IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Ez így igaz. De mióta várod egy történelmi szimtől ami már 1000-szer bizonyította, hogy nincs rendben vele minden, hogy igazságos legyen? HA nem tetszik,hogy ezt csinálják vagy erre van lehetőség a vörös oldalon vagy te is használni akarod akkor repülj ally oldalon. HA meg nem szoktad meg még a rendszeres opást kék oldalon akkor részvétem... Változtatni ezen úgysem tudsz...

Mellesleg miután nincs még mindig 6DOF a kúrva Il-2-ben (ami azért kúrva sokat jelentene bármely gépben is a kabinkeretek miatt (BOB2-ben imádom a 6DOF-ot)) ezért érthető, hogy nem akarták szándékosan rossz látási körülmények közé nyomni a tükrös gépben ülőket. Így adtak neki lehetőséget hogy válasszanak. vagy hátra lát ki rendesen vagy előre nem lát rendesen. ez van.

Palástórsó közben meg nem az a cél, hogy leveszítsen a másik szem elől, hanem az, hogy lelassuljon és ne tudjon követni... Mindig feltételezni kell, hogy lát. különben szétkapnak. így ilyen tükörkapcsolgatással nem is számoltam soha. ÉS én sem vagyok ász pilóta. Csak nem nyavajgok hülyeségeken mint azt teszik itt páran.. Mert ennyi erővel az X-52-t használók is csalnak, vagy akik pedált használnak vagy TrackIR-t... Mert előnyben vannak azokkal szemben akik ezt nem teszik.