Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyen nincs...
míg vártam a hfmre raktam egy új xp-t,szept. közepén, most hogy elkészült, újra akartam installálni a játékot, fel is ment, ugyanúgy raktam fel minden sorban mit régebbi installnál
1., 2. update, 1-2 facepack és a hfm, crack
de valamiért sosem indul el mindig a fõképernyõ elõtt már küld egy hibaüzenetet és bezárul a töltés
nincs tippetek?( elõzõ xp-nél mûködött és most is az a verzió van fennt)
az nem lehet baj, hogy nekem igy csomagolta ki a 7z a hfm installert több darabba és igy külön-külön kellett feltennem ?
http://kepfel toltes.hu/view/090928/hfm_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

visszavonom, hfm nélkül sem megy... a hiba az én készülékemben van, bocs

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

nagyon jó lett a HFM, iszonyat sok munka lehetett vele, le a kalappal!!!
bár nekem sajnos nem megy tökéletesen 😞 3D meccset nem lehet játszani, mert nem tölt be a játék... eljut kb a 3/4-éig a töltés, utána leáll és annyi. volt valakinek ilyen esetleg?
fenn van az 1. és a 2. hivatalos patch is, és új installt is csináltam

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

.sav-ot database könyvtárba
és az editorban write database -t nyomd meg!
nagyon precíz cucc lett 😊

Köszönök szépen mindent! Nagyon király lett!
Még csak annyit hogy a .sav fájlt hova tegyem vagy mivel társítsam?

Jaja bocsánat, hogy csak oda raktam ki, de a fórumon mindebnt leírtam, légyszi menjetek át oda és olvassátok el amit leírtam, ha valami nem egyértelmû nyugodtan kérdezzetek.

Qkacka
Ronaldo07
Fmhungary-re fel lett töltve,leszedtem onnan és az már mûködött.

már a link se mûködik. várható hfm mostanában? 😄

matthias92
Al Nasr ismét a Szaudi bajnok!
Sõt, ráadásképpen mind a négy korosztályban õk gyõzedelmeskedtek
PL szereplés:
18 meccsbõl 18 gyõzelem, 156 rúgott, 9 kapott gól. 54 pont. Egyértelmû elsõ 😊
A1: 26 meccsbõl 22 gyõzelem, 3 döntetlen és egy vereség (nemtudom hogy sikerült), 72 rúgott, 11 kapott gól. 69 pont
B1: 26 meccsbõl 25 gyõzelem, 1 döntetlen. 100 lõtt gól, 15 kapott gól. 75 pont.
C1: 26 meccsbõl 24 gyõzelem, 2 döntetlen. 129 lõtt, 19 kapott gól. 74 pont.
D1: 26 meccsbõl 25 gyõzelem, 1 döntetlen. 157 rúgott, 35 kapott gól. 76 pont.

Az új nagyon fiatalok közt van pár meglepetés. Ilyen például a 12 éves, level 34-es GK. A mostani gk-mnál is lehet, hogy jobblesz. Õ level 64-es. Banks lesérült, valószínûleg ki is fogom használni, kölcsönadom valamelyik ligába, és az arabot fogom játszatni. Illetve az ifik barátságos meccseken, ill cserének.
Mellesleg így már hazai érdekeltség is lesz a csapatban.
Jövõre pedig egyre biztosabb, hogy rengeteg ifi fog helyet kapni a fõcsapatban, ilyen Kettlewell, az amerikai tehetség, 17 évesen lvl 60-as középhátvéd. Jövõre szntem akár 70es is lehet.
Továbbá ottvan még egy-két csatár. Ilyen a 16 éves német, akinek 77es finishingje van, vagy a kenyai csatárom, akinek 70es finishingje van. Õk még legalább 1 évet elfognak tölteni az akadémián.
A többiekbõl meglátjuk milesz, van itt bõven tehetség, rengeteg. 😊

Mármint a HFM-hez?

Kell hivatalos patch hozzá?

Lockheed
Sziasztok! A kérdésem a következõ lenne: Fifa Manager 08-al játszom, mert ez van meg eredetiben. Próbálom megtalálni a megfelelõ taktikát és felállást a csapatomnak de a védelem szinte folyamatosan az ellenkezõjét csinálja annak amit elvárnék tõle. Semmilyen elõrefelé tartó mozgásteret nem adok nekik és ehhez képest állandóan a félpályánál kóricálnak és így naná, hogy lekontráznak. Már 5 hátvéddel játszom amibõl a két szélsõt még hagynám is menni, de a középsõ 3 nem bánnám, ha nem nagyon mászkálna el a 16-os környékérõl. Legfõképpen akkor nem amikor az egész csapat Very Defensiben játszik, hogy az X-et tartani tudjuk egy jóval erõsebb csapat ellen. Adok képet a hátvédek beállításairól.

Kép 1.
Kép 2.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Akkor indul minden újra... Pedig már 8 szezont lenyomtam a lilákkal, de egy ilyen fejlesztés után újra kezdem az egészet.

Köszönjük az áldozatos munkátokat.
várom a zipet.. 😊

kész a patch! Juhé! Köszönet az összes készítõnek!!!
Nekem megy, nem tudom mi lehet a baj... Este becsomagolom zippel
winrar.. nekem se jó
túl szép lett volna 😄

Mivel csomagolod ki? Nekem ok volt.
Ronaldo07
Nálam a kicsomagolásnál 99%-nál crc hibát ír ki,próbáltam javítani is a rar file-t,de az sem segített. =(

vagy van más is ami miatt várnom kéne ?

tehát addig ne kezdjek karriert mert majd felül kell írnom a dolgokat értem, köszi
de viszont ha csak a megye1 dolog a probléma(?), akkor nem várom meg azt az 1-2 napot és elkezdem, az nem nagyon izgat

töltsd le tedd fel, póbáld ki
😄
aztán majd 1-2nap múlva lesz egy 10-12 megás fájlt, amit be kell másolni egy helyre és akkor kezdj el egy hatalmas karriert! 😄
de így is lehet használni, csak a feljutó megye1 es csapaqtok kb nb2-es szintûek! 😄
köszi szépen skacok 😊
akkor még nem érdemes feltenni vagy hogy érted?

Na 3x-ra felment! :d , de sajnos van benne elég hiba, szóval majd az fmhungary-n lehet bõvebben olvasni róla! még annyit, hogy csinálok még egy utolsó adatbázis állítást a napokban, amivel tényleg reális lesz az egész. a link: hfm2009
...jöhet a link 😊

én még régebben a tcm2004-el fusioltam, akkor annyi volt, hogy fel kellett telepíteni a managert, majd utána a fifát, és a játékban volt egy fusion gomb a 4 féle lejátszási mód között. Ha arra mentem, akkor játszhattam a managerben a manager engine-ével és én írányítottam a játékosokat, tehát nem a fifát töltötte be!
Hogy most hogy van azt nem tudom, de a fm09-nek az engine-je szerintem elég jó az update2 után, kivéve 2 dolgot, az egyik ha 16oson kívûl, de a 16os közelében bal vagy jobb oldalt buktatja a játékosom az ellenfelet mindig 11est ítélnek ellenünk. A másik, hhogy nagyon sok leset nem fúj be a bíró, volt hogy 3-5 m-es leset nem fújt be, persze berúgták nekünk! :S
De a való életben is vannak ilyenek, sajnos elég sûrûn, szóval ugyanúgy káromkodok, mintha a TV-ben néznék eghy meccset! 😄
Forolto
Pedig van ilyen funkció,amire külön patch volt a 08-ra és alapból van a 09-ben ez pedig a fuzió.
Csak az istenért nem tudom összerakni,mert leírás nincs sehol.

Aki esetleg 3d módban focizik és unja,hogy béna a mechanizmusa és fuziót meg tudja oldani az írjon nekem egy pár sort,hogyan is lehet megcsinálni.

Köszönöm.

este írok mûködõ linket
Innen mindenki le tudja tölteni a HFM 2009-et.

Sok hozzáfûznivaló nincs, minden le van írva benne amit érdemes tudni. 530 mega tömörítve, 1,2 giga kibontva a telepítõ.

A késésért bocs mindenkitõl, az évkezdetek pörgõsek.

Ha jól olvastam a Fifa Manager 2010 struktúrája nem fog változni, így feltehetõen a patch nagy része kompatibilis lesz a következõ kiadással.

Jó játékot.

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

A kérdésemet meg szépen le is hagytam, szóval a 09-ben is szar a többjátékos mód? (az elsõ játékossal semmi probléma, de a másodiknál az említett hibák...)
Ja és vegyétek ki a szóközöket a képfeltöltésnél, akkor láthatjátok a képet, 😛.
Áh hülye szar nem engedte, hogy képfeltöltésrõl linkeljek. Most le kell írnom mégegyszer amit leírtam. Nagyon idegesítõ hibát fedeztem fel, a 08-ban a többjátékos módban, a második playernél nem jegyzi a hónap menedzsere címeket, meg úgy semmit, + az év menedzserének választottak, ami nem is igaz 😄, meg mixeli a legtöbbet fejlõdõ játékosok képernyõjét az elsõ menedzser ligájával, meg ilyenek. Remélem kijavítják a hibákat.
http://k epfeltoltes.hu/090921/42680945N_vtelen_www.k epfeltoltes.hu_.jpg
matthias92
http://k epfeltoltes.hu/090921/riyadh123nasr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Régebben játszottam az Al Nasr nevû csapatommal. Most úgylátom kitettek magukért, igaz többszörös emberelõnyben, meg sokkal jobb csapattal, de rengetegszer jobb eredmény született.
Mellesleg ismét egy galaso születõben, ezen a mérkõzésen is játszott, hiszen Monteagudo (az eredeti védekezõ középpályásom, aki piroslap miatt nem játszhat egyelõre, bár így évvégére a szerepét Canizalez szntem átveszi).
Érdekesség, hogy összesen úgyemlékszem 5 játékosom (+én) szerepel nemzetközi válogatottakban, ebbõl kettõ a bolívban (egy 48as AM - kérdés, hogy hogykerült be -, illetve a 65ös Canizalez).
Ha jobban megnézitek az összeállításomat, egykét érdekes név is fogadnifog titeket. 😊)))
Amúgy van rá esélyem, hogy néhány év-évtized múlva már a frissen felhozott tehetségeket is letudom szerzõdtetni az arabvilágból? Hisz elkezdett a piac zsengeni azoktól, akik 18 évesek, és a skótjaim level 70-nek ítélik meg õket...
Egyelõre az a panaszuk hogy nagyobb klubbokba akarnak szerzõdni 😞

Am ez a ligás cucc a 08-ban is szar, mert nálam a magyar 5. osztálynál van úgy, hogy 2 csoport van, és az összes kiesõ az elsõ csoportba kerül a 4. osztályból, a feljutók meg mind a második csoportba. Erre gondoltál te is Qkacka a 09-ben?
Nem. Sajnos csak akkor láthatod a szinteket, ha a játék elején bepipálod azt, hogy mutassa a játék a szinteket. Én a 08-al játszottam jó sokat mire rájöttem anno...
Oké köszi! És még az a kérdésem lenne, hogy ha teljesen kezdõ edzõ vagyok akkor azért nem látom, hogy melyik játékos ki milyen tehetséges(hány csillaga van)??? Mert már lenyomtam egy évet aztán feltettem az update2-t szezon vége felé és akkor vettem észre h mutatja, h ki milyen tehetséges, meg a válogatottnál is lehetett a szerint listázni a játékosokat és most újraraktam a játékot és újat kezdtem ugyanúgy feltettem az update2-t de most a legelején, de most sajna nem látom, hogy ki milyen tehetséges szóval ez csak egy bizonyos edzõ szint elérése után fog menni??? Elõre is köszi a választ!
Egyenként kell a ligáknál beállítani a korlátozásokat.
Az editorban hol tudom beállitani h a gép ne korlátozza a kölcsönadásokat? Mert nem találom! :S
tudtommal nincs rá mód...
Forolto
Ujra elõvettem eme drágaságot és ismét elég gyengén muzsikálok 3d fociban ugyhogy döntöttem,megveszem hozzá a fifa09-et és ott fogom a meccseket lejátszani.

A kérdésem felétek az,hogy ki csinálta már meg és hogyan fogom tudni a kettõt összekapcsolni.

Ez a tétlenség 18. napja!
matthias92
az nem állta volna az összes költséget 😊
átírtam a villának az árát, 220 millát kapok ha veszek. vettem nyilván 5 darabot kb., aztán betettem a csapatba. x)

Kitalálom, editorban 150 milliót állítottál be a csapat kasszájának. 😄
matthias92
az én tartalékaim pl. lvl 600zal szétzúzták egykét nagycsapat tartalékjait... említeném itt a Chelseat, a Liverpoolt, az Arsenalt... persze az elsõosztálybeliek sem voltak semmik. 😊)
Nade a Borussia Harpstedtel feljutottam az ötödosztályba, a tartalék meg a nyolcadba. Kicsit csaltam, most épül a 89ezer férõhelyes stadion, építettem 32 training campot (többet nem lehet<#szomoru1>), és az ificsapat a legjobb a világon 😊😊
A tartalékok meg 450 körüli levellel bírnak. Majdmég veszek néhány csatárt, mert azok elég gyenguszok. 😊

Más országokban úgy van, ahogy írtad, spanyolországban a tartalékcsapat maximum a másodosztályig juthat fel, franciaországban a negyedikig ha jól tudom. De anglia más, mint írtam. Reménykedj, hogy a következõ év elején a tartalékcsapatod indulni fog.
Látom fingod nincs ruszilaci az angol ligák rendszerérõl, ezért segítek. A tartalékoknak külön bajnokság van, minden évben bekerülhet néhány jobb tartalékcsapat az elsõ illetve másodosztályból. Van north és south league ezen belül, tehát 2 tartalékbajnokság van.
17. nap HFM09 és Andretti nélkül...
csak ez Angol elsõ osztály Midlesboro-nak szerintem a tartaléknak indulni kéne valamilyen alacsonyabb osztályban szerintem????
csak úgy játszanak folyton, ha valahol szerepelnek, mivel nem szerepelnek sehol a gép és adatbázis szerint (ligátlan csapat) szerint, ezért várni kell, mikor adja be random a szerkesztett-csinált-gyári liga legeslegalsó osztálylába, ahol már folyton játszani fog. Addig marad a barátságos meccsek a felnõtt csapattal.....
igen ez a legtrébb mikor nem tudjuk mivan csak várunk hátha, legalább lenne egy fix idõpont..
amúgy egyetértek, én is túlélném hogy ha nem lenne megoldva a feljutásos kérdés, úgyis Újpesttel nyomom(nám).. 😊