11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Redmaster #10161 Azt amúgy vágjátok hogy kijött a 3. peccs is a játékhoz? És már van benne rengeteg új kép meg néhány hibajavítás -
savafan #10160 figyelünk. ott lehet kiválasztani mielött elindul a meccs. felkínálja egy legördülő menüben (ha jól emlékszem), hogy milyen verzióban szeretnéd nézni a meccset. van ott text mód, valami csak végeredmény és még valami, plussz a 3d. alapból nem az van, tehát ki kell választani. a menüs rész után várd ezt az oldalt, miután a sípra kattintottál.
mivel régen játszottam, gyéren emlékszem rá. de a 10-ben így van. -
rellat #10159 sziasztok!
Még egyszer megkérdezem, hogy hogyan kell 3d-ben nézni a meccseket a fifa manager 09-ben???????
Kérlek titeket válaszoljatok ha tudtok, ugyanis már kétszer megkérdeztem és senki füle botját se mozgatta a válasszal. Tényleg nagyon köszönöm h figyeltek arra is aki most kezdi ezt a játékot.
Köszi nektek! -
peter0 #10158 Piggsy: van olyan, hogy pénzügyi helyzet és ott át tudod csoportosítani...,mondjuk a fizetésbekből vagy az átigazolásokból veszel el pénzt...azonban nekem is elfogy a személyzet!!!!!! És mit kell feljeszteni??? Minden külön-külön vagy csak valamelyiket?? Mert ha minden külön-külön akkor az esélytelen, mert ahhoz nagyon kevés pénzem van!!!!!És ezért nem értem ezt...és nem engedik, mert kiírja, hogy nincs elég pénzed...de nem is lesz, egyik évben sem!!nem értem ezt a részt... -
savafan #10157 tovább nyomtak kicsit a Honvéddal, majd erről később, de nem tudom, hogy az normális a játékban, hogy egy EB csoportmeccseken nagy csapatokat sorsolnak egy csoportba?
nálam az A csoportban az alábbi csapatok vannak: spanyol, francia, holland, angol, norvég, német.
ez több mint erős. én a magyar csapatot viszem és vezetem a csoportomat 4 forduló után. 100%-os a mérlegem ebben a csoportban: magyar, portugál, olasz, osztrák, finn, dán:)
az uccsó meccsen, idegenben az osztrákok ellen sérült csatárom helyére betettem Németh Krisztiánt, hátha. erre mesterhármassal mutatkozott be a válogatottban és 4-2 vertük a sógorokat, idegenben:) remélem eljutunk a végére! -
savafan #10156 már többen, többször és több helyen írtátok ezeket a játékos számokat. ezt hol találom? a játékos adatai részen a poziciókra specifikus mutatók alapján írjátok vagy van valahol egy fix általános szám? -
savafan #10155 a pénzügyi részen van valahol olyan rész, hogy átcsoportosítás. át tudsz tenni egyik zsebből a másikba. ott próbáld meg, hátha... -
Piggsy #10154 Haliho! Valaki válaszoljon már legyenszíves a kérdéseimre amiket pár sorral lejjeb kérdeztem!Fontos lenne minnél hamarabb mert már alig van személyzetem :(! -
peter0 #10153 savafan: hát szerintem nem érdemes boltot nyitni külföldön...mondjuk én most egy gyenge portugál csapatnál vagyok (karrier, nemrég keztem el), de a mezeladások nagyon kicsik...szerintem külföldön ha a töredéke is ennek, akkor sem jön vissza az építkezési költség!Ez az én véleményem!
-
hunhanko #10152 Megtaláltam a választ 1 pár sorral lejjebb! -
hunhanko #10151 Azt szeretném kérdezni hogy ha én veszek egy játékost és azt írja ki a keretben hogy NINCS BEJELENTVE A KÖV. MECCSRE,azt hogy tudom bejelenteni? -
KKaan #10150 Szevasztok!
Én a Kaposvárral tolom egész szépen már 2016-ba vagyok most kezdődne az új szezon,de július 10-én minden ok nélkül kilép a game-ből és hibajelentést küld?Erre lenne vkinek megoldáasa?Előre is kösszönöm. -
savafan #10149 szerintem az első mondatodban nem rám gondoltál (mivel nem szóltam hozzá ahhoz a témához), mert engem nem zavar, ki-mit beszélget itt.
a második részre már fókuszáltam:) nekem is az marad majd ha egy kicsit emgerősödik a brigádom. egyenlőre jó úton haladok, a második évemben taktikát változtattam és egyenlőre müxik:)
egy igen védekező állapotból átmentem támadóba. a telet megint az élen zártam de azóta is tart még az előnyöm, ami jelenleg 7 pont a követőkkel szemben. remélem behúzom a bajnoki címet, és akkor talán a nemzetközi meccsekkel több pénzhez jutok. mert így azért elég nehéz egyengetni a csapat szekerét.
egy kérdésem lenne: érdemes külföldi merch shopot nyitni? bejöhet belőle annyi, hogy megérje a beruházást? vagy ez csak nagy csapatoknál lehet rentábilis? -
Piggsy #10148 Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni h hogy lehet feljebb vinni a fizetések és a építésekre szánt lovét mert folyamatosan minuszba megyek és lassan minden egyes személyzeti tag elhaggya már a csapatom!
Aki tudja a választ kérem mihamarabb válaszoljon!
Előre is köszönöm! -
BladeW #10147 Sziasztok!
Nekem egy olyan kerdesem lenne hogy 3d matchben elo lehet e valahogy csalni hangos kommentart. A 08 (vagy 07?)-ben volt emlekeim szerint. A 10ben eddig csak friendly-t jatszottam meg nem indult el a szezon. -
rellat #10146 Hello! Én még egyszer szeretném azt megkérdezni, hogy a 09-ben hogyan tudok 3d-ben nézni meccseket ha egyáltalán lehetséges-e ez? Válaszotokat elöre is köszönöm! -
peter0 #10145 Az lehet hogy unod savafan a beszélgetésünket, azonban hidd el, hogy én is untam a magyarosítás témát!! Hogy mindenki könyörgött, hogy tegyék már fel, de mégsem reklamáltam!!
Majd ha meglesz a magyarítás, felteszik biztosan!!
savafan: amikor kis csapattal vagyok, én általában csak kölcsönbe igazolok játékost!!! Úgy még én tudok 1-2 65-70 körülit megszereznem:) -
kapokam #10144 Kedves netsearc!!
Neked teljesen igazad van,próbáljon mindenki segíteni azoknak akiknek erre szüksége van.
Kedves Leslie87 hol tartasz hunnolásba ??? -
savafan #10143 Olyat nem tudsz ajánlani aki a Honvéd szűkös pénztárcájának is megfelel?:))
Egyenlőre két új játékosom van és jövő szezon kezdetétől jön egy afrikai.
-
netsearc #10142 Kedves barátaim.
Szerintem be kéne fejezni a fórum teleszemetelését ezzel az elhiszem nemhiszem beirogatásokkal. Szerintem minenkinek tele a hóciője vele. Ha sikerült neki eladnia akkor sikerült ,ha nem akkor meg nem ,neked nem mindegy , neki igen. Értelmesebb dolgokra kellene az oldalt használni. Egy uj játékos idekeveredik és mire eleolvassa az oldalt teljesen lezsibad. Ezért nem szeretnek visszaolvasni.
Megértéseteket előre is köszönöm. Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel. -
peter0 #10141 Leslie87: akkor te tudod rosszul, mert december 10körül írtam ezt be, és akkor is az MU-nak adtam el:) De hidd el, hogy nem fogok ezen vitatkozni veled!! Te jogos eldönteni, hogy elhiszed-e vagy sem! De igazából nem tudom mi értelme lenne, ilyet kitalálnom...na mind1!
robertnatus: Én Miroslav Stoch-ot vettem meg! Ő olcsó játékosként jött hozzám, és 2év alatt nagyon jó játékos lett! Illetve Raul Garcia nagyon jó játékos lett!!Illetve van a Barcában Keirisson (lehet rosszúl írom) de ő is nagyon jó játékos lett!!! Most ezeket tudom ajánlani! Ja, meg a Chelsea-ben van a Sturride (ezt is lehet rosszul írom)!! Ő is jó játékos lesz, illetve a MU-ban Macheda!! Ők azok akik kiválóak lesznek 2014ben!! most ezt tudom mondani!
-
North Park #10140 robin87 !
Nem értem hogy miért nem hiszed el? Ebben a játékban nagyon is lehetségesek ezek a lehetetlen összegek. 09-ben egysaját nevelésemért ajánlottak 170mill-t de elutasítottam mert 2milliárdom volt és 170millből semmi újat és ismeretlent sem tudtam volna venni =P
-
csulok88 #10139 A szerződésben a Bonus mellett a Clausesben van olyan asszem a 2. hogy Release (if) ott választhatsz 3 közül: -none - Abbroad(azaz külföldi csapat) - illetve Club of higher Division(azaz erősebb csapat) na ott a none-t válaszd.
Az elsőnél még megpróbálhatod azt hogy a játékos Transfer status-ában Not for sale-ra(azaz nem eladóra teszed a játékost. -
Wasse 1 #10138 Köszi a válaszokat. És az erősebb bajnokságba való elengedés hol van? -
csulok88 #10137 Az elsőre a válasz: Szerződéshosszabítás, vagy új szerződés kötése nélkül sehogy!
A második is szerződésfüggő, ha benne van a szerződésében hogy erősebb bajnokságból, vagy erősebb osztályból érkezik ajánlat érte, akkor köteles vagy elengedni, és sajnos ingyen.
Mikor negyedosztályú csapatot irányítottam nekem is sok bosszúságom volt emiatt. -
Wasse 1 #10136 Sziasztok! 2. évem legelején vagyok és a Leeds-el most jutottam fel a másodosztályba és több problémám is lenne: Az első az, h már a játék elején a játékosnak lett generálva kivásárlási ár és amikor "Extend Contract"-ra mennék azt írja ki h több, mint 4 éves a szerződés és nem lehet hosszabbítani. Hogy lehetne a kivásárlási árat kiszedni?
2.: A News Centerben kaptam egy levelet és azt írja egy játékosról: "Can Leave" és néhány nap után ingyen távozik, ha van szerződése akkor is... Hogyan tarthatnám meg őket? -
csulok88 #10135 Szerintem egy rakás felesleges újítással lett teletűzdelve az fm10!
Egy hangyafingnyit tér el a fm08-tól (főleg színben!) na meg a Line-up, na azt minek kellett összekutyulni fel nem bírom fogni.
Egyedül a Calendar-ba, meg talán a Staffba vannak pozitív változások szerintem. szerintetek?
Na ebből azt akarom kihozni, hogy szükségem lenne a Fifa manager 08-hoz egy friss adatbázisra, tud esetleg valaki valami infót hogy van-e ilyen?
Vagy meg lehet-e szerintetek azt csinálni, hogy az fm10 editorját kicserélem a 08-al? ha igen azt hogy lehet megvalósítani?:)
Köszi a válaszokat előre is.
Üdv! Egy TCM fan:) -
robin87 #10134 Na meg nem mindegy milyen szinten játszol mert ha mindent könnyüre vettél akkor tele lehetsz pénzel amugy is,illetve a multkor 165 milliot irtál mostmár 170 lett.... -
robin87 #10133 peter0! a bökkenő csak az a storyban hogy a multkor a chelseanak adtad el 170 milláér most meg a manchestert irtad...ugyhogy KAMU.... -
robertnatus #10132 peter0:ha tudsz még mondjál már léci pár olyan fiatal játékost akit érdemes lenne megvenni -
peter0 #10131 Illetve az Atletico kapusát érdemes megvenni bárkivel is vagy...fiatal, Asenjo a neve, és nagyon jó kapus lett belőle is!!! Ő is 100at ért! De őt nem adtam el! Illetve Raul Garcia a játék elején olcsó de nagyon jó játékos lesz belőle!
És majd ha játszol vele 6-7 évet, majd meglátos, hogy egyre többért veszik meg a játékosokat! Ha mégsem akkor vagy gyenge csapattal vagy valamit igen rosszúl csinálsz barátom!!! -
peter0 #10130 robin87: Pedig hidd el, hogy annyiért adtam el!!!!!! Ez nem kamu...ilyet miért találtam volna ki?? Az MU vette meg annyiért...de teszem hozzá, Atleticoba a világ legjobbja lett ám!! Illetve a mutatói a legjobbak voltak az egész játékban!!! Illetve minden évben 30 gólokat lőtt nálam!! Kakat meg azért nem tudod eladni drágán met öreg!!! Agüero meg 24-25 volt amikor 170ért vették meg tőlem! Helyette megvettem Ibrát, aki öreg és ezért olcsó volt!Meg még pár komolyabb játékost...ha nem hiszed el a te bajod!úgyhogy lehet tanulni ember...
-
kapokam #10129 Szia Leslie87 !
Érdeklődöm hogy állsz a fordítással?
Ez nem zaklatás csak érdeklődés. -
#10128 Igen, van benne magyar liga:) -
rellat #10127 Hali! Én csak annyit szeretnék kérdezni a 09-el kapcsolatban h hogyan kell nézni 3d-ben a meccseket?Válaszotokat elöre is köszönöm. -
nono28 #10126 Benne vagy a magyar liga! -
#10125 ebbe a játékban benne a magyar liga? -
robertnatus #10124 robin87..ezer kössz a válaszért!!..am onnan volt 115 milliom h anyit adott a barca..én is meglepödtem h ennyit kaptam!évad elején beigértem kupa gyözelmet és bajnoki cimet..nyertem mindent..azt következö évad elején láttma h ien fullos a költségvetésem és ezért tudtam megvenni fabregast -
robin87 #10123 és arra kiváncsi lennék honnan volt 115 milliod mert nekem még 40 sem jött össze soha pedig a reallal voltam elsö évbe 15öt kaptam vásárolni másodikba 25öt harmadik negyedik szezonba meg semmit hiába voltam 4 évig bajnok...na meg volt vmi észlényaki aguerót 170 millióér adta el állitolag ide irt az az arc is..arra is kiváncsi lennék hogy sikerült mikor én kakát 30 évesen 40et ért és 44ér tudtam eladni a bayernnek...50re tartottam és angliábol olaszbol sorra dobta mindenki vissza hogy nem kell.... -
robin87 #10122 robertnatus!
Az amit irnak hogy játszania kell a válogatottban és csak akkor nyomhatja nálad az az ÉV HÜLYESÉGE----gondolj már bele németh krisztián 1 válogatott meccsen sem játszott meg én az mtk-ból gosztonyit mindig megveszem és vittem már spanyol angol német csapathoz is nulla válogatottsággal és mindenhol játszhatott....TÉNYLEG VAN ITT OLYAN AKI AZT HISZI HOGY EZ A PROGRAM SZÁMOLJA KI JÁTSZIK A VÁLOGATOTT MECCSEK 70% ÁN EGY ÉVBEN?lusta vok visszaolvasni hogy ki irta ezt neked de az BOLOND VOLT!A VALÓ ÉLETBEN van ugy hogy mielött egy brazil játékos angol csapatba igazol(sehol máshol nem érvényesek ezek a szabályok csak az egyesült királyságban) be kell tölteni a 18 adik életévét és valamennyi százalékú válogatott meccsen(u-17-u19-u20-u21) játszania kellett hogy odaigazolhasson,különben egy bizonyos work permit munkavállalási engedélyt kezd el emlegetni a játék...régebbi managerekben pl F.A PREMIER LEAGUE MANAGER volt olyan hogy leigazoltad non-eu-s volt piros kis jel mellette és ha nem játszattad nem játszott a válogatottban sem és el kellett adnod mer játéklehetőséget már nem tudál neki adni a piros kis jel miatt játéklehetőség nélkül meg miért hivnák a válogatottba..jön a kérdés tehát joval árun alul tudtad továbbadni,a fifa managerben ilyet nem tapasztaltam,nem olyan részletesen kidolgozott fantasztikus játék ez mint ahogy sokan gondoljátok...tehát az orvosság a te gondodra,vagy azért van ott a kis stoptábla mert késön igazoltad és már nem tudtad benevezni a bajnokságra(minden év elején jön egy táblázat ahol x-et kell tenni a játékosok neve mellé akit be akarsz nevezni 25öt lehet és sajátnevelésüeket.ha van 30 embered vagy vki késön érkezik csak a legközelebbi (félév) jan átigazolási után lehet vkit kivenni és betenni a helyére ha nincs hely a keretben,érdemes kölcsönadni ne fél évig porosodjon a nevek legalján,bl-nél is elöfordul ilyen ha már nyomta a selejtezöbe mondjuk az arsenallal akkor hiába vetted meg már nemjátszhat....am enyhe vigasz hogy a spanyol kupába beteheted de az évi 10 meccs kb ha a döntöig jutsz...