Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen nincs...
míg vártam a hfmre raktam egy új xp-t,szept. közepén, most hogy elkészült, újra akartam installálni a játékot, fel is ment, ugyanúgy raktam fel minden sorban mit régebbi installnál
1., 2. update, 1-2 facepack és a hfm, crack
de valamiért sosem indul el mindig a fõképernyõ elõtt már küld egy hibaüzenetet és bezárul a töltés
nincs tippetek?( elõzõ xp-nél mûködött és most is az a verzió van fennt)
az nem lehet baj, hogy nekem igy csomagolta ki a 7z a hfm installert több darabba és igy külön-külön kellett feltennem ?
http://kepfel toltes.hu/view/090928/hfm_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
míg vártam a hfmre raktam egy új xp-t,szept. közepén, most hogy elkészült, újra akartam installálni a játékot, fel is ment, ugyanúgy raktam fel minden sorban mit régebbi installnál
1., 2. update, 1-2 facepack és a hfm, crack
de valamiért sosem indul el mindig a fõképernyõ elõtt már küld egy hibaüzenetet és bezárul a töltés
nincs tippetek?( elõzõ xp-nél mûködött és most is az a verzió van fennt)
az nem lehet baj, hogy nekem igy csomagolta ki a 7z a hfm installert több darabba és igy külön-külön kellett feltennem ?
http://kepfel toltes.hu/view/090928/hfm_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
visszavonom, hfm nélkül sem megy... a hiba az én készülékemben van, bocs
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
nagyon jó lett a HFM, iszonyat sok munka lehetett vele, le a kalappal!!!
bár nekem sajnos nem megy tökéletesen 😞 3D meccset nem lehet játszani, mert nem tölt be a játék... eljut kb a 3/4-éig a töltés, utána leáll és annyi. volt valakinek ilyen esetleg?
fenn van az 1. és a 2. hivatalos patch is, és új installt is csináltam
bár nekem sajnos nem megy tökéletesen 😞 3D meccset nem lehet játszani, mert nem tölt be a játék... eljut kb a 3/4-éig a töltés, utána leáll és annyi. volt valakinek ilyen esetleg?
fenn van az 1. és a 2. hivatalos patch is, és új installt is csináltam
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
.sav-ot database könyvtárba
és az editorban write database -t nyomd meg!
és az editorban write database -t nyomd meg!
nagyon precíz cucc lett 😊
Köszönök szépen mindent! Nagyon király lett!
Még csak annyit hogy a .sav fájlt hova tegyem vagy mivel társítsam?
Még csak annyit hogy a .sav fájlt hova tegyem vagy mivel társítsam?
Jaja bocsánat, hogy csak oda raktam ki, de a fórumon mindebnt leírtam, légyszi menjetek át oda és olvassátok el amit leírtam, ha valami nem egyértelmû nyugodtan kérdezzetek.
Qkacka
Qkacka
már a link se mûködik. várható hfm mostanában? 😄
Al Nasr ismét a Szaudi bajnok!
Sõt, ráadásképpen mind a négy korosztályban õk gyõzedelmeskedtek
PL szereplés:
18 meccsbõl 18 gyõzelem, 156 rúgott, 9 kapott gól. 54 pont. Egyértelmû elsõ 😊
A1: 26 meccsbõl 22 gyõzelem, 3 döntetlen és egy vereség (nemtudom hogy sikerült), 72 rúgott, 11 kapott gól. 69 pont
B1: 26 meccsbõl 25 gyõzelem, 1 döntetlen. 100 lõtt gól, 15 kapott gól. 75 pont.
C1: 26 meccsbõl 24 gyõzelem, 2 döntetlen. 129 lõtt, 19 kapott gól. 74 pont.
D1: 26 meccsbõl 25 gyõzelem, 1 döntetlen. 157 rúgott, 35 kapott gól. 76 pont.
Az új nagyon fiatalok közt van pár meglepetés. Ilyen például a 12 éves, level 34-es GK. A mostani gk-mnál is lehet, hogy jobblesz. Õ level 64-es. Banks lesérült, valószínûleg ki is fogom használni, kölcsönadom valamelyik ligába, és az arabot fogom játszatni. Illetve az ifik barátságos meccseken, ill cserének.
Mellesleg így már hazai érdekeltség is lesz a csapatban.
Jövõre pedig egyre biztosabb, hogy rengeteg ifi fog helyet kapni a fõcsapatban, ilyen Kettlewell, az amerikai tehetség, 17 évesen lvl 60-as középhátvéd. Jövõre szntem akár 70es is lehet.
Továbbá ottvan még egy-két csatár. Ilyen a 16 éves német, akinek 77es finishingje van, vagy a kenyai csatárom, akinek 70es finishingje van. Õk még legalább 1 évet elfognak tölteni az akadémián.
A többiekbõl meglátjuk milesz, van itt bõven tehetség, rengeteg. 😊
Sõt, ráadásképpen mind a négy korosztályban õk gyõzedelmeskedtek
PL szereplés:
18 meccsbõl 18 gyõzelem, 156 rúgott, 9 kapott gól. 54 pont. Egyértelmû elsõ 😊
A1: 26 meccsbõl 22 gyõzelem, 3 döntetlen és egy vereség (nemtudom hogy sikerült), 72 rúgott, 11 kapott gól. 69 pont
B1: 26 meccsbõl 25 gyõzelem, 1 döntetlen. 100 lõtt gól, 15 kapott gól. 75 pont.
C1: 26 meccsbõl 24 gyõzelem, 2 döntetlen. 129 lõtt, 19 kapott gól. 74 pont.
D1: 26 meccsbõl 25 gyõzelem, 1 döntetlen. 157 rúgott, 35 kapott gól. 76 pont.
Az új nagyon fiatalok közt van pár meglepetés. Ilyen például a 12 éves, level 34-es GK. A mostani gk-mnál is lehet, hogy jobblesz. Õ level 64-es. Banks lesérült, valószínûleg ki is fogom használni, kölcsönadom valamelyik ligába, és az arabot fogom játszatni. Illetve az ifik barátságos meccseken, ill cserének.
Mellesleg így már hazai érdekeltség is lesz a csapatban.
Jövõre pedig egyre biztosabb, hogy rengeteg ifi fog helyet kapni a fõcsapatban, ilyen Kettlewell, az amerikai tehetség, 17 évesen lvl 60-as középhátvéd. Jövõre szntem akár 70es is lehet.
Továbbá ottvan még egy-két csatár. Ilyen a 16 éves német, akinek 77es finishingje van, vagy a kenyai csatárom, akinek 70es finishingje van. Õk még legalább 1 évet elfognak tölteni az akadémián.
A többiekbõl meglátjuk milesz, van itt bõven tehetség, rengeteg. 😊
Mármint a HFM-hez?
Kell hivatalos patch hozzá?
Sziasztok! A kérdésem a következõ lenne: Fifa Manager 08-al játszom, mert ez van meg eredetiben. Próbálom megtalálni a megfelelõ taktikát és felállást a csapatomnak de a védelem szinte folyamatosan az ellenkezõjét csinálja annak amit elvárnék tõle. Semmilyen elõrefelé tartó mozgásteret nem adok nekik és ehhez képest állandóan a félpályánál kóricálnak és így naná, hogy lekontráznak. Már 5 hátvéddel játszom amibõl a két szélsõt még hagynám is menni, de a középsõ 3 nem bánnám, ha nem nagyon mászkálna el a 16-os környékérõl. Legfõképpen akkor nem amikor az egész csapat Very Defensiben játszik, hogy az X-et tartani tudjuk egy jóval erõsebb csapat ellen. Adok képet a hátvédek beállításairól.
Kép 1.
Kép 2.
Kép 1.
Kép 2.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Akkor indul minden újra... Pedig már 8 szezont lenyomtam a lilákkal, de egy ilyen fejlesztés után újra kezdem az egészet.
Köszönjük az áldozatos munkátokat.
Köszönjük az áldozatos munkátokat.
várom a zipet.. 😊
kész a patch! Juhé! Köszönet az összes készítõnek!!!
Nekem megy, nem tudom mi lehet a baj... Este becsomagolom zippel
winrar.. nekem se jó
túl szép lett volna 😄
túl szép lett volna 😄
Mivel csomagolod ki? Nekem ok volt.
Nálam a kicsomagolásnál 99%-nál crc hibát ír ki,próbáltam javítani is a rar file-t,de az sem segített. =(
vagy van más is ami miatt várnom kéne ?
tehát addig ne kezdjek karriert mert majd felül kell írnom a dolgokat értem, köszi
de viszont ha csak a megye1 dolog a probléma(?), akkor nem várom meg azt az 1-2 napot és elkezdem, az nem nagyon izgat
de viszont ha csak a megye1 dolog a probléma(?), akkor nem várom meg azt az 1-2 napot és elkezdem, az nem nagyon izgat
töltsd le tedd fel, póbáld ki
😄
aztán majd 1-2nap múlva lesz egy 10-12 megás fájlt, amit be kell másolni egy helyre és akkor kezdj el egy hatalmas karriert! 😄
de így is lehet használni, csak a feljutó megye1 es csapaqtok kb nb2-es szintûek! 😄
😄
aztán majd 1-2nap múlva lesz egy 10-12 megás fájlt, amit be kell másolni egy helyre és akkor kezdj el egy hatalmas karriert! 😄
de így is lehet használni, csak a feljutó megye1 es csapaqtok kb nb2-es szintûek! 😄
köszi szépen skacok 😊
akkor még nem érdemes feltenni vagy hogy érted?
akkor még nem érdemes feltenni vagy hogy érted?
Na 3x-ra felment! :d , de sajnos van benne elég hiba, szóval majd az fmhungary-n lehet bõvebben olvasni róla! még annyit, hogy csinálok még egy utolsó adatbázis állítást a napokban, amivel tényleg reális lesz az egész. a link: hfm2009
...jöhet a link 😊
én még régebben a tcm2004-el fusioltam, akkor annyi volt, hogy fel kellett telepíteni a managert, majd utána a fifát, és a játékban volt egy fusion gomb a 4 féle lejátszási mód között. Ha arra mentem, akkor játszhattam a managerben a manager engine-ével és én írányítottam a játékosokat, tehát nem a fifát töltötte be!
Hogy most hogy van azt nem tudom, de a fm09-nek az engine-je szerintem elég jó az update2 után, kivéve 2 dolgot, az egyik ha 16oson kívûl, de a 16os közelében bal vagy jobb oldalt buktatja a játékosom az ellenfelet mindig 11est ítélnek ellenünk. A másik, hhogy nagyon sok leset nem fúj be a bíró, volt hogy 3-5 m-es leset nem fújt be, persze berúgták nekünk! :S
De a való életben is vannak ilyenek, sajnos elég sûrûn, szóval ugyanúgy káromkodok, mintha a TV-ben néznék eghy meccset! 😄
Hogy most hogy van azt nem tudom, de a fm09-nek az engine-je szerintem elég jó az update2 után, kivéve 2 dolgot, az egyik ha 16oson kívûl, de a 16os közelében bal vagy jobb oldalt buktatja a játékosom az ellenfelet mindig 11est ítélnek ellenünk. A másik, hhogy nagyon sok leset nem fúj be a bíró, volt hogy 3-5 m-es leset nem fújt be, persze berúgták nekünk! :S
De a való életben is vannak ilyenek, sajnos elég sûrûn, szóval ugyanúgy káromkodok, mintha a TV-ben néznék eghy meccset! 😄
Pedig van ilyen funkció,amire külön patch volt a 08-ra és alapból van a 09-ben ez pedig a fuzió.
Csak az istenért nem tudom összerakni,mert leírás nincs sehol.
Aki esetleg 3d módban focizik és unja,hogy béna a mechanizmusa és fuziót meg tudja oldani az írjon nekem egy pár sort,hogyan is lehet megcsinálni.
Köszönöm.
Csak az istenért nem tudom összerakni,mert leírás nincs sehol.
Aki esetleg 3d módban focizik és unja,hogy béna a mechanizmusa és fuziót meg tudja oldani az írjon nekem egy pár sort,hogyan is lehet megcsinálni.
Köszönöm.
este írok mûködõ linket
Innen mindenki le tudja tölteni a HFM 2009-et.
Sok hozzáfûznivaló nincs, minden le van írva benne amit érdemes tudni. 530 mega tömörítve, 1,2 giga kibontva a telepítõ.
A késésért bocs mindenkitõl, az évkezdetek pörgõsek.
Ha jól olvastam a Fifa Manager 2010 struktúrája nem fog változni, így feltehetõen a patch nagy része kompatibilis lesz a következõ kiadással.
Jó játékot.
Sok hozzáfûznivaló nincs, minden le van írva benne amit érdemes tudni. 530 mega tömörítve, 1,2 giga kibontva a telepítõ.
A késésért bocs mindenkitõl, az évkezdetek pörgõsek.
Ha jól olvastam a Fifa Manager 2010 struktúrája nem fog változni, így feltehetõen a patch nagy része kompatibilis lesz a következõ kiadással.
Jó játékot.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
A kérdésemet meg szépen le is hagytam, szóval a 09-ben is szar a többjátékos mód? (az elsõ játékossal semmi probléma, de a másodiknál az említett hibák...)
Ja és vegyétek ki a szóközöket a képfeltöltésnél, akkor láthatjátok a képet, 😛.
Ja és vegyétek ki a szóközöket a képfeltöltésnél, akkor láthatjátok a képet, 😛.
Áh hülye szar nem engedte, hogy képfeltöltésrõl linkeljek. Most le kell írnom mégegyszer amit leírtam. Nagyon idegesítõ hibát fedeztem fel, a 08-ban a többjátékos módban, a második playernél nem jegyzi a hónap menedzsere címeket, meg úgy semmit, + az év menedzserének választottak, ami nem is igaz 😄, meg mixeli a legtöbbet fejlõdõ játékosok képernyõjét az elsõ menedzser ligájával, meg ilyenek. Remélem kijavítják a hibákat.
http://k epfeltoltes.hu/090921/42680945N_vtelen_www.k epfeltoltes.hu_.jpg
http://k epfeltoltes.hu/090921/42680945N_vtelen_www.k epfeltoltes.hu_.jpg
http://k epfeltoltes.hu/090921/riyadh123nasr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Régebben játszottam az Al Nasr nevû csapatommal. Most úgylátom kitettek magukért, igaz többszörös emberelõnyben, meg sokkal jobb csapattal, de rengetegszer jobb eredmény született.
Mellesleg ismét egy galaso születõben, ezen a mérkõzésen is játszott, hiszen Monteagudo (az eredeti védekezõ középpályásom, aki piroslap miatt nem játszhat egyelõre, bár így évvégére a szerepét Canizalez szntem átveszi).
Érdekesség, hogy összesen úgyemlékszem 5 játékosom (+én) szerepel nemzetközi válogatottakban, ebbõl kettõ a bolívban (egy 48as AM - kérdés, hogy hogykerült be -, illetve a 65ös Canizalez).
Ha jobban megnézitek az összeállításomat, egykét érdekes név is fogadnifog titeket. 😊)))
Amúgy van rá esélyem, hogy néhány év-évtized múlva már a frissen felhozott tehetségeket is letudom szerzõdtetni az arabvilágból? Hisz elkezdett a piac zsengeni azoktól, akik 18 évesek, és a skótjaim level 70-nek ítélik meg õket...
Egyelõre az a panaszuk hogy nagyobb klubbokba akarnak szerzõdni 😞
Régebben játszottam az Al Nasr nevû csapatommal. Most úgylátom kitettek magukért, igaz többszörös emberelõnyben, meg sokkal jobb csapattal, de rengetegszer jobb eredmény született.
Mellesleg ismét egy galaso születõben, ezen a mérkõzésen is játszott, hiszen Monteagudo (az eredeti védekezõ középpályásom, aki piroslap miatt nem játszhat egyelõre, bár így évvégére a szerepét Canizalez szntem átveszi).
Érdekesség, hogy összesen úgyemlékszem 5 játékosom (+én) szerepel nemzetközi válogatottakban, ebbõl kettõ a bolívban (egy 48as AM - kérdés, hogy hogykerült be -, illetve a 65ös Canizalez).
Ha jobban megnézitek az összeállításomat, egykét érdekes név is fogadnifog titeket. 😊)))
Amúgy van rá esélyem, hogy néhány év-évtized múlva már a frissen felhozott tehetségeket is letudom szerzõdtetni az arabvilágból? Hisz elkezdett a piac zsengeni azoktól, akik 18 évesek, és a skótjaim level 70-nek ítélik meg õket...
Egyelõre az a panaszuk hogy nagyobb klubbokba akarnak szerzõdni 😞
Am ez a ligás cucc a 08-ban is szar, mert nálam a magyar 5. osztálynál van úgy, hogy 2 csoport van, és az összes kiesõ az elsõ csoportba kerül a 4. osztályból, a feljutók meg mind a második csoportba. Erre gondoltál te is Qkacka a 09-ben?
Nem. Sajnos csak akkor láthatod a szinteket, ha a játék elején bepipálod azt, hogy mutassa a játék a szinteket. Én a 08-al játszottam jó sokat mire rájöttem anno...
Oké köszi! És még az a kérdésem lenne, hogy ha teljesen kezdõ edzõ vagyok akkor azért nem látom, hogy melyik játékos ki milyen tehetséges(hány csillaga van)??? Mert már lenyomtam egy évet aztán feltettem az update2-t szezon vége felé és akkor vettem észre h mutatja, h ki milyen tehetséges, meg a válogatottnál is lehetett a szerint listázni a játékosokat és most újraraktam a játékot és újat kezdtem ugyanúgy feltettem az update2-t de most a legelején, de most sajna nem látom, hogy ki milyen tehetséges szóval ez csak egy bizonyos edzõ szint elérése után fog menni??? Elõre is köszi a választ!
Egyenként kell a ligáknál beállítani a korlátozásokat.
Az editorban hol tudom beállitani h a gép ne korlátozza a kölcsönadásokat? Mert nem találom! :S
tudtommal nincs rá mód...
Ujra elõvettem eme drágaságot és ismét elég gyengén muzsikálok 3d fociban ugyhogy döntöttem,megveszem hozzá a fifa09-et és ott fogom a meccseket lejátszani.
A kérdésem felétek az,hogy ki csinálta már meg és hogyan fogom tudni a kettõt összekapcsolni.
A kérdésem felétek az,hogy ki csinálta már meg és hogyan fogom tudni a kettõt összekapcsolni.
Ez a tétlenség 18. napja!
az nem állta volna az összes költséget 😊
átírtam a villának az árát, 220 millát kapok ha veszek. vettem nyilván 5 darabot kb., aztán betettem a csapatba. x)
átírtam a villának az árát, 220 millát kapok ha veszek. vettem nyilván 5 darabot kb., aztán betettem a csapatba. x)
Kitalálom, editorban 150 milliót állítottál be a csapat kasszájának. 😄
az én tartalékaim pl. lvl 600zal szétzúzták egykét nagycsapat tartalékjait... említeném itt a Chelseat, a Liverpoolt, az Arsenalt... persze az elsõosztálybeliek sem voltak semmik. 😊)
Nade a Borussia Harpstedtel feljutottam az ötödosztályba, a tartalék meg a nyolcadba. Kicsit csaltam, most épül a 89ezer férõhelyes stadion, építettem 32 training campot (többet nem lehet<#szomoru1>#szomoru1>), és az ificsapat a legjobb a világon 😊😊
A tartalékok meg 450 körüli levellel bírnak. Majdmég veszek néhány csatárt, mert azok elég gyenguszok. 😊
Nade a Borussia Harpstedtel feljutottam az ötödosztályba, a tartalék meg a nyolcadba. Kicsit csaltam, most épül a 89ezer férõhelyes stadion, építettem 32 training campot (többet nem lehet<#szomoru1>#szomoru1>), és az ificsapat a legjobb a világon 😊😊
A tartalékok meg 450 körüli levellel bírnak. Majdmég veszek néhány csatárt, mert azok elég gyenguszok. 😊
Más országokban úgy van, ahogy írtad, spanyolországban a tartalékcsapat maximum a másodosztályig juthat fel, franciaországban a negyedikig ha jól tudom. De anglia más, mint írtam. Reménykedj, hogy a következõ év elején a tartalékcsapatod indulni fog.
Látom fingod nincs ruszilaci az angol ligák rendszerérõl, ezért segítek. A tartalékoknak külön bajnokság van, minden évben bekerülhet néhány jobb tartalékcsapat az elsõ illetve másodosztályból. Van north és south league ezen belül, tehát 2 tartalékbajnokság van.
17. nap HFM09 és Andretti nélkül...
csak ez Angol elsõ osztály Midlesboro-nak szerintem a tartaléknak indulni kéne valamilyen alacsonyabb osztályban szerintem????
csak úgy játszanak folyton, ha valahol szerepelnek, mivel nem szerepelnek sehol a gép és adatbázis szerint (ligátlan csapat) szerint, ezért várni kell, mikor adja be random a szerkesztett-csinált-gyári liga legeslegalsó osztálylába, ahol már folyton játszani fog. Addig marad a barátságos meccsek a felnõtt csapattal.....
igen ez a legtrébb mikor nem tudjuk mivan csak várunk hátha, legalább lenne egy fix idõpont..
amúgy egyetértek, én is túlélném hogy ha nem lenne megoldva a feljutásos kérdés, úgyis Újpesttel nyomom(nám).. 😊
amúgy egyetértek, én is túlélném hogy ha nem lenne megoldva a feljutásos kérdés, úgyis Újpesttel nyomom(nám).. 😊