• Adam II
    Az AI inkább véletlenszerű. Néha jól csinálnak mindent néha a legegyértelműbb dolgot szúrják el. A legidegesítőbb számomra amikor az AT-s nem képes kilőni a tiszta célpontokat sem hanem értetlenül szaladgál ide-oda a vállán a LAW-al vagy RPG-vel (ki ,hogy szereti) felkeltve ezzel a harckocsi körül mászkáló gyalogság figyelmét rosszab esetben a harckocsiét. A másik ami roppant idegesített az ,hogy eleinte nem volt tudatában annak ,hogy nem tudnak átkelni egy felüljárón és azt vettem észre egyedül vagyok a többiek szétszakadozva pedig elindultak megkerülni a fél várost.

A modolhatóság szerintem is fontos tényező nem azt mondom ,hogy haszontalan csak azt ,hogy a modoknak szerintem nem alapvető dolgok hiányát kéne befoltoznia hanem hozzáadni még teljesebbé tenni kiegészíteni a játékot esetleg néhány bugot kijavítani.

Ha már szóbahoztad a küldiket továbbra sem értem miért nem képesek manapság egy játékban sem dinamikus hadjáratot csinálni. Enyire bonyolult lenne? Az Enemy Engagedben is az van pedig régi játék és sokkal élvezetesebb így mintha lenne benne 16 küldetés amit pár nap alatt végignyomsz aztán pá. Arma esetén pedig az a hatalmas terület szinte üvölt a dinamikus hadjárat után így viszont csak kihasználatlanul parlagon hever mert a küldik csak pár kilóméteres területre koncentrálódnak.