91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Scottt
    Beaufighter 100% :)
  • Lacusch69
    Beaufighter. Azt hiszem, hogy repülhető.
  • Mark007
    Szerintem nem..Valami AI gep lehet..van vhol egy all plane dog missionom, belinkelhetem, ha kell. Es megkeresheted kozottuk. De csak kulso nezetben lehet repulni veluk.
  • Trucker39
    Bristol Blenheim ?
  • hooah
    Hali, http://youtube.com/watch?v=TdR05gVu8a4 ezt nézzétek meg.
    Ezzel a videóval kapcsolatosan azt szeretném kérdezni, hogy az elején (33másodpercnél) a kifutón az milyen repcsi,, mert nem ismerem fel egyik részből sem, vagy van egy másik része vagy kiegje a game-nek, vagy csak figyelmetlen vok.
  • Lacusch69
    Kipróbáltam...

Úgy van, ahogy Mark mondja.
    A kamikaze utolsó ténykedésének a "Ground Attack" parancsot adod meg, a "SET"-tel beállítod a célpontot, és ennyi... (Ja, meg teszel a Zeróra egy 250kilósat)
  • Mark007
    Mintha mar kerdeztek volna itt..De nem biztos.
    Valami olyanra emlekszem, hogy ha nem adod meg hogy leszalljon, es az utolso feladata a tamadas, akkor nekirepul. De fogalmam sincs pontosan, de szerintem valahogy meglehet oldani.
  • Lacusch69
    Szerintem Zerót nem lehet, de Ohkát (MXY-7) igen.
  • horthy
    Tudja-e valaki hogy az editorba lehet-e Kamikazét szerkeszteni ?
    A négymotoros ruszki TB3 vs I-16 Zveno-t tudom hogy kell szerkezteni meg a Ju-88 vs Fw-190 párost ! Csak azt nem tudom hogy gépi irányitású Zerót bombával bele lehet-e vezetni hajóba ! Azt hogy kell szerkezteni hogy felszáljon egy reptérről és belezuhanjon egy hajóba ???
    Lehet-e egyáltalán ilyet szerkezteni ????
    Öcsém mondta hogy állitolag több forumon irtak már róla , csak hol ??
    Előre is köszönö a válaszokat !
  • Mark007
    Nem kell semmi mas, csak az 1946.
    Plusz patch, de az meg ingyenes ugye.
  • SlaCker
    Tehát ha jól értelmezem akkor csak felteszem az 1946-ot és kész.Nem kell semmi Il2,FB semmi.
    Bocs hogy ijen hülye vok hozzá és kérdezek sok ostobaságot.
    Köszönöm a segítségeteket.
  • gerpetya
    Szia!
    Sry, elírtam, nem műszerfalra gondoltam, csak a műszerekre!
    Pont egy ilyen progit kerestem, mint ez a DeviceLink. Köszi!
    Üdv:
    gerpetya
  • Lacusch69
    Vedd meg a komplettet (Il-2 Sturmovik 1946), 3kHuF. Akkor nem kell sokat tökölni vele, elég a 4.08m patch telepítése.
  • Mark007
    Szerintem egy valaszt fogsz kapni barkitol: FAQ 1. pontja.
    De bemasolom ha nem talalod:

"1. Mi a különbség a négy játék között?

IL-2 Sturmovik: Az 1C Maddox Games legelső játéka. Megjelent 2000-ben.

Forgotten Battles (FB): az eredeti Sturmovik feljavított változata új repülőgépekkel, szebb grafikával, dinamikus hadjáratokkal és több berepülhető területtel. Megjelent 2002-ben.

Pacific Fighters (PF): Az FB alapjain elkészült új szimulátor, amelyben a Csendes-Óceán felett repülhetünk.

1946: A sorozat utolsó darabja. A DVD-n megjelent játék tartalmazza az FB-t, az AEP-et, a PF-et valamint három extra kiegészítőt: "Pe-2 Peshka", "Sturmoviks over Manchuria" és "1946"."

Vagyis neked csak az 1946 kell, abban minden megvan.
  • SlaCker
    nem a programmra értettem hanem a játékra.Mármint hogy hogyan tegyem fel mert azt olvastam hogy,kell a pacifik fighter is szal ebben segítsetek már légyszives.
  • Bucser
    Én anno CS-zés közben próbáltam mindig benézni a sarkon úgy, hogy oldalra hajoltam a monitor előtt:)

Miután FPS-t csak ARMA szinten játszok az meg támogatja a TrackIR-t kifejezetten hasznos ez a tulajdonságom:) annak ellenére, hogy emiatt régen mindig kiröhögtek:D

De valóban szerintem repüléshez nélkülözhetetlen. (vagyis miután megszoktad azután nem tudod elképzelni nélküle)
  • Lacusch69
    " Az ún. Track visszanézése során, aki használ TrackIR-t, automatikusan fordul a feje a felvétel nézése során. "

Én meg az egeret mozgatom akkor is, ha egy Youtube-os Il-2 videót nézek... :)
  • Frequency
    Használj xfire-t.
  • SlaCker
    Hali all.Újj vok ezen a fórumon,de szeretném elkezdeni a repszimet és próbáltam felmenni netre játszani de nem sikerült mert sajna sík hülye voagyok hozzá. :(((
    Arra kérnék valakit hogy segítsen,mert nagyon szeretnék játszani vele.Ha valaki úgy gondolja hogy segít az írjon már privátban.Ja,tom hogy levan írva a faq-ban de nekem kicsit magas. :((
    A segítséget előre is köszönöm.
  • Trucker39
    Nem pontosan értem, mit is szeretnél, de azt hiszem te a Devicelink lehetőségre gondolsz.
    Íme egy link róla: DeviceLink

Ezzel lehet külön a műszereket látni, de olyanról még nem hallottam, hogy a műszerfalat lásd. Nem is tudnám megmondani, hogyan lehetne megcsinálni, ugyanis minden gépnek másmilyen a fülkéje és más milyen a műszerfala is.
    Az alapvető műszereket ki lehet tenni a fentebb említett módon, de azokra ugyanúgy rá kell pillantani, mintha egy monitort használnál.
    A másik probléma, hogy a két monitor vezérlése egy gépen teljesítméní csökkenést okoz. Valamint arról sem szabad elfeledkezni, hogy a DeviceLink funkció csak Offline repülés közben működik. A másik monitor beszerzése sem olcsó dolog (más kérdés, ha már megvan). A Virtuális Dongó század oldalán olvastam valami hasonlót. Ott aki foglalkozott vele, az két számítógépet alkalmazott. Az egyik egy komolyabb gép, amin futott az IL-2, a másik egy régebbi modell volt, aminek semmi más dolga nem volt, csak a műszerek megjelenítése. ha jól emlékszem, ebben az esetben nem terhelte az első számítőgépet a megjelenítés. A probléma viszont itt is fenáll. Csakk Offline lehet használni. Ennek a problémának a legjobb orvoslása a TrackIR. Igaz, hogy nem olcsó dolog, de minden fülkében megtudod nézni repülés közben az összes műszert és működik online is. Az hozzá tartozik a dologhoz, hogy meg kell vele tanulni repülni. Van aki elszédül a használata közben, meg kezdetben jelentkezik némi nyak és fejfájás is, de hamar bele lehet szokni.
    Melléktünetként tapasztaltam magamnál és néhány barátomnál a következő jelenséget. Az ún. Track visszanézése során, aki használ TrackIR-t, automatikusan fordul a feje a felvétel nézése során. Kicsit vicces, jót szoktunk derülni rajta.
    Ha van rá módod, mindenképp javaslok beszerezni egy ilyen kiegészítőt. Aki már prbálta, meg fogja erősíteni, azt amit leírtam. Nagyon megéri az árát.
  • gerpetya
    Sziasztok!

Adott két monitor, azonos felbontás.
    Úgy tudom, hogy az il-2-ben meg lehet azt csinálni, hogy az egyik monitoron a látkép a másikon pedig a műszerfal jelenjen meg.
    Tud vki segíteni abban, hogy hogy lehet megoldani?

Előre is köszi!
    Üdv:
    gerpetya
  • Trucker39
    Megjelent a 0.91 Sound MOD. Letölthető a szokásos helyről.
  • FixY
    Il2 FB - ellövöm egy Ju52 egyik szárnyát, mire enyhén dőlve a hiányzó szárny irányába még vagy tíz percig repül továb... :D
  • Lebowski
    helobelo Gidabácsi :)
  • Gidaa
    Nekem jó volt a hangmod.Csak a betöltőképernyő lett orosz.
    Nem kellett semmit csinálnom vele.
  • Gidaa
    Szia Kisvadász!
  • Sámán
    Köszi mindenki!
    Végülis 2x frissítettem a drivert, attól nem lett jobb -de uninstall, aztán reinstall úgytűnik megoldotta!
    Mindenképp fel fogok nézni online is!
  • Valka
    reinstall
  • Scottt
    Driver felvan rakva hozzá?bevan dugva?
  • Sámán
    Hehe, köszi!
    Nincs semmi más, ez az egy van -ilyen pedálosokról még csak álmodok -egyenlőre jó az a Z tengely...
    Kisérletezek még azért -de ha bárkinek lenne még ötlete ne hallgassa el!
  • Lebowski
    lááááma. ez nem CS-topik !
    azé va na fórum hogy megkérdezd a nyűgöd!
    amúgy passzolom a kérdést.ha van másik kormány/joy/pedál stb csatlakoztatva, akkor lehet hogy azt észleli a joyod helyett.
  • Sámán
    Azért köszi!

Nem akartam túl láma lenni...
    De pls help valaki!!!

IL2 az istennek se hajlandó észrevenni a joystickomat -a setup-nál azt írja ki állapotnak hogy nics csatlakoztatva -ingame meg természetesen szintén semmi.
    Pedig más progik simán használják (pl MicFlightSim 2004)
    Amúgy: (nem túl régi... nem emlékszem, max 1.5-2 éves) Speed Link Cougar Pro Vibr. Flightstick (12 gombos, van rajta "gázkar" is, meg ilyen "körbenéző pici joy" a tetején )

Van valakinek vmi ötlete mi lehet a baj???
    Repkedni billentyűzettel/egérrel... Most mit mondjak... elég gyenge...

Ha nem is tartozik a legújabb simek közé, IL2 gépek/hangulata nagyon megfogott!
  • Trucker39
    Sajnos csak most olvastam el az üzenetet. Nem ismerem az általad használt botot. Szerintem is kérdezdd meg itt a fórumban, hátha valaki tud benne segíteni.
  • Lacusch69
    Mondd, mi a gond, hátha mi is tudunk segíteni...
  • Sámán
    Trucker39 pls legalább annyit írj h bocsi, fogalmam sincs
    Vagy ha esetleg nem vetted észre... ment privike még úgy tegnapelőtt...
  • Szepy2884
    "vagy hasonló repszimulátor ami jobb mint az IL2 készül-e?"

Ööö... az SoW:BoB készül, mióta is?
    És hogy jobb lesz-e mint az il2? Előbb jöjjön má' ki
    amúgy készül még egy első vh-s szim is a neve Knights of the Sky. Szerintem igen igéretes, én már azt is várom...
  • Trucker39
    Igen, lesz.
  • mcsaba
    Sziasztok, azt szeretném kérdezni lessz-e ujjabb verziója az IL2-nek, vagy hasonló repszimulátor ami jobb mint az IL2 készül-e?
  • Lacusch69
    Hmmm... a régi "version converter"-t átalakítva most két ikon kapcsolgatásával tudom váltogatni, hogy a sound modos, vagy az alap változat induljon el...
  • Mark007
    Tul bonyolitani nem fogom, csak 1 kampanyt akartam vegigjatszani, WOEn meg jatszok a soundmoddal, a tobbi resze nem orosz, csak a kampany resze.
    De koszonom :)