1663
-
#383 Az m1-es a végén ha téleg ingame, akkor szerintem meggyözött. :) -
#382 Tényleg nagyon reális! -
Solt #381 AAAAA... M1 torkolat tűz a végén!!! Istenem... akarom! -
#380 Prezentáció, e3 -
tpM #379 ja igazi OFP2 az ArmA2 lett mivel CM-nél vannak a név jogai...
Nem maradtál le semmiről, ott van ArmA az egy OFP 1.5 :) -
#378 Szerintem ez teljesen más lesz mint az 1....Ha az 1-hez hasonlóra vágysz ami új is akkor arma2 -
#377 Sztem összetettebb, majdnem mint a BiA vagy Arma, olyan lehet. Bár én sem ismerem az 1-et, mert generációilag lemaradtam róla :D
Most lesz alkalmam a 2. résszel megismerkedni. -
#376 A single-re fektettek a hangsúlyt -
#375 És normális a single player része vagy csak olyan Battlefieldes fos hogy ki kell nyirni több botot azt ennyi is volt? -
#374 is-is :) -
#373 De ez jobb minőségű! :D mint a francia honlapon ami van:D -
#372 Ez singleplayer game? (Nem ismerem az 1-et sem) -
#371 De lelkes... :) -
#370 Szerinted egy 6 napos videó mégnem votl linkelve? -
#369 trailer video
-
#368 ezaz -
#367 NEMugy volt hogy E3-on majd lesz JOFÉLE ingame jelenet meg videjo meg minden ami csudajo?!!! Faszkivan már ezekkel.. -.- -
#366 Ami fps nézetbe van kép azon elég rondácska a kéz és a fegyver :S -
tpM #365 ezek is renderek... bazz ArmA2-t legalább meg merik mutatni :) -
#364 Sok szerencsét a modoláshoz :) -
#363 xbox 360! ^^ -
#362 És lesz olyan gép ezen a bolygón ami futtatni tudja mire kijön? -
#361 nemazé, de nemugyvolt hogy az E3-on lesz valami normális ingame video is? -
-
#359 nemtudom voltak-e már.
-
#358 Ja már leesett közben, kicsit megfeledkeztem a dolgokról... :S Hát akkor Arma 2-t várjuk :) -
tpM #357 Igen, mivel a Virtual Reality (Poseidon) a BIS tulajdonában van. -
#356 Azt tudom, de a motor is teljesen más lesz? :S -
tpM #355 De ezt nem ugyanazok gyártják, ez csak egy név. -
#354 De azért nem hinném, hogy azért elbasszák a modolhatóságot is elkúrnák, az alap dolog az ofp-ben, ezért adnak ki bátran "félkész" játékot. -
Thanatos #353 -
blash #352 Mer ofp/armat lehet modolni, elegge hardkooorra lehet tenni, mint amilyen lett vegul az ap5. Tul borulato vagyok a teren, hogy ezt a kodmaszter fele ofp2-t lehetne barmifele modon modolni. -
tpM #351 Hát azér' ArmA még épp a határon van -
#350 És ha belátod ,hogy OFP/ARMA-ban is volt ilyen akkor miért parázol ,hogy ez árkád lesz? -
#349 kell megmondóember, ettől pörög a topik :)
amúgy én sem hiszem, hogy egy hc szim lenne, de bízom benne, hogy megtalálják a fejlesztők az ésszerű kompromisszumokat, amivel kellemesen játszható marad, illetve a kötelező parasztvakító elemek (ami ugye kell, hogy üzletileg sikeres legyen) mellett nem lesznek benne ordító árkád f*sságok (bár ez ugye relatív, hogy kinek mi az), és normális látótávot kapunk
magyarul, ha értelmesen bepozicionálják az arma és a bf2 (tudom utóbbi kiejtéséért jópáran kifiléznének ebben a topikban, de vállalom a kockázatot :D) közé, akkor végső soron egy egész kellemes kis játékot kaphatunk -
Thanatos #348 dicséretes hogy egy összelapátolt pr video alapján megmondod hogy mi az arcade szar és mi nem :) (arrol nem is bezsélve hogyha még ez is a végleges honnan tudod hogy nem lehet a relaizmuson állitani ezt is pl?)
nc... -
blash #347 De ez arkad szar igy. Jo, persze ofp/arma-ban is van kis ikonka, ami jelzi, hogy hol es mennyire serult a jargany... -
#346 Valószínűleg egy Bradley kijelzője, középen a jármű stilizált ábrája, rajta a torony és a parancsnok nézéséne iránya a testhez képest, a körülötte lévő kör pedig lehetne akár a lézerbesugárzás-jelző is, de ilyesmire nem számítok, szvsz csak azt mutatja, hogy honnan éri tűz a járművet. -
blash #345 Ez mi ez ott legalul?
-
#344 a.: Nem amerikai katonák. (nekem is Interceptor mellénynek tünnek, de megesküdni nem mernék rá, a kínaiakról elég kevés kép volt eddig)
b.: A kép készítőjét kutyául nem érdekelte ki kivel van, volt egy Mi-17 és egy katona modellje, ebből kellett valamit kihoznia.