1663
-
Solt #503 Jaj Istenem...
Szóval ezt írta Raptor2:
"Hát igen, ezek valahogy megint ilyen "csilli-villi-veddmeg" játék érzetét kelti bennem... Túlpakolják effektekkel, nagyjából úgy néz ki mint a Toy Story animációs film. Az Arma II képek legalább mind 100% ingamek utómunka nélkül, és jól is néz ki, plusz jóval élethűbb az a "száraz "grafika (mint pl a STALKER-ben). De hát ki tudja mit hoz a jövő :) A lényeg, hogy menjen a gépemen az Arma II :P"
Erre Te ezt írtad:
"Én azért megvárnám a kiadást a végső konklúzióval. Az engem azért eléggé meggyőzött az a videó, ahol a SCAR-ból kidobott hüvely pörögött a függőleges tengelye körül, mint a valóságban. Ezek után 'kissé' kiábrándító volt látni az új ArmA2 képeket, ahol premier plánba berakták, hogy minden kidobott hüvely nyílegyenesen előre néz..."
A fentiek tükrében az első mondat ugye azt jelenti, hogy ne húzzuk le a játékot a képek alapján, vagyis ne ítéljük csili-vili vedd meg játéknak! A következő mondattal arra a videóra hivatkozol mint meghatározó élmény, ami ugye közismerten renderelt. Ergo, egy tuningolt, kedvcsináló videót hasonlítasz ingame képekhez. Még pontosabban ez annyit tesz, hogy tényként kezeled, (az "engem azért eléggé meggyőzött az a videó" ezt jelenti) hogy amíg az ArmA2-ben nem pörög a hüvely, addig itt fog!
Erre írja neked Tempi ezt:
"Attól még, hogy abban a renderben pörgött nem biztos, hogy a játékban is fog :)"
Erre neked ez a válaszod:
"Emlékeztetnélek az adott hsz. első mondatára..."
Na itt egy a gond! Annak a hozzászólásnak az első mondata, nem a videóra vonatkozott! Te abban a hozzászólásban Raptor2 hozzászólására reagáltál, ő pedig a képekre, tehát a te hozzászólásodban szereplő, és később Tempi által említett videó szóba sem jöhet itt! Már csak azért sem, mert előbb szerepel az ominózus mondat (Én azért megvárnám a kiadást a végső konklúzióval) mint a videó említése.
Nem akartam bele menni ebbe, gondoltam rád hagyom, de akkora az egod, hogy úgy döntöttem letöröm egy kicsit, és segítek értelmezni a saját mondataidat, ha már ez neked nem sikerül! Most, ha azzal jönnél esetleg, hogy nehogy már én döntsem el, hogy te mire gondolsz, akkor azt javasolnám, hogy próbáld meg a gondolataidat olyan szavak, és mondatok formájába rendezni, hogy azt a tőled eltérő intelligencia szintű földi halandók is értelmezni tudják! Annak megítélést, hogy ez a szint milyen irányban tér el, rád bízom! -
#502 Igen, "sűt"... hát hiába, én már csak ilyen egy iránya "húzok". Mert megmondták.
És pökhendi is vagyok. Ezt is megírták. Majd persze ezek után felejtsem is el. A nap vicce. De rossz. -
#501 Egy render - de ki állított mást róla? -
Solt #500 Igen süt az írásaidból, hogy hova húzol... de inkább hagyjuk... számomra érthetetlen okból, pökhendi vagy. Felejtsd el amit írtam, legyen neked igazad! -
#499 No igen, de pont erre írta Tempi, hogy az csak egy render, nem biztos, hogy a játékban is így lesz! :) Tehát a videó alapján kár hasonlítani az ingame ArmA2 képekkel! :)
Az egyik ingame kép, aminél keserű volt azt látni, hogy nem olyan, mint az OFP2 videójában látott. Ennyit állítottam nem többet.
Nékem csak úgy tűnik, hogy neked a OFP2 közelebb áll a szívedhez! :) No, de mindegy is... remélem mindkettő jó lesz...
Ezt te így megállapítottad? Gratula, pszichológusi vizsgapapírt neki. ^^
Pedig direkt leírtam, hogy alapvetően csak az volt a bajom, hogy amit az egyik oldalnak megadunk, azt adjuk meg a másik oldalnak is... -
#498 az egy render semmi több, nyídfószszpíd rendereket is elhiszed? -
Solt #497 No igen, de pont erre írta Tempi, hogy az csak egy render, nem biztos, hogy a játékban is így lesz! :) Tehát a videó alapján kár hasonlítani az ingame ArmA2 képekkel! :)
Nékem csak úgy tűnik, hogy neked a OFP2 közelebb áll a szívedhez! :) No, de mindegy is... remélem mindkettő jó lesz... -
#496 Én meg akkor felhívnám a figyelmed a 2. mondatra! :) Ott írod, hogy meggyőzött... vagyis tényként kezeled! Vagy rosszul értem? :)
Meggyőzött a videó, ezt írtam. Nem a játék. Mivel az még kint sincs.
Picit érzékeny vagy az ArmAII-re nem? :) Az lenne a legjobb, ha mindkettő szuper lenne... nehogy elkezdjünk már most OFP2 és ArmA2 táborra szakadni! :)
Nem vagyok érzékeny, csak "tetszik", hogy egyfelől folyton az megy, hogy az ArmA2 mennyivel realisztikusabban és valósághűbben néz ki, ha pedig megemlítésre kerül valami, ami konkrétan tényleg az OFP2 számára pozitívum, azt meg leszóljuk. Adjuk meg az ördögnek, ami az ördögé... -
#495 Honnan tudod, hogy fixált kód? Sehol sem írtak ezzel kapcsolatban semmit. Csak egy videó volt, ahol especiel a működést mutatták be, "mennyire akarod realisztikusra?".
Itt a lényeg az, hogy erre konkrétan figyeltek. Azért ez előre vetít pár dolgot - pl. hogy igyekeznek odafigyelni a fegyverek működésére. Szép lenne, ha itt is lenne akadály, mint az America's Army-ban... -
Solt #494 Picit érzékeny vagy az ArmAII-re nem? :) Az lenne a legjobb, ha mindkettő szuper lenne... nehogy elkezdjünk már most OFP2 és ArmA2 táborra szakadni! :) -
Solt #493 Én meg akkor felhívnám a figyelmed a 2. mondatra! :) Ott írod, hogy meggyőzött... vagyis tényként kezeled! Vagy rosszul értem? :) -
#492 az hogy egy előre fixált kód hogy pörgeti a golyót engem nem vág hasra.
hogyha valós fizikát számol rá. egyből más az álláspontom.
egy szó mint száz, részemről játéktól független annyi érdem így, hogy " nocsak, egy kis apróság mely fontos de mégis elenyészően apróság, és ők először ügyeltek rá " most hogy ezt a bármely árkádban, vagy bármely szimben teszik részemről édesmindegy.
arra akrtam rámutatni. tpm hsz-re ugye. hogy simán pöröghet ez még a játékban mivel megcsinálni nem nehéz, erőforrás igény nulla. -
#491 Azért álljon meg a menet. Ezzel az erővel majdnem minden realizmussal kapcsolatos dolgot le lehetne írni. Ha az ArmA2-ben lenne ilyen, akkor valószínűleg hullámoznál, hogy lám, erre is odafigyeltek. Ha az OFP2-ben van, akkor "se nem nagy munka", "se nem semmi", "mintha bárki is látná"...
Nem kétszínűség ez? -
#490 Emlékeztetnélek az adott hsz. első mondatára... -
#489 amúgy ez a pörgés dolog, okés odafigyeltek rá, de se nem nagy munka se nem semmi, a szokásos előre nézős repülési tengelyre tettek egy forgást. mintha bárki is látná egy kirepülő hüvelynél hogy hogy pörög :D -
tpM #488 Attól még, hogy abban a renderben pörgött nem biztos, hogy a játékban is fog :) -
#487 Az effekteket úgy is ki lehet kapcsolni. -
#486 Én azért megvárnám a kiadást a végső konklúzióval. Az engem azért eléggé meggyőzött az a videó, ahol a SCAR-ból kidobott hüvely pörögött a függőleges tengelye körül, mint a valóságban. Ezek után 'kissé' kiábrándító volt látni az új ArmA2 képeket, ahol premier plánba berakták, hogy minden kidobott hüvely nyílegyenesen előre néz... -
#485 Hát igen, ezek valahogy megint ilyen "csilli-villi-veddmeg" játék érzetét kelti bennem... Túlpakolják effektekkel, nagyjából úgy néz ki mint a Toy Story animációs film. Az Arma II képek legalább mind 100% ingamek utómunka nélkül, és jól is néz ki, plusz jóval élethűbb az a "száraz "grafika (mint pl a STALKER-ben). De hát ki tudja mit hoz a jövő :) A lényeg, hogy menjen a gépemen az Arma II :P -
#484 Nem vagy elfogult. Nekem is milliószor természetesebb és ezáltal élethűbb az ArmAII.
Egyszerűen a fejlesztők nem tudják felfogni, hogy nem azért vannak effektek, hogy eszetlenül telinyomják vele a játékot? Minden csillog meg mosott kivehetetlen és homályos.
Ha néha kimennének egy kicsit akkor látnák, hogy a tereptárgyak nem krómozottak és egy fehérre meszelt betonfal nem így veri vissza a napfényt. Meh... -
#483 furcsa?? inkább gány. -
#482 Köszi értem :) Csak azt hittem ezt a fegyvert csapat fedezésre használják, és nem igazán tudtam elképzelni, de ezzel is okosabb lettem :) -
tpM #481 Hmm lehet én vagyok elfogult, de engem a tegnapi GC-s ArmAII képek jobban meggyőztek. Itt olyan furcsa a fű meg a talaj o_0 -
#480 x3.4-es M145-ös optikai távcsövet szoktak rárakni (lásd kép). A lenti #474-ben látható képen egy Trijicon ACOG látható szerintem, az 4x32-es. Szerintem semmi baj nincs azzal.
[center]
M249 w/ M145
ACOG 4x32 -
#479 Cifu elárulod, hogy tényleg raknak ekkora optikai irányzékot a m249 (#474), mert red dot, meg kis nagyítású még jólvan, de nagyobb szerintem felesleges és nem is raknak, vagy tévedek? Hummvee gépfegyverén láttam, ott még ok, mert talán nem rángatja annyira a visszarúgás és talán van értelme nagyítva célozni... -
#478 akarom mondani nem render, de nem is ingém, valami utómunka van rajta. -
#477 nem kérdéses :D -
#476 Túl sok az effekt bár ezek szvsz renderek. -
#475 -
#474 -
#473 -
#472 gridnek az engine-je lesz alatta. szóval DE!
de majd a módósított cfg-k. -
#471 nem lesz csúnya. kérdés milyenek az animációk és maga a szimulációs émény. -
#470 Ez már ingamenek tűnik. -
#469 remélem nem ilyen atomvillanásszerű hdr lesz benne... -
#468 OFP2 képek a hardwired.hu-ról:
-
tpM #467 akit érdekel: itt van 4 új ArmA 2 kép (ezek legalább ingamek :) ) -
#466 Velős tényleg, de egy-két dologban egy kissé pontatlan.
1.: Volt már konzolos OFP (OFP:Elite XBox-ra).
2.: "Ez a dinamikus hadműveleti rendszer, már az ArmA-ban is bizonyított, itt most tökélyre lesz fejlesztve." - Semmi köze nincs a két rendszernek egymáshoz.
3.: "tüzérségi ütegek robbanásait, a becsapódó lövegeket, valamint az az után terjedő tűz képét abszolút élethűen adják vissza." -
#465 Juhéééé, velős előzetes! csak olvassatok -
#464 Így ebben a formában nem, köszi a linket.
Két apróság:
Pörgő hüvely - rocks! Így belegondolva nem nagyon rémlik, hogy láttam volna valahol, pedig az öntöltő fegyverek esetében a hüvelykivetés mindig megperdíti szinte a hüvelyt.
2009 Tavasza. Úgy legyen. Hisszük ha látjuk. ^^