Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • peter0
    Leslie87: szerintem ne foglalkozz ezzel a SWORD gyerekkel! Ez valami idióta 15 év körüli gyerek lehet, aki élvezi ha beszólhat...mert csak itt és ilyen formába mer!Az ilyen senkiházik vannak elnyomva az iskolába!! Biztos ő a csicska az osztályba aztán itt próbálja meg kiélni magát!!

Amúgy egy kérdés: karriert játszik, 2014-ben vagyok, de még mindig csak 4-es szintű edző vagyok!!!! Hogy lehetnék jobb edző??? Mit kell csinálni ahhoz? Mert voltam a Blackpool kispadján, és a 3ik évben majdnem feljutottam velük, majd elmentem a Willem II-höz, onnan gyorsan tovább a portugál első osztályba a Oldhanense csapatához...itt nem nagy eredményeket értem el, 7-10hely körülieket! Most pedig a NIMES csapatába vagyok (francia első osztály)! De mit kéne csinálnom, hogy fejlődjek már???? Az első 2 évben lettem 4-es, azóta meg semmi...kicsit idegesít! Mert csak kutyaütő csapatokhoz tudnék igazolni!!! Nyelvet már 4et tudok...beszélgetek a játékosokkal folyamatosan...aki tud az kérem segytsen nekem!!Köszönöm!