Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leslie87
Billy ha megtudsz valami uj infot irj én is folyamatossan nézem a fifasoccer.ru-n a convertert de ha valami van szolj.nagyon jol haladunk eddig csak a converter jo lenne mert akkor látnánk is a munka gyümölcsét...

nem nekem, hanem azoknak akik fordítják...

én csak technikai segéd vagyok...
Neked a nagy tisztelet pedig kijár a munkáért azt hiszem, ha egyszer végre meglesz a game jó lesz tudni, hogy valaki dolgozott a magyarosítással.<#wink>

Sziasztok! Akinek meg van a 10, ahhoz lenne kérdésem.
A 3d meccs milyen? Emlékeim szerint eddig minden részre ráfért 1-2 patch mire élvezhetõ lett.
Mi a helyzet a 10-el? Megéri az árát vagy érdemesebb kivárni az elsõ patch-eket.
Elõre is kösz a válaszokat.

minden lehetséges, fifa manager 10-et fordítani is...

Turpert és neked eredetibe van meg? Mert ez csak a letöltött verzióknál jelentkezett a 09-ben és hát akkor a 10-ben miért ne?

turpert
Nem rúgnak ki 😊. Én a 2. évemet taposom a fradival. 720-as csapattal várom a kövi idényt. Menyertem min dent amit lehetett. Bajnokságot, Magyar Kupát, igaz a Liga kupát nem :S. Anyagilag is nagyon jól állok minden adott egy jó bl szereplése. Hajrá 😊.

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

takibalint
Toltsd le a hivatalos demot, az ingyen van.

Én is feljárnék , márcsak azt kénemegtudni h kirúgnak-e az elsõ idényed után, hiába addig nemveszem meg amíg nem próbáltam ki.<#circling>

Húha, most h megtudtam h megjelent, megtudtam h már amgyarítás is lesz/van minden nap felnézek die az biztos XD
legjobb tudomásom szerint nincs benne, de még nem voltam az elsõ szezon végén...
Nem tud errõl senki semmit?<#szomoru1>

olvastam, megpróbálok megoldást keresni, csak most nem vagyok otthon...
Leslie87
Billy írtam mailt! Majd lesd meg

Minden tiszteletem mellett, azért azt meg kell jegyeznem, hogy valami fordító program is bejátszott ha jól látom egy két fordításnál 😊
De akinek kell a magyarítás, az így is hálás lehet Nektek maximálisan.
Respect

szép, jól haladtok...
Leslie87
Van még mit javitani de már csak az e-maileket kell magyarrá tenni és megvagyunk. kb 2 hét.

Leslie87
Sziasztok. Nekem egy kérdésem lenne csak, hogy a 10-ben is benne van-e az a másolás elleni cucc , hogy az elsõ szezonod után kirúgnak, mint a 09-ben. Ezt csak azért kérdezem, mert eddig Football Manager-es voltam de most szívessen kipróbálnám a FIFA Manager-t is. Az összes FM rész eredetibe van meg, viszont nem tudom , hogy a FIFA által licenszelt játék is van-e olyan jó. A választ elõre is köszönöm. <#wave>

õ és csapata csinálja
turpert
honnan szerezted a magyarosítást? 😊

Leslie87
Leslie87
http://kepkezelo.com/images/6ulnmjvjfjy2k4ix8j98.jpg

Leslie87
http://kepkezelo.com/images/6ulnmjvjfjy2k4ix8j98.jpg<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

turpert
Üdv mindenkinek. Hozzám van szerencsétek 😄 😊. Több mint 3000 óra manager tudás van mögöttem és gondoltam írok már ide. Most szedem a fifa manager 10-et, mindjárt lejön. Aztán ha aktív lesz a fórum akkor tolatok képeket stb. Amúgy valszeg a Fradival kezdek. 😊 Remélem leszünk egy páran (5-10)en akik aktívan írunk majd a fórumba és osztjuk meg egymással tapasztalatainkat és eredményeinket.

Üdv: Turpi <#wave><#vigyor2>

Oké köszi szépen! 😊 Akk hagyom is majd a 10-el kezdek újat csak kell még ramot vennem a gépembe! 😞 Még1szer köszi a választ! Csáó!
takibalint
A valogatott munkat azt random hozza fel, tudomasom szerint te nem valaszthatsz kedvedre valogatottat. En ugyan 07-el jatszom, de abban is es elotte is ha az Editorban alitottal, az a mar mentett jatekban nem szerepelt, csak ha ujjat inditottal.

De vmi manager tudós válaszolhatna az elõzõ hozzászólásomra! 😞 Ha valaki tudja a válaszokat rá!
Tényleg fenntvan már a jobb torrent oldalakon...
Tuti biztos hogy a Fifa Manager 10-rõl beszélek!!!!
Itt van elõttem,most telepítem.

nem, már tegnap kint volt jó pár helyen...

football without ultras is nothing

takibalint
Te nem veletlenul a 09-et vetted meg? Vagy a Football Manager 10-et??

takibalint
Akkor most mi jelenik meg Novemeber vegen? Egyebkent az hogy van, hogy a demot csak most lehet letolteni, kozben a jatek meg megjelenik??

Megjött a játék!!! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hmmm magon,meg még pár oldalon kinntvan,csak úgy mondom

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

én is megrendeltem,nekem is holnap hozzák,remélhetõleg!!!!!!!!!
ez a cdgalaxys sûrûn szokott kamuzni?bár mért lenne érdeke?tán reklám ?de akkor meg elég rossz reklám rá nézve 😄
ha átcsesz,akkor sose többet nem rendelek tõlük.
valaki más nem próbálkozott még a rendeléssel???
pontosítok:

2009. 10. 30.
a játék 2009. november 06. napján jelenik meg az EA honlapja szerint...
Már megjött a csomagazonosítóm is...holnap minden kiderül!!!! 😄
...vagy nálad is így volt tavaly?!Ha már meg jött ez az azonosító,akkor ezek szerint 'pár órácska' múlva már esetleg úton kellene lennie a GLS-nek... hm?!

Kedves Andretti!

Köszönöm szépen a válaszokat némelyik nagyon hasznos volt!!!
Mondjuk szerintem ebben a játékban nincs ilyen hogy "all out attack" sem pedig "sit back". Szerintem az egy másik játék. Ez fifa manager 09.
Félreértettél én nem a játékra mondtam,hogy egy kalap szar hanem a kézikönyvre amit adtak hozzá. De ha már itt tartunk , randomfüggvény ide vagy oda szerintem a valóságban -ahogy idézted- nincs olyan csapat ami 2 hónapig csak kapufákat rugdos üres kapura gólt pedig nem. 😊
Nem is szándékom elsõre megnyerni mindent, nem az a tipusú játékos vagyok.Most is a 9. helyen zártam a bajnokságot és ezzel a csapattal amivel vagyok ez szép eredmény...

sziasztok én még a 09el kapcsolatban szeretném kérdezni h 8as szintû edzõ vagyok a Real Madriddal mindent megnyertem 2 év alatt és a Brazil válogatottal is a vb-t! De az olasz válogatott szövetségi kapitánya szeretnék lenni, tudok valamit tenni, hogy felkérjenek vagy ez teljesen random megy? És 8as szinttel még nem is lehetek olasz kapitány? Meg ha most szezon közben állítok át vmit az editorban pl h egy játékos milyen tehetséges az átfog változni az elmetett játékomban is vagy csak ha újat kezdek? Elõre is köszi a válaszokat!
Nagyon remélem h. nem így lesz...de ez mért jó nekik ?!?!?!?!?Nem értem...azért kössz az infót Leslie87

Leslie87
opalzoltan!!! csak onnan tudom ezt mert tavaly én is így örültem majd felhívtak rá 2 hétre hogy akkor küldik de arra már Tescoba megvettem...
és még ök bunkóztak velem. De remélem te nem igy jársz!!!!

...én nem úgy vettem észre h. csak elõrendelés lett volna.
Na majd szerdán kiderül.Ha meg nem jön,akkor gratula cdgalaxy...

takibalint
A demot lelehet tolteni. Peldaul a pcdome honlapjarol is.
FIFA Manager 10 Demo

Leslie87
opalzoltan!!!! Nagy átverés csak elõrendelést csináltál. De hát mit várjunk a cd galaxy-tól, hisz akit tud átvág...

http://cdgalaxis.hu/PC/17057/fifa-manager-2010.html

Már megjelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én meg is rendeltem,szerdán fog érkezni!!! 😄 😄
Ti hogy álltok?Mikor rendeltek?
üdv,Pal

matthias92
Nagyon szépen teljesítettünk az Oberliga 3-ban. Mindössze az utolsó elõtti mérkõzésen kaptunk ki, ahol kb. cserecsapat állt ki a liga másik domináns csapatától. Az a legalább 140 lõtt gól viszont bizonyítja a csapat rátermettségét az RL Nord (?)-ra.
Fejlõdött ismét egy rakat játékos, a tartalékból is jöhetnek föl jövõre játékosok, illetve lesznek, akik kölcsönbe mennek.
Hajrá Harpstedt! 😉
Jövõre cél a feljutás, és a német kupa!

Touch = labdaérintés (hogy tolod meg a labdát), labdakezelés (levétel)

Flair = érzék, tehetség a játékhoz.

Technique = technikásság. milyen ügyesen mozgatja a bokáját cselezés közben, milyen jól dekázik, hogy tud trükközni a labdával. C. Ronaldo technikás játékos, Essien nem annyira technikás játékos.

Creativity = mennyire kreatív megoldásokat választ a játékos, mennyire tudja meglepni az ellenfelét. Cselezéskor mit választ, lövést megereszt váratlan szögbõl (mint Rudolf a Fiorentina ellen).

Hard man = kemény, ütközõ, romboló játékos.

Penalty box = a büntetõterületen belül mozgó csatár. Puskás abszolút ilyen volt, becselezi magát, vagy ott kap labdát, és onnan lõ gólt.

Target man = olyan játékos akire felrúgják a labdát, megtartja azt, lepasszolja vagy lefordul és távolról lõ. (Target = célpont) Drogba tipikusan ilyen játékos.

Busy = Sokat mozgó, mindenhol felbukkanó, jó teherbírású játékos. Varga Józsi a lokiból. Válogatott meccsen is gólhelyzetbe kerül majd visszafut szerel, majd felfut a támadással.

Closing down = Ha jól emlékszem területlezárást és területvédekezést jelent, a másik véglet pedig a Pressure ami a szoros emberfogást jelenti. Nem vagyok biztos benne, úgy emlékszem ezt jelenti, de lehet már keverednek a kifejezések, régen játszottam.

Hold up = A játékos feladata az, hogy megtartja a labdát addig amíg a többiek felérnek a támadással.

Van egy morál rész ahol tudod szabályozni mennyire fussanak fel a támadásokkal, vagy inkább maradjanak hátul és ne nyíljanak ki. Továbbá minden poszton beállíthatod hogy mennyire támadó felállásban mozogjon.

A defensive line csak a védelmi vonalra vonatkozik, lestaktikával együtt érdemes feltolni, jó lövõk esetén is érdemes feltolni hogy már 25-30 méterre a kaputól találkozzanak a csatárokkal, lestaktika nélkül gyors csatárok ellen meg érdemes visszahúzni, hogy ne legyen hova beívelni.

Továbbá meccs közben irányíthatod a taktikát hogy All-out attack vagy sit back meg hasonlók.

"A ligában a legjobbcsatáraim vannak, mégis rengeteg kapufát lõnek,üres kapura is.Pedig a finishng 60 körüli nekik.( ha ez számít egyáltalán) Fifa manager 09-rõl beszélek, eredeti játék, használati útmutatóval ami egy lapát szar szerintem,ezekrõl 1 szó sem esik benne."

Steven Gerrard meg valószínûleg a világ legjobb középpályásainak egyike, számtalan csodálatos gólja van és a megoldásai sokszor meccseket döntenek el, azonban a Loki ellen szinte semmit nem tudott felmutatni. Pedig az õ értékei 85-90 körüliek lehetnek. A foci nem egy statisztikai játék. A használati útmutató a játék használatát részletezi és nem a focit, illetve az azt szimuláló belsõ függvényeit a játéknak. Egy játék akkor jó ha nehéz, és nem akkor ha elsõ évben megnyersz mindent. Ennek is van tanulási folyamata, illetve meg kell szokni a környezetet és a dolgait. Ha ehhez nincs türelmed nem kell leszarozni, hanem válassz más játékot. A játék belsõ függvényeit nem ismerem, nem tudom megmondani, hogy miért hagyja ki a helyzeteit, de sok évet sok fifa managerrel lenyomtam és elég magabiztosan tudom állítani, hogy sok random és hullám függvény vezérli az eredményeket. Ahogyan a valóságban is, úgy itt is van olyan hogy hosszú ideig nem megy egy csapatnak, nincs szerencséje, és minden körülmény ellene van, de idõvel ez megfordul (vagy más csapathoz mész, esetleg kirúgnak).

Valószínûleg az adatbázisban vagy a kódban adat párosítási vagy átadási hiba történik. Pontosan nem lehet meghatározni hogy generális vagy egyedi hibáról van szó. Van hogy a dolgok nem tökéletesek.

A fent leírtak nem belsõ függvények ismerete alapján történt hanem tapasztalat, illetve racionális nyelvi megközelítés. Továbbá nagyon sok random és hullám függvény eltakarja a tényleges belsõ függvényeket így elég nehéz biztosat állítani a mûködésükrõl.

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!