1663
  • TVelvet
    Az m1-es a végén ha téleg ingame, akkor szerintem meggyözött. :)
  • Prince23
    Tényleg nagyon reális!
  • Solt
    AAAAA... M1 torkolat tűz a végén!!! Istenem... akarom!
  • Prince23
    Prezentáció, e3
  • tpM
    ja igazi OFP2 az ArmA2 lett mivel CM-nél vannak a név jogai...

Nem maradtál le semmiről, ott van ArmA az egy OFP 1.5 :)
  • Snexi
    Szerintem ez teljesen más lesz mint az 1....Ha az 1-hez hasonlóra vágysz ami új is akkor arma2
  • Prince23
    Sztem összetettebb, majdnem mint a BiA vagy Arma, olyan lehet. Bár én sem ismerem az 1-et, mert generációilag lemaradtam róla :D
    Most lesz alkalmam a 2. résszel megismerkedni.
  • Snexi
    A single-re fektettek a hangsúlyt
  • grebber
    És normális a single player része vagy csak olyan Battlefieldes fos hogy ki kell nyirni több botot azt ennyi is volt?
  • Snexi
    is-is :)
  • Prince23
    De ez jobb minőségű! :D mint a francia honlapon ami van:D
  • grebber
    Ez singleplayer game? (Nem ismerem az 1-et sem)
  • JohnnySmith
    De lelkes... :)
  • Snexi
    Szerinted egy 6 napos videó mégnem votl linkelve?
  • Prince23
    trailer video
  • Raptor 2
    ezaz
  • TVelvet
    NEMugy volt hogy E3-on majd lesz JOFÉLE ingame jelenet meg videjo meg minden ami csudajo?!!! Faszkivan már ezekkel.. -.-
  • Snexi
    Ami fps nézetbe van kép azon elég rondácska a kéz és a fegyver :S
  • tpM
    ezek is renderek... bazz ArmA2-t legalább meg merik mutatni :)
  • Adam II
    Sok szerencsét a modoláshoz :)
  • TVelvet
    xbox 360! ^^
  • Adam II
    És lesz olyan gép ezen a bolygón ami futtatni tudja mire kijön?
  • TVelvet
    nemazé, de nemugyvolt hogy az E3-on lesz valami normális ingame video is?
  • Énvagyokazapád

• Énvagyokazapád
    nemtudom voltak-e már.

• Raptor 2
    Ja már leesett közben, kicsit megfeledkeztem a dolgokról... :S Hát akkor Arma 2-t várjuk :)
  • tpM
    Igen, mivel a Virtual Reality (Poseidon) a BIS tulajdonában van.
  • Raptor 2
    Azt tudom, de a motor is teljesen más lesz? :S
  • tpM
    De ezt nem ugyanazok gyártják, ez csak egy név.
  • Raptor 2
    De azért nem hinném, hogy azért elbasszák a modolhatóságot is elkúrnák, az alap dolog az ofp-ben, ezért adnak ki bátran "félkész" játékot.
  • Thanatos
  • blash
    Mer ofp/armat lehet modolni, elegge hardkooorra lehet tenni, mint amilyen lett vegul az ap5. Tul borulato vagyok a teren, hogy ezt a kodmaszter fele ofp2-t lehetne barmifele modon modolni.
  • tpM
    Hát azér' ArmA még épp a határon van
  • Adam II
    És ha belátod ,hogy OFP/ARMA-ban is volt ilyen akkor miért parázol ,hogy ez árkád lesz?
  • joebacsi
    kell megmondóember, ettől pörög a topik :)

amúgy én sem hiszem, hogy egy hc szim lenne, de bízom benne, hogy megtalálják a fejlesztők az ésszerű kompromisszumokat, amivel kellemesen játszható marad, illetve a kötelező parasztvakító elemek (ami ugye kell, hogy üzletileg sikeres legyen) mellett nem lesznek benne ordító árkád f*sságok (bár ez ugye relatív, hogy kinek mi az), és normális látótávot kapunk

magyarul, ha értelmesen bepozicionálják az arma és a bf2 (tudom utóbbi kiejtéséért jópáran kifiléznének ebben a topikban, de vállalom a kockázatot :D) közé, akkor végső soron egy egész kellemes kis játékot kaphatunk
  • Thanatos
    dicséretes hogy egy összelapátolt pr video alapján megmondod hogy mi az arcade szar és mi nem :) (arrol nem is bezsélve hogyha még ez is a végleges honnan tudod hogy nem lehet a relaizmuson állitani ezt is pl?)
    nc...
  • blash
    De ez arkad szar igy. Jo, persze ofp/arma-ban is van kis ikonka, ami jelzi, hogy hol es mennyire serult a jargany...
  • [NST]Cifu
    Valószínűleg egy Bradley kijelzője, középen a jármű stilizált ábrája, rajta a torony és a parancsnok nézéséne iránya a testhez képest, a körülötte lévő kör pedig lehetne akár a lézerbesugárzás-jelző is, de ilyesmire nem számítok, szvsz csak azt mutatja, hogy honnan éri tűz a járművet.
  • blash
    Ez mi ez ott legalul?

• [NST]Cifu
    a.: Nem amerikai katonák. (nekem is Interceptor mellénynek tünnek, de megesküdni nem mernék rá, a kínaiakról elég kevés kép volt eddig)
    b.: A kép készítőjét kutyául nem érdekelte ki kivel van, volt egy Mi-17 és egy katona modellje, ebből kellett valamit kihoznia.