1663
  • tpM
    jaigen
  • Bucser
    Azóta tudtommal van multiplayer compatibilis változata.
  • Adam II
    :D :D

Igen!
  • tpM
    (SLX?)
  • Adam II
    És miért amerikai katonák szállnak fel rá?
  • [NST]Cifu
    A képen Mi-17-es (vagy Mi-171-es) van, amiből a kínai néphadsereg több, mint 250db-ot üzemeltet...
  • Adam II
    Kijött már az a mod ARMAhoz amit régebben vártam? Már elfelejtettem a nevét.
  • tpM
    Igen, a trailerre mondtam :)
  • Adam II
    Ez csak egy trailer.
    Minden esetre ha a grafika nem is lesz ilyen a játékban azért remélem az animációk lesznek ilyen élethűek valahogy már unom a karótnyelt fickókat meg jó lenne ha kicsit emberibben viselkednének majd a bakák és rendesen cserélnék a tárat.
  • tpM
    Hát nemtom furcsa az egész, hogy 20cm-ről lövik hátba azt az őrt, aztán berugják az ajtót valami ilyedten hátrafordulást vagy megrezzenést elvártam volna a kínaiaktól :)
    Meg megy az az APC szemben a hadsereg, odalő 2-t azt kész mikor lekaszákhatná a gyalogságot. Nemtom... olyan árkádosnak tűnik
  • Snexi

"A Mi–8 (NATO-kódja: Hip) helikopter a Szovjetunióban a Mihail Leontyjevics Mil vezetése alatt álló OKB–329 tervezőirodában kifejlesztett többcélú, polgári és katonai feladatokra szánt helikopter. Az Aeroflot, a szovjet légierő és a Varsói Szerződés tagállamainak hadseregei széles körben alkalmazták. (...) kelet-európai országok mellett ez a típus teljesít szolgálatot Afganisztán, Banglades, Egyiptom, Etiópia, Finnország, Irak, Észak-Korea, Pakisztán, Peru, Szomália, Jemen, Szíria és Vietnam légi haderőiben."

Kína nincs köztük..Valószínüleg oroszok is vannak benne
  • Paranoia
    (Game Technoligy Engine : Colin Mcrae DIRT, Racer Driver GRID).

hmmmm lesz blur benne akkor rendesen
  • Paranoia
    tyyaaaaa
    elég komoly
  • Kreeder44
    :) én úgy olvastam,h orosz földön játszódik és a kínaiak vonulnak be fegyverrel... de lehet én is rosszúl tudom... de valami nagyon jó játék lesz az 1 et is szerettem az ARMA-val csak multi demót toltam akkor már felröppent a hír h lesz OpF2 és ezt vártam.... de valószínű ps3 ra veszem mert lusta vagyok már gépre költeni :)
  • Adam II
    Miért mi baj van vele?
  • Snexi
    Nincsenek oroszok?Eddig úgy olt hogy lesznek....
    De lehet hogy eggyüt vannak a kíniakkal vagy mit tudom én(van benne MI-8MT amit csak az oroszok hazsnálnak)
  • tpM
    hát ez a trailer egy rossz vicc
  • ajem kisa
    Jahogyezegyjáték?
    Amugy persze, nyilván ez nem ingém, nemfogok ezután a video után nyomulni megvenni ha még kijön ebben ez életemben! :)
  • [NST]Cifu
    Hiába szép, ha az egész prerenderelt...
    Ez kb. olyan, mint az intro alapján megítélni egy játékot...
  • ajem kisa
    Van 1 videjo!:O
    zsiiir
  • [NST]Cifu
    Hát, akkor ennyit az in-game képekről...
  • tpM
    "Previewing the total conflict experience using footage created from rendered game models"
  • [NST]Cifu
    Helios a hivatalos fórumban belinkelt pár képet a holnap debütáló videóból. Ha ez tényleg a játékból van...

[center]
    A látási távolság közepes, ugyan elláttunk jó messzire, de kb. 800m-ig van "kidolgozva", azon túl már egyszerűsít keményen.

Szegény kínait hátulról mellbe...

Karakterkidolgozás... pipa, ruhatextúrák... pipa, fegyverelhasználódás... pipa

Vér... pipa... bár a kamerára fröcsögő vér kissé közhelyes...

Motion blur all the way baby...
  • [NST]Cifu
    Nem értem az összefüggést. A Duke Nukem 4Ever már az 1999-es E3-on is kint volt, mégsem jelent még meg. ^^
  • Snexi
    Még mindig úgy van hogy télen (ez lehet 2009 eleje is) máskülönben nem lenne kinn az idei E3-on
  • tpM
    Ja nemrég még úgy volt idén télen :\
    (btw itt meg van néhány ArmA2 kép akit érdekel)
  • [NST]Cifu
    Egen, én is abban a reményben voltam, hogy idén kijön. Hát nem... :S
  • zeus89
    2009 láttom ... akkor ezt elfelejtem egy ideig :D
  • zeus89
    mikor jelenik meg a game lehet tudni?
  • [NST]Cifu
    Ebben a hírben az igazi nagy dolog az, hogy egyben kiderült, végre rendesen működik az OFP2 oldal. Jó hír számomra, hogy rögtön korellenőrzéssel kezd - lehet tényleg lesz valami a véres jelenetekből? Amúgy van fent pár új kép is.

Nagyon kíváncsi leszek a videóra, mert egyenlőre nehezen hiszem el, hogy ezt a grafikát át tudják ültetni a valóságba - bár a Crysis után egy ilyen kijelentés ugye eléggé okafogyott...

A képeknél ajánlom figyelmetekbe pl. az éppen tüzelő M1 Abramst. Ha ez tényleg így fog kinézni, nos, akkor a grafikára tényleg nem lehet egy szavunk sem. Csak a játékmenet és a multi is legyen jó...
  • blash
    Pentekre igernek valami videot:

• tpM
    Ha OFP méltó folytatása lesz s élethű nem valami árkád izé (kodiékban nem nagyom bízom) akkor nemhiszem, hogy olyan sok 18év alatti fog tolongani érte ;)
  • [NST]Cifu
    Ami zavar, hogy a látótávolságról nincs info... :S

A vér és a végtagok csonkolása érdekesen hangzik. Nehezen hiszem el, hogy a Codemasters bevállalna egy 18+ korhatáros besorolást emiatt, de ha megteszi, és tényleg kidolgozott sérülésmodellje lesz a játéknak, akkor már megérdemlik, hogy előrendeljem. ^^
  • tpM
    hmm jól hangzanak
  • [NST]Cifu
    Facts:

-220 km² szigeten játszódik, a neve Skira (egy valós szigetről mintázva)
    -30 szárazföldi és légi jármű (Ah-1Z, M1A1, M2A3, Stryker, stb.)
    -70 kézifegyver (FGM-148, M 107, Mk 16 Mod 0, Mk 48 Mod 0, stb.)
    -Dinamikus épületrombolás (az épületeknek több rombolási fázisa is lesz, tehát valószínűleg ugyan dinamikus lesz, de nem valós fizikán alapul)
    -Kidönthető fák
    -Dinamikus időjárás
    -Sár effekt (lásd még -> Race Driver Grid).
    -A fegyverek kinézete a használattól változik, az új fegyverek még tipp-topp kinézettel bírnak, majd használatnál karcolódnak, mocskosak lesznek, stb.
    -Nem lesz dinamikus kampány
    -Egyszerűen kezelhető parancsnoki utasítás felület
    -Az AI valódi katonai taktikákat használ (Run for your lives!... )
    -Bizonyos fegyvereket össze kell szerelni használat előtt, pl. Javelin
    -Vér lesz
    -Végtagok elvesztése lesz
  • tpM
    meg látótávra sem
  • Bucser
    szép álom... ez az amire nem számítok a codiestől...
  • Kurfürst
    Csilivili grafika helyett remélem inkább a sérülésmodellt és a fizikát csiszolgatják majd..
  • TVelvet
    valahogy csak megoldják
  • Snexi
    A Grid is modolható akkor ez miért ne lenne?