Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
options menüben balra felül lehet állítgatni hogy hány hetente mentsen
talán kikapcsolni is lehet
(most csak ezért el nem indítom a játékot)
talán kikapcsolni is lehet
(most csak ezért el nem indítom a játékot)
football without ultras is nothing
Sok ember meg se érdemli a magyarítást nem is értem miért szenvedek vele ennyit. Én feláldozom a szabadidõm a fordítással mikor én is játszhatnék a játékkal!!!
Ha olvastátok volna mi volt a kép fölötti kiíráson: "MUNKA KÖZBEN"
Akkor nem nyavajogtatok volna! de ez igy elég rémisztõ hogy csak egy képbõl fikáznak egyböl.köszönöm!!!
Akkor nem nyavajogtatok volna! de ez igy elég rémisztõ hogy csak egy képbõl fikáznak egyböl.köszönöm!!!
azt szeretném kérdezni hogy hol lehet quick seve-t kikapcsolni
Na ennyit errõl, csak tudják a fiúk, hogy mit csinálnak.
Nálam mûködik!Mozgasd az egeret balra,jobbra,le,föl,vagy már próbáltad így?
Kicsit érdekes,de meg lehet szokni.Ja,és lehet rendezni tényleg :D
Kicsit érdekes,de meg lehet szokni.Ja,és lehet rendezni tényleg :D
kirúghatnak
Mi az a Play with sacking? Ha már a fordításnál tartunk.
Ha mar igy benne vannak nehanyan a forditasban, miert nem irjatok a managert is magyarul??? Menedzser. Ez teljesen elfogadott es helyes a magyar nyelvben. Ha mindent leforditotok, ezt is lekellene, mert ugy helyes.
Annyit kérdeznék, hogy az elõzetes screenshot-ok alapján láttam, meg leírásokban is olvastam hogy saját magad rendezheted az asztalod, pakolhatsz rá dolgokat. Na már most végre megvan a játék de semmi ilyen nincs, nekem nem is mutatja az asztal azon részeit amire pakolhatnék... csak a penlelt látom. Belehet ezt állítani valahol? Vagy miért lehet ez? Mert fogalmam sincs.<#confused>#confused>
Szerintem ez csak egy alap lesz, és utána még nyelvtanilag rendbehozzák. Gondolom én...
hát ez így érdekes lesz, lesz mit lektorálni rajta...
Ha ilyen lesz a magyarosítás, inkább játszom angolul. így a webfordító fordítja a szöveget...<#circling>#circling>
biztos megéri fordítógéppel dolgozni?
elég sok hiba van benne, persze annak ami nem tud angolul lehet hogy így is jó...
elég sok hiba van benne, persze annak ami nem tud angolul lehet hogy így is jó...
Üdv!
mikora várható a teljes magyarítás?
mikora várható a teljes magyarítás?
A boltban közölték, hogy elfogyott, jövõ héten jön. :D
Na belefáradtam a 08 hülyeségeibe. Többször csak úgy kilép, lefagy, stb, a 4 szezonos mentésemmel is csinált valamit, betöltéskor lefagyott. Megveszem a 10-et ma. :)
Tudja valaki hol lehet beállítani azt hogy a reserve és a youth meccsek eredményei is az üzenetek közt megjelenjenek?
Mert a 09-ben volt ilyen,csak itt most nem találom.
Mert a 09-ben volt ilyen,csak itt most nem találom.
Hali.
Valaki tudna abban segíteni,hogy a staff-ok fizetése melyik budget-bõl vonódik le?Mert minden egyes szerzõsés hosszabbítás és új szerzõdtetés esetén is ezt írja ki : your salary budget is too low to sign this assistant. Pedig van bõven pénz!!!
Valaki tudna abban segíteni,hogy a staff-ok fizetése melyik budget-bõl vonódik le?Mert minden egyes szerzõsés hosszabbítás és új szerzõdtetés esetén is ezt írja ki : your salary budget is too low to sign this assistant. Pedig van bõven pénz!!!
a mail címed jó...
a szolgáltató gatya...
neked minden ugyanúgy kell csinálni, ha nem megy a vissza kódolás, akkor dobsz egy mail-t és megcsinálom, de a mailokban leírtam, egyet csak megkapsz :-) ...
a warezt kéretik mellõzni vicsko, ha már illegális tartalmat töltesz le, akkor legalább ne egy legális fórumon kérj hozzá infót...
írj valakinek privátban, vagy ott kérdezz, ahonnan szerezted...
a szolgáltató gatya...
neked minden ugyanúgy kell csinálni, ha nem megy a vissza kódolás, akkor dobsz egy mail-t és megcsinálom, de a mailokban leírtam, egyet csak megkapsz :-) ...
a warezt kéretik mellõzni vicsko, ha már illegális tartalmat töltesz le, akkor legalább ne egy legális fórumon kérj hozzá infót...
írj valakinek privátban, vagy ott kérdezz, ahonnan szerezted...
Vedd meg a játékot, akkor kapsz telepítõ kódot.
sziasztok! Tegnap letöltöttem a manager10et, és elakadtam a telepitésnél, annyi lenne a problémám h hol találok hozzá telepitési kódot? mert láttam h a crack mappába van rld fájl, de nem birom semmivel se kibontani. Szóval ha az a megoldás akkor azt mivel elehetne kibontani? De ha nem akkor honnan tudok telepitõ kódot nézni? Elõre is köszönöm!<#zavart2>#zavart2><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
igy már jolesz csak most se kapok semmit miztos jo a cim: [email protected] de gondolom ugyan az a teendö mint eddig csak megbuheráltad?
elküldtem a mailt huf nélkül is, a hufot pedig a honlap fifa manager 10 menûpont alatt találod...
baszusnem kapok semmit
megirnád ide hogy honnan tudom leszedni amit kell? és mit csináljak?
megirnád ide hogy honnan tudom leszedni amit kell? és mit csináljak?
mail ment kétszer...
kb 5 perc volt míg feltöltötte a gép a netre, ingyen mailok lassúak néha...
küldöm mégegyszer csak egy kicsit nagy a fájl...
leslie mail ment, válaszoltam a kérdésedre is
icemankimi: ne türelmetlenkedj, várj nyugodtan, ha lesz használható verzió megkapja mindenki, de ne piszkáld a fordítókat...
neked fordítják, ha türelmetlen vagy tanulj meg angolul, németül, franciául, spanyolul, olaszul vagy lengyelül...
icemankimi: ne türelmetlenkedj, várj nyugodtan, ha lesz használható verzió megkapja mindenki, de ne piszkáld a fordítókat...
neked fordítják, ha türelmetlen vagy tanulj meg angolul, németül, franciául, spanyolul, olaszul vagy lengyelül...
a magyar nb1 és nb2 benne van?
jól van na akkor bocsi, hogy megmertem kérdezni amúgy még le se szedtem csak érdeklõdtem.
Ncoreon azt írtad 2-3 hét azért megkérdezem gondoltam itt is. :D
Ncoreon azt írtad 2-3 hét azért megkérdezem gondoltam itt is. :D
a magyarosítás mikor lesz elérhetõ?
dolgozm, a magán email-em csak otthon érem el...
természetesen leírom emailban, nem egy ördöngösség...
este dobok emailt...
természetesen leírom emailban, nem egy ördöngösség...
este dobok emailt...
ezt nem értem én reggel fél nyolc körül küldtem el a huf filet és nem kaptad ezek szerint meg?
Szia Billy küldtem reggel mailt és vele együtt a translate filet kérlek irj mailt hogy megkaptad e és hogyan lehet manuálisan megcsinálni!
Igy nagyon nehéz rajt ugyködni. :P
Igy nagyon nehéz rajt ugyködni. :P
ja és várom az anyagot (email), hogy tesztelni lehessen a proba verziót...
este dobtem mailt...
ez a fifa manager 10 indító képernyõje...
manuálisan javítottam a hibákat, nálam mûködik...
ez a fifa manager 10 indító képernyõje...
manuálisan javítottam a hibákat, nálam mûködik...
ez a fifa manager sorozat elég káros a gépemre
mikor a 08-cal kezdtem játszani, rövidesen meghalt a vidikarim, meg a vinyóm.
most elkezdtem a 10-zel, erre meghalt a vinyóm, meg vele az összes mentésem 08-ból, illetve kb. 120 giga zene, amik "pótlhatatlanok" :(
mikor a 08-cal kezdtem játszani, rövidesen meghalt a vidikarim, meg a vinyóm.
most elkezdtem a 10-zel, erre meghalt a vinyóm, meg vele az összes mentésem 08-ból, illetve kb. 120 giga zene, amik "pótlhatatlanok" :(
Mindenkinek aki készíti kijár a köszönöet.