Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia!Nincs mit,de mondom ne vedd készpénznek.A hard man gondolom az a kemény legény szituáció.Nekem is van ilyen játékosom és az agressziója eléggé magas (90-es),meg jó a staminája és a work rateje.Persze kapja is a sárgalapokat!😄 Target man:a csapatban az a játkos akinek megpróbálják átlagnál többször megjátszani a labdát.Penalty box?Hmm...talán a 16-oson belül kíméletlen(helyzetkihasználás). Hold up,busy,passz.
Tegnap vettem meg a játékot. A magyarítást kész lett, mert láttam róla írásokat de nem találom.
!!!HALA MADRID!!!
Nyílván azért vagyunk ilyen kíváncsiak, mert saját erõnkbõl nem tudtuk kideríteni a pontos jelentéseket, és, hogy mit jelentenek a játék technikájában.
Vagy nem mesélnek semmit. 😊
Google legyen a barátod és Wikipédia a barátnõd. Mindent 'elmesélnek' neked! (online szótár/online fordító)
Én se tudom, de jó lenne tudni. A 08-ban is nagy szar a trophy room, meg a hónap menedzserét is hiába nyerem el, a francia ligában be sem jelzi a trófeák között. 😄
gstup: Köszönöm a válaszokat! És Closing-down?Hold up? Target man? Penalty box? Busy? ezek mik és mire jók? Valaki esetlek tudja a választ?Help plz!
Szia.Nincs sok idõm,de gyorsan annyit,hogy 60-as finishing az egy nagy nulla.😞 Sorry... Nekem a csatáraimnak 90-es és így eléggé jól kihasználják a helyzeteket.Touch:nem pattan annyira el a labda tõle átvételkor,meg jól kezeli.Flair:megérzés,szerintem "olvassa" a játékot,kb,tudja mit fog tenni az ellen.Technique:technikás 😄,jó a labdával(jól fedezi,nem tudják elvenni tõle könnyen,nem fog elbotlani a saját lábában).Creativity:na ez jó kérdés.Szerintem észreveszi ha a társak beindulnak és üresbe adja,vagy lyukra futtatja.Ezek mind az én véleményeim,szóval szubjektív és más mást mondhat. 😄
Sziasztok!Segítsetek légyszi.Bár elég jól nyomom az angolt nem tudom pontosan h bizonyos szakkifejezések mit jelentenek és így elég nehéz jól játszani. Szal aki tudja magyarázza már meg ezeket h mit jelentenek és mire jók: Touch,flair,technique( ezt értem de nem tudom pontosan mi, labdakezelés?),creativity( ezt is értem de ha ez az érték magas az miben nyilvánul meg,mire jó?). Aztán a playing styles-nál: hard man,penalty box,busy? Taktikánál: Closing down. Hogyan határozhatom meg hogy a csapatom támadjon vagy védekezzen? Psuztán azzal milyen felállást választok meg h a deffensive line milyen magasan van? Aztán még valami. A ligában a legjobbcsatáraim vannak, mégis rengeteg kapufát lõnek,üres kapura is.Pedig a finishng 60 körüli nekik.( ha ez számít egyáltalán) Fifa manager 09-rõl beszélek, eredeti játék, használati útmutatóval ami egy lapát szar szerintem,ezekrõl 1 szó sem esik benne.
Aztán még itt van az is,hogy megnyertem a ligával párhuzamosan egy kupát mégsincs bent a trophyroomban.Ugyanígy nem jelzte azt sem ha bajnokságot megnyertem.(English Reginal north) Ez miért van?
Elõre is köszi a segítségeteket!
Aztán még itt van az is,hogy megnyertem a ligával párhuzamosan egy kupát mégsincs bent a trophyroomban.Ugyanígy nem jelzte azt sem ha bajnokságot megnyertem.(English Reginal north) Ez miért van?
Elõre is köszi a segítségeteket!
joooég, én még csak 2016ban járok a nyolcadosztályból indított csapatommal. bár párszor félszezonokat ujrakezdtem mrt rámentettem más játékot a savere.
Fernando Torres, Thiago Motta, Kaká a híresebb játékosok közül, illetve ottvan Galaso, Farkasházy (két csatár), Coe (a kapus) meg két német középhátvéd, akikben még van potenciál. most jöttem rá hogy a tactic szintjük elég tré, úgyhogy egész évben azt fogom "edzeni". remélem a legjobbakat, hiszen tabella elsõ vagyok.
német negyedosztályban pedig a Hannover tartalékjait is megvertem. Továbbra is elsõvagyok. Veretlenül. Az elsõ szezonomban. Nyóc forduló után.
Fernando Torres, Thiago Motta, Kaká a híresebb játékosok közül, illetve ottvan Galaso, Farkasházy (két csatár), Coe (a kapus) meg két német középhátvéd, akikben még van potenciál. most jöttem rá hogy a tactic szintjük elég tré, úgyhogy egész évben azt fogom "edzeni". remélem a legjobbakat, hiszen tabella elsõ vagyok.
német negyedosztályban pedig a Hannover tartalékjait is megvertem. Továbbra is elsõvagyok. Veretlenül. Az elsõ szezonomban. Nyóc forduló után.
Sziasztok tegnap regeltem a fórumon, és írtam is egy rövidke bemutatkozót ami nagyon hosszú lett XD szóval rövden annyi hogy 2022/2023-as szezonom felénél járok 350 milkóval a newcastle-al és óriási sikereket értem már el, 23 év az életkor rengetek szupertehetséggel illetve sztárral, kb 15 youth camppel, és még a 350 misi mellé kb a 3xosoa megvan játékosokban... és a klub is az enyém (anno az alapított klubbot adtam el, majd befektettem a blackburnbe, és végül a newcastlehoz szerzõdtem és megis vettem) és 1.250.000.000-et ér a klub 😄
év elején meg elrontottam hogy szar másodosztályú csapatokkal kötöttem cooperationsot. persze ígyis simán feljutok, de azért kár, hogy harmadosztályban kötök majd csak velük. Am a debrecen megenn feljutott a BL-be. A magyarok sajnos csak harmadikok lettek a csoportjukban a vb-n (Svájc-Costa Rica-Magyarország-Ukrajna), 3 döntetlennel.
nem voltak rossz játékosok, szinte veretlenül jutottak fel mindkét ligából. Az ups and downsban folyamatosan fejlõdtek. Azért nem hoztam fel õket az elsõcsapatba, mert ott náluk jobbak játszottak! 😞 Kár értük. Mindegy, az ezévi ifivel is próbálkozok. Évvégén legalább 3 játékost felhozok, aztán max visszateszem õket. 😊
ha érdekel valakit, a demo translations fájlja a huf code segítségével kicsomagolható, nagyon sok sor megegyetik a fifa manager 09 textjével, tehát aki akar magyaríthat...
Szerintem nem elégedtek meg a tartalék csapattal.Figyeld azt az ups and downs cuccot,amit év közben szokott nyomatni,ott lehet ilyenrõl olvasni,hogy kinek mi nem tetszik(Most nézem,hogy 2008-al játszol,azt nem tudom,hogy ott is van ilyen?!én 09-el nyomom).De ha engem kérdezel,akkor az elsõ csapatban szerettek volna játszani,fõleg,hogy mondod,nem voltak rossz játékosok.
Fifa Manager 08.
problémám támadt! német ligában szerepelek
a tartalék már a hetedosztályból is feljutott a hatodba, ám a 20 játékosból 30 skips traininggel elhagyta a klubot és állandóan alacsony moráljuk volt. Mitõl van ez? Túl jó játékosok vannak a tartalékban? Esetleg az megoldás ha évvége elõtt felhozom mindet az elsõcsapatba, utánameg évelején visszateszem mindet? Vagy mi a problémájuk?
problémám támadt! német ligában szerepelek
a tartalék már a hetedosztályból is feljutott a hatodba, ám a 20 játékosból 30 skips traininggel elhagyta a klubot és állandóan alacsony moráljuk volt. Mitõl van ez? Túl jó játékosok vannak a tartalékban? Esetleg az megoldás ha évvége elõtt felhozom mindet az elsõcsapatba, utánameg évelején visszateszem mindet? Vagy mi a problémájuk?
Huh,megnézem,de azt hiszem eredetileg nem volt és nyitottam egyet Budapesten.
A budapesti ifi ezdotabor nem Telkiben van veletlenul? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Azért élvezem a játékot.Haladással vagyok és bl döntõig jutottam.Olyan játékosaim vannak...Tele vagyok magyar fiatalokkal,akiket nagyon jól "felneveltem".Évente 3-4 edzõtábor,csak úgy mennek fel a skillek!😄 Full youth camp Londonban,Bécsben és Budapesten.Szóval haladok!😄
Szerintem teljesen mindegy milyen szintu a kapus, az ellenfelnek oda guritani a labdat, akkor is okorseg. Ilyet csak egy idiota csinalna, vagy ha sokat fizetett az ellenfel ezert. Meg amator szintu csapat sem csinal ilyet a valosagban. Ezek miatt abrandulok ki a jatekbol, hogy mennyire nincs koze a valosaghoz.
tört játékról annyit, hogy lehet az update4 et is razor update 2 crackel játszani...
de természetesen vegye meg mindenki a játékot eredetiben...
akit érdekel a 10 online lehet vele játszani, szerintem azért olyan sokat ne várjatok tõle...
a másik, hogy minden játékhoz (08, 09) készítenek country patcheket, csinálnak a németek, spanyolok, olaszok is külön külön...
ezeket nem bonyolult feltenni, bár embere válogatja... :-)
de természetesen vegye meg mindenki a játékot eredetiben...
akit érdekel a 10 online lehet vele játszani, szerintem azért olyan sokat ne várjatok tõle...
a másik, hogy minden játékhoz (08, 09) készítenek country patcheket, csinálnak a németek, spanyolok, olaszok is külön külön...
ezeket nem bonyolult feltenni, bár embere válogatja... :-)
Látom megérte kihagyni a 09-et. 😊 Hátha a 10-ben kijavítják a tömérdek hibát. Számomra a legrosszabb, hogy valamiért nem tudtam felrakni sose az ország patcheket, manuálisan kellett beállítanom az egyes országokat. Ha ezt nem tettem volna meg, akkor pl a levski sofia játékosai átlag 25-ös szintûek lennének. 😄 Na ez a bug! Vagy Palmeiras - LDU Quito 10-0 (hogy csak egy másik példát mondjak). Rengeteg idõ volt megcsinálni az összes országot...
Ha a 10-ben is nekem kell, valakit megütök xD
Ha a 10-ben is nekem kell, valakit megütök xD
Szerintem hagyjuk a bugokat békén,mert van 1-2 eléggé hajtépõ(kapus kigurítja az ellenfélnek,pedig 75 alatti skillje nincs stb.)...
Ilyen nincs!!!
Bedobásból lest ítéltek ellenem... Ez azért elég vad bug, sõt tárgyi tévedés...<#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2>
Bedobásból lest ítéltek ellenem... Ez azért elég vad bug, sõt tárgyi tévedés...<#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2>
Azoknak akik PM-t írtak!
Köszönöm a megkeresést!
A crackben nem tudok segíteni, én lepróbáltam, de amúgy is van benne egy gyanús trójai. Ád kettõ valamit csinált a gépemmel, pl.: nem kapcsol be rendszerindításkor a tûzfalam, a vpu-m olykor hibát észlel a játék alatt és leáll. Szóval ok , hogy update4 meg ilyesmi, de folyamatosan probléma van a videókártyával a trójai miatt. Szóval szerintem nem érdemes 'megfertõzni' törött játékkal a gépet.
A másik, hogy már láttam a játékot már csak: 3490.- !!4 Én nagyon gondolkodok rajta, hogy ha kijön a piacra a 10es, akkor biztos olcsóbb lesz. Én meg fogom venni majd akkor és nektek is ezt tanácsolom, mert pár ezer forintot megér a gép biztonsága!
A szurkolói hangokat már egyszer megválaszoltam, de nyugodtan kérdezzetek, ha nem egyértelmû a 9671-es hozzászólás, hogy mi a konkrét hiba!
Qkacka
Köszönöm a megkeresést!
A crackben nem tudok segíteni, én lepróbáltam, de amúgy is van benne egy gyanús trójai. Ád kettõ valamit csinált a gépemmel, pl.: nem kapcsol be rendszerindításkor a tûzfalam, a vpu-m olykor hibát észlel a játék alatt és leáll. Szóval ok , hogy update4 meg ilyesmi, de folyamatosan probléma van a videókártyával a trójai miatt. Szóval szerintem nem érdemes 'megfertõzni' törött játékkal a gépet.
A másik, hogy már láttam a játékot már csak: 3490.- !!4 Én nagyon gondolkodok rajta, hogy ha kijön a piacra a 10es, akkor biztos olcsóbb lesz. Én meg fogom venni majd akkor és nektek is ezt tanácsolom, mert pár ezer forintot megér a gép biztonsága!
A szurkolói hangokat már egyszer megválaszoltam, de nyugodtan kérdezzetek, ha nem egyértelmû a 9671-es hozzászólás, hogy mi a konkrét hiba!
Qkacka
qkackagabika nézd meg a privát üzeneteid légyszíves, írtam neked
Köszi, megvan!
Sorry, nem akartam warezolni, csak hát nem kis gondba vok ezzel kapcsoltban.
Isten mentsen, hogy bárki is törölve, ill. szankcionálva legyen.
Isten mentsen, hogy bárki is törölve, ill. szankcionálva legyen.
Próbáljuk már mellõzni a warezt innen...
Rengeteg más oldal van ahol bármilyen hasonló kérdésedre választ kapsz.
Rengeteg más oldal van ahol bármilyen hasonló kérdésedre választ kapsz.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Üdv. mindenkinek
kérdés...
valaki tudna nekem küldeni valami crackot az update 4- hez? csak mert amit néztem az mind fizetõs... :S
Mert feltettem az összeset azaz update 1-4- ig, és nem indul.
Fent van a hfm is, az 1.2 gigás, jól néz ki, jók kidolgozott,
De nem tok játszani, mert a gép kiírja, hogy szabálytalan mûveletet hajtott végre…
Szal lécci egy update4-es crackot. Elõre is thx.
Üdv. Zolika
kérdés...
valaki tudna nekem küldeni valami crackot az update 4- hez? csak mert amit néztem az mind fizetõs... :S
Mert feltettem az összeset azaz update 1-4- ig, és nem indul.
Fent van a hfm is, az 1.2 gigás, jól néz ki, jók kidolgozott,
De nem tok játszani, mert a gép kiírja, hogy szabálytalan mûveletet hajtott végre…
Szal lécci egy update4-es crackot. Elõre is thx.
Üdv. Zolika
Mellesleg tömve van a kasszám 68 millió fonttal és egy új szponzorral, aki mindössze 60-szor annyit fizet, mint a tavalyi (tavalyi 238ezer, a mostani 3 millió 😄)
2015
Befejeztem az elsõ szezonomat a Barclays Premier League-ben.
Newport SC végülis ötödik pozícióban zárta a szezont, 63 ponttal, illetve ismét az FA kupával, ahol 4-2 AET-tel vertük a Cardiff City-t.
A kupa megnyerése után leszerzõdtettem a szabadúszóvá vált Kaká-t, aki egyetlen egy barátságos mérkõzésen léphetett eddig pályára (azóta más meccsünk nemis volt 😄).
Farkasházy csatárunk szépen fejlõdik, immáron 81-es és mégcsak 21 éves!
Lehetségessé vált Fernando Torres leszerzõdtetése Galaso mellé. Õ 94-es, és szerintem megfelelõ társa lenne Galasonak. Cserének, illetve a kisebb tétû meccsekre Farkasházyt hagynám.
Terveim közé vettem, hogy leszerzõdtetem Messit, aki egyelõre a Barca támadó középpályása. 92es ratinggal.
Coe 88as és elkezdte rendesen védeni a kaput, kb. semmit nem enged be. <#ravasz1>#ravasz1>
A tartalékkal is szeretnék elõrelépni, már nem az ötödik hely a cél.
Mellesleg... az A5-be mikor lép már "fel" az ifim?
Befejeztem az elsõ szezonomat a Barclays Premier League-ben.
Newport SC végülis ötödik pozícióban zárta a szezont, 63 ponttal, illetve ismét az FA kupával, ahol 4-2 AET-tel vertük a Cardiff City-t.
A kupa megnyerése után leszerzõdtettem a szabadúszóvá vált Kaká-t, aki egyetlen egy barátságos mérkõzésen léphetett eddig pályára (azóta más meccsünk nemis volt 😄).
Farkasházy csatárunk szépen fejlõdik, immáron 81-es és mégcsak 21 éves!
Lehetségessé vált Fernando Torres leszerzõdtetése Galaso mellé. Õ 94-es, és szerintem megfelelõ társa lenne Galasonak. Cserének, illetve a kisebb tétû meccsekre Farkasházyt hagynám.
Terveim közé vettem, hogy leszerzõdtetem Messit, aki egyelõre a Barca támadó középpályása. 92es ratinggal.
Coe 88as és elkezdte rendesen védeni a kaput, kb. semmit nem enged be. <#ravasz1>#ravasz1>
A tartalékkal is szeretnék elõrelépni, már nem az ötödik hely a cél.
Mellesleg... az A5-be mikor lép már "fel" az ifim?
sziasztok!
a fifa manager 08cal játszok, letöltöttem a fusion08-at a fifahungaryról. aztirta hogy ezzel lehet az egész csapatot irányítani.
azon kívül, hogy a mezekrõl eltüntek a számok, a nevek, és a játékosok jobbválla, illetve a bíró arca, meg ien grafikai problémák lettek... semmi nem történt. mégha új játékot kezdek akkorsem. pls. help me :$
a fifa manager 08cal játszok, letöltöttem a fusion08-at a fifahungaryról. aztirta hogy ezzel lehet az egész csapatot irányítani.
azon kívül, hogy a mezekrõl eltüntek a számok, a nevek, és a játékosok jobbválla, illetve a bíró arca, meg ien grafikai problémák lettek... semmi nem történt. mégha új játékot kezdek akkorsem. pls. help me :$
Drend!
HA letöltötted a szurkolói hangot, akkor ajánlatos szerkeszteni a jó minõség érdekében. Sajnos én a youtubos hangokat töltögettem, ami elég rossz minõségû, de sokat javítottam rajta: zajszûrés stb.. De egy biztos: túlvezérlõ erõsítést kell csinálni benne, mert a játék halkra konvertálja be a játékba a hangot, így alig lehet hallani. Viszont ha túlvezérled el kell találni azt a pontot, mikor még nem recserg annyira, hogy lehessen élvezni is. Szóval nem egyszerû, és én próbáltam optimalizálni a dolgot, elég jól sikerült. A szerkesztett wav hangodat csak másold be a dokumenttum fifa 09 manager könyvtár teamchants jába és a jjáték induláskor lekonbvertálja magának. Ez bizonyos idõd igénybe lesz, olybá fog tûnni mintha lefagyna a játék induláskor, de csak dolgozik a procid szóval no para! A hangod nevének pl Arsenal a csapat az editorban a rövidités arse aakkor a fájlnév arse01 és arser02 legyen!
Ennyi
HA letöltötted a szurkolói hangot, akkor ajánlatos szerkeszteni a jó minõség érdekében. Sajnos én a youtubos hangokat töltögettem, ami elég rossz minõségû, de sokat javítottam rajta: zajszûrés stb.. De egy biztos: túlvezérlõ erõsítést kell csinálni benne, mert a játék halkra konvertálja be a játékba a hangot, így alig lehet hallani. Viszont ha túlvezérled el kell találni azt a pontot, mikor még nem recserg annyira, hogy lehessen élvezni is. Szóval nem egyszerû, és én próbáltam optimalizálni a dolgot, elég jól sikerült. A szerkesztett wav hangodat csak másold be a dokumenttum fifa 09 manager könyvtár teamchants jába és a jjáték induláskor lekonbvertálja magának. Ez bizonyos idõd igénybe lesz, olybá fog tûnni mintha lefagyna a játék induláskor, de csak dolgozik a procid szóval no para! A hangod nevének pl Arsenal a csapat az editorban a rövidités arse aakkor a fájlnév arse01 és arser02 legyen!
Ennyi
Hali qkackagabika!
Mivel csináljátok a szurkolói hangokat? Ha megvan ez az .str file, hogyan teszitek be? A mezre rájöttem, de a csapatneves hangokat valahogy biztosan társítani kell...
Köszi:
Kython
Mivel csináljátok a szurkolói hangokat? Ha megvan ez az .str file, hogyan teszitek be? A mezre rájöttem, de a csapatneves hangokat valahogy biztosan társítani kell...
Köszi:
Kython
Borussia Harpstedt egyelõre elég furcsa helyzetben van
A gólarány miatt második az ötödosztályban. Éshát szeretnék feljutni negyedosztályba, amikoris összeállítanék egy totál új 11-et idõsebb, tehetségesebb, tapasztaltabb játékosokból. Menne egy rakat játékos kölcsönbe, illetve a jobbak a tartalékban apríthatnának valszeg akkor már a hetedosztályban.
Keret van rá bõven, szóval már csak a feljutást kell megszereznem 😊
A gólarány miatt második az ötödosztályban. Éshát szeretnék feljutni negyedosztályba, amikoris összeállítanék egy totál új 11-et idõsebb, tehetségesebb, tapasztaltabb játékosokból. Menne egy rakat játékos kölcsönbe, illetve a jobbak a tartalékban apríthatnának valszeg akkor már a hetedosztályban.
Keret van rá bõven, szóval már csak a feljutást kell megszereznem 😊
Az Újpesttel kezdtem meg a szezont. Pár hét után megérkezett a komplett Ificsapat, tele 16-17 éves kölykökkel, akit berakott a nagycsapatba. Ott még gyengék, ám átpakolni õket nem tudom sehova... Help, please!!!
😄 LOL. Természetesen nem 😛. De mégis inkább azt mondom õt add el, mert a kapusok jóval könnyebben fejlõdnek. Így ha veszel egy olcsóbbat aki hasonlóan tehetséges, pár éven belül ugyanolyan jó lesz. Csatár csak akkor fejlõdik gyorsan, ha gólokat lõ, egy gyengébb csatárnak meg ez általában nehezebb.
Add el az egyiküket, szerintem a kapust. Vásárolj negyedáron egy 70-75-ös fiatal kapust, ugyanolyan jól fog védeni, pár éven belül pedig beéri azt, akit eladtál.
gyerekek, a Newportnak nagyon nemmegy.
Van egy rakat jó, már tapasztaltnak mondható fiatal játékosom. Vagymár nemis annyira fiatalok?! 😊
Galaso gólszegény játékot nyújt, Farkasházy egyre jobban játszik, sokkalta több gólt rúgott a téli átig szezon óta mint galaso. A bolív kb. 1-2 góllal ha megszentelte az ellenfél kapuját... a kapusom Craig Coe sorra potyázik annak ellenére, hogy 85ös és már vagy 3 szezon óta õ véd... szóval tapasztalatlannak sem mondanám.
Arról, hogy nagyon eredménytelen vagyok már szót sem említek. Az FA kupában itthon játszottunk, a MU ellen... akit eddig még harmadosztályúként is szarrávertem... és kérem, most 0-1re kikaptunk. Gondolom Coe megint azért kapott 3as ratingot félidõig, mert potyát kapott... komolyan elgondolkodtam hogy eladom Galasot meg Coe-t. Az a 120 millió font amit a két játékosért kapnék... mitnemondjak igen nyálcsorgató...
a ligában eredménytelenek vagyunk, és már az FA kupából is kiestünk. Remélem legalább az Euro Thropyt megnyerem... A Malmö FF-et 6-0;2-1re, összesítésben 7-2re ejtettük ki. Liége ellen sorsoltak össze, még mindig van esélyünk. Persze ha nem nézzük azt, hogy hogyan is szerepel a csapat mostanság. A stadiont 6ezer férõhellyel bõvítem. Hát nemtudom gyerekek milesz így velem. Pénzem sincsen, elfolyt a 30 millió font a felújításra, meg a fizetések is egyre magasabbak... ha az ifi legalább bejutna már az A5-B5-C5-D5be, demég mindig sehol... annak ellenére hogy azért már vannak jójátékosok az U19ben... elégrendesen. 😊 Nade hát ez még végülis csak a "tanulóévem" a PL-ben, és ha úgyvesszük, az ötödik pozíció nemis olyan rossz és megintcsak indulást biztosít az ET-ben. Bár azért egy kicsit elcsüggedtem amikor kiejtett a MU minket 😞
Van egy rakat jó, már tapasztaltnak mondható fiatal játékosom. Vagymár nemis annyira fiatalok?! 😊
Galaso gólszegény játékot nyújt, Farkasházy egyre jobban játszik, sokkalta több gólt rúgott a téli átig szezon óta mint galaso. A bolív kb. 1-2 góllal ha megszentelte az ellenfél kapuját... a kapusom Craig Coe sorra potyázik annak ellenére, hogy 85ös és már vagy 3 szezon óta õ véd... szóval tapasztalatlannak sem mondanám.
Arról, hogy nagyon eredménytelen vagyok már szót sem említek. Az FA kupában itthon játszottunk, a MU ellen... akit eddig még harmadosztályúként is szarrávertem... és kérem, most 0-1re kikaptunk. Gondolom Coe megint azért kapott 3as ratingot félidõig, mert potyát kapott... komolyan elgondolkodtam hogy eladom Galasot meg Coe-t. Az a 120 millió font amit a két játékosért kapnék... mitnemondjak igen nyálcsorgató...
a ligában eredménytelenek vagyunk, és már az FA kupából is kiestünk. Remélem legalább az Euro Thropyt megnyerem... A Malmö FF-et 6-0;2-1re, összesítésben 7-2re ejtettük ki. Liége ellen sorsoltak össze, még mindig van esélyünk. Persze ha nem nézzük azt, hogy hogyan is szerepel a csapat mostanság. A stadiont 6ezer férõhellyel bõvítem. Hát nemtudom gyerekek milesz így velem. Pénzem sincsen, elfolyt a 30 millió font a felújításra, meg a fizetések is egyre magasabbak... ha az ifi legalább bejutna már az A5-B5-C5-D5be, demég mindig sehol... annak ellenére hogy azért már vannak jójátékosok az U19ben... elégrendesen. 😊 Nade hát ez még végülis csak a "tanulóévem" a PL-ben, és ha úgyvesszük, az ötödik pozíció nemis olyan rossz és megintcsak indulást biztosít az ET-ben. Bár azért egy kicsit elcsüggedtem amikor kiejtett a MU minket 😞
köszi! kipróbálom ha este hazaértem 😊
1. game install
2. update3
3. update4 (+ crack , google-n találsz)
4. angol liga megapack telepítése (link a fifamanager fórumon)
5. hfm09
6. adatbázis + képek letöltése és felülírása a fifamanager fórumon leírtak szerint
Így mennie kell!
2. update3
3. update4 (+ crack , google-n találsz)
4. angol liga megapack telepítése (link a fifamanager fórumon)
5. hfm09
6. adatbázis + képek letöltése és felülírása a fifamanager fórumon leírtak szerint
Így mennie kell!
olyasmi
tört?