91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    Ugyan már. Oszd meg velünk ezt az információt, okulásul mindenkinek!
  • Bucser
    őőő mondtam is én valahol, hogy a legolcsóbb és legjobb? egy szóval sem.

én erre reagáltam: "Ez a legjobb ma létező márka, ami már tutira bizonyított és kiforrott.""

Ez nem igaz.
  • Trucker39
    Azért az általad emlegett botok árát is tedd ide légyszíves. Mert az, hogy jó, abban benne kell legyen az ára is. Vagyis, hány db EVO-t is lehet venni egy CH vagy TM bot árából?
  • Lacusch69
    Pár napja láttam egy MS Sidewinder FFB Pro 2-őt a Vaterán(?). 17kHuF, állítólag egyszer használt.
    Eszeltem rajta, de most ablakokat kell cserélnem a házon...
  • Lacusch69
    "Mellette pedig bődületesen ronda!!"

Szerintem a legpontosabb megfogalmazás: olyan csúnya, hogy az már szép!
  • Bucser
    "vagy legalább is a legtöbbnek Saitek-je van. Ez a legjobb ma létező márka, ami már tutira bizonyított és kiforrott."

Azért ne emlegessük már egy voinalban egy CH-val vagy THrustmasterrel...

Inkább úgy hogy a legjobb ami olcsó és nem megy tönkre egy éven belül. Mellette pedig bődületesen ronda!!
  • Szepy2884
    Ne görcsölj annyit a joy választáson! Ha jól körül nézel, mindenkinek, vagy legalább is a legtöbbnek Saitek-je van. Ez a legjobb ma létező márka, ami már tutira bizonyított és kiforrott. Az tény hogy ami Lacusch-nak van olyat már sehol sem gyártanak, mert ma már nem a tartósság a lényeg, hanem a profit. Ez a piacgazdaság. Ez van, nem kell szeretni, de nem tehetsz mást mint karbantartod a joyod és ha kell akkor veszel egy másikat. A Saitekben is van alsó kategória, ezért az Evo alá nem menj a többi meg már pénztárca függő. FFB v. nem FFb? Nekem FFB-s az Evom és semmi bajom vele lassan 2 éve. Sokan szidják úgy az FFB hogy közük sincs hozzá, csak láttak valakit aki hallot valakiről akinek volt és ez meg az típusú téma alapján osztják az ész jó magyar szokás szerint. Ha valakinek meg nem esik kézre az Evo gázkarja, akkor részvétem
  • nalyib
    Én szeretem az Attack 3-amat, de tényleg ne vegyél ilyet:)
    Nekem két év alatt csak előre irányban kopott meg kicsit (pont elég volt hozzászokni), meg persze nincs rajta oldalkormány.
    A hat switch nem hiányzik, online játékot úgysem tudok vele elképzelni.
  • Lebowski
    azér van a forum hogy a sok kockát megkérdezd.. :)
  • AarPoe
    Megoldódott, olvastam róla pár kiábrándító véleményt...
    Mig3: én mindezek ellenére is szeretem, igaz hogy nem egy fordulóbajnok és nehéz vele leszállni, de bikaerős a motorja. Olyan oroszos :)
  • AarPoe
    Volt/van valakinek Logitech Attack 3 joy-a? Ha igen, milyen?
    (bocs a rengeteg joy-os kérdésért, de a régi meghalt és nem tudok repülés nélkül létezni)
  • Lacusch69
    Azt nem tudom, hogy a Compare honnan veszi az adatokat (Youss-t kérdezd), de az biztos, hogy lehet a kódokkal varázsolni...
    Olvasgasd el ezt a fórumot szeptember elejétől, és talán sok mindent megértesz (én nem értettem, nem vagyok programozó). Egyébként QTim munkásságán alapul...

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9012735
  • Bucser
    Azért az érdekelne, hogy a Compare honnan szedi az adatokat? lemérték? vagy a kódolt fileokat dekódolták? Vagy mégis? mert vakon bíztok egy compare-ben ami nem is biztos, hogy tökéletes (már az első compare megjelenése során is felmerült ez a kérdés és soha megnyugtató választ nem kaptam)

Szóval több száz gépnél több száz repülést lerepülni, hogy statisztikailag megbízható adathoz jusson az ember számomra rettentesen elképzelhetetlen. A Kódolt adatokat meg feltörni... hát nem tudom... Még a dekódolás is lehet hibás.
  • Lacusch69
    1000m-en 17.8s a teljes fordulóköre, kb.350km/h-nál. A német gépek ezt meg sem közelítik. (De 640-nél szétesik...)
  • Bucser
    Nem szoktam compare-t nézegetni. (miután régóta nem repülök aktívan)
  • Lacusch69
    Nem emlékszem, ki volt a srác a MiG-gel, de a jómúltkorában 3-4-en kergettük F4-gyel (nálam sokkal jobb pilóták is voltak), és szarrá sz*patott minket fordulóharcban...
    Érdekes, a többi MiG-gel nem volt problémánk, de ez az egy qrva jó volt. Valamit tudott, amit mi (akkor még) nem... (Ajánlom a legutóbbi Comparéban a MiG-3AM-38 adatainak nézegetését...)
  • Bucser
    ???

MIg3-at símán le lehet fordulni bármelyik német vadásszal... a Mig3 előnye a Messer felett a gyorsulása.

A fordulékony némelyik online pedig még mindig abból jön, hogy létezik a packet loss és a lag fogalma.
  • Lacusch69
    A MiG-3 Oleg saját szüleménye lehet. A valóságban pont az elégtelen fordulékonysága és fegyverzete miatt dobták ki (felderítőknél megmaradt). Itt meg úgy fordul némelyik online, hogy csak pislogok...
  • Lebowski
    mig3 baszottjó.csak meg kő szokni.ugyanúg ymint a többit.de ez a közhely sztem ha 84szer nem hangzott el itt akkor 1szersem: mindegyik gépet lehet úgy használni hogy jobb legyél az ellenfélnél,csak a saját harcmodorodat (azaz a géped előnyeit) kell ráerőltetni az ellenre...
  • PhantomAss
    csak online ne kerülj össze egy jó mig3-as pilótával:)
    meglepődnél mit ki lehet hozni belőle
  • AarPoe
    Na ez az a szám, amire én az F23-asommal soha nem leszek képes...pedig már 85 bevetésen vagyok túl.
    Mig 3-as..tipikusan az az eset volt nálam, amit akkorra szerettem meg, amikor elvették tőlem. Kattogó, zörgő, nehezen trimmelhető, "nyűgös"...de aztán rájöttem, milyen gyors és fürge madárka igazából.
  • Willenbrock
    Nekem is Cyborg Evom van(az is van)de nem nagyon tetszik.pl csavarós az oldalkormány én meg pedállal játszok és néha véletlen ha csavarok kicsit a boton bezavar csak.A boton lévő kiálló dolog meg nem a twist kikapcsolását szolgálja mint valaki mondta nekem-csupán ergonómiai bütyök.A gázkarja(inkább csak pöcke) meg olyan rossz helyen van hogy nem lehet kényelmesen használni.
    Van egy Link Speed márkájú botom is,szélesebb a talpa,bal oldalán elég nagy gázkar van-kézreálló.Ezt jobbnak tartom az Evo-nál.
    A sztálingrádi fronton 27 bevetésen 34 orosz gépet szedtem le Bf 109 G-2 essel(és még nincs vége)
    Elkeztem egy kampányt Mig 3-assal is.1941 nyarán Lvov körül asszem.Nagyon jól visszaadja a "játék"azt a szituációt amibe a VVS pilótái akkor kerülhettek.Nem könnyű ezzel a géppel győzni a német ellenfelek ellen-néha a megmenekülés is sikernek mondható.Elég nehéz vele felszállni és le is.Az igazi pilótáknak igen nehéz dolguk lehetett vele.De szerintem nagyon szép-formás kis gépek és gyorsak is nagyobb magasságban.
  • AarPoe
    Hűha, ez a cikk egy kicsit már nem mai gyerek :) de majd utánanézek.
  • Her Laca
    Én meg pont ezért szeretem :))))
  • Lacusch69
    Van egy FFB-s és egy FFB nélküli Sidewinder Pro. Sajnos öregek (gameport, inkompatibilis kalibráló szoft. az XP-hez), úgyhogy vennem kellett egy hangkártyát is.
    Ha tudsz, egy Pro2-es USB-set keress...

http://pcdome.hu/cikk/683/microsoft_sidewinder_force_feedback_pro
  • AarPoe
    Milyen Microsoft-od van most?
    (sorry, nem akartam vitát kelteni, csupán van egy haldokló joy-om)
  • Lacusch69
    A Microsoftom után soha többet Cyborg! 4évig volt, köszi, elég belőle ennyi.
    Egyébként nem optikai.
  • Bucser
    Ízlések és pofonok:)

Számomra nem ér szart sem. (A könnyű alatt a könnyű mozgást értem)
  • Trucker39
    Na látod, ebben nem értünk egyet!
    Júniustól, a mai napig, igazoltan repültem vele 163!! órát és nagyon beleszerettem. Nem kell vele bírkózni. Nem fárad el a kezem tőle.
    Nekem nagyon bevált, Attól, hogy neked nem tetszik, még óvatosan bánnék a "nem ér szart sem... " kifejezésekkel.
  • Bucser
    Szerintem a "specieális rugófeszítéses" megoldásuk miatt nem ér szart sem... hihetetlen könnyű minden joystickjuk... én utálom.
  • Grrrrrrr
    Ha van jól működő tengelye, a trimmet esetleg érdemes megpróbálni rárakni.
  • repvez
    Nekem is cyborg3d-m van, de nekem meg az a gondom hogy lehetne egy kicsit erösebb a rugo rajta mert elég könnyen jár.Amugy nálam is 4 éve tökéletesen müxik.
  • AarPoe
    Köszönöm! Még egy kérdés: meglévő joy-om elkopott potijával tudok mit barkácsolni, netán cserélni?
  • Grrrrrrr
    Nekem most lesz 2 éves az EVO. Annyi van, hogy egy rugómenetet kábelkötegelőkkel összehúztam VO101_Tom javaslata alapján. Így finomabb mozgást lehet vele végezni, mert a rugó egy kicsit erősen nyomta lefelé a tányért a fészekbe.
  • Trucker39
    Írok, bár nekem egy Saitek 3d Gold-m van. Kb. öt éve van meg. Rengeteget repültem vele. Még a mai napig is működik. Egyetlen dolog romlott el benne, a Rudder. Szétszedve, kiderült, hagyományos poti! A többi nem az. Vagyis, repülésre Saitek botkormányt! Lassan más szlogen lesz, de igaz. A speciális, egy rugófeszítéses megoldásukról már nem is beszélve. Egyszerűen tökéletes. Na jó, attól még messze van, még az X-52 is.
  • AarPoe
    Saitek Cyborg Evo-ra visszatérve: elvileg tehát soha nem mennek tönkre a potijai, mivel optikai? Az írjon, akinek nagyon-nagyon régóta van ilyen.
  • wardogzombie
    valaki járhatott előtted
  • AarPoe
    De! Bevallom, engem is zavart a Pearl Harbour elleni támadás...a csupán másfél óra odaútért (+visszaút ugyanennyi) egy holdbéli tájat kaptam némi vízzel, ahol makettekre kellett lődözni, tökéletes csöndben.
    Oleg!!!
  • CrazyCharlie
  • CrazyCharlie
    Köszi