11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Redmaster #10041 Nono28: nekem úgy sikerült leszedni hogy görgővel kattintotam rá és külön ablakban nyílt meg. És úgy jött be a jó oldal.
Szigi14: Bal oldalon lent van 2 kis gomb az egyik egy nagyító arra rákkatintasz és általában megmutatja az emberke szintjét. Kivéve akkor hogyha nincs "felderítve" mert akkor vagy hamíis értéket mutat vagy kérdőjeleket vagy semmit. Ilyenkor érdemes egy felderítővel felderíttetni. -
savafan #10040 még most is ott van, nekem simán engedi szedni. a 10023-ról próbálod? -
szigi14 #10039 Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy valahol meg lehet e nézni egy összesített értéket a játékosokról..tehát pl mint a sima Fifa-ban minden játékosnak van egy játékosszintet jelző száma ami fejlődik(5-100).Mert például amikor igazolok jó lenne látni hogy az adott játékosnak mennyire jó..
ui.:grat mindenkinek aki foglalkozott eddig a magyarosítással és így tovább ;) -
nono28 #10038 ezt irja ki:Az adott fájl nem létezik. Valószínűleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkből. -
savafan #10037 a 10023-as linken elérhető a fájl. én éppen most szedem. -
Sam87 #10036 Sziasztok!!! Nevem ha valaki esetleg tudna mondani olyan fiatal játékosokat, akik kiváló szintűre fejlődnek, azt megköszönném. :) -
Wini #10035 Kac-kac ^^
Gondolom nem számít, de megkérdeztem, mert valamiért csak bennevan a játékban, és talán funkciót is adtak neki... -
nono28 #10034 Valaki tegye fel Potyesz75 magyarositását.Köszönöm -
kapokam #10033 Potyesz75
Én kivárom és amikor végeztek,fel magasztallak az égig titeket.Mert aki a szabad idejét erre fordítja nincs szó kifejezni milyen hálás vagyok...gyunk nektek. -
kapokam #10032 Hello Wini.
Én úgy jártam hogy be ígértem a csk.szalagot valakinek de nem kapta meg,ezért a morálja egyből le ugrott és nem akar azóta beszélgetni. -
Wini #10031 Helló!
Így a menedzser módot tolva elgondolkodtam 1-2 dolgon, ami korábban nem foglalkoztatott, pedig én is már azért jó rég óta FIFA-zom... Kíváncsi vagyok nektek van-e valami infótok ezekről a dolgokról.
Miben számít az, hogy hazai, vagy idegenbeli meccset játszol? (Tudom, tudom, az idegenben lőtt gól egyes bajnokságokban számít, meg a közönség is tapsol, ha a hazai csapat remekel, fütyül, ha a vendégek hazaadják.)
De valami extra bónuszt ad esetleg? Pl jobban hajtanak az embereid hazai pályán?.. Vagy "félénkebbek" a vendégek?..
Azért merült fel bennem a kérdés, mert sok-sok szezont a hátam mögött hagyva észrevettem, hogy sokkal jobb teljesítményt nyújtok idegenben, mint otthon xD
A másik kérdésem, hogy mit számít az, hogy kin van a csapatkapitányi karszalag?..
Előre is köszi, ha valaki érdemben hozzá tud szólni a témához :) -
potyesz75 #10030 Aki játszik a programmal az úgy is rájön mi lett frissítve...és igen,nagyon szivesen ha lesz még időm próbálok forditani.Egyszer csak a végére érünk... ;) -
kapokam #10029 Mindegy mi frissül csak sűrűn tegye.Köszönjük szépen!!! -
#10028 gameplay pecsek mirejók? kicsit hülyekérdés, tudom... -
nono28 #10027 Irhatnál részletesebben hogy mi frissül benne. -
opalzoltan #10026 ...magvan :D
Sikerült -
potyesz75 #10025 Próbálkozz újra mert én letudtam tölteni.Ha még se jó felteszem mégegyszer. -
opalzoltan #10024 Ezt írja az oldal : Az adott fájl nem létezik. Valószínűleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkből. -
potyesz75 #10023 Sziasztok!
Itt egy kis frissítés a magyarosításba:magyarosítás
Használjátok,teszteljétek mondjátok a véleményeket ha nagy baromság van benne kijavítom.Egyszer csak a végére érünk... ;) -
kapokam #10022 Köszike Leslie87
Go..go..go.eddig türelmes voltam,eszt a kis időt már kibírom. Minden tiszteletem a tied és potyeszé.Boldog karácsonyt nektek és minden FM10 mannagernek!!! -
Tomika24 #10021 Szerintem a játékos vásárlás kissé nehézkes benne. Mindenki túl drága. -
#10020 ma nekiállok de azt észrevettétek hogy az update 2 Bugot okoz az elején?? de máshol nem vettem észre.
először megcsinálom az egészet és aztán javítom a hibákat... -
Destydeme #10019 Al Ashard játszol a Fifa Manager 10el?Elkezdtem az angol 4.osztályban,most a Leage1-ben vagyok(3.osztály),de nagyon kemény.
Most kezdtem el nyereséget termelni(3szezon elején vagyok).Nem megy úgy,mint vártam(vagy ahogy neked a 08-ban).3-4szezon FA/liga kupa döntő?Messze van még.Te,hogy haladsz?Patch és update nélkül nyomom,lehet ezért ilyen nehéz. -
potyesz75 #10018 Kösz a reakciókat.Igazából ahogy írtátok csak pontosítások és hiba javítások lettek beépítve,szerintem élvezhetőbb a játék így.A nagy meló most jönn,és mivel Leslie főnök ebben a fordításban ő majd eldönti hogyan tovább...Ha van időm az ünnepek alatt szívesen segítek. -
nono28 #10017 köszi -
Redmaster #10016 Jónéhány hibajavítás van benne ahogy így néztem. Zsír lett. Várjuk a következő frissítést :D -
nono28 #10015 Ez miben más mint Leslie magyarositása?Mit magyarosit a játékban? -
#10014 9977 kicsit figyelmesebb lehetnél. -
peter0 #10013 Sziasztok!
Én az Atletico Madriddal vagyok, 2013ban járok, már 2szer megnyertem a spanyol kupát, 1szer a bajnokságot (tavaly), és a spanyol szuperkupát idén, és BL döntő...tele vagyok pénzzel!!!! Nem hiszitek el, de: Aguerot eladtam a Manchester Unitednek!!! Na mennyiért???????? 165 millió euróért!!!hahaha!! Elég durva...ebből leigazoltam, Ibrahimovicot, Patot, Badstubert, Mexest, Aogot. Nem rossz:) Most vezetem a bajnokságot simán...igazolásra még van 80millám!! AZONBAN A BAJ ITT VAN...személyzetet nem tudok igazolni!!!!! Mindig azt írja, hogy budget salary is to low!!! Ezt miért írja ki??? Mit kell csinálnom, hogy tudjak igazolni személyzetet??? Mert senkit nem tudok...aki tudja mi a gond, kérem segítsen nekem!! ISTENI JÁTÉK!!!!!!!IMÁDOM!!!!!!! -
potyesz75 #10012 http://data.hu/get/1966713/Translations.huf.html
Ide sikerült feltölteni.Szerintem innét érdemes tovább fordítani.Írjatok ha találtok benne vmi baromságot ami nem jó,javítom -
#10011 Töltsd fel pl. IDE a leírást alul megtalálod, hogy kell. -
potyesz75 #10010 Sziasztok
Van egy finomított,magyarosításom de nem tudom,hogy lehetne megosztani veletek.Help -
savafan #10009 Igény szerintem folyamatosan van (volt) rá. És tényleg ráfér egy kis ráncbaszedés a jelenlegi állapotra. Sokat segít de vannak érdekes dolgok benne:)
És ezt jószándékkal mondom, nem fikázásból, mielött valaki nekem esne. Mert én is nagyon örülök a jelenlegi állapotnak de van, hogy nem veszem figyelembe mert értelmezhetetlen. -
#10008 Látom nagy a baj a magyarítással ha gondoljátok ujra nekiállok de leghamarabb csak karácsony és ujév közt!! persze ha van rá igény... -
Destydeme #10007 Köszi Opalzoltan. -
#10006 Az a baj hogy sok a munkám és elkezdtem francia tanfolyamot is és a kettő nem összeegyeztethető, mert ha van egy kis időm akkor barátnőmmel vagyok és tanulok. jövőre tuti lefordítom! -
kapokam #10005 Szia Leslie87!
Tudomásom szerint az FMhun 70%-os volt a fordítás.Azóta nem nagyon gyarapodott.Én nem találtam újabbat.Nem bánnám ha újra szólna a "hat lövetű" tőled.Üdv...egy magyarításaid dicsérő! -
#10004 Sziasztok!
Már nagyon rég jártam erre! Mióta átadtam a magyarítást sikerült befejezni?? Vagy hogy áll? Egyáltalán csinálja valaki? -
Teo77 #10003 Sziasztok
Eredeti FM 09-ben mi okozhatja, hogy néhány hetente vagy sűrűbben „Runtime error”-al kivág a desktopra? Régebben jól működött, aztán egyszer, látszólag ok nélkül elromlott. Játékot újraraktam, Nvidia vezérlőt cseréltem régebbire, újabbra, Visual Basic-ot cseréltem semmi. Olyan három hónap játékbeli idő után újra kezdi a hibát produkálni. Ötlet valakinek?
-
opalzoltan #10002 A 09-hez képest ennyi változott,hogy csak akkor mutatja a Team ratingot,ha a még legelején kiválasztod azt hogy mutassa a talentet,levelt.Ekkor mutatja a Team ratingot.