasználódás... pipa
Vér... pipa... bár a kamerára fröcsögõ vér kissé közhelyes...
Motion blur all the way baby...
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Nagyon kíváncsi leszek a videóra, mert egyenlõre nehezen hiszem el, hogy ezt a grafikát át tudják ültetni a valóságba - bár a Crysis után egy ilyen kijelentés ugye eléggé okafogyott...
A képeknél ajánlom figyelmetekbe pl. az éppen tüzelõ M1 Abramst. Ha ez tényleg így fog kinézni, nos, akkor a grafikára tényleg nem lehet egy szavunk sem. Csak a játékmenet és a multi is legyen jó...