Operation Flashpoint 2

← ElőzőOldal 34 / 34

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Szvsz pillanatok alatt elsülyedne, akkor már jobb, ha az OFP2 topicokot hozzuk fel addig 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Icebird
egyébként nyithattál volna egy VBS1 topicot, mert ez nem OFP2! Van ugyis 1 tucat videom, képek😊)

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Icebird
én igen😊

félre teszel 35000FT-ot és megrendeled online😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

[NST]Cifu
VBS1 immár megvásárolható.
Apró probléma, hogy laza 140$ az alapcsomag ára, a különféle kiegészítõk (US MARINES, Terrain packok, Animal (kutyák, macskák, egerek 😊), stb.) meg átlag 50$ körüli áron vehetõek meg - Észak-Amerikában...

Valaki nem tudja hogy lehet hozzájutni ehez?

[NST]Cifu
Nyema, a játék honlapja ugyan frissült, de sok hasznos infót nem tudunk meg belõle - csak azt, hogy már most késés várható. Eleddig 2004 végét jelölték megjelenésnek, most 2004 végét vagy 2005 elejét...

I.C.ram
Megártott a Hardwired! 😄
Lacc
Az ezüstpáncélos hörgõborzok jelenthetnének valami újat már.
I.C.ram
Valami új hír van a játékkal kapcsolatban?
Tibre
Bocs,most néztem meg az elsõ üzenet dátumát.😄

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Tibre
Ja,jó,hogy lesz,de ez nem új hír.Már vagy 3-4 hónapja mûködik a a www.operationflashpoint2.com honlap.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Azon belül, hogy jövõre.
Mikor jelenik meg kb. ?
Petyus_
Háhá én vagyok a topicnyitó! 😄

HARDWIRED-es hír:

(HW Insider) Grath Nagymester ezüstpáncélos hörgõborz felderítõcsapata a következõ információkkal tért vissza legutóbbi fürkészõ körútjáról:
"A Codemasters és a Bohemia Interactive Studio ma bejelentette, hogy már javában fejleszti a nagy sikerû – milliós eladással büszkélkedõ - Operation Flashpoint második részét. Ezúttal azonban a modern kori harcászat másik színterére váltanak. Megjelenés jövõre várható."

Kitûnõ munka volt borzok! Jutalmatok három tálca frissen készül ananásztorta. Csak így tovább!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

← ElőzőOldal 34 / 34