11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • robertnatus
    elöbb kihagytam..barcához igazoltam le+vettem egy másik játékost is angliábol és ugyna ez a bajom
  • robertnatus
    nah vki télleg mondjon vmi konkrét megoldást arra h h lehet eltüntetni a játékos neve mellet lévö "stop tábla" ikont...mert eléggé nagy cin van..megvettem fabregast 115 millioért..ami hát nem kis összeg..és nem tudom bajnokin játszatni ez miatt a kis jel miatt..pedig ugy igazoltam le h szerepel a válogatottba..lövésem sincs mit kéne csinálnom most vele..vki segitsen!
  • Lpmike6
    Billy76!

Azt tudom h van már 70%-os magyarosítás, de engem a 100 os érdekelne...:)
    Ha valaki tud róla valamit, az írna ide?:)
    Köszike, lpmike
  • robin87
    billy barátom nem sokat mondtál hogy őszinte legyek,sőt semmit mert ezeket sejti az ember hogyha a honap managere akor az jo dolog,de a linkeket kössz.
  • Wasse 1
    Üdv! Bocsi,Billy rosszul fogalmaztam, lehet...
    A Dokumentumok\Fifa Manager 10\Graphics\Badges\Clubs mappában ugye be tettem 32*32, 64*64, 128*128, 256*256 méretben, amelyekben kell lennie és amikor editorban szerettem volna berakni jobb oldalt nincs semmi...
  • billy76
    Wasse1:

editorban white current database-t nyomtál ?

mind a 4 helyre kell rakni képet, mert egyébként nem mindenhol cseréli le az eredetit

robin87:

nem mindenre az a válasz, hanem arra a kérdesre, amit kérdeztek... te nem azt kérdezted, te most tetted fel, hogy a manager leveled nem fejlődik olyan gyorsan, mint ahogy szerinted kéne...

hát nehéz pontosan meghatározni, sikeresnek kell lenni, hónap-év managere, bajnokság, kupa győzelem, az idénycélok teljesítése, a csapat (játékosok) tulajdonságainak fejlesztése, stb.

de ha nem tetszik amit írtam, nem kell reklamálni, keress más fórumokat és írj bátran oda...

hivataos oldal
    talján fórum
    ez is egy jó kis hely
    németek
    németek 2
    németek 3
  • robin87
    Üdv ujra,az érdekelne hogy lehet feljeszteni a manager levelemet?mert első évben 5ről 7re ugrik általában de utánna semmi..hiába nyerek kupákat...és ne azzal gyertek hogy beszélgessek sokat a játékosokkal mert itt mindenre az a válasz...nyelvet tanulok az ok de a többi?nem lehet megnézni vhol mi kell ahhoz hogy fejlödjek másik managerben volt olyan hogy kiirta hogy fejleszz ezt meg azt xyra és akkor nö.
  • Wasse 1
    Billy, köszönöm a válaszodat.
    Még az lenne a kérdésem, hogy amikor beteszem a címereket a Dokumentumok\Fifa Manager 10\Graphics\Badges\Clubs mappába, és amikor beakarom tenni editorba a Clubnál jobb oldalt nem jön ki semmi. Miért nem?
  • savafan
    köszi a válaszokat!

régen gyakran jártam erre, de a 09-es kimaradt idő és pénz hiányában:(( ez viszont tetszik és a magyarosítás is dob a hangulaton.

Banik Ostrava állta útját a brancsomnak. idegenben vertem 2-0-ra de otthon 3-0-ra zakóztam:((

szoktam velük trécselni, bár néha figyelmeztetnek a fő oldalon:)

pár fordulóval a vége elött lecseréltem a teljes kisegítő személyzetet. sajnos csak kis klub épületem van, így 5 embert vehetek fel. jól meg kell gondolni, hogy melyik rész maradjon ki. se orvos, se fizikai edző, se kapusedző, stb:)) megpróbálok minél jobb segítőket magam köré édesgetni. az megnyugtató:)) majd ha lesz zsozsó az első lesz egy nagyobb klubépület építése.

egyenlőre sokat játszattam a fiatalokat és a legnagyobb fejlődést egy alig 19 éves srác mutatta. és az év játékosa is az enyém lett. Macko személyében. többször volt hónap játékosa is az enyém. na nem tavasszal:)) remélem megtalálom a megfelelő és eredményes felállást.

szeretnék sokáig itt maradni és valamit létrehozni. nem véletlenül a kedvenc csapatom:))
  • johhnypunker
    Hányadék ez a játék. Van pofája kiadni az EA - nak, ezt a Sz..t. Úgy adják elő, mintha ez lenne az évtized játéka. Ugyan azt adják már el, amit 3 éve, csak egy kicsit csinosítanak, bár még ez is finom volt.
    Már rég óta játszom, és tűröm amit ez a rabló banda csinál, művel. Szégyen a többi programozóra nézve, csak azért mert Ea, meg fifa, ma már semmit sem ér.
  • billy76
    dujmi: a nemzetközi kupa jele nem így néz ki, mint amit leírt a kérdező

robin87: valószínűleg visszavonult, csak ez egy bug miatt történt és ezért nincs mail...

fél jogok a reális világban vannak, nem játszom olaszokkal, de gondolom a játék nem ismer ilyet, szerintem nem tudsz így venni (?)

játékost felajánlani annak a klubnak tudsz, aki a felajánláskor megjelenik. Ha zöld a csapat neve, akkor a te játékosod által játszott posztra keres embert, tehát elvileg érdekli...

játékos csere esetében igen csak akkor tudsz cserélni és/vagy fizetni vagy pénzt kérni érte ha a klub is akarja...

van 70 %-os is már, olvass vissza

savafan: üdv a fórumon

a nemzetközi kupáról nem írtál semmit, a Shamrock Rovers Fc (ír) nagy falat volt ? :-)

szoktál a játékosokkal beszélgetni ? és edző meccsek is segíthetnek...

edzés esetében szerintem a segéd manager vezényli az edzést, mert ebben az esetben íródik felül a te általad beállítottak...

a játékosoknak van egy 0-10-ig terjedő ismertség értékük, ez segít a tulajdonságaikat megismerni, erre a felderítő a megoldás...

a játékos ára általában azért ?-es, mert lehet átigazolási opciója ami miatt nem mindig annyi, amennyit kérnek érte (de ebben nem vagyok teljesen biztos)

a Honvéd tele van fiatalokkal, érdemes őket sokat játszatni (hét közben és válogatott meccsek alatt barátságos meccseket játszani.
    nem biztos hogy megéri igazolni, nem beszélve a kis edzői és klub presztízsről...

érdemes, de a Honvédnál nem biztos hogy erre kell költeni a pénzt az elején...

én ugro deszkának használtam csak a csapatot...

Wasse1. ha jól tudom nem
  • Lpmike6
    Sziasztok!
    Annyi kérdésem lenne hogy tudja valaki, mikor lesz készen a 100%-os magyarosítás?
    Előre is köszönöm a választ
  • Wasse 1
    Sziasztok! A 09-es database működik a 10-ben?
  • savafan
    Na, túl vagyok az első Honvédos szezonon!
    Kezdésnek megnyertük a Szuperkupát a Debrecen ellenében. AZtán repülőrajtot vettem a bajnokságban is, de az üldözők nem akartak lemaradni:(
    Félúton elsőként forultunk, majd csináltam pár bakit és figyelmetlenséget:( A Kupából a tervezett idő elött kiestünk, igaz a Ligakupát megnyertem, megint a Debrecen ellen. A csapat légköre a béka feneke felé indult a hibáim miatt, aztán a végére valamennyire sikerült rendet tennem a csapatnál és így a 6. helyen értünk célba:((
    Nem túl acélos, de első évad volt. Furcsa volt, eddig sosem játszottam "kiscsapattal". Szűk költségvetés, kevés alkalmazott, stb. Majd belejövök és lesz még BL résztvevő a csapatom.
    De pár dolgot kérdeznék:
    1. A magabiztosságot mivel lehet növelni?
    2. Az mitől van, hogy az edzésnél az éves tervben be van állítva egy edzés az adott csoportnak, de amikor hétközben ránézek már átvált "Egyéni"re és nem tudom ezek után mit edzenek. A heti programban is az egyéni beállítások edződnek. Mitől tartja meg az elmentett éves tervemet?
    3. A játékos keresgélésnél a Piacon lévőknél, hol derül ki melyik az ingyenes? Nekem van sok kérdőjeles, és talán 3 olyan akinél érték is van kiírva. Illetve érdemes egy közepes felderítőre bízni a keresgélést vagy végezzem magam? Ebben még elég gyenge vagyok, vagy türelmetlen:)) Mert erősítésre szorulunk. Elmegy pár kölcsönjátékos, akik jól teljesítettek és eddig csak egy emberre tettem szert.
    4. Érdemes ifitábort létrehozni valahol a világban? Favorizált célterület?

Előre is köszi!
  • robin87
    Sziasztok,nekem olyan volt hogy a real madriddal voltam lehuztam 3 szezont és a harmadik szezon végén eltünt xabi alonso--de se mail se semmi csak eltünt(élő szerződése volt még 2 évre mert a második szezonban hosszabitottam vele).Rákerestem az átigazolási piacnál de xabi alonsora nem dobott be semmit...volt már valakinek ilyen?Illetve az hogy olaszországban van olyan hogy a játékosnak pl csak a fele játékjoga az enyém,és vagy kivásárolom a másikfelét vagy elhuz piti összegér.Én is tudok igy csak féljogokat venni?ha igen hogyan?illetve mikor vásárolok 10 csapatnál felajánlanék vmi más játékost de vagy kiir vmi üzenetet vagy ha beadja a csereablakot sokszor nincs benne játékos akit cserélhetnék az általam kinézettre siméán vagy ráfizetéssel,ez miért van?a teljes magyarositás nagyon kellene nekem az 50%os van meg:-(
  • Dujmi
    Sziasztok!

Előszöris boldog új évet kívánok miden forumozónak! :)

Újra jelentkezem, régebben irtam egy pár hozzászólást, de aztán lemorzsolódtam! :S Mostantól újra leszek! Amiben tudok segítek, Több 100 óra manager-ezés van mögöttem, a Total Club Manager 2001, 2002, 2004 és a FIFA MANAGER09, 10-el együtt összesen!

robertnatus
    Én arra gondolok, h nálad ez csak nemzetközi kupás meccseken (bl, európa liga, intertoto) jelenik meg! Mégpedig azért mert nem nevezted be, vagy mert télen igazoltad! billy76 jól mondja, ha angol csapattal avgy akkor lehet error a munkaválalási engedéllyel is, más országban én ilyet nem tapasztaltam! Ezért az egyért nem szerettem a Manchester-rel lenni, mert oda ezért nehéz fiatal (18-19 éves) tehetségeket leigazolni olcsóért, mert ők még értelem szerűen nem voltak annyiszor válogatottak, mint amennyit a szabály előír nekik!

További jó játékot mindenkinek!
  • savafan
    THX!
  • giovanni87
    hova kell betenni a játékos képeket????
  • mivanmivan99
    KÖSZI SZÉPEN North Park!!!
    Már csak az a kérdésem lenne, hogyha a játákosnak: Julio Alberto Monsalve Jimenez a teljes neve és 02/10/1995-ben született azt hogy csináljam???! :D (De mondjuk a felállásnál csak azt a nevet irja neki, hogy J.Monsalve Jimenez!)
  • North Park
    még egy sárga és nem játszhat a köv. meccsen
  • savafan
    hello!

az lenne a kérdésem, hogy a játékosok mellett lévő, sárga négyzetben piros felkiáltójel, mit jelent?
  • billy76
    a valamennyi szót nem úgy értettem, hogy mindegyik, ha nem úgy, hogy valamennyi számú (75 %)válogatott meccsen (természetesen naptári évre vetítve)
  • billy76
    Angliában ha külföldi játékosaid vannak elvesztik a munkavállalási engedélyüket, ha nem szerepelnek valamennyi válogatott meccsen..

ha egy játékos nem felel meg a liga követelményeinek, annak az irl-ben ismert okai vannak, ebben az esetben nagy valószínűség szerint munkavállalási engedély...

ez nem eu-s europai és Európán kívüli játékosok esetében fordulhat elő...

2004-óta vannak jelentősebb számban légiósok az EU 10 új tagállamából...
  • steel32
    Tegnap éjfél fele én is megtaláltam ezt a funkciot. Szerintem én is igy fogok most elkezdeni egy ujjat. Annyira nem jött be ez a költségvetéses rész.
  • North Park
    ha betartasz mindent, és nem mész csődbe, akkor jóval többet fogsz ám kapni. Egyébként én mindig Own a Clubban kezdek szl nekem mind1
  • steel32
    Ha a költségvetéshez tartom magam, akkor jövöre add normálisan pénzt? Leszimuláltam 1 évet, nem költöttem semmire, megnyertem a bajnokságot+kupát, BL elödöntö, és a köv évi költségvetésem joval elmaradt a tavalyitol. Ez miért van? Nem teljesen értem ezt a részét. Ha marad a kölségvetésböl akkor azt megkapom köv évre? Vagy megy a klubnak a kaszályába (chas-nek van irva hajol tudom)? Azt hogy tudom kivenni? És ami a szponzortol jön, meg a tv.s pénzek? Kiirja h kaptál 14M-t, de hova is kaptam meg? Ha valaki fel tudna világositani,h minek milyen következménye van és tippeket adna hogy kell csinálni a pénzes részét a játéknak annak nagyon örülnék.
  • steel32
    Köszi North Park!
    Bár érdekes, mert nekem a MISC semmit se visz. Meg van adva,h pl 7.5M áll a rendelkezésemre, ehez képest 1 árva fillért se költök rá. Söt -1M. Ezért a költségvetésböl átcsoportositok a Misc-böl a fizetésekre.
  • robertnatus
    billy kösz a választ..de ezt most nem értem..elsö évbe semmi gond nem volt(realal tolom)az uj évbe meg akk mért nem alkalmasak ugyan azok a játékosok mint akik az elsö évet szinte végig játszották?ha van vmi megoldás létszi ird meg..elöre is kössz
  • billy76
    stop tábla: a játékos nem alkalmas a ligában való játékra
  • fcbarca09
    Sziasztok!

Van egy kis problémám az új fifa managerrel.Megvettem a game-t és rendesen működött minden..lenyomattam pár szezont.Ezután kijöttek az update-k(1,2).Felraktam őket és valóban faszább lett a játékélmény meg a játékosintelligencia a 3D módban.De azóta érdekes dolog szokott jelentkezni:ha egy csapattal eljutok a bl-ben a csoportkör után tehát a legjobb 16 -ba és jön az elsó meccsnap(kb február vége)akkor meghal a játék..állandóan be-be vág ilyen meccs elótti jeéletés képeket..ill ha rámegyek 3D meccsre behal a játék a meccs indulása után és kilép.Azon kívül az összes meccset le lehet előtte normálisan játszani.De a bl 16 után behal az egész...érdekes:@..nemtom ha vki tud vmi megoldást vagy tapasztalt vmi hasonlót akkor írjon.
  • North Park
    steel, a MISC az Miscellanous vagy vhogy íg van írva, annyit tesz hogy bármi más, apróságok. (példát sajna nem tok mondani, de amikor elmek a géptől, biztos eszembe fog jutni pár) elég érdekes hogy nekem mindig ez a legtöbb, (kb az egész költségvetés 60%-a a misc:S) ígérd meg amit biztosan befogsz tartani. Pld. az interrel bajnok is lehetsz, de csak LEHETsz, szóval valami gyengébbet ígérj;)
  • steel32
    Sziasztok!

Pár éve már nem játszottam managerel, de most ujra!!! Az ujdonságokkal ugy-ahogy boldogulok,de pénz részével nem nagyon. Az Interrel vagyok, év eleén beigértem mindent(bajnoki cim meglett, BL elödöntő, kupa legjobb 8) jó nagy lett a költségvetésem. De év közbe amit nem birtam betartani és kiestem, el kellet venni a költségvetésböl. Összeségébe 7M veszteségem volt (Bár kiirta,h a TV bevételböl nekem jött a legtöbb ösz.:26M). A második évben nem kaptam pénzt átigazolásra, és a fizetésekre is elég karcsu volt az összeg. A költségvetést nem szabad tullépni kicsivel se? Azon belül a MISC az mit takar? Szerintetek év elején mit érdemes igérni,h azért jo pézt kapjak, de ha nem teljesitem ne kelljen sok pézt levonni? A régebbi managereknél volt XX-pénz azt hajrá... ez most máskép van. Ha valaki tud segiteni azt megköszönöm.
  • robertnatus
    vki tudja h mért van az h...a játékosok neve piros szinü és a nevük mellet van egy ilyen stop tábla szerü jel és amikor beakarom tenni öket a kezdöbe akk nem lehet tovább menni a mecsre..erre kéne vmi megoldás
  • giovanni87
    honnan lehet játékosarcokat letölteni?
  • robertnatus
    nah kezdtem egy uj idényt..az arsenalal nem volt a legjobb..ha tudtok akk ajánlhatnátok pár taktikát meg embert a realhoz:D:Delöre is kössz
  • hunbalee
    hi
    nagynevű játékosokat mértnem visznek tőlem sohasem???
  • Al Ashrad
    Megvan végre a játék. Lenne rögtön egy kérdésem: ha rámegyek egy csapatra, azon belül staff, megnézem a játékosait, akkor a meccs számnál az adott klubnál lejátszott összes meccset írja ki, nem pedig az idényben lejátszott összes meccset, mint a 08-ban. Ezt át lehet valahogy állítani? Mert ki a franc kíváncsi arra, hogy össszesen mennyit játszott, amikor engem az érdekel, hogy ebben az idényben, hogy számoltak vele, mennyi lehetőséget kapott.
  • zolee24
    sziasztok valaki tud sehítenni abban hogy ad egy linket ahol le lehet tölteni a fifa manager 2010 hez a csapat cimereket és a játékosok képeit elöre is köszönöm,
  • giovanni87
    Hali!
    nekem az a problémám,hogy feltettem mindkét update-t..és amikor játszanék..kb 3-4 hónap elteltével kidob egy hibaüzenettel..nem tudnátok segíteni?:$
    a másik meg h hova kell betenni a képeket?:)
    köszi szépen:)
  • North Park
    mivanmivan99: Annyit kell tenned hogy a képed átírod pl. WoodsPe19950713 mondjuk. (csak egy példa, ha Peter Woodsnak hívják és 90/07§13-án született) nem kell mást tenned ;)