Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

options menüben balra felül lehet állítgatni hogy hány hetente mentsen
talán kikapcsolni is lehet
(most csak ezért el nem indítom a játékot)

football without ultras is nothing

Leslie87
Sok ember meg se érdemli a magyarítást nem is értem miért szenvedek vele ennyit. Én feláldozom a szabadidõm a fordítással mikor én is játszhatnék a játékkal!!!

Leslie87
Ha olvastátok volna mi volt a kép fölötti kiíráson: "MUNKA KÖZBEN"
Akkor nem nyavajogtatok volna! de ez igy elég rémisztõ hogy csak egy képbõl fikáznak egyböl.köszönöm!!!

azt szeretném kérdezni hogy hol lehet quick seve-t kikapcsolni
Na ennyit errõl, csak tudják a fiúk, hogy mit csinálnak.
Leslie87
ez csak alap ez még meglesz fogalmazva nem kell agódni

Nálam mûködik!Mozgasd az egeret balra,jobbra,le,föl,vagy már próbáltad így?
Kicsit érdekes,de meg lehet szokni.Ja,és lehet rendezni tényleg :D

kirúghatnak

Mi az a Play with sacking? Ha már a fordításnál tartunk.
takibalint
Ha mar igy benne vannak nehanyan a forditasban, miert nem irjatok a managert is magyarul??? Menedzser. Ez teljesen elfogadott es helyes a magyar nyelvben. Ha mindent leforditotok, ezt is lekellene, mert ugy helyes.

Annyit kérdeznék, hogy az elõzetes screenshot-ok alapján láttam, meg leírásokban is olvastam hogy saját magad rendezheted az asztalod, pakolhatsz rá dolgokat. Na már most végre megvan a játék de semmi ilyen nincs, nekem nem is mutatja az asztal azon részeit amire pakolhatnék... csak a penlelt látom. Belehet ezt állítani valahol? Vagy miért lehet ez? Mert fogalmam sincs.<#confused>

Szerintem ez csak egy alap lesz, és utána még nyelvtanilag rendbehozzák. Gondolom én...
hát ez így érdekes lesz, lesz mit lektorálni rajta...

Ha ilyen lesz a magyarosítás, inkább játszom angolul. így a webfordító fordítja a szöveget...<#circling>

biztos megéri fordítógéppel dolgozni?
elég sok hiba van benne, persze annak ami nem tud angolul lehet hogy így is jó...

Üdv!

mikora várható a teljes magyarítás?
Leslie87
Munka közben:

A boltban közölték, hogy elfogyott, jövõ héten jön. :D
Na belefáradtam a 08 hülyeségeibe. Többször csak úgy kilép, lefagy, stb, a 4 szezonos mentésemmel is csinált valamit, betöltéskor lefagyott. Megveszem a 10-et ma. :)
Tudja valaki hol lehet beállítani azt hogy a reserve és a youth meccsek eredményei is az üzenetek közt megjelenjenek?
Mert a 09-ben volt ilyen,csak itt most nem találom.
Hali.
Valaki tudna abban segíteni,hogy a staff-ok fizetése melyik budget-bõl vonódik le?Mert minden egyes szerzõsés hosszabbítás és új szerzõdtetés esetén is ezt írja ki : your salary budget is too low to sign this assistant. Pedig van bõven pénz!!!

a mail címed jó...
a szolgáltató gatya...

neked minden ugyanúgy kell csinálni, ha nem megy a vissza kódolás, akkor dobsz egy mail-t és megcsinálom, de a mailokban leírtam, egyet csak megkapsz :-) ...

a warezt kéretik mellõzni vicsko, ha már illegális tartalmat töltesz le, akkor legalább ne egy legális fórumon kérj hozzá infót...

írj valakinek privátban, vagy ott kérdezz, ahonnan szerezted...
Vedd meg a játékot, akkor kapsz telepítõ kódot.
takibalint
Innen biztos, hogy nem. Rossz helyen, rossz kerdest tettel fel.

sziasztok! Tegnap letöltöttem a manager10et, és elakadtam a telepitésnél, annyi lenne a problémám h hol találok hozzá telepitési kódot? mert láttam h a crack mappába van rld fájl, de nem birom semmivel se kibontani. Szóval ha az a megoldás akkor azt mivel elehetne kibontani? De ha nem akkor honnan tudok telepitõ kódot nézni? Elõre is köszönöm!<#zavart2><#vigyor1><#vigyor1>
Leslie87
igy már jolesz csak most se kapok semmit miztos jo a cim: [email protected] de gondolom ugyan az a teendö mint eddig csak megbuheráltad?

Leslie87
nah igy már jooo vissza is lehet kodolni

elküldtem a mailt huf nélkül is, a hufot pedig a honlap fifa manager 10 menûpont alatt találod...
link

feltöktöttem ide a huf ot az emailt pedig csak megkapod egyszer
Leslie87
szarrrr freemail utállom

Leslie87
baszusnem kapok semmit
megirnád ide hogy honnan tudom leszedni amit kell? és mit csináljak?

mail ment kétszer...
Leslie87
irj ha elküldted.

kb 5 perc volt míg feltöltötte a gép a netre, ingyen mailok lassúak néha...
küldöm mégegyszer csak egy kicsit nagy a fájl...
Leslie87
Bocsánat de tényleg nem kaptam semmit!

Leslie87
Billy kûld el még egyszer mert nem kaptam semmit. köszi

leslie mail ment, válaszoltam a kérdésedre is
icemankimi: ne türelmetlenkedj, várj nyugodtan, ha lesz használható verzió megkapja mindenki, de ne piszkáld a fordítókat...

neked fordítják, ha türelmetlen vagy tanulj meg angolul, németül, franciául, spanyolul, olaszul vagy lengyelül...

a magyar nb1 és nb2 benne van?

jól van na akkor bocsi, hogy megmertem kérdezni amúgy még le se szedtem csak érdeklõdtem.
Ncoreon azt írtad 2-3 hét azért megkérdezem gondoltam itt is. :D

Leslie87
icemankimi: TÜRELEM RÓZSÁT TEREM!!! INMERED UGYE??? Nagyon idegesítõ az ilyen kérdés!

Leslie87
oks Billy akkormajd váromlehet nem leszek elérhetõ egybõl de majd megnézem. kiszi

a magyarosítás mikor lesz elérhetõ?

dolgozm, a magán email-em csak otthon érem el...

természetesen leírom emailban, nem egy ördöngösség...

este dobok emailt...
Leslie87
ezt nem értem én reggel fél nyolc körül küldtem el a huf filet és nem kaptad ezek szerint meg?

Leslie87
Szia Billy küldtem reggel mailt és vele együtt a translate filet kérlek irj mailt hogy megkaptad e és hogyan lehet manuálisan megcsinálni!
Igy nagyon nehéz rajt ugyködni. :P

ja és várom az anyagot (email), hogy tesztelni lehessen a proba verziót...

este dobtem mailt...

ez a fifa manager 10 indító képernyõje...

manuálisan javítottam a hibákat, nálam mûködik...
matthias92
ez a fifa manager sorozat elég káros a gépemre
mikor a 08-cal kezdtem játszani, rövidesen meghalt a vidikarim, meg a vinyóm.
most elkezdtem a 10-zel, erre meghalt a vinyóm, meg vele az összes mentésem 08-ból, illetve kb. 120 giga zene, amik "pótlhatatlanok" :(

Mindenkinek aki készíti kijár a köszönöet.