11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • kapokam
    Hali !!
    Nálam a leseknél vegyesen ítélkeznek.Valamikor határozottan benn van a les határon és nem fújja be a bíró.Esetenként meg már a 11-es pontnál ér csak labdába az ellen fél és akkor fújja le.A tétlen lest nem ismeri a game. Ennyit tapasztaltam egyenlőre .
  • marceapro
    Egy oriási hibát vettem észre ebbe a játékba. Lehet h csak hiba volt de a régi lesszabály van a játékba? mert többször is üres kapura löttem a labtád egy játékosom lesen állt, aki nem ért labdába és les...
  • kapokam
    Lesli87!
    A magyarosítás 70%-os meg van ,ha gondolod elküldöm email-be.Mégsem kéne az elejétől kezdened ha ez segít valamit.Szívesen teszem , hiszen értünk teszed . Kösssssssssssssz !!!!!!!
  • gator
    sziasztok! a debrecennel kezdtem es megynertem a bl-t én se tudom hogy hogy, na mindegy nem ez a lenyeg, hanem az hogy le akaraok igazolni valakit a penzbol valamiert nem engedi a vezetoseg a berekre hivatkozva.
    Hogyan tudom atallitani, mert az atlag fizu 3-4 ezer míg az uj igazolasoknak pedig 20 kornyeken lenne !!!
    Köszi!!!
  • mivanmivan99
    sziasztok én azt szeretném kérdezni, h ifi játékosoknak (tehát akik az editorban nem szerepelnek még) sehogy nem tudok képet beállítani, mert nagyon sok játékosnak adtam képet akiknek alapból nincs, de idősebbek és benne vannak az editorban, de már 2014ben járok és sok játékos van aki a játék kezdetén még ifista volt, de mostmár nagyon jók és nem lenne rossz ha adhatnék képet nekik! :D
  • robertnatus
    hát ez télleg nagyon rossz hir..de elöre is köszi h még egyszer neki állsz és hajrá Leslie
  • Leslie87
    szevasztok! hát van egy nagyon rossz hírem! a magyarítás valóban kész lett csak rossz linket adtam meg véletlen és mikor ki akartam javítani elbaszódott a laptopomon a vinyó. Fogalmam sincs hogy hova raktam fel próbáltam millió verziót. erre elvitték szervizbe és mit ad isten üres az egész vele együtt törölték a magyarítást is! ma jött meg a gép. azt hittem elbőgöm magam. most kezdhetem előröl. sajnálom nem gondoltam volna hogy kellet volna mentenem pen driverre is!!!! de igyekszek!!! Kitartás!
  • Redmaster
    Az edző táborral csak óvatosan. Mert ha 3nál többet csinálsz akkor fejlődni se fognak és a hangulatot és a morált is leviszi nagyon! Én azt csinálom hogy a szezon első hónapjában amikor még nincs meccs akkor elviszem őket 3*14 napra és utána ez a probléma sincs. És mivel közben megy a sima edzésük is így a kondíciójuk is feljavul 99-re.

A bulikkal is csak csínján mert ha minden héten csinálsz az is ugyanilyen hatást vált ki egy idő után. A szezon nyitó szurkolói bulit, a karácsonyit és a szezonzárót nem szabad elfelejteni.

Beszélgetni pedig mindig amikor csak tudsz beszélj velük. És mindenkivel mert akkor örülni fognak hogy senkivel se kivételezel.
  • opalzoltan
    Ezt a pénz problémát én úgy szoktam megoldani,hogy én adok pénzt a klubnak!!
    Career-->My Career és ezen belül Donate money to club.Feltéve ha van saját pénzed :D És ezt az adományozott pénzt 1 hónapon belül tudod majd felhasználni kb.Engem már sokszor kihúzott ill. kihúztam magam a bajból.
    Kis csapatnál nálam ez a megoldás,mert ugye nincs még nagy bevétel,értem én ezt angol conference ligáknál.Nagy klubboknál ugye egyszerűbb,mert ott van rengeteg pénz forrás.
    Vagy még esetleg az a megoldás,hogy próbáld meg átcsoportosítani a budget-eket.Financial statuson belül Propose to board.
    Remélem tudtam segíteni.
    üdv,pal

ja,én hetente,vagy kéthetente egyszer szoktam beszélgetni a játékosokkal,vagy amikor kiírja hogy beszélned kéne sűrűbben a játékosokkal.
    az én tapasztalatom az az,hogy a sok edzőtábor,sok étterem,vidámpark buli stb. sem tesz jót a morálnak.A sok siker,az eredményesség sokat dob a csapaton.A lényeg hogy tudni kell jól időzíteni ezeket a bulikat,nem elfelejteni a karácsonyi partyt,a játékosok szülinapjait,a klub születésnapját meg ehhez hasonló ünnepeket :D
  • robertnatus
    még vmi...a csapat légkörét h lehet javitani..hiába viszem el öket edzötáborba,éterembe,vidámparkba,buliba semmi..ötlet?+mindne mecs elött és után beszélni kell a játékosokkal is?
  • robertnatus
    lenne még egy dolog...pénz hiány van egy kicsit..nem tudjátok h a mentési fáljban át lehet e irni az összegeket?ha igen akk irjátok meg léci h h kell
  • billy76
    a manager aszisztens rakja össze a kezdőt nem te...
  • robertnatus
    uhh bocs........http://www.upload.bben.hu/download.php?file=6bf8caff8fd66772aedfbe7f91031a55
    ez ajo
  • robertnatus
    Szeva...http://www.upload.bben.hu/download.php?file=a12ad045a8eeb6f163f343f442fc7247 én ezt töltöttem le maygarositás kb 70%os..egy ksi helpet adhatnátok...amikor össze állitom a csapatot(taktika,felállás,kezdök,cserék)elmentem meg midnen..és mecsek elött ugye még lehet rajta változtatni meg minden..és ha változatok rajta mondjuk 4 embert lecserélek...akk ha kezdödik a mecs egy full másik sapat jelenik meg..és meccs alatt még a taktika is megváltozik, ez igy nagyon cink...vkinek vmi ötlet a megoldásra???..am az arsenalal küldömneki..nem tudja vki h az ifi csapatokbol meik játékossla érdemes foglalkozni??..elör eis köszi...rmeélem segitettem a linkel...hali
  • kapokam
    Szerintem senkinek sem sikerült.Leslie meg nem néz vissza sajna.Így jártunk.Várunk és várunk ................várunk.
  • 93Szantosi93
    ha valakinek elküldi Leslie az megtenné, hogy feltölti egy jó linkre?
    előre is köszönöm
  • nahjolvan
    lécci leslie nekem is küldd el mailban:[email protected]
    hátha ott!előre is köszi:)
  • 93Szantosi93
    Szijasztok
    Valaki nem tudná esetleg a magyaritást felölteni egy másik linkre, vagy senkinek sem sikerült letölteni?
  • North Park
    mit ír ki?
  • barca1615
    Hellosztok! Az lenne a problémám, hogy play careerert játszok! És senki nem akar eljönni hozzám. Bilbaoval vagyok, és mindenki elérhetetlen pedig fiatal tehetségeket szeretnék igazolni de senkit nem tudok...

ez mért van? Mit kell tenni, hogy tudjak már venni embereket?
  • kapokam
    Szia Leslie87!
    Megkérlek küld el a magyarosítást a [email protected] ha nem terhes számodra,vagy egy használható linkre.Köszönöm,köszönöm!!!Boldog karácsonyt !!!!
  • István100
    Sziasztok
    Nekem se jó a magyarítás link,valaki rakja fel újra!Köszönöm.
  • netsearc
    Szevasztok.
    Valaki letöltötte a magyarosítást, mert akkor belinkelheté ujra.
  • matthias92
    nekem az volt a top, mikor 32 ifitáborom volt... és 60-70 körüli játékosok az ificsapatban... MIND:D:D
  • North Park
    na igen, az ifitáborok :D 09-esbe kb 30 játékost neveltem ki akik 40 misi fölé mentek:D legjobb ilyesfajta játékosom, 17 évesen 81-es balszélső, 5csillag és 85 misit ér :P
  • opronyeczo
    csatlakozom North Park gondolatvezetéséhez az ifi csapatokból a legérdemesebb a játékosokat beépíteni a nagy csapatba vagy, ha van rá lehetőség akkor a tartalék csapatba szerződtetni a fiatalokat,de persze csak akkor,ha van bajnokságuk is
    másik lehetőség, ha nagy csapatok tartalékos csapataiból vásárolsz jó képességű játékosokat nagyon kevés pénzért
    vagy a 3. lehetőség ha nyitsz ifi edzőközpontokat megéri a pénzt,én két játékost neveltem ki ilyen táborból(két brazilt)az egyiket 37 millióért a másikat pedig 17 millióért adtam el és mondanom sem kell,hogy bőven visszahozták a tábornak az árát
    nekem ez mindig bejön és világklasszis játékosokat nevelek ki
    sok sikert mindenkinek
  • kapokam
    Drága Leslie!
    Boldog karácsonyt kívánok !
    Próbáld meg újra be linkelni légyszíves .Köszönöm a többiek nevébe is.
  • kapokam
    Nem vagytok egyedül de fő a nyugalom .Lehet hogy a Jézuska hozza.
  • barca1615
    Hellosztok! LEslie87 sajnos nem megy a link:(
  • szucsy89
    rossz a link
  • Leslie87
    magyarítás
    Kész a teljes manager magyarítás és javitás egyszóval 100%-os egy angol szó sincs benne:
  • North Park
    például itt van Jordon Mutch: http://imagerz.com/QFdCW1kEAF4 2és fél csillagos tehetség mégis mekkora sztár már?
  • North Park
    Igazából tökmidn1 hogy kit igazolsz, van aki bejön, és van aki nem. Például 3 csillagos játékosom 09ben 94ig fejlődött, miközben egy 5 csillagos 70-ről 80-ra 10 év alatt. Az ifidből a legjobb választani, rengeteget spórolsz;)
  • istvanvirag123
    Sziasztok.Eladom használt Fifa Manager 2010-et.11.hó 17-én vettem 12 k-ért,most 8 ért adom,iagzolt eredet (576-ból,számlás).
    A játék hibátlan.Érdeklődni e-mailben lehet:[email protected]
    Igény esetén a Fifa Manager 09 -is elvihető 4500 HUF-ért.
  • gator
    Valaki legyen olyan szíves és linkeljen be egy működő linket, vagy küldje át nekem mailen!!! [email protected]
    köszii
  • nono28
    Van már 70%-os is.
  • szucsy89
    egy magyarítás %ot kérhetek?:D vagy készül egyáltalán mert még nekem a kb.50%os van meg
  • szigi14
    Köszi a válaszokat Redmaster és matthias.
  • engine
    Üdv! Megvettem a 10-et STEAM-en. Hát eddig elég bug-osnak tűnik.
    Például a kapusnál modulat fázisok maradnak ki. Repül felé a labda, akár más íven is mint ahol még elkaphatná és a következő pillanatban a kezében a laszti. Ez ám a trükk.

De a csűnyábbik része az a nem rég véget ért rangadón volt. Chelsea:Manchester United :)

Én a kékekkel kezdtem idényt, hogy megnézzem mik az újitások. Kapott 5 gólt a MU és nyertem 6:1-re.
    A 90, percben gólt lőtt Drogba, de a kirohanó kapus el is sodorta. Azért a labda bevánszorgott a hálóba, szóval éljen 5:1
    Viszont ekkor jött a poén.
    A gép megadta a gólt, a kapust kiállította és tizenegyest kaptam a buktatásért.
    Nem mondom fegyelmezésből ötös, de ez elég érdekes szabály értelmezés szerintem :)
    Szóval van mit javítani a srácoknak.
  • matthias92
    szerintem a játék elején a show player level és talent izét nem ikszelted be kedves szigi.